English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Čínský horoskop
Čínská astrologie rozeznává 5 živlů, každý s jeho vlastním významem.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Jaké karty?".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Jaké karty?

Lucije22
29.05.11
12:11
Nereg.

IP: 94.112.4.*
Ahoj, chci si koupit karty, ale nemůžu se nějak rozhodnout, potřebuju poradit.Doporučili byste mi andělské karty od Virtue Doreen??
 
Theodor
29.05.11
20:25
Reg. před 2016

Doporučuji si nenechat žádné doporučit :-) Karty jsou jen prostředníkem k vnitřnímu hlasu. Vyber si takové, se kterými se budeš schopna sžít. Úplně nejlepší je dojít do obchodu, kde se prodávají a osobně si je prohlédnout. A koupit si ty, které se ti budou nejvíce zamlouvat.
 
anelie
30.05.11
21:46
Reg. před 2016

Hlavne nic od Virtue Doreen! :)
 
Merit
31.05.11
02:12
Reg. před 2016

Lucije22, Theo ma pravdu, vyber si je v obchudku sama.. to je dobra metoda, vem si je do dlani.. prohlidni si je.. :-)

andelske karty od doreen mam doma :-), sla jsem si je koupit zrovinka tak :-), vzala jsem si je do dlani, sedly mi, hura s nima domu :-), nelituju :-), jsou "jemnoucky" :-)a rekla bych, ze jsou dost dobry :-)

karty taky muzes dostat darem, ja sama jsem takhle pred lety k mym prisla.. dostala jsem je z lasky od kamosky :-), ona mela radost, ze me obdarovala a ja se z nich tak raduju, porad :-)..
kdyz te ma nekdo rad, citi s tebou, tak ti taky vetsinou donese karty, co ti sednou :-)..


 
Lucije22
31.05.11
06:34
Nereg.

IP: 94.112.4.*
Dobře, opravdu děkuju moc. :)
 
Nike
31.05.11
14:57
Reg. před 2016

Ahoj,
podle mě to jedno není. Tvůrce karet do nich vložil informaci, která stále působí. Jsou dost rozšířené karty od mágů, potom potěš... Doreen sice není v pravém smyslu slova mág, ale je pomýlená až hrůza.
Já si dovolím doporučit původní egyptský tarot, za ten se dá ručit. Kdyby sis ho vybrala, nech si ho nabít na srdci a nedovol nikomu na něj sahat. A neptej se na budoucnost. U jiných karet tohle raději nedělej :)
 
Merit
31.05.11
16:57
Reg. před 2016

Lucije intuice ti nejlip poradi :-)
i ohledne vykladu.. jaky omezeni si das, budou pro tebe platny?
ja sama zeleny svicky u vykladu nepalim.. ani nemam blokle to, ze by na moje karty nemeli sahat druzi :-).. to si kazdej udela tak, jak si to nastavi, to je o tobe.. co chces ty?
cim vic omezeni si das, tim se oklestis :-).. je to jenom na tobe..i jaky obrazce si zvolis..casem muzes mit uplne svoje obrazce.. :-)
nic "neni dano" :-)..

Nike, proc je pro tebe Doreen pomylena az hruza? :-)..

 
Maty
31.05.11
18:27
Nereg.

IP: 77.48.243.*
Ahoj Nike, pár let používám obrázkové karty "Andělé, Bozi a Bohyně" od Toni Carmine Salerno - výtvarníka a spisovatele, který žije v Melbourne. Zajímá se o filozofii, duchovní poradenství a energetické léčení, praktikuje reiki, vede pravidelné kursy intuitivního umění, psaní a inspitující tvořivosti. Jeho žena Martine, která je mu inspirací pro většinu z jeho děl (je na kartičkách), je mistryní a učitelkou reiki a duchovní učitelkou (vede kurzy reiki a komunikace s anděly). Ty kartičky mne kdysi velmi zaujaly, jsou v šikovné krabičce s malou knížečkou, ve které je stručný výklad pro každou kartu a jakési "formace" vykládání. Proč Ti o všem píšu .. teprv až jsem si přečetla doslov "O malíři a autorovi", něco se "vychýlilo" - no, nejsem příznivcem reikistů, to se o mně ví ( nebudu rozvádět ).. převládla však krása, kterou jsem v kartách objevila a čas od času si najdu kartu dne. Ráda bych věděla (dokážeš-li se na tyto karty naladit), čím jsou ovlivněny a co mohou jejich vlastníkovi poskytnout? Dají se taky nějakým způsobem očistit? Vím, že bych více měla naslouchat sama sobě a tuto berličku odložit , ale i tak se Tě zeptám na Tvůj názor a předem dík
 
