English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Runy lásky
Runová věštba lásky a vztahů.
Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Obejmutí".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Obejmutí

Maty
03.06.11
12:45
Nereg.

IP: 77.48.243.*
Tak si tady sedím a bulím ... zhlédla jsem několik akcí "Obejmutí zadarmo" v různých koutech světa ( i u nás ) a tak mě to dojalo. Uvědomila jsem si, jak toužíme po obejmutí a mnohdy váháme, jestli můžeme nebo aby někdo neřekl ( si nemyslel) ... tak vás všechny objímám alespoň na dálku a nedám sem žádného smajlíka, protože co cítím tu stejně není ... nebo že by X? Kdo se přidá?
 
Kata-rína
03.06.11
16:58
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Nojo, něco je mezi nebem a zemí... ..na něco podobného jsem myslela ráno, i v souvislosti s tématy a děním na Věštírně a právě před nahlédnutím na Věštírnu jsem probírala podobné téma v konkrétní situaci - i během odpoledne vlastně prakticky /nepopisuji/.
Takže - přidávám se.
 
Merit
04.06.11
02:31
Reg. před 2016


 
Suzie
04.06.11
15:41
Reg. před 2016

jo,já jsem taky na meko... dojmul me jeden sen a já v myšlenkách taky objímám všechny,které znám i neznám... .at je láska mezi lidmi a nikdy nezmizí...
 
Theodor
05.06.11
07:22
Reg. před 2016

Já bych byl zásadně proti, jestli dovolíte. Vysvětlim :-) Za prvé na internetové diskusi se objímat NEDÁ. Jak by řekla moje teta: "Prostě to nende!" Můžeme připustit určitou výměnu emocí, sdílení na jiných úrovní, ale fyzický akt obejmutí, to přes virtuální svět neuděláte, kdybyste se rozkrájeli.

Za druhé: Díky bohu, že to nejde! Představa, že by se dalo objímat přes internet je strašlivá! Neberte mě zle, já mám objetí rád, ale jen jako projev intimity. Při fyzickém kontaktu se prostě už energie příliš mísí a mě to ruší.

Tak jestli máte málo objetí, proč nejdete ven a neobejmete své blízké? Na co vymýšlet X *cuddly cuddly*, apod. ve virtuálním prostoru???
 
Kata-rína
05.06.11
15:46
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Theo: nojo, dá se to pojmout i takto. Já to beru odlišně = objetí jako symbol nějakého pocitu. Proč by ten pocit nemohl být takto vyjádřen? Ani ve fyzické přítomnosti s někým není potřeba nutně objetí, aby se člověk cítil obejmut - myslím tím takové to koupání se v dobrém pocitu z přítomnosti někoho anebo z pocitu souladu, klidu, pochopení atd.
Někdy máme /všichni/ i tak velký pocit štěstí např., kdy je chuť obejmout celý svět. Od radosti. Objetí je vyjádřením různých emocí - dalo by se jich vyjmenovat určitě víc.
Pokud máš hrůzu z nějakého "přeslazování", naprosto chápu - z toho mám hrůzu též, najít míru ve všem je těžké. Nicméně - někdy člověk má potřebu někomu anebo i sobě přisladit a nebýt "jenom" chladně racionální, věcný.
Je to samozřejmě na diskusi, ale víc to nerozvětvím.
 
Kata-rína
05.06.11
16:41
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Nechci už pokračovat v této diskusi, mám v tomto docela jasno a nemám potřebu nikomu svůj náhled vnucovat a zdůrazňovat - ať si prožije své pocity každý podle své libosti. Pokud to nezasahuje nijak do "mých hranic", ani nemám důvod do toho někomu kecat.
Jen pro zajímavost něco přidám. Je to zas shoda okolností /zažívám docela často/, že jsem právě při čtení dnešních novinek na internetu našla článek, který určitým způsobem souvisí s tématem tady. Aniž bych článek brala naprosto vážně, pro zajímavost nějaké věty zacituji /vzhledem k tomu, že odkazy na Věštírnu nejde vkládat/.
Jde o nějaký zahraniční průzkum - recept na štěstí. Výsledek:

Největší část západní veřejnosti si cení především smíchu, pro 22% dotázaných je to nejpříjemnější zpestření dne a největší zdroj radosti a štěstí. Večeře s přáteli se umístila na druhém místě, pokud se konzumuje navíc něco dobrého, pro 21% z nás je to vrcholný okamžik životního blaha.

