English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Láska přichází po špičkách, ale při odchodu bouchá dveřmi.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Na cestě mě nepotkají žádné potíže a přijedu včas. ”


Myšlenky moudrých

Neznámý autor

Velcí zloději často trestají menší.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "2012 - konec světa?!".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

2012 - konec světa?!

evollegna
10.01.11
21:16
Nereg.

IP: .*
Doufala jsem, že naleznu místo, kde mi někdo řekne co se to má dít. Na jednu stranu je to směšné, že by měl přijít konec světa a na druhou jsou věci, které mě trochu "děsí"... hromadný úhyn ptáků a mořských savců v současnosti je přisuzován právě průvodním projevům apokalypsy... asi Vám připadám směšná, já sobě samotné taky, divím se, že jsem schopná něčemu takovému v jádru "věřit"... ale... co když...
 
Theodor
11.01.11
17:22
Reg. před 2016

Tak prvně bych upozornil, že masové úhyny zvířat sice nejsou nijak časté, ale také nejsou něčím nevysvětlitelným. Nejsou ničím, co by se v historii nedělo opakovaně a jak vidíte, stále svět neskončil. Samozřejmě, náš svět je konečný, neboť život na zemi je omezen existencí slunce, které dle odhadů vědců za 4 mld (cca) let vybuchne a svět tak skončí. Apokalypsa je jistá, ale nemyslím, že by přišla v r. 2012

Spíš věřím, na konec civilizace. Aspoň tak, jak jí známe. Je možné, že vyhyne náš druh. Lidstvo se chová velmi nezodpovědně a neuvědomuje si, že je to právě člověk, kdo stojí na vrcholu ekosystému a je úzce závislý na svém způsobu života. Tím pádem nedokáže na narušení ekosystému dostatečně rychle zareagovat a dříve, než se přizpůsobí, vyhyne. Takže místo aby se snažil svůj biotop udržet, systematicky ho devastuje a vlastně si pod sebou podřezává vlastní větev.

Vlive medicíny navíc přežívají i jedinci, které by Příroda vyřadila z evoluce a nedovolila, abych jejich geny přežily. Výsledkem je tedy snížený evoluční tlak a tím degenerace lidského genomu. Za chvíli se nebudeme schopní bez laboratoře už ani rozmnožit (například počet spermií, který byl před 40 lety už považován za neplodnost, je dnes normou atd... ). A až se staneme plně závislí na laboratorní reprodukci, bude pak k vyhynutí lidstva stačit 10 let bez proudu... (například po vyčerpání fosilních paliv, atomového paliva, atd---)
 
kelišová
11.01.11
19:02
Nereg.

IP: .*
Theodor : Je zajímavé vědět , že díky výdobytkům civilizace mohla přežít moje babička a její dcera a tak jsem mohla přijít na svět i já , interesantní pohled na svět ! V minulosti bych už tady asi taky nebyla ani já .
Tvrdé , ale je to tak !
Však nutno vědět , že lidé umírali na nemoci , jež se z dnešního pohledu jeví jako banality , zbytečně a v bolestech .Slavný Harry Houdiny prý zemřel na perforaci apendixu ... .
O pár desítek let dozadu bych po porodu císařským řezem , jak se prováděl dříve - buď nepřežila , nebo bych zůstala ležící a inkontinentní , hmm .
Napadá mne , jestli má člověk o tom tak přemýšlet , co by a kdyby .Jsem možná snílek , ale věřím , že pokrok je nevyhnutelný , vše jde kupředu a k lepšímu .Více si jako lidé uvědomujeme , že jsme součástí přírody a že se k ní tak máme chovat .
Také na druhou stranu vidím čím dál více ustrašených , vystresovaných lidí , nese to sebou doba ?
Je pravdou , že se po určitých etapách v minulosti země měnili celé zástupy živočichů , jedni zmizeli , aby se vynořili druzí ...
Dokonce i po apokalypse , kdy by do země narazil asteorid a země by byla celá v plamenech , by přežily bakterie ukryté v hlubokém podzemí , ale vyvíjel by se potom život ve stejném sledu jako předtím ?
Taky jsem slyšela takové ty fámy o Nostradámových proroctvích , že měl do země narazit asteorid a Amíci kvůli tomu natočili hned pár filmů o asteoridech a různých koncích - takže se to vlastně stalo , i když jen ve filmu .Nevím , kdo to vymýšlí:))
Jinak někteří jedinci tu neplodnost ostatních doženou :))
 
kelišová
11.01.11
19:07
Nereg.

IP: .*
Jsem si nemohla vzpomenout - jednou jsem četla perfektní komix - myslím , že napsal Ondřej Neff a obrázky byly od Káji Saudka - Arnal a dva dračí zuby . Docela zajímavá apokalypsa na planetě osm .
 
Theodor
13.01.11
17:36
Reg. před 2016

kelišová: já netvrdím, že medicína by neměla léčit banality a tím prodlužovat život. Tím dává jedincům delší průměrný věk a víc času na psychické zrání a evoluci myšlení (život už není jen o tom narodit se, jíst, rozmnožit se a umřít). Nicméně to z nás právě dělá ten superspecializovaný druh, neboli první na vyhynutí...
 
kelišová
14.01.11
11:39
Nereg.

IP: .*
Theodor - myslím , že ani v minulosti nebyl život jen na bázi základních životních potřeb .Důkazy ?? No, kresby pravěkých lidí ,sošky , šperky , nářadí , objevy , obrazy - fresky -----možná jen byl ten život více intenzivnější , nezbýval čas přemýšlet o blbostech ... ..
Teď je to trochu víc pohodlnější , i když římané už také měli vyhřívané podlahy a tak... .
Každá doba sebou něco nese ... .
Ani tak si nemyslím , že konec civilizace je nevyhnutelný , spíš tak jak se říká - konec civilizace , tak jak ji známe ... ..
 
Nike
14.01.11
17:17
Reg. před 2016

Kelišová, Ty ráda vaříš guláše, co? Kromě drobného detailu, že už to řekl, těm Římanům ta jejich antická civilizace taky padla.

Ještě bychom mohli vstoupit do 5. dimenze, jak tvrdí kvantoví astrologové. Škoda, že si to neumím představit, skoro se bojím, že mi tam bude něco chybět
 
kelišová
14.01.11
18:22
Nereg.

IP: .*
Nike - pokud je dobře ochucený , proč né . Horší je , když se někdo snaží naservírovat delikatesu a druhý z toho má akorát průjem .
 
Nike
14.01.11
18:26
Reg. před 2016

Ano. Já vařím takové sójové k radosti celého okolí
 
Nike
16.01.11
12:05
Reg. před 2016

Amen

Téhle náhodné perle, která na mě vykukla po ottevření, jsem neodolala, jednoho to potěší víc, než hlubokomyslné kecy.
Laub
Dvě nuly znamenají toaletu. Často jsou to ale i dva hajzlové.
 
