English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Sedmikráska
Miluje Vás... Ano či ne?
Zeptejte se sedmikrásek...
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Waugh

Takovéhle jsou všechny ženské. Spíš se usouží k smrti, než aby od nějakého mužského upustily.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Automatická kresba".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Automatická kresba

beatricexoxo
14.03.11
11:56
Nereg.

IP: .*
Pěkné dopoledne všem,

zajímal by mne váš názor na automatickou kresbu.
Jaký je váš názor? Myslíte, že to skutečně funguje? Máte s tím nějaké zkušenosti ?

Děkuji předem všem za odpověď


 
dracizena
14.03.11
15:15
Nereg.

IP: .*
Beatrice, funguje !!! Tak jako Ti funguje automaticky chůze, reakce všeho druhu, pohyby atd. ke kterým jsme vedeni AUTOMATEM TĚLESNÉHO ŘÁDU... je to jakési napětí-vypětí-tok vibrační. A biblicky řečeno, vede tělo anděl automat a povede Tě i ke kresbě, když mu dáš prostor... Když si ho pozveš do své nervové soustavy prosbou, když budeš očištěna vizuálně, vydýchaná a dobře okysličena procházkou v přírodě. Pak si budeš jista, že Ti rukou kreslí osvícený Anděl Automat, který Ti bude směřovat kresbu i myšlenky do těla a jak tělu pomáhat... Určitě si rozlož i své celé jméno, aby jsi viděla určitá skrytá slova která jsou klíčem ke své těla Duše, ale i k Duchu a to je moc důležité pro zdravý chod mysli i těla... Automatickou kresbu Anděl vede jedním tahem a třeba po celém papíru bez linek. Mnozí jsou v klamu, protože kresby mandal a podobné, jsou vedené Andělem intuice... Anděl Intuit Tě vede vykreslovat nemoci z těla, ale Anděl Automat, nás vede do hloubky k problému. Najít semínko napříkl. Nemoci, která by se ukázala třeba až ve stáří a pak tu nemoc vykreslujeme z těla ven. Buď stále pod ochranou Anděla hvězdného a půjdeš dobrou duchovní cestou... Zdravím Tě... ***
 
Nike
14.03.11
15:16
Reg. před 2016

Ahoj,
nevím, co máš přesně na mysli tím jestli to funfuje? No funfuje.
Jenže kdykoliv se obracíš takto nahoru, ať je to kresba, nebo co jiného, obrátíš se na nejbližšího souseda. A to je astrál. Je mi to moc líto, ale běžný člověk prostě ještě nemá schopnosti, aby se dovolal dál. Je to, jako bys chtěla bouchat na dveře, ke kterým vede ještě jedno patro schodů, nebo se tam pokoušet volat. Jediné, o co si koleduješ, že vyleze ten soused níž a bude se mu zamlouvat Tvoje šrajtofle. Pro astrála je tou šrajtoflí Tvoje energie. Žádný opravdický anděl s Tebou malovat nebude. Nejsou tam samozřejmě všechny bytosti zlé, ale i když natrefíš na ty hodnější a zpočátku Ti pomáhají, stejně to vede k postupnému ovládnutí. Znala jsem jednu kartářku, přibrala si k tomu automatickou kresbu a písmo. Myslela si taky, jak není úžasně pozitivní a po jednom takovém channelingu šla a nacpala se práškama. Je mrtvá. Je to sice extrémní případ, ale o čemsi vypovídá.
Někam dál se člověk prostě musí nejdřív propracovat, jako školák.
Každý člověk má boží jiskru, tudíž má Boha v sobě a není nutné se kamsi obracet. Nenutím Ti to, až se Ti tu sejde víc odpovědí, tak si vyber srdcem.

Stejně nemá smysl třást stromem, když ovoce ještě není zralé. Tohle nebylo na Tebe osobně. To je spíš pro mě, je účinnější nechat k sobě lidi přijít, než se je pokoušet zachraňovat
 
beatricexoxo
14.03.11
16:47
Nereg.

IP: .*
Děkuji oběma za váš názor :-)
Mno,myslela jsem tím jestli to funguje, to, že některé kartářky nabízí třeba výklad karet a popř. i automatickou kresbu, tak jestli někdo s tím má nějakou zkušenost,že věci, které se vypsaly se opravdu vyplnily nebo skutečně vypsaly pravdivé věci.
Přijde mi to jako velice zajímavé téma, a proto jsem založila tuto diskuzi.