Lidé jsou ale stále také velmi taktilní, neboť objímání skončilo na třetím místě a získalo si 19% veřejnosti jako nejoblíbenější činnost k dosažení štěstí a radosti.

Deset nejpříjemnějších a nejradostnějších okamžiků života:
1. Smích
2. Večeře s přáteli a blízkými
3. Objímání
4. Slunce v obličeji
5. Hezká knížka
6. Procházka po pláži
7. Ulehání do čistě povlečených peřin
8. Sledování západu slunce
9. Staré fotografie
10. Vůně čerstvě posekané trávy
 
Maty
05.06.11
17:52
Nereg.

IP: 77.48.243.*
Tak jsem se ( trošku víc ) usmála nad příspěvkem Theodora a Niké jinde na toto téma .. dala jsem obejmutí do " lásek ", protože tady často čtu o nějakém tom skratu ve vztahu a absenci obejmutí nebo pohlazení. Nemyslím, že je to něco přeslazeného, míchání energií ano, ale jen takové, kterou sám poskytneš (ta ee když nepustíš, nevstoupí) a i dvě věty o tom, že někdo anonymní má podobný pocit jako já, cítím jako souznění ( no a jestli někdo neměl úmysl se písemně vyjadřovat a jen přijal moji myšlenku obejmutí - proč ne?). Vše je o komunikaci a mně právě komunikace v životě mnoho pomohla ( ve všech směrech ). Kdo pochybuje a říká, že něco nejde, pochybuje sám o sobě .. avšak = jeho úhel pohledu
 

Theodor
05.06.11
23:41
Reg. před 2016

Maty: mohli bychom taky najít nějakou zkratku pro pohrdlivý sarkasmus, když se někdo neztotožňuje s mojí představou o romantickém světě :-D bo na to jsi také expertka... zvláště smajlík patří mezi jedny z mých extrémně oblíbených .-D
 
Merit
06.06.11
02:21
Reg. před 2016

smarja.. svrbej me prstyyyyyyyyyyy :-)..a Merit ty babo, to nesmis.. chodej sem deti!! :-)
"kůň" :-D .. :-D
 
Kata-rína
06.06.11
06:19
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Už včera na základě čtení tady jsem si vzpomenula na nedávno 31 let oslavivšího rodinného příslušníka. Respektuji ho - nerad objetí /brání se citům/ - na veřejnosti už vůbec ne. Ještě nechápe, že tady nebudu - nebudeme - věčně a možná si prošvihnutá objetí bude moct pak zaevidovat mezi ničím nenahraditelné chvíle, které už nepřijdou i kdyby zrušil cenzuru a toužil po pohlazení od mámy. Velmi často člověk pozná, že něco hezkého měl /a byl šťastný/ až tehdy, když o to přijde.
Theo - abych Tě potěšila... ... Tvůj oblíbenej smajloň:
Merit: ten kůň by se fakt hodil... .
A ještě přisladím: papa andílci
 
Kata-rína
06.06.11
08:29
Nereg.

IP: 94.199.199.*
To je to větvení... .na základě nějaké myšlenky, názoru v diskusi se to rozběhne a najednou jsme někde - možná - mimo původní téma.
I když budu stopro mimo téma, písnu, na jaké větvi právě jsem - díky této diskusi.
Vzpomínka na mládí, kdy jsem se ještě nedívala na své děti směrem nahoru, ale někam kolem výše pasu. Vždy jsem hodně makala, mj. vyráběla všechno možné celé rodině. Právě jsem na sobě měla novou krajkovou pletenou halenku, společná procházka, ve výšce pasu dítě, na očích nezbytné dioptrické brýle s čočkami heliovar - samozabarvovací, na slunci ztmavnou. Cítila jsem se sebejistě - hrdá na své děti, na svou šikovnost /halenka a jiné/, byla jsem spokojená. Načež se od mého pasu ozve: mami, vypadáš jak moucha tse-tse.
To by mě fakt nenapadlo - a bylo to trefné... ...
protože těch pohledů může být víc - a všechny mohou něco vystihnout, i když si třeba protiřečí... ...
a taky je dobré se ze sebe nepotento... ...
Tak ještě najust spešl přisladím
 
Nike
06.06.11
08:56
Reg. před 2016

Maty,
až je mi to nějak trapné opakovat. Ale toto je náhradní svět. Když se v něm někdo takto utápí a ňahňá se v emocích, o něčem to svědčí.
Až příliš často nejvíc strádají nedostatkem objetí ti, kteří by měli být nejblíž.
 