Merit
16.01.11
16:15
Reg. před 2016

a dopr :-) doprten? :-) cili dobry den? :-))

Nike = Honzicka? ano? ta mlada pani, se kterou si obcas pisu?..

ja jsem hloupa zena, osvetli mi to prosim te :-).. mluv (pis) presne a jasne.. nemam rada prirovnavani v tomto smeru

CO JSI TIM CHTELA SDELIT osobo? :-D :-D

jaci dva hajzlove? o co ti jde?.. a pokud jsi teda Honzicka a budes mi psat na mail, na to ti prdim.. tu to napis :-).. co jsi tim myslela?

pokud nekdo zije v tom.. ze lidi jsou hajzlove, jsi trpici? jenom ta skvela?.. jsi hodna a nikomu jsi nic neudelala?.. nevim co to je zase za jakysi podloubani tu? :-))..
nikdo z nas neni uplne dobrej, ani spatnej :-).. kus hajzla mas v sobe ty, ja.. kazdej :-).. a pokud jsi hajzlem myslela toaletu?
nekdo by to mohl brat tak, ze nekoho do toalety posilas..
co chces vyvolat? opravdu se nad tim zamyslim, proc se k sobe lidi takhle chovaj?.. proc si delaj spoustu veci.. pac i kdyby mi nekdo nesedel a neslysel, nevidel.. tak popojdu..
a nebo primo napisu "osobo" (nick).. pises pípoviny :-).. a nebudu rozvirovat prach takhle.. k cemu se doberes?..
co ti to dava? :-)

nekdo ti nedava to co potrebujes? treba na to nema.. k necemu se clovek musi dobrat sam..
pro cloveka je moc tezky prijmout to, ze nebyl v minulych zivotech svatej.. ze neco pros**pípoval :-)

jestli jsi ty Honzicko, tak nam to osvetli :-)
prijit nekam a nechat tam neco zmatecnyho, to je jednoduchy :-)
bud ferova a treba mne, ci nekoho jinyho posli kamsi :-) a to beru jako fer :-), pac aspon clovek vi co ocekavat.. toto mi prijde detsky..
dospelak by primo napsal co citi..i kdyby to slovo obsahovalo neco drsnyho.. ale nejak muze reagovat :-)

zalezi to jenom na tobe.. delej jak myslis... zasejes zmatek?.. taky ho sklidis.. :-)

i kdyz jsem tu neco resila.. vzdy pod svym nickem.. aby nekdo netapal.. aby vedel, ze to pisu ja.. abychom se k necemu dobrali, pac to resit chci a mam tu potrebu.. az jednou natahnu brka :-), chtela bych mit ten stul aspon nak uklizenej i kdyby slo o lidi tu..
za tim kompem nesedi smyslena bytost, sedi tam clovek.. a muzu se ho dotknout, zranit ho, ci pohladit..
tohle by si lidi na netu meli uvedomit, nez neco napisou.. ze tam sedi nekdo a ma treba depky? :-) a jestlize ho jeste posekam svyma pismenkama, neco spustim a za to jsem "zodpovedna".. toto se mi nekde pocita.. sama sobe pises knihu a tu jednu budes cist, dokonce si to budes kontrolovat, jestli je tam vse a zda s tim souhlasis :-)
pak ji zacvaknes.. a jdes mezi svy tam nekde doma :-)
a jestli ted po nekom neco chces, ci dupes.. priste se to otoci.. budes resit stejne problemy, budes prozivat to samy co ten clovek..

pokud ti tu nekdo neco dela.. napis to teda jasne.. a ne na mail, ale sem, primo sem :-).. nehledej klice pod lampou, kdyz jsi je ztratila ve tme :-)
cus :-)
porad kouses Thea? :-D.. jooo??? :-) ;-)
dobrou chut :-))
 

Nike
17.01.11
08:31
Reg. před 2016

Merit,
celý Tvůj elaborát byl zbytečný, takhle jsem to nemyslela a nikoho nenazvala hajzlem
Jenom mě to rozesmál vtip, který na mě vykoukl, za což jsem v tu chvíli byla vděčná.

Jak vidím, nakonec to nebylo na škodu, pořád Ti všichni říkají, jak Ti tu úpornou lásku nevěří. Jestliže dokážeš využít čehokoliv, i když víš, že jsem o původní nick přišla a o dalších věcech ani nemluvě...
 
Weiterinka1
17.01.11
18:16
Nereg.

IP: .*
Nechápu jednu věc Nike ... a proč komunikuješ s někým, kdo se Ti tzv. nezdá? Stran lásky ... a Ty, Ty ji máš nebo ne?
 
Merit
17.01.11
20:24
Reg. před 2016

Amen

Téhle náhodné perle, která na mě vykukla po ottevření, jsem neodolala, jednoho to potěší víc, než hlubokomyslné kecy.
Laub
Dvě nuly znamenají toaletu. Často jsou to ale i dva hajzlové.
===================== ==================
Merit,
celý Tvůj elaborát byl zbytečný, takhle jsem to nemyslela a nikoho nenazvala hajzlem
Jenom mě to rozesmál vtip, který na mě vykoukl, za což jsem v tu chvíli byla vděčná.

Jak vidím, nakonec to nebylo na škodu, pořád Ti všichni říkají, jak Ti tu úpornou lásku nevěří. Jestliže dokážeš využít čehokoliv, i když víš, že jsem o původní nick přišla a o dalších věcech ani nemluvě...

nejak v tom nevidim a nectu.. ten vtip :-).. promin, ja porad tvrdim, ze jsem hloupa :-), pisu ti to porad :-)
tu to neni o vtipu.. vlakno o nulach, ci jo?.. :-)

proc jsi tenkrat byla nastvana, ze jsem te ve tvem vlaknu napraskala, ze to jsi ty?
LIDI TO NEVEDELI A TY JSI CHTELA, ABY TO NEVEDELI.. :-)
ty jsi nam proste chtela dat sodu? .. ja to nechapu..
neslo se ti zaregistrovat? neumis to? nekdo byl rychlejsi?.. udelal ti to jako na oplatku za tvoje pripominky? .. co vim jiste, ja ti nick Honzicka neukradla..

nebo je to kvuli Theovi?.. proto jsi napsala ten prvni prispevek?.. takovy stouchnuti?.. a jeste zmatecni a je to vtip? ooo jak velkolepe :-)..

kdyby prisel Theo a i v realu si odplivl.. kdyby i tu napsal, ze jsem "necosprostyho" :-).. tomu sprostymu bych se zasmala.. ten plivanec? i kdyby mi plivl zrovna on do tvare.. bolelo by me to.. protoze by k tomu mel asi duvod.. neco bych posr**** a navic.. ja nevim proc to tak je.. proc ho miluju :-), tohle nemuzes prekousnout?.. je to naka vazba.. tahne se to zivotama.. a ja to jenom citim, nemuzu s tim nic delat a nejde to zmenit.. jestli zarlis, jestli mam vysvetlovat proc to tak je.. "ja tu odpoved neznam".. nepotrebuju ji..

ty jsi si sem vlastne pro odpoved tenkrat neprisla, jenom ti bylo divny, ze jedna kartarka rekne A, druha B? :-)
ja znam jenom takovy odpovedi, ktery se ke mne dostanou.. NIC JINYHO.. ti sdelit nemuzu.. proc to tak je.. ze pokousis, tahas to za nitky.. to ty nevnimas..
veci se nemusej dit podle toho, jak bychom je potrebovaly.. jak touzime.. a presto to neni spatne.. nekdy si musime pockat na odpovedi i radu let.. a jeden lidskej zivot je uboze kratkej na to, aby si clovek prosel vsim..
logicky, rozumem tyhle otazky nevyresis.. to nefunguje..