Nike
01.06.11
10:13
Reg. před 2016

Lucie,
ano, intuice ti poradí nejlíp, pod to se podepíšu. Pokud ji umíš uslyšet a nedovolit rozumu, aby Ti ji "skrečoval". Umíš to? To je totiž kámen úrazu, je to těžší, než se takto jednoduše řekne.
Jinak bych raději poslechla Thea a odpustila si doporučení. Za původní tarot zkrátka ručím, tam není co zkazit, za ostatní nemůžu. To ještě neznamená, že musí být špatné, už se tomu nevěnuju, musela bych se na každé zvlášť podívat.
I bych ráda přisvědčila Merit, že to bude tak, jak si stanovíš. Nevím, jak mám ale ignorovat něco, co zřetelně cítím. Z karet, které někdo cizí dlachnil, dokážu zachytit myšlenky toho, který je držel. Jak to potom můžou být čisté a pravdivé karty? O jakém bloku to mluví?
Všechno je energie v pohybu, všechno.

Záleží, jakou hru chceš hrát. Když to bude hokej, budeš potřebovat mantinely, když to bude hra bez pravidel, zboř si je.
U výkladu to platí obvzlášť. Správně formulovaná otázka je to nejdůležitější. Když položíš otázku, dostaneš odpověď, kterou už nikdy nelze vzít zpět a necháš o sobě rozhodnout. A to už si potom můžeš říkat, jak chceš, že to budeš brát s nadhledem a uděláš si to po svém, ale už máš v sobě uloženou informaci. Je rozumné ptát se tak, aby se to nestalo. To je něco, co kartářky odmítají připustit, kdyby trakaře padaly. Tak, jak ony tvrdí, osud nefunguje.

Luci, já jsem člověk, který si to všecko zkusí, šílenec, který strčí prst do rány a ruku do lví tlamy, aby se přesvědčil :)

Dám Ti jiné doporučení. Nekupuj žádné a nauč se rozhodovat sama za sebe :) Nezlob se.
 

Nike
01.06.11
10:51
Reg. před 2016

Ahoj Maty,
Salerno stejně vyšel z arkány, tedy nic nového nevymyslel, jen to zhoršil (nemyslím umělecké provedení). To je právě to používání všelikých osobních strážců, astrálního původu. Žádní osobní strážci nejsou. Tohle Ti vyloženě neublíží, jen je to celkem k ničemu. Tam záleží, kolik jsi tomu dala, jak ses při tom na ty strážce napojila a zavolala je. Teoreticky Ti můžou poradit dobře, ne zadarmo :).
Karty se sice čistí nad plamenem, ale jsou toho schopny samy, prostě to za čas pustí.

Jinak, jsem Mistr Reiki :D. A vůbec se nedivím tomu, co naznačuješ, to jsi klidně rozvést mohla. Já mám to původní tibetské a nejsem zasvěcená rituálně, ale jako Mikao Usui. To neříkám, abych se chlubila, jen že reiki samotné za nic nemůže. Je to léčení pránou a kundalini, když Tě něco zabolí, první, co uděláš, přiložíš tam ruku. Mě to změnilo život k lepšímu ze dne na den.
Průšvih nastal, když se začalo zasvěcovat hromadně na počkání ve výdělečných kurzech, ztratilo to kredit a reiki už dnes vůbec nic neznamená. Ještě horší je, že začaly vznikat jakési poddruhy, Shambally, bambaly a X dalších druhů, kdy se k tomu přihazovaly další runy, které už byly negativní a vztahovaly se opět k astrálu. Už mi to slovo leze na nervy. Tohle je prostě fakt šílená doba, lidi blázní a všichni lezou do astrálu jako telata, tohle dřív nebylo, už aby se to zklidnilo. čau :)
 
Merit
01.06.11
17:10
Reg. před 2016

Nike, nedockala jsem se odpovedi, proc je pro tebe Doreen pomylena? :-)
proc?..

karty jsou stale jenom "karty".. pokud k nim budu pristupovat a ke vsemu jako k nedotknutelnemu, pokud se mi jich nekdo dotkne.. zmeni se neco? :-).. to je ten blok.. nebejt zavisla na tom, jestli mi na ne nekdo sahne.. atp.. karty jsou porad jenom "karty" a nekdo to muze mit jinak, ale uz je v naky smycce.. to je muj nazor a za tim si stojim..
to bych mohla byt chirurg a zit v tom, ze pokud mi nekdo vezme do ruky muj skalpel, uz spatne riznu? :-)..