Kata-rína
06.06.11
09:23
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Ajéje, helemese, Nike! Parafrázuji: Náhradní svět je toto. Když se v něm někdo stále vytahuje a bije v prsa, kope do svého okolí - o něčem to svědčí. Ti, co nejvíce machrují, většinou maskují to, že na něco prostě nemaj. Anebo: pokud budu přesvědčovat okolí o blbosti někoho jiného, mohu pak vypadat děsně chytře a nikdo nebude zkoumat, do jaké míry jsem chytrá já - prostě bude pitván někdo jinej. Ale možná se pletu. A budu odstřelená - prostě už mám klasifikaci blbky a tím pádem lze použít ignoraci - to je také řešení. Dokonalá manipulace.
Přisladím:
 
Maty
06.06.11
10:10
Nereg.

IP: 77.48.243.*
Theodore: " ..fyzický akt obejmutí, to přes virtuální svět neuděláte, kdybyste se rozkrájeli. " to byl asi ten impuls, který mne nejvíc rozesmál. Nač ta připomínka, nebo nás máš opravdu za blbce? Vždyť všichni ví, že to fyzicky nejde .. Měla jsem jen takový pocit, dala jsem to tu hlavně pro lidi, kteří tím jsou osloveni, ale cos tou zbytečnou připomínkou chtěl vyvolat Ty? Mám dojem, že to tady chceš mít zameteno, uhlazeno, abys mohl pěkně nudně vegetit .. ale o tom život není
 
Maty
06.06.11
10:20
Nereg.

IP: 77.48.243.*
Niké, mám čas od času "citlivou chvilku" a v tom nejsem určitě sama. Dříve jsem bývala až přecitlivělá z důvodu, který jsi správně uvedla - nedostatek obejmutí. Teď je to zvládnutelnější. Já tenhle náhradní svět žiju i s emocemi, které vlastním a nejspíš se jimi mám projevovat (jinde to asi nejde). Myslím, že někdy hrozně moc ten život pitváme a málo žijeme .. a když pocítím nějaký cit, proč ho neprojevit?
 
Nike
06.06.11
11:02
Reg. před 2016

a helemese:
Kataríno,
a kdopak Tobě tolik ublížil, kdo Tě asi neobejmul, že jsi tak plná zášti.
Přislazovat nebudu.
 
Nike
06.06.11
11:11
Reg. před 2016

Maty,
citlivou chvilku má každý, ale právě proto by měla být projevena na pravém místě. Když se toho někomu nedostává, vždycky se najde alespoň přítel, nebo klidně cizí člověk, kterého přihraje "náhoda". Pak není potřeba organizovat náhradní akce Obejmutí zadarmo, chabý pokus to vykompenzovat, což se stejně nepovede, akorát se tam lidi rozbrečí, protože nejsou v té náruči, o kterou by stáli. Internet se mi nechce opakovat.
 
Maty
06.06.11
11:20
Nereg.

IP: 77.48.243.*
Niké, asi máš pravdu, je to takový náhradní program .. ta hlavní "náruč" zemřela, aniž by se řeklo .. no, mám co zpracovávat, asi pořád visí ve vzduchu. Je fakt, že jsem chtěla sebe i ostatní povzbudit. I když je virtuální svět, nepíšu si přece s robotem. Jasně, že svá chování můžeme zkreslovat, ale to vyslovené je od člověka. Tak jsme zase na operačním stole ( úsměv mírný, pochopitelný )
 
Nike
06.06.11
11:40
Reg. před 2016

Maty,
co když to vím, jaké to je, když zemře hlavní náruč? Já jsem to ani nemyslela tak, že bych Ti to měla vyloženě za zlé. Ale prostě to nemůžu podporovat, z důvodů které jsem popsala. Prostě to vidím všude kolem sebe, jak lidi utíkají do náhradních světů, jakkoli si nedopisuješ s roboty. A prapůvodně moje poznámka znamenala to, že když se člověk neobjímá na internetu, nepřilepuje za text srdíčka a nepoužívá infantilní pozdravy, tak ještě nemusí mít srdce z kamene.
 