nechci ti chran Boze pripisovat naky ciny, umysly.. nejakou dobu se ti snazim vysvetlit to.. ze ja to vidim tak, ty se na to divej svym zpusobem.. a prirovnam to k jidlu.. ja ti urvarim svickovou.. takovou jsi jeste asi nejedla.. pokud mas chut na znojemskou.. musis jit do jine hospody.. pac u me se znojemska nevari a neznam ani recept.. a nemam pocit, ze bych o neco prisla.. ja jsem holt svickova :-)

opet si to preber jak chces.. samozrejme jsem te nakopla a asi to boli?.. vubec to tak nebylo mysleno.. pokud mas touhu zmast lidi, vadi ti, ze prozradim, ze jsi Honzicka, coz me prijde i normalni.. pak je neco spatne.. se mnou neresis techtle ani mechtle.. u tech bych to aspon chapala.. dokonce jsem takhle nekoho i vyskolila.. aby mu doslo, co lze na netu nalezt a zazit :-).. ale Boha, vse to kolem nej beru vazne.. a tyhle obstrukce okolo toho.. mi fakt vadej...
jestli z toho citis, ze bych te nemela mit rada?.. klidne to tak vnimej.. ja ti jenom nedam to, co potrebujes.. a neustoupim.. ja nemam kam.. nemam duvod.. nenecham se vydirat..

ted se deji takove veci.. kdy konecne aspon z naky casti chapu draci zenu.. a to clovek kousal sakra dlouho :-D.. ale ja tuhle svickovou musim dostavat po troskach :-).. je silna :-) a k tomu se podava silna cerna kava :-)..

misto toho, aby jsi hledala Honzicko klid a mir na dusi.. porad hledas obranu.. utoky.. pak to zapiras.. kdyby jsi to aspon uznala.. napsala jasne.. "Merit.. roztahni mi pulky a polib mi hnedy oko" :-), tak vim, jak to myslis :-) a ze ty taky umis bejt vostra :-))) no ne?

jesti se chces hadat.. jestli chces vnaset zmatek.. jestli potrebujes ziskat pozornost.. jestli potrebujes soudit .. holka.. SAMA A BEZE ME.. jestli chces modry z nebe?.. JESTLI CHCES ODPOVEDI A TAKOVY, KTERY PRIJMES.. BOHA se ptej.. mej se krasne..


a jeste dovetek.. sobe.. jenom sobe timhle ublizujes a to hlavne..
sobe nedoprejes klid a mir.. ty sama..
 
Nike
18.01.11
08:57
Reg. před 2016

Merit,
to už je trapná propaganda. Přelétla jsem jedním okem pár řádků cik cak, ale příspěvek jako takový jsem ani nepřečetla.
Nezlobím se, ale ani nepřistoupím na Tvoji hru. Odpovídám Ti NE.
Můžu snad jedině znovu zopakovat, že mě rozesmál úplně obyčejný vtip, všimla jsem si ho poprvé a spontánně to plácla, jako když člověk říká: a tenhle znáte?

Mýlíš se velice, nepodařilo se Ti mě nakopnout a nic mě nebolí. Je to právě naopak. Jsem najednou jako znovuzrozená, když jsem se zbavila Tvojí tíhy.
Tak už vím, kdo je ten energetický upír. Pořád jsem si říkala, jakto, že nedohlédnu na konec kanálu, když to dokážu. Odpověď je jednoduchá: zrovna Tebe jsem tam vidět nechtěla. Tak to holt funguje, třeba z té lásky? :)
Je mi líto, ale před tou Tvou pokryteckou "láskou" každý instinktivně zacouvá, nebo raději zdrhne. Člověk to doslova musí přebíjet něčím jiným, aby Ti mohl dát šanci.
V tom se skrývá i odpověď pro Weiterinku. Je to Weiterinko 3roky, co se mi uvolnila hadí síla. Kromě jiných šíleností jsem se od té doby ještě nespletla, bohužel.

Není to jen problém Merit. Pokrytectví místního zájmového spolku tzv. duchovních pracovnic tady cítím od samého začátku. Žádný jiný věci v osobní rovině mě vůbec nezajímají, to je každého věc, já mám samozřejmě taky nějaké špatné vlastnosti. Jenomže kvůli tomu se nedá ani diskutovat o esoterice, což by mě zajímalo v prvé řadě, než aby mě bavilo chodit si do někoho kopnout, to je hovadina. Ve skutečnosti jsem se tu nikdy nevztekla.
Útočně laděné odpovědi komukoli, kdo nemá sehnutý hřbet, má nějaké námitky, nebo je jen nepříjemně zvědavý, tady nacházím zcela běžně. Jak není po Vašem, je zle.
Minulý týden jsem četla, jak rumunské věštkyně poté, co už byly přinuceny odvádět ze svých příjmů daně, semkly se jako jeden muž a vyrazily společně proklít vládu. Musela jsem se usmát a vzpomněla si. Něco takovýho v bleděmodrým.

Kdyby toto byl jenom můj názor, možná bych se teď na to vykvákla, abych to psala. Ale stačí zalovit do historie fóra a nacházím to tam. Nejsem jediná, kdo si to myslí, a kdo občas foukne trochu větru. Postupně jsem se seznámila přes věštírnu se třemi lidmi a jeden po druhém mi říkají to samé. Už sem nechtějí chodit z důvodů, které jsem popsala výše, nelíbí se jim tu a nechtějí se s Váma zlobit. Neznali mě a nemají důvod mi stranit. Všechno jsou to mladý lidi, celkově nikdo z mladých nemá šanci se tu dlouhodobě udržet.

A musím říct, že ve skutečnosti mám lidi velice ráda a raději, než Boha. Nepovažuju ho za tak překotného dobráka. Pořád si říkám, proč si ho lidi spojují jen a jen se Světlem. Podle mě obsahuje obojí. S lidma jsem na jedné lodi, snad právě proto jsem otevřená a říkám, co si myslím. V tomto ohledu musím být dost nepříjemné zrcadlo a v tomto kontextu je mi úplně jedno, jestli zpět přicházejí negativní emoce. Klidně jim budu čelit.
Krom toho, neexistují negativní a pozitivní emoce. Jsou jen a jen emoce a všechny patří k životu a ani ten vztek není o nic horší, než třeba zoufalství, nebo láska, která spoutává a bolí.
Jsou jenom zpracované a nezpracované emoce a každá nezpracovaná je destruktivní. Klidně si to zkuzte vylít na mě, třeba se Vám uleví, já vydržím víc, než kůň.

Více se k tomu vyjadřovat nebudu. Téma vlákna je rok 2012

 
kelišová
18.01.11
12:33
Nereg.

IP: .*
Nike - jen by mne zajímalo, kolik je Ti let Nike a jestli je věk tím důležitým faktorem pro věštírnu .já myslím , že nee ... ...
Jinak krom Tebe jsem si nevšimla , že by se někdo do někoho pouštěl kvůli věku ... ...
 