jednou mi vlastni dite reklo.. "mami, ty jsi ty karty zmanipulovala".. a to me poucilo taky.. naky cas si je tahla uplne sama :-)).. ja v tomhle nemam zadny problem.. "karty jsou pribeh"..
v kartach je neco s cim muzeme pohnout, jsou tam linie, kterym tezko unikneme a kartar/ka hleda cestu.. a mela by klienta zklidnit :-)
jsou veci, ktery bychom se meli naucit zvladat, ktery se nam treba dostavaji do zivota a jsou nasi skolou.. je to i o zmene mysleni..
pokud nekomu reknu "princ je za rohem".. "je tam" :-)..
ja ho citim, nekdy ho dokonce i vidim :-).. ale panenko "musis vylezt z domu".. sem/tam za tebou neprijde.. :-)
chci praci?.. prijdou za mnou z firmy domu? :-).. jo?? :-) prdlacka, zadkem musi pohnout i ten dotycny.. neco proto "udelat" :-)..

ja zkratka nemam rada jakykoliv vnucovani v tomto smeru :-).. zadny mantinely..at je to pro klienta prirozeny i pro me.. :-) a cim min omezeni, tim lip pro vsechny.. :-)

mame rozdilny nazory a presto netvrdim to, ze muj je ten v poradku, tvuj je ten spatnej.. :-), vybrat si ma kazdej vsechno sam za sebe..
ja dekuju moji "ucitelce" za to, ze me vseho toho, co s timhle souviselo, zbavila :-).. i u ni si lidi tahaji sami :-)..

tak se mi jestli muzu prosit, prosim te, vyjadri ohledne te Doreen..
dekuju :-)



 
Nike.
02.06.11
15:13
Nereg.

IP: 93.153.80.*
Merit,
co se karet týká, nemá naše diskuze asi smysl. Vidíme to každá jinak, Ty vidíš princátka za rohem, já vidím něco jiného. Ani prosím nesrovnávej řemeslný a duchovní nástroj. No, vlastně ano, pro Tebe jsou řemeslné oba.

Na Doreen jsem neodpovídala, protože už jsem viděla, jak si to zase přebereš. Nechci to brát Tobě, jen nerada vidím mladé holky, jak tomu propadnou z nevědomosti. Je mi však jasné, že je nemůžu svojí pomocí znásilnit. A taky pořád zbytečně opakuju dokola, o co jde.
Doreen pracuje jen a jen s astrálem a tam andělé nejsou. Musela bych Tě chytit za ruku a vzít Tě s sebou, aby ses podívala. Bohužel to nejde, mohla bych Ti zprostředkovat výlet vymístěním z těla, ale to by taky nebylo fér, protože to bych Ti k tomu zážitku mohla přičarovat cokoliv. I setkání se Tvým starozákonním "bohem".
Máš-li pevnou víru, jak říkáš, já Ti ji neberu.
 
mikimausek
28.08.11
16:36
Nereg.

IP: 78.108.154.*
Niko,
každý má svůj názor a ty jsi povinna respektovat i co se týče Doreen. Z této diskuze mám pocit, že jen ty jsi dokonalá a nejvzdělanější v tomto oboru. Naopak, já si myslím, že určité pravidla by měli být, stejně takové, jako respektovat druhé. Sama nikomu nedám karty, aby je omacával nebo jako aby se o někom vyjadřoval, že je pomatený. S některými tvými názory tady nesouhlasím a mezi řádky na mě působí povyšování se nad jiné. Karty si vybírá člověk podle toho, jaké se mu líbí a pracuje s tím, co se mu líbí. Já náhodou Doreen mám ráda a neřeknu na ni ani půl špatného slova, jelikož se držím jejich andělských rad a můžu říct, že jsem šťastnější. Mrzí mě to, ale měla jsem potřebu říct svůj názor stejně jako ty tady někomu vnucuješ svůj egypstký tarot, který je tak úžasný a věřím, že kdybych tě postavila před oheň a řekla ti, dej za ten tvůj tarot ruku do ohně, tak ji tam nedáš. a pokud řekneš teď ano, pak v samém skutku to neuděláš.

Merit má taky svoje "divné" názory, ale je třeba to repektovat, protože ona podle toho "jede" a osvědčilo se ji to. takže nevnucuj jiným svoje a nechej se je projevit.

Na Doreen jsem neodpovídala, protože už jsem viděla, jak si to zase přebereš

Nechci to brát Tobě, jen nerada vidím mladé holky, jak tomu propadnou z nevědomosti. Je mi však jasné, že je nemůžu svojí pomocí znásilnit. A taky pořád zbytečně opakuju dokola, o co jde.
Doreen pracuje jen a jen s astrálem a tam andělé nejsou. Musela bych Tě chytit za ruku a vzít Tě s sebou, aby ses podívala. Bohužel to nejde, mohla bych Ti zprostředkovat výlet vymístěním z těla, ale to by taky nebylo fér, protože to bych Ti k tomu zážitku mohla přičarovat cokoliv. I setkání se Tvým starozákonním "bohem".
Máš-li pevnou víru, jak říkáš, já Ti ji neberu.
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)