Kata-rína
06.06.11
11:53
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Nike: nejsem plná zášti. Opět se mýlíš.
Nechápu /i když chápu - po svém/, proč potřebuješ neustále někoho rozebírat, vyhodnocovat. Ale ani nemám potřebu to znát. Hlavně když to víš sama - pokud to víš. To je Tvůj problém - anebo ani není třeba nazývat to problémem, možná je to Tvůj styl žití, Tvoje přesvědčení, nevím, čím to nazvat - možná způsob Tvé cesty. Tož, když to potřebuješ takto a vyhovuje Ti to, tak si hodnoť. I s rizikem, že je to hodnocení mimo mísu. Důležité pro mě je, jak se hodnotím a co cítím já sama - Ty to nezměníš. Jakýkoliv Tvůj názor je pouze Tvůj, made in... .
Prostě k tématu "Obejmutí" zaujímáš určitý postoj, já též - a je to. Jsme každý originál. Já Ti svůj postoj nevnucuji, Ty za jiný postoj musíš někoho shazovat. Tož shazuj. Třeba Ti to k něčemu dobré je. Akorát nevidím tím pádem žádnou šanci na diskusi, která má smysl. Anebo žeby smysl diskuse byl ve vzájemném napadání? Pro mě teda ne. I když to jde naprosto lehce, to zvládne snad každej. Kalibr munice se dá vždy znásobit, až dojde třeba na atomovou zbraň. Otázka je, co se tím chce dosáhnout.
 
Nike
06.06.11
12:08
Reg. před 2016

Kataríno,
názor Ti nikdo nebere. Můžu já si svůj říct v diskuzi? Napadání a shazování si dosazuješ tam, kde se ti to hodí.
A fascinuje mě, že právě Ty někomu vyčítáš jakési rozebírání, napadání a shazování. Mám s Tebou opravdu špatnou zkušenost od první chvíle. A stačí se letmo podívat a vidím, že máš problém. A dovolím si ještě jednou zamachrovat: přede mnou toho moc nezakryješ.
Pokolikáté Tě mám vyzvat ke klidu? Zbytečné, co? I Ty jsi anonymní nick a já taky. Pro mě je podstatné, jak mě vidí lidi tady a sotva bych došla tam, kde jsem, kdybych byla taková, jak mě popisuješ. Hezký zbytek dne, bez doslazení.
 
Kata-rína
06.06.11
12:13
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Nike: vyzývej... ...
Pro mě není podstatné, jak mě vidí lidi tady.
Každý někam dojdeme. Fajn, že jsi došla někam.
 
Maty
06.06.11
12:27
Nereg.

IP: 77.48.243.*
Jsem ráda za všechny názory, protože je jasně vidět, kdo si co má říct ( a to prosím nemyslím ironicky ).
Jinde jsem četla tyto věty ( které sem vkládám ) a i když je to z období starého Egypta, mají co říci i dnes:

" Bojácnému člověku se daří, svědomitý je chválen. Otevřeno je nitro královského paláce mlčenlivému, všude je hodně místa pro spokojeného. Nemluv příliš, vždyť se brousí nože na toho, kdo vybočuje z cesty - pomalu, ale přece"

Doufám jen, že si to nebudete vysvětlovat doslovně .. přeji všem příjemný den

 
Nike.
06.06.11
13:56
Nereg.

IP: 109.183.210.*
Kataríno,
"Důležité pro mě je, jak se hodnotím a co cítím já sama" . Tuto větičku jsi nikdy neuvedla v praxi a doposud ses podle toho nedokázala zařídit. Nedokázala jsi ustát ani střelenou zlodějku nicků, odešla jsi uražená až na půdu. A než mi zase začneš vyčítat rozebírání a shazování, mohla bych začít kopírovat já, úžasného materiálu by bylo nad hlavu. Naštěstí mě to nebaví a sama od sebe se v Tobě nikdy neňahňám. Fajn, že jsem někam došla..
 