Hezký jarní den všem
 
Nike
15.03.11
07:32
Reg. před 2016

Toto jsi nečekala, co? :D :D
 
beatricexoxo
15.03.11
08:06
Nereg.

IP: .*
Jo,to jsem tedy nečekala. Především mě hlavně šokoval tvůj příběh o té kartářce,nikdy jsem o ničem takovém neslyšela, že by např. automatická kresba/písmo došlo, tak daleko
Vlastně jen něco podobného, známá se v blázinci seznámila také s jednou kartářkou, která trpěla stejnou nemocí stejně jako ona - silnými depresemi, halucinacemi a slyšela neznámé hlasy ve své hlavě.
Nezemřela, ale potýká se stále s těmito problémy a kromě výkladu karet je prý i dobrým médiem.Napojila se jednou na mrtvého dědečka této mé známé a vyčerpalo to z ní na měsíc energii
 
Nike
15.03.11
08:41
Reg. před 2016

Jo jo. Ani nevíš, jak strašně ráda bych se mýlila. Raději bych se omluvila všem, jen abych se mýlila! Já taky nevěděla, že je to až tak.
S velkou pravděpodobností se ta známá na mrtvého dědečka napojit nemohla. Pokud to nebylo do 3 měsíců od jeho fyzické smrti. Pak už to nejde a i tak se za něj mohl někdo vydávat.
Pro další příklad, jak se dá přijít o rozum s nadvlády andělů, bych nemusela chodit daleko.

Ta mrtvá paní byla strašně hodná. Jenom si něco nalhávala. Což dělá hodně lidí od té doby, co přišlo do módy tajemno, byla pořádná díra na trhu, kartaření a některé věci, které se dříve pohybovaly spíš na temnější straně, se jako kaktus přesadily do hezčího květináče s nápisem esoterika a hotovo. Některé věci jsou prostě zbytečné.
Hezký den :)
 
beatricexoxo
15.03.11
09:33
Nereg.

IP: .*
O těchto věcech se musím přiznat,že moc přehled nemám, a tak netuším jestli to možné skutečně je anebo nikoliv.
Určitě to bylo více než čtvrt roku co zemřel. Říkala, že ji ta žena řekla spoustu věcí o něm a dost intimních, o kterých mohl vědět jen tento člověk - její děda. Také ji mimo to řekla, že byly v min.životě sestry, ale to už je zase z jiného soudku

Tobě taky hezký den
 
dracizena
15.03.11
16:52
Nereg.

IP: .*
Můj názor na lidi kteří propadnou do své karmy je, že se všude musí dodržovat předpisy. Kdo je nadodržuje na silnici, bourá. Kdo nedodržuje předpisy v cestě duchovní, duchové ho zasypou jeho karmou.Který lékař nedodržuje předpisy, je vyhozen atd... Znám také jednu, stále obtěžovala ducha aby ji kreslily, až ji schromla ruka. I náš Duch chce něco za něco, my mu dáme svou vizí světlo a On nás pak bezpečně vede a vyvede...
 

anelie
18.03.11
19:13
Reg. před 2016

Ahoj Nike, tvuj prispevek mi konecne vysvetlil, proc je v nekterych nabozenstvich magie a komunikace s neviditelnym svetem zakazana.
Veskere informace od nejruznejsich "mistru" apod z vyssich svetu, kterych se v poslednich letech vyrojilo pozehnane,se mi zdaly podezrele,hlavne ty, u kterych je treba za obdrzeni informaci na spaseni sebe sameho zaplatit nemalou castku. Takze vlastne jen proroci (a lidi na stejne urovni jako oni) mohou videt dal, nez je astral, jak jsi nekde tu na foru psala.

Pokud nekdo nema zkusenosti (jako treba ja), tak nevi, cemu muze a cemu ne verit. Dekuji za tuto informaci!!! :)))
 
Samiel
01.06.12
16:20
Reg. před 2016

-- -- -- --
Uživatel byl zablokován pro opakované porušení pravidel či zneužívání diskuze.
-- -- -- --
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)