Nike
18.01.11
13:55
Reg. před 2016

Ahoj Kelišová,
nevím, proč se toho chytáš, asi že jsi žena. Tak Ti teda ještě odpovím, když se ptáš.
Samozřejmě, že se to tu vyskytuje. Kdo nemá úctyhodných ..sát, je blbeček, který ještě nic nemůže vědět. Některé jsou na to expertky.
Mě může být zrovna tak čtrnáct, jako devadesát. Opravdu na tom nesejde a já ani nevím, kolik je přesně Vám.
Jde o energii přece. A ta je tu koncentrovaná taková, jaká je.
A jestliže říkáš, že věk není rozhodujícím faktorem pro věštírnu, pak se ptám já čím to, že tady ti mladší nezůstávají a prchají. Když už, tak tu přijdou strašně sporadicky.
 
Nike
18.01.11
14:06
Reg. před 2016

Kelišová, snad jsem ještě chtěla dodat, že tohle je mi v podstatě jedno. Já Vám nehodlám fórum předělávat, ať se vyvíjí jak chce. Jen už to zkrátka není fórum, ale poradna tetek kartářek.
 
Theodor
18.01.11
17:33
Reg. před 2016

Nike, jsou věci, se kterými bych s tebou i souhlasil :-) jinak doplním, služebně nejstarším Věštírňanem jsem tu já (chodím sem od cca 18 let při současných 27 letech) a sleduju ty "cykly" :-) slétne se babinec, pak přilítne rebel, babinec se rozpustí a časem se slítne jinej babinec... Ještě dva až tři cykly a snad už to pochopim :-) (zdravím zbrblu, megiku, pacičku a ostatní :-))

v tom tmelení se a hromadných "protiútocích" ti dávám za pravdu. :-) Přesto si myslím, že jsi na ně zbytečně tvrdá. Ony to přednostně prostě nemyslí zle... Nechci nikoho hájit, asi jsem to nečetl pozorně. :-)
 
Kata-rína
18.01.11
20:22
Nereg.

IP: .*
Čau kůzlátka, to jsem já... .nick mi někdo okupuje, tak jsem se napsala rozděleně a neregistrovaně /uvidíme, jestli připíše zase ten, ta, to, kdo-co mě paroduje/.
Občas sem kouknu, sleduju tuto diskusi pár dní. Jsem stará, hluchá, slepá, blbá a ještě k tomu učitelka = diagnóza - tudíž tomu fakt nerozumím... ..hup do kremačky už... ../doháje, tady to je pro staré nepřístupné - zas mám průser... ../.Stále si lámu hlavu /už hezky dlouho/ nad otázkou: Kterak se lze účinně dorozumívati? Tuším, že to dokáží i různé druhy živočichů mezi sebou, když chtějí - časem se naučí rozumět zvukům, pohybům těla a různě. Je fakt, že žádné jiné živočicháč nekomunikuje i písmem, kromě pána tvorstva - asi je opravdu obtížné pochopit někdy cokoliv pouze podle písmenek.
Svým žákům dokážu vysvětlit per huba - případně per graf - opravdu všechno /pokud tomu sama rozumím... ./. A vůbec nezáleží na IQ toho, komu vysvětluji, já se přizpůsobím komukoliv, opravdu umím tak, že časem pochopí každej - ALE!!!!! podmínkou je vzájemné naslouchání a spolupráce, CHTÍT naslouchat. A vzájemně se respektovat, a mít lásku - někde - asi v kapse nebo kde... ... Bez vzájemné dobré vůle to nejde. Fakt né. Mám to vyzkoušené.
A ještě - NIC NEMÁ SMYSL, pokud chybí láska. NIC NEMÁ SMYSL! Všechno je k h... ... .
S láskou lze i odmítnout dát na výzo jedničku, pokud není zasloužená - a s láskou lze dostat odpověď ve znění: i tak vás mám ráda... ..
Tak nějak to vidím.
K apokalypse: pokud má něco takového nastat, tak to bude nezávisle na tom, jestli budeme předem z toho na větvi. Pak stejně nikdo neuteče. Tak co? Čas, který třeba ještě máme, než něco přijde /třeba zítra, příští týden, kdykoliv/, se můžeme "bavit" každý tak, jak uzná za vhodné, podle toho, po čem komu duše piští. Vkus nezná mezí - třeba fakt někoho může bavit i Knížák. I když to nepochopím. Ale mít podobná "umělecká díla" vedle sebe bych nechtěla - možná /stopro/ nejsem tak extravagantní /vůbec ne/ - ať si dopřeje Knížáka někdo, kdo s ním souzní - já budu někde jinde a doufám, že Knížák taky - a pokud se mi bude vnucovat i tak, pošlu ho někam.
Ale variant řešení je určitě víc.
 
Merit
19.01.11
04:44
Reg. před 2016

Nike :-)
vzpomen si na mail, kde jsi se ptala na to, jestli jsem si nezablokovala tvuj mail :-).. to mluvi za vse :-)

ja nemam duvod se tu nejak branit, nemam duvod nekomu prat spinave pradlo? :-), kazdy z nas je jakymsi kosem a mel by si zacit prat hlavne svoje pradlo..
chceme neustale menit ty ostatni.. meli by splnovat nase pozadavky?:-) a helemese, kdyz to tak neni.. je zle :-)

nic ve zlym Nike.. ty sama nejlip vis jak to je.. :-)
jestli to nepobiras rozumem, tvoje duse vi..
my dve se porad jenom dohadujeme.. a vzdy jsem ti psala uprimne a vzdy to bylo spatne :-), poradnyho couda ti da jednou tvuj malej :-)
vis, v detech si vychovavame mstitele predku a blizkych?.. vratej nam to vse za rodice, odkoukaji to, jak se rodice chovaj ke druhym :-)
a na toto nemusis cekat ani na dalsi inkarnaci :-)
nema vazne cenu vic psat :-).. jsi jaka jsi :-).. uz jsi dost velka na to, aby jsi veci chapala.. ty nehledas klid a mir.. to je to cele, ty hledas jenom souboje, prestoze neustale tvrdis, ze ne..
kdybych se takhle chovala ja.. nevydrzim leta vdana.. nevydrzim soucasnej vztah.. nevydrzim prd.. jenom bych porad utikala.. a pred sebou clovek neutece..
muzes klidne za cas prijit pod jinym nickem a zase nemusis dat vedet, ze to jsi ty :-)(to tvoje vlakno a jak te stvalo, ze jsem dala vedet, ze to jsi ty, pac lidi byli zmateni), dyt ono je to fuk, tenhle zivot je jenom matrix a na konci se podivas do sve knihy (databaze) a kazdy pismenko odtud i z mailu tam bude :-)
mijime se a takhle to tak ma bejt.. ty neumis mit rada lidi s jejich chybama?.. bud k tomu dospejes.. a nebo ne.. vic to resit nebudu :-D, pac to je s tebou cely mesice to samy..
"pista hufnagl"je hadra :-)..
aspon uz se u mailu nebudu chytat za hlavu ani ja.. a ani ty :-)
a tak to ma bejt.. pac vnaset tyhle energie do vesmiru, to je na prd a za to jsem zodpovedna... za to co vyslu ja :-)
nezklamala jsi me.. neurazila :-), nenastvala.. pac ty vubec nevis, co cinis.. hraj si dal s hadi silou.. a zkoumej to, proc to kartarkam nevychazi :-) a proc to ci ono :-).. a porad od toho chtej logiku :-)
hledej na vsech dal jenom chyby.. hledej tu upiry :-).. hledej ty energeticky utoky :-).. kdyz mas totiz otevrene srdce..tak se ti to nema dit.. a i kdyby, clovek poprosi o ochranu a je to pryc :-)
reknu ti jenom toto.. tvoje maily plne informaci, duchovniho pohledu z pohledu spis manipulativniho.. jsou o tom, ze lidi sajou a prestoze jsem ti psala, ze se chytam za hlavu a hudrovala jsem, neustale jsi to opakovala :-).. vis, nekdy se clovek musi pochlapit a nakalet si do vlastniho hnizda.. nekalej tam porad jenom tem druhym.. a to opet nemyslim ve zlem.. ti co delaji bojove umeni se souperi ukloni a odejdou, pamatujes? :-).. porad mas v ruce mec..
porad ukazujes svoje bebicka?.. kdo ti tu tak strasne ublizil? ja?
kdybych ti po precteni mailu ja osobne poslala zrcadlo.. holka zlata.. je ti na druhy strasne strasne tezko a to ja nedelam, pac vim, ze toto nesmim :-).. mozna potom by jsi neco pochopila..
a tecka :-)