Kata-rína
06.06.11
19:42
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Nike: Vyvozuj si děvče, co je Ti libo. Domnívej se, kopíruj a ňahněj nápodobně. Když Tě to baví, těší, obšťastňuje - tož si buď šťastná. Možná se Ti tím pádem rozroste fanklub, možná dojdeš ještě dál, než jsi doposud došla.
A jestli potřebuješ ke svému štěstí tady ode mě písemně, že jsem plná zášti - anebo něco jiného - tož Ti to tady klidně napíšu - i to, jak jsi mě dokonale odhalila, neboť máš zázračné schopnosti vidět a vnímat na dálku. Tak nějak? Co pak s tím dál? Sláva, vavřínový věnec na hlavu, dav obdivovatelů - nevím. A já - odhalená - exkomunikace z tohoto fóra - anebo "znova" útěk odtud, prchnu, budu skučet... ... .a pak se picnu... ... třeba... ..Podotýkám ale: s odhalováním mám problém. Ve svém věku odhaluji pouze krčky na zubech... .tak čověče, nevím jak to ustojím.
Výzva zabrala... .. Jsem klidná... ... .Dík!
 
Nike
06.06.11
20:37
Reg. před 2016

Kataríno,
jenže to je právě to, před čím utíkáš. Neudělala jsem Ti to ani jednou. Ani teď, ani nikdy předtím jsem se v Tobě nešla ňahňat. Ani nyní jsem se na Tebe vůbec neobrátila, abych Ti brala Tvůj názor a už poněkolikáté jsi mě napadla.
Můžu mít ještě jinou výzvu. Když si s tím nevíš rady, založ si vlastní vlákno Učitelka Katarína vůbec nemá ústa líná a já Tě občas přijdu navštívit. Zdá se mi, že už by ses beze mne nudila. Na kom by sis to vylila?
 
Kata-rína
06.06.11
20:47
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Nike: Díkybohu za lidi s náměty a výzvami! Amen
 
Nike
06.06.11
21:33
Reg. před 2016

přesně... kromě výkladu karet na republiku jsem od Tebe žádný námět neviděla. Já mám smůlu, že nejsem esoterička, tož nenadhazuju. Třeba něco zkusím.
Co myslíš, roste mi fanklub, nebo ho Ty svým chováním ztrácíš?
Chtělo by to nějaké cvičení sebepoznání, prospělo by Ti to.
Rozmysli si to s tím vlastním vláknem. Přála bych si jen to, aby nebyli obtěžováni ostatní na všech možných vláknech napříč fórem.
Dobrou noc
 
AirWolf
06.06.11
22:05
Reg. před 2016

Ahoj Nike nesouhlasim s tebou ja Kata-rinu znam a nemusi si delat zadne kurzy sebepoznani. Nesel bych ani do tveho fanclubu. Ja myslim, ze oni si tady vymenji zkusenosti a to je dobre. ;-)
 
Nike
07.06.11
08:28
Reg. před 2016

V pořádku AirWolf. Většinou se zastaneme těch, které známe. A kdybys znal mě, věděl bys, že mě představa fanclubu děsí. Beru to jen s humorem, nenadhodila jsem to já.
Bohužel jsi mne nepřesvědčil, že tady šlo o výměnu zkušeností. To by bylo skvělé.
Přišel jeden, dovolil si zakontrovat, reakce byla Nechci v této diskuzi pokračovat, mám v tom jasno. Ale přitom se nemůže odlepit od klávesnice a aniž by se dočkala vyzývavých reakcí, snaží přesvědčit okolí (a sebe?) Pak přijde Nike odpovědět Maty, ne jí a je napadena, že bere Kataríně názor. A to je jen toto vlákno.

Dobře, že ses jí zastal. Už to potřebovala jako sůl.
 
solitaryman
07.06.11
11:21
Nereg.

