English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Tarot na 6 karet
Klasický výklad tarotu na jednoduchou otázku.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Dobrý deň".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Dobrý deň

MajaJ
30.07.11
20:30
Nereg.

IP: 178.40.220.*
Moja dcéra je na dovolenke a dnes v noci mala hrozný sen.Písala mi sms a tak som ju zatial upokojila že to nie je nič hrozné. Mohol by mi prosím pomôcť niekto s jeho výkladom?
Snívalo sa jej o velkom hadovi čo ju poštípal, ale nebolelo to, ani nebol jedovatý a najprv jej cmúlal palec. potom ju jeden chlapec učil lietať, ale nikto ho nevidel a nepočul, len ona.

A ešte by som sa chcela opýtať: Včera keď tam na chate varila, tak sa jej zdalo že vidí na zárubni dverí opretú chudú kostnatú ruku , ktorá mala na ruke prsteň. Vraj sa dcéra vôbec nebála. A poobede sa jej zasa zazdalo, ked vyšla pred chatu akoby bol niekto za rohom, pritom tam nikto nebol. Videla len ruku asi s cigaretou ako sa skovala za roh. Ale nebol tam nikto.

Dnes večer o 24 hod majú odtial odchádzať, tak dúfam, že prídu šťastne, že to nebola nejaká zlá predzvesť.Alebo môže to súviesť s týmto? - Manžel má kurz čínskej medicíny a keď bol na regresnej terapii tak mu povedali, že aj dcéra bude mať takéto schopnosti. V poslednej dobe máva dcéra aj strašidelné sny, vždy keď leží na chrbte. Zatiaľ sa to naučila ovládať, tak, že si v tom sne uvedomí že je to sen a na povel 1,2,3 teraz sa vždy dokáže zobudiť.

Ak treba tu je aj jej dátum narodenia: 20.7.1992

Veľmi pekne ĎAKUJEM za pomoc.
 
Suzie
01.08.11
13:18
Reg. před 2016

poštípanie hadom varuje pred nešťastným vzťahom,ktorý bude založený len a len na sexe... nech je dcéra obozretná a nech si neprivoláva žiaden takýto vzťah.Chlapec,ktorý sa jej zjavil je odporúčanie,aby to všetko brala z nadhľadu a s určitou ľahkosťou.Je na nej či podľahne ,alebo nie.Tento vzťah bude dlhodobý a bude formovať jej osobnosť... samozrejme cez utrpenie.Keď skončí, bude o niečo múdrejšia a skúsenejšia.Aj tu je zákon karmy,že za všetko sa platí...
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)