 
Nike
19.01.11
08:38
Reg. před 2016

Theo,
nejen, že jsem nemusela být tvrdá, nemuselo se to stát vůbec. Jelikož to Merit pojala tak nějak za všechny, tak jsem se k tomu postavila. Tvrdá jsem i k sobě. Přednostně to jistě nemyslí zle, jenom jsou přes to poctivé řemeslo takové nedotknutelné jako nadlidi. To je prkotina.

Babinec může fungovat úplně fantasticky, to by ses divil. Zažila jsem to v ženských kruzích po prastarým způsobu, zmizely tam ty nehezké vlastnosti, které se ženským běžně připisují.
Bude to asi fakt něco jinýho, co tu kazí vzduch.

 
Nike
19.01.11
09:03
Reg. před 2016

Merit,
opravdu to téměř nečtu, nedá se to číst - docela slušná katarze.
Mám ráda lidi i s jejich chybama, i Tebe. Ale jsou přece jenom věci, které snáším hůř a to jsem Ti už řekla.
Nevím, nevím. Zradit Merit znamená mít jiný názor. To se pak hodí všechno. Od neděle si tu může jeden člověk, kterýmu bys i hovišo pozlatila, jen aby ses vlichotila, číst, jak za to něco chceš. Voláš a voláš, už jsem si říkala, že Ti přijdu na pomoc.
Od neděle i Tvé kámošky vidí, že jsi schopná zneužít soukromou korespondenci a už jenom to předpokládá, že budeš schopná si ji i náležitě zkreslit v můj neprospěch. Merit, nikdy jsem Ti neřekla nic, co bych potřebovala utajit. Nezraníš mě.
Jen přišel čas podržet si zdravotní distanc.


Máš pravdu, jednou mě synek pěkně pošle do prdele, jako každé dítě svého rodiče :)


 
Kata-rína
19.01.11
10:05
Nereg.

IP: .*
Nike - mám dotaz. Nemám jasno ohledně psaní pod různými nicky. Týká se Tě to nějak? Event. má to nějaký důvod? Snažím se pochopit - ale není k tomu dostatek informací - tudíž variant, které by věc osvětlily teoreticky, se nabízí mnoho. Třeba by mohlo být jasněji - ale i nemuselo. Záleží na tom, jaký je u koho záměr. Což je samozřejmě individuální a soukromá záležitost - pokud to tak člověk chce mít.
Ještě pouze poznámka, ověřená prakticky mnohokrát: Nikdy není nic takové, jak se jeví - ať na první pohled anebo i na další pohledy. Vždy je všechno jinak. Záleží na tom, jak hluboko jsme schopni - anebo jestli vůbec chceme - přiblížit se k podstatě a vidět souvislosti.
 
Nike
19.01.11
10:56
Reg. před 2016

Kataríno,
důvod to má, jestli jsi četla dobře. Záležitost Honzička-Niké. K tomu musím něco dodávat? Není náhodou i Tvůj nick okupovaný? A už ses nad to konečně povznesla?
Pak je tu další důvod, někomu dojdou argumenty - vytasí tohle. Je to tak jednoduché, že jo? Jak si vzpomínám v "Problému", i tam jsi to vytasila, že? Uspokojuje Tě tento způsob? Dokonce to ani nemusí být celé příspěvky, mám tu kdesi od kohosi připsané i výroky, které jsem nikdy neřekla. Beru to jako daň za to rebelství.

S Tvou poznámkou absolutně souhlasím. Je mnoho příkladů. Třeba, když někdo přiběhne ve chvíli, kdy je diskuze uklidněná, dovolává se míru, současně jen tak bokem utrousí nemalé množství jedovatostí, podsune úmysly, které nikdy neexistovaly, pak zase zkopíruje dalajlámu a současně si odbíhá postěžovat za roh, jak mu ta láskyplnost nejde. nikdy se neotočí čelem k tomu, komu to říká. Třeba tak jsi to myslela? Není to lehké, co?

Tak se zas hezky tmelte :)







 
Kata-rína
19.01.11
11:20
Nereg.

IP: .*
Nike, není mi jasné stále, zda píšeš pod různými nicky. K tomu jsi ve své odpovědi na můj dotaz nenapsala ani jedno jasné ň - formuluješ naprosto nejednoznačně. Anebo nechápu? Taktéž nechápu Tá slova ohledně toho, co jsem kdy psala. Tvrdíš, že se nechci k nikomu stavět čelem. Mýlíš se velmi. Čelem stojím - je fakt, že třeba neoslovuji přímo, protože mi často vyplývají ze všeho nějaké obecnosti, které se mohou týkat všech - a vždy zároveň zpochybňuji i vlastní tvrzení poté, co je napíšu a vložím - prostě na tom přemýšlím - což lze učinit naprosto se vším.
Snažím se být nestranná - snažím se pochopit, snažím se o smír, snažím se žehlit různé konflikty - což zřejmě opravdu nejde, pokud zájem o smír není u všech. Snažím se poučit, zkoumám vlastní pocity averze třeba vůči některým lidem v reálu, se kterými se dostávám do kontaktu. Snažím se hledat taková řešení, která nevedou k nekonečným sporům - a to je skutečně obtížné a často se to ani nepovede. Pokud cítíš jedovatost, tak určitě je - máme jí všichni v sobě, svatí snad neexistujou. Mám jí v sobě též - snažím se vše nějak ukočírovat, vyvažovat, opravovat - někdy se daří, někdy ne, někdy víc, někdy méně. A nemám páru, jak je to správně - hledám třeba i u Dalajlamy anebo někde jinde. Každý někde hledá - stopro to nemáš jinak. Ale přes Tvá obvinění - nemám pocit, že je ve mně pouze jedovatost - kterou vyzvedáváš. Snad můžeš uvidět i něco jiného - pokud budeš chtít. Pokud ale ne - nic nenadělám. Skládat účty Tobě ani komukoliv jinému nemusím - pouze sobě. A Ty taky. Nesoudím Tě v žádném případě, snažím se Tě pochopit - a pokud Tě to s... .štve, tak je to Tvoje volba. Už s tím přestanu, užij si to.
 