IP: 94.199.192.*
airwolf + kdo chce: je tezky bejt objektivni kdyz uz nekoho znas a nekomu fandis. prestrelka o nestranosti uz tu byla. byly chvile, kdy jsem u nike zaskripal zubama. chvili me trva nez se necham odradit a nectu po povrchu. nejsem si jisty, je mozny ze v tom zahral ulohu vikin. libilo se mi jak si z ni nic nedela. odkazu na slova theodora, nevidis jak se kdo tvari, neslysis intonaci, ctes popovrchu a nedesifrujes hlasku, kera nebyla ve zlym. u nike je navic citit to jeji povestny energeticky pole :-). nikdo jiny neni tak... ..jak to rict... pritomny v prostoru. dneska uz ji rikam potvora a cukaji mi u toho koutky. rejpy do ni to nevylucuje.
nektery veci teprve vylizaj a zapadnou do sebe jako ozubeny kolecka-oshova lektorka a hra na zenovyho mistra :-). to pochopi jen ten kdo k nim zasel.choroba z povolani? :-D

kdyz ted necham samotnou nike stranou a zamerim se na lidi, kery vybocujou z rady a jsou dal nez ja, zda se mi vyhodnejsi neco se od nich naucit nez na ne brousit noze. obcas je to tvrdsi skola, ale kdyby to nemelo vyznam, nestvoril by tamten polaritu a jak nike kdesi psala tvrdou vychovu polaritou. mam pocit ze tydle lidi o tom hodne vedi a maji to zmaknuty. zda se mi hnus nekoho sestrelovat z pyramidy. jsem rad kdyz mi takovy clovek neco da a zepta se za me staryho jak to myslel :-).


kata-rina: dal jsem si tu praci a podival se znovu na vic nez todle vlakno. ma pravdu. nikdy. neobraci se na tebe a nechava te napokoji. co ty? neco tu nesedi, lisi se to od beznych vyrypovacek a hadek. neprej si videt, jak u toho vypadas. jako zapckla nepricetna p. kera ji honi aby ji zmalovala hrbet smyccem. nejsi schopna pri tom videt nalevo napravo. poprve ti na to skoro nic nerekla, pritvrdila az pozdeji. neni divu ze se ji ocitla v rukou zenova hul, vis vubec o co jde? ji se uz nedivim, je jaka je. pokut je pravda ze dela co dela, predstavuju si, ze u toho nesmi zavahat, jinak by to bylo osudny. desi me predstava, ze se ti dostal do rukou vycnivajici talent, musel byt spolehlive umlaceny. co treba indigovy talent, ti se vyznacuji zpupnosti. mam segru na skolskym urade. neschopenky ucitelek z psychiatrie jsou na denim poradku. zalez do bratislavy a nech se vysetrit. pak se vrat a komunikuj se ty exkomunikovana.


nike: to je skoda ze te fanclub desi. predstavoval bych si triko "najk" :-),domaloval bych fixem diakritiku a na zada par tvych heftu. potvoro.
 
Merit
07.06.11
13:19
Reg. před 2016

Solitarymane.. rytiri! :-), krasna "dalnice" :-)..
plna obdivu :-).. jak lidske :-) a beru to..
nic mi neni tak blizky..:-) jako toto :-)
bacha na prvni cakru.. :-) .. tu jsme jenom v objimani :-)
mela by tedy zustat v klidu :-).. nemusis preci objimat nekoho, koho nechces.. buuud v klidu :-)


"pokut" (jine zvyraznovat nebudu) mas segru na skolskem urade.. mohla by ti dat par lekci z cestiny.. :-)
ja pisu jako prase.. ja uz jsem moc stara.. a moc hloupa na to, abych se necemu naucila :-).. ale ty? urcite by jsi na sobe zamakal a tak, az mi spadne celist :-)

at mas porad krasnou zbroj! :-) a vzdy krasne a dobre prelestenou :-) , jsi-li majitelem kopi, at je porad krasne leskle a ostre :-).. at ti tva zbroj nezrezavi..nekde pod okny na desti.. protoze ten hlavni rytir odolava :-D ..
ten jedinej.. ten nejuzasnejsi, ten.. na ktereho se tu ceka :-)..ten jedinej je v klidu :-) .. a ma to vse na haku :-D :-D

neber to jako utok :-).. neni to tak mysleno :-)

pivu zdar! :-))
 
Nike
07.06.11
15:34
Reg. před 2016

Solitaryman,
zenová hůl se mi v rukou neobjevila, plácla jsem to, jak mě to prolétlo hlavou. Choroby z povolání máme všichni, souvislost tu je. Nevím, kde a u koho jsi byl a co jste dělali, ale u nás se to opravdu jen hrálo občas bokem, nikdy jako hodina, nejlépe při práci, kdy zenoví mistři těžce provokovali :). Ani jsem to neměla moc ráda, názor jsem změnila, až když přišly nějaké pozitivní odezvy, které jsem ani nečekala. Jedna paní psala, že roky chodila se staženými vnitřnostmi do práce, kde trpěla pod despotickým šéfem a po těchto cvičeních ho zvládla tak bravurně, že v rozpacích odešel. Odvážně a popravdě drze. Pak si začala vyklízet šuplíky a čekala na výpověď. Po pár dnech si ji zavolal a povýšil. Roky utěšování jí nepomohly. Někdy je cestička trnitější.
Píšu, že se mi v souvislosti s tím vybavilo objímání. Nebyl problém, lidi se objali upřímně a bezprostředně. Tak aspoň takhle se mi vrací původní téma.

A než půjdu někam, což ráda udělám, stejně už zas není čas, pošlu někam Tebe s tím trikem. To je strašný:D
 
Theodor
07.06.11
18:24
Reg. před 2016

Chtělo by to přitáhnout bahno... to by byla podívaná... :-D vzal bych si popcorn a povzbuzoval Vás... to by byla úžasná katarze. Myslim, že by nás to všechny moc bavilo. Ženský když jsou v sobě, tak je maso :-))
 
Theodor
07.06.11
18:31
Reg. před 2016

Z jedný strany Najk a z druhý fotka :-D taky se hlásim :-)
 
Kata-rína
07.06.11
18:36
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Theo: pro mě pozdě. Skučím a hledám, co je blíž: Bratislava anebo psychina. Asi se nejspíš raději rovnou picnu.
Sladím spešl
 
Nike
09.06.11
15:03
Reg. před 2016

Aj, aj, vůdce komunity dorazil s popcornem :)

Obejmutí v bahně?
V tom případě musí být trička povinně růžová, jinak budu zlá, jak jen já dokážu být :)
 
Weiterinka1
11.06.11
23:19
Nereg.

IP: 89.190.90.*
Niké ... nějak mi přijdeš neobejmutá ... . dobrovolně. Promiň.
 
Nike
12.06.11
09:25
Reg. před 2016

Weiterinko, nevyplývá z toho, proč Ti tak připadám

protože se neobjímám na internetu?
pro škorpení s Katarínou, když si nezačínám?
nebo pro moji závěrečnou poznámku označenou smajlíkem jako fór?

Teď zase promiň Ty, ale už poněkolikáté Tě vidím reagovat pro mě nepochopitelně nechápavě.
Jinak je hezké, že tak vidíš do mého soukromí, nebudu Ti to brát, aŤ máš radost. Hezký den. :)
 
Kata-rína
30.06.11
20:31
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Jiřina Prekopová - Terapie pevným objetím - před pár lety jsem se o této metodě doslechla a později jsem si k tomu hledala další informace.
Nepopisuji - lze nalézt na internetu vícero odkazů. Např. zajímavé video v archivu ČT - název:Mámo,táto, obejmi mě - datum vysílání 23.12.2010.
Existují i protinázory.
Může se hodit podívat se na to.
 
dandilek
20.07.11
20:43
Reg. před 2016

Kdo se problematikou objetí bude dále bude zabývat, rozhodně neprohloupí. Lze z těchto vjemů při fyzickém kontaktu s druhou osobou mnoho získat. No, o sex tu rozhodně nejde, ten na mysli nemám, ale o vnímámí energie při objetí. Stejně, jako při podání ruky je vjem z každého člověka jiný, tak stejné je to i při objetí. Pokud je člověk vnímavý tak si může vzít při objetí z druhého energii. Je třeba trénink a toho druhého vnímat, nejlépe se zavřenýma očima a zjistit, jestli enrgii má a jestli je ochoten ji dát. Fakt to fumguje. Hezké léto Dana
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)