Nike
19.01.11
11:38
Reg. před 2016

Kataríno,
ať dělám, co dělám, nevzpomínám si, že bych s nějakým "obviňováním" kdykoli začala. Vždycky jsi to Ty a opravdu z ničeho nevyplývá, že by ses mě snažila pochopit. Hledáním jinotajů za každou cenu k pochopení asi nedojdeš, maximálně se zamotáš. Účty mi neskládej, o to teda opravdu nestojím.
Pod jinými nicky nepíšu. Jaký důvod máš k této otázce? Píšeš Ty pod jinými nicky? Vadilo by mi to? Těžko.
Kataríno, já neberu důchod, stíhám při tom všem pracovat. Naštěstí internet potřebuji ke své práci, tak to jde, ale i tak jsi otravná, promiň. Tak si zase hledej jinotaje, nicky a stébla, kterých by ses mohla zachytit, protože tu podstatu, o které jsem mluvila, obcházíš. Zatím se chytáš okrajových věcí a vytahuješ kraviny, na kterých ani nesejde.
 
Kata-rína
19.01.11
11:58
Nereg.

IP: .*
Nike: máš bezesporu ve všem pravdu, omlouvám se, že jsem Tě obtěžovala kravinama, mea culpa, maxima... ... ..Ve všem máš pravdu - a tu největší, pouze Ty - a samozřejmě, že nic nechápu. Jelikožto jsem blbá. Jedovatá. Přidej si cokoliv - snad Tě to uspokojí. Nicméně - bylo to bezva. Opravdu. Děkuji Ti.
 
Nike
19.01.11
12:08
Reg. před 2016

Kačo, nikdy jsem neřekla, že mám ve všem pravdu a ani si to nemyslím. Ale toto jsou fakt kraviny, blbá jistě nejsi, ale skutečně se chytáš okrajových věcí. A pro změnu jsi neodpověděla Ty mě, Ty uražená. Jak jsi přišla na tu otázku? Jaký jsi měla důvod k té otázce? Pochopit mě, nebo shodit, jako vždycky?
 
liduna1
19.01.11
15:40
Nereg.

IP: .*
Jejda lidicky, zas jste se dali chytit do pavuciny? Tedy spis tentokrat bych rekla, zej ste spadli do hadiho hnizda.. Ale proc, vzdyt se to da prekrocit..Zivot mame i beztoho dost tezkej..
 
Nike
19.01.11
15:50
Reg. před 2016

Liduno,
asi jsem zrovna chyběla v biologii: jak se dělí pavouci na škodné a neškodné? Já to nevím. Jediné, co mě napadá, že neškodní předstírají vegetariánství a pak si běží stěžovat, že jim to nejde.
Nějak nejsi ochotná vysledovat začátek.
Máš dobrou radu, překročit, nechat na pokoji a nenabíhat tak příšerně na smeč. Pro některé jsem strašně přitažlivá, někdo se ve mě rád ňahňá a ňahňá a ňahňá. Dělám to já?
 
Kata-rína
19.01.11
22:57
Nereg.

IP: .*
Reflexe: Skvělá sbírka manipulativních technik. PR agentury, poradci politiků se specializací v oblasti manipulace s ovčanama, reklamní agentury - pokusná laboratoř, zaměřená na zkoumání reakcí lidí - cílená provokačka, hra, zábava. Prověrka různých technik, jak dostat ostatní tam, kam potřebuji. Testování již vyzkoušeného. Infekce. Prasečí chřiopka. Anebo alespoň prasečí... .. Atomová bomba. Destrukce. Konstrukce. Rekonstrukce. / machruju, že umím cizí slova - ale co vlastně znamenají, nevím / Pocit nezranitelnosti, božství, nedotknutelnosti, já mohu všechno, vy ostatní nic - všichni jste šmejdi.
Být pavoukem - neuměla bych nic jiného, než spřádat sítě a lovit kořisti. Být hadem - musela bych taktéž přijmout svůj úděl a chovat se jako had, jinak bych uhynula. Jinak to nejde. Pavouky nechávám žít /někdo je zabíjí/, hadům se snažím vyhnout /někdo je utluče/. Ať žijí pavouci i hadi. Proč ne? Mají stejné právo na život, jako všichni ostatní.
Kreslím tlustou čáru, sečtu to všechno, přefiltruju přes nějaké koeficienty, převedu do mezinárodních jednotek /machruju znova, nesmím zapomenout, že vlastně neumím počítat ani do tří - doháje/ - a vychází mi výsledek:

Nikčo, Ty jsi ale krááááááá... ... ... lovna nebeská!
S láskou Tvoje Katarína
 
liduna1
20.01.11
06:21
Nereg.

IP: .*
Prilepim se chvilinku na vlakno ale jen proto, ze jsi mne oslovila Nike. Davas mi otazku, takove otazky ja davam sama sobe. A od toho se vse odviji. Zivot nas vsechny poradne fackuje a zabomysi valky jsou pro mne zbytecne plytvani energii. Pro nekoho je to cisteni..Proti gustu zadny disputat.. Vice k teto debate nemam co rici.
 
Nike
20.01.11
08:10
Reg. před 2016

tak zájezd z Rumunska ještě neodjel... ..
 
Nike
20.01.11
08:38
Reg. před 2016

Merit, původně jsem už nechtěla číst jedinou řádečku, ale nakonec jsem to aspoň trochu přeletěla, když ses s tím tak mořila.
Po prstech jsem Tě lepnout musela a zasloužila sis to. Ty to děláš taky a jak ráda! Tvoje tolerance je jen ve slovech, jakmile dojde na věc, rázem zmizí a vyhrožuješ. Stačí k tomu neuvěřitelně málo, třeba říct, že mě něco zajímá a že si nad tím přemýšlím. To je pro Tebe asi něco nebezpečnýho. Proboha nech lidem svobodu a nech je dýchat.
Já se Ti můžu omluvit za míru tvrdosti, ale neustoupím, nezlob se.
Kdybych Tě chtěla opravdu sestřelit, sáhla bych do soukromé korespondence jako Ty už dávno, ale neoplatím Ti stejným.

Způsob, jakým tu pereš komunikaci s Theem je nechutný. Jistou větu jsem formulovala jinak. A pokud by si naše duše měly cosi řešit, tak si snad poradíme sami i bez Tvé asistence. Nech to laskavě na nás. Říkám Ti znova, nech lidi dýchat.

Volba nicku skutečně něco vypovídá, to máš pravdu. Honzička je obyč.,hloupá, to jsem v podstatě pořád. Pro Nike jsem holt nešla daleko. Já se tak skutečně jmenuju a řekla jsem Ti to. Takže je to zase poněkud nefér. Že mi Vikin řekl bohyně, no to on musí, páč je Vítěz, musí si mě předcházet :) Snad mě nezabije, že jsem to práskla, ale asi by si taky zvolil jiný nick, kdyby to chtěl nutně tajit.

Merit, já vím, že už se asi nezměníš, ale nechtěla bys některý věci skutečně zkusit jinak?

 
Nike
20.01.11
08:50
Reg. před 2016

Liduno,
ani jednou jedinkrát jsem právě s Tebou nešla do střetu a téměř ani do kontaktu. Přesto jsi ze všech nejagresivnější. Jsi agresivní jako p... .e. Jsem chorá, škodný pavouk, had. Koukala jsem, že nejen na mě.
Dá se se mnou nádherně vyjít. Pár lidí Ti to předvedlo a já si ani nezačala. Z nějakého důvodu jsem pro někoho výzva. A ani se příliš vědomě nesnažím.
 
Nike
20.01.11
08:59
Reg. před 2016

Kačo, začínáš být docela roztomilá, jak tak pořád kolem mě chodíš ve "snaze pochopit mě" a hledáš kudy, kudy, kde má tu Achillovu patu, jak toho fakana zlomit? Učitelku nezapřeš. Jinak to byly pindy. Jak ze Tvých obecností nezvencnout?
Co kdyby ses na mě vykašlala a šla si nastudovat Mayský kalendář? Zajímalo by mě, jak se Ti pozdává Teorie Božího plánu. Zdraví Tě královna nebeská :) Říkala jsem si, že to zabere:D
 
Theodor
20.01.11
17:23
Reg. před 2016

evollegna: zpět k tématu... nakonec doufám, že ten rok 2012 bude konec světa, protož je úplně jedno, v jaké skupině lidí se pohybuješ, stejně jsou lidi všude v sobě. Ať už je to tramvaj, čekárna u lékaře, vysokoškolská kolej, tržnice, obchod z obuví. Ať jsou to bezdomovci nebo učitelé, materialisti versus duchovní... všude, kam se podíváš, je nepochopení, manipulace, vnucování lásky (krystal elexier a jiné), přehnané egomaniacké reakce (za mou zkázu můžou všichni ostatní, neboť já jsem dokonalý) atd. Hedonismus kam se podíváš.

Naše společnost prožívá hluboukou morální krizi a pokud jí neodstraníme, nakonec se sami sežereme. Prostě je nás na tý planetě moc. Takže ano, možná ten konec civilizace je nutný... Aby mohla vzniknout jiná... pravděpodobně zase stejná... to jsou ty cykly...
 
Merit
20.01.11
17:26
Reg. před 2016

a jeste dovetek ke Katarince..
ja vim, ze ona nema tu potrebu, abych ji ochranovala a pred tebou uz vubec ne.. pac je neco "spatne" :-)

jak muzes chtit po "dobre ucitelce", aby se nesnazila pochopit?..
proc by ona mela hledat tvoji hadi patu.. :-), pac ty jinou nemas :-)
proc by mela hledat tvoje slabiny? za jakym ucelem? :-)
aby ti ublizila? :-)

co to z tebe leze? :-D... a proc :-D

jak se lidi muzou snest? jedine tak, ze se snazi pochopit toho druhyho.. na to clovek nemusi bejt ani ucitel, u ucitele to beru jako samozrejmost.. pac nasloucha.. on musi, jestli chce, aby jeho prace o necem byla :-)
a to samy lekar.. jako bytost :-)

nechytam se za hlavu.. ja se jenom usmivam :-)
 
Kata-rína
20.01.11
21:08
Nereg.

IP: .*
Reflexe II: Všechno ve fragmentech, rozředěno homeopaticky, kdopak už ví, co na co vlastně zabírá a působí... .konec světa - vypadá to tak, fakt - doprdele, proč právě zrovna u tohoto musím být? Všichni volají po pozornosti, vzájemnosti, lásce - i ti, kteří jí sami nejsou schopni dát, své volání mají zašifrované ve svých projevech nenávisti, povýšenectví, mamonu - láska má hodně podob, prochází různými fázemi - pokusy, omyly, třeba se všechno odtajní aspoň v hodině smrti /a posléze může člověk naposled nasraně vydechnout - doháje, proč jsem na to nepřišel dřív, je to přece jednoduché... / - co je vlastně to pravé ořechové? Šílený střelec v Bratislavě bezdůvodně postřílel několik lidí na sídlišti. Možná se neměl kde vykecat a ventilovat svou agresi, vztek, nenávist. Třeba by mu bylo k duhu virtuálně nakopat prdel někomu přes písmenka na internetu. Možná ale neměl internet. Hajzlové, co ho mají... ..stopro. Debili, kteří ho nemaj. Stádo hajzlů a debilů valí se zeměkoulí. Pouze já stojím opodál - a dívám se. Gramatika praví: on, oni, vy - JÁ mezi ně nepatřím. Ale měla bych se tvářit, že jo - abych přežila. Anebo ne?
Nikčo:
Strč si svou patu do boty třeba, já jí hledat nebudu. Co bych asi s ní dělala? Naco by mi byla? Věnovala jsem čtení tady svůj čas - přemýšlela jsem. Virtuální Nikča, která je nebeská královna - no, zní to hezčeji, než kráva nebeská jeruzalémská. Ale zas - nebeská kráva, to by byla bomba! Šok s vemenama a z nebes padají kravince. Exotika.
Nemám na to, abych kohokoliv poučovala - fórum = názory, myšlenky, sdělení, diskuse. A těžko poučí i mě kdokoliv - já chci být nepoučitelná... ... . jsem svá, volím si to, co chci a s čím souzním. Něco vím, něco nevím a vím, že je to tak se všemi. Nejsem víc ani míň, než kdokoliv. A nikdo není víc ani míň nežli já.

 
Merit
21.01.11
02:48
Reg. před 2016

Theo, muzu? :-)
ohledne krystalu.. a krystalu elexier :-), asi se opakuju.. ja nevim kde to ti pracovnici svetla vzali.. ale mam je overene..
- jsou lide, kterym to vadi.. nevedi proc, ani jedna/druha strana.. snad se to jednou dozvime.. ale beru to na vedomi..
- clovek je vysle, leti k Bohu a tam se to odrazi.. vyslu-li ten krystal k tobe, neni to o tom, ze se do me zamilujes (proboha to pisu obrazne), ze si s tebou budu delat co chci.. pokud mas nekoho milovat - jineho, tam to treba pocitis, ci napises laskyplnou sms svym rodicum, jako to udelal muj kamarad, kdyz to se mnou zkousel :-).. a proste tu smsku musel napsat, vyjadril jim lasku.. a sla na to misto, kde to potrebuji vedet, cist a procitit si to..

- kdyz si clovek potrebuje snizit ego a jde treba k soudu.. namaluje si na chodidla krystal (jinej samozrejme) a jde do akce..
a) muj kamarad ustal situaci v soudni sini a jim vsem neco doslo..
b) kamaradce se podarilo ziskat zpet deti a ji jsem to poradila proto, protoze nic jinyho zvladnout nemuze.. je prosta.. v tomto zivote to tak ma.. a konecne ma deti u sebe..
c) virtualni vztah, deprese, nenaplneni vztahu, oddalovani setkani, nabihani si na smec.. divka z toho znicena..poslala jsem ji soubor a vysvetlila jsem ji, jak funguji.. co vic muzu ja udelat? ja ji preci nemuzu pomoci jinak a lip.. kdyz si clovek ty krystaly da, neco se v nem odehraje.. dva dny to dokazala.. a strasne se ji ulevilo.. a co udelala? opet si nabehla na smec.. a znovu ten kolotoc.. a pro ni je prej tezky.. a ztrata casu resit to touto formou.. a jiny veci ji radit nebudu.. lidi si nedavaj na netu pozor, zamiluji se..a ocekavaji.. lidi si tu dost nalhavaji.. aby meli pod svou moci toho druheho, ty druhe..
tato kamaradka na sobe pracovat? menit? nic nechce.. to srdce privrela a je to pro ni jednodussi.. pritom ta bolest tam je porad..
vybrala si to sama..

jsou pro me dulezite.. protoze jdou k Bohu, jsou ocistene od ega .. at se deje vule Bozi.. a kdyz nekdo fakt neumi resit situace, neco sam zmenit - sebe a neumi se k Bohu jinak pritisknout.. pres ne to jde.. nekdo vi, ze si k sobe muze privolat nekoho na pomoc.. at je to saibaba.. ci dalajlama (smarja, zase to urcite pisu spatne :-( )..
ale toto.. je fakt ciste, jednoduche.. ale proc nekomu vadej?
kdyz mu vadej.. je logicky, ze je neprijme.. to je cele.. ale, ze by to bylo spatne?.. jestli je to spatne, dozvime se, az zavreme oci..

Laska a bezpodminecna?.. dokazeme se takhle milovat a mame/nemame neco ocekavat..
opravdu, az uloha rodice a treba odrostle deti.. v tomto veku clovek muze neco podtrhnout, secist.. a udelat naky "predbezny" vysledek, ktery se zase muze zmenit..
jestlize nekoho miluju.. rozdelim se.. lasku projevim tim, ze dokazu stat u plotny, uvarim, upecu, vyperu, umyju!!.. protoze nekdo je na tom tak, ze se pod sprchou jenom namoci :-).. dam mu najist..
jestlize je to clovek s otevrenym srdcem.. zepta se me..
- mas ty co jist?
- nepotrebujes dojit nakoupit?
- mas co kourit (pac jsem proste indianka a chutna mi to)
- o chlast uz u me leta nejde a dekuju za to dceri, ze mi dala sodu :-)
i kdyz slo o zoufalou dobu.. chlast neni proste dobra berle.. :-) a zacina to taky nenapadne! :-) a clovek ani nevnima a najednou je z nej alkac.. a jeste jde o formu.. jestli jsem nasilnikem potom.. ci se smeju.. ci chrapu.. u me je to spis o tom, ze se tlemim.. objimam a tak se radeji zavru v pokoji, kdyz uz dojde na situaci, ze si dam sklenku (akce).. protoze ta sklenka je pro me v dnesni dobe tak silna.. jako bych si dala flasku :-), ty vibrace vnimam uz jinak..
ale.. tu jde o sdileni.. pokud se ten druhej nezepta...
JAK TI JE CLOVECE, NEPOTREBUJES NECO..???
a je zvyklej jenom BRAT.. pak tu neni zpetna vazba..
jak spolu lidi v teto fyzicke podobe mohou zit?
no, ono jde prezivat, ale jde krasne zit i kdyz clovek nema vsechno
a je to sice velke usili.. ale neco se v lidech meni..

ty osobne patris mezi lidi co pomahaji.. ja to vim..
kdo se zepta tebe.. jak ti je?..
vyslechnou te?.. pockaji si na to, az jim vse vysvetlis?
prestoze vim, ze ty sve realne pratele vyslechnes.. ja to i citim..
ty jsi hledacem.. hledas taky pravdu, spravedlnost..?

az se zase zacneme zajimat i o ty druhe.. jak jim fakt je..
prestaneme si nalhavat sobe i druhym.. neco se pohne..

neni ostuda rict "jsem v uzkych".. tj. falesna hrdost..
a ze to lidi delaj..

lasku nelze nikomu vnutit.. ta se bud citi a nebo ne..
nekoho i svazuje :-)..

jestli se neco chysta.. ta prvni faze bude prave o tom.. ze si mame pomoct, jestli v sobe najdeme tu silu.. a nepujdeme proti sobe..

prestoze ctu na netu.. o lekarich a z vicero uhlu..
neumim si predstavit.. ze by me nekdo stahnul tak, abych k tobe necitila to co citim.. protoze jsi pro me jedinec.. a ze jste vsichni napasovani v nakym systemu, ale to jsme vsichni..
nepujdu proti vlade.. ale pujdu do pruvodu o lasce..
pro mir..
treti strana z toho tezi.. ta skryta.. kdyz se dve tu fyzicky zname a promitnute hadaji.. kdo ma z toho prospech?
co manipulantu je v tom zapojeno :-)
rozestvavacu.. a nejde to v klidu..

je nas tu hodne? jsme prelidneni?.. ja to tak necitim.. ja vim, ze je tu tolik vseho v hojnosti.. a tolik "financi".. ktery tecou spatnym smerem.. ze je to jenom skryte.. tu pravdu nam nereknou :-)
semtam se dozvime, ze si nekdo koupi vylet do vesmiru? :-)
je to tak dulezite? da se tam dejchat? zit?.. kdyby to bylo prirozene.. tak bychom tam mohli vsude existovat, ale nase monterky nam to neumoznuji.. ale nase ega a paky? ano :-)
i kdyz priznavam, ze ten pohled na Zemi, musi bejt uzasnej :-), pokud se nekdo ve svych monterkach prolitne :-) a mozna mu neco secvakne pri tom vyletu, jako to je u kosmonautu:-)..ze je tu neco nad nami :-)

jestli dojde na lamani chleba.. nastanou treba nepokoje.. ty, zrovna ty k tomu nebudes pristupovat tak, ze je nas tu hodne :-))
ja si to ani neumim predstavit.. ty vzdy udelas neco "navic" :-)
a nemusi ti to nikdo ani rikat :-D.. ty vis co mas delat :-)
mas to v sobe.. tu peci o ty druhy.. a mozna to beres jako samozrejmost? Theo, pro me to znamena "laska".. "soucit" nejvyssi forma lasky tu na Zemi, kterou si tu muzeme dat..
a lide jako ty?.. co lidi je nechape.. mozna, ze si nekdy i tvi kolegove rikaji, ze prehanis?.. nebo si to mysli? :-).. nekdo vidi na pet metru, ty vidis urcite na deset metru dopredu? :-)
tim ti nemasiruju ego.. v zadnem pripade :-).. ty aniz by jsi cloveku rekl "mam te rad".. ty pro nej neco udelas..
a jak toto lidi nemuzou rozkodovat.. ci nechtej.. nevim, mas tu zpetnou vazbu?..
"dekuju ti priteli".."jsem ti vdecnej/vdecna"
kdyz ty budes mit rozbite auto.. mas komu zavolat?
"auto mam pred domem, prijed si prosim pro klice, oprav mi to, zavolej mi co a jak a privez mi ho nazpatek, protoze jsem ZASE v praci a nevim kdy se odtud dostanu, je tu fofr" :-)
a vidis?.. ja to vidim jako uplne normalni.. protoze, kdyz se o me nekdo stara jako ty to delas pro druhy a ja bych mela firmu, kde se na autech dela.. tak ty prakticky STAROSTI S AUTEM RESIT NEBUDES :-)..
tim si lidi vzajemne pomuzou.. tim si mezi sebou srovnaji i ty zavazky, neciti se zavazani a jeste.. "mam rad sveho pritele, udelame pro sebe maximum jaky muzeme, sdilime" :-)

co z toho Theo citis?.. je to spatne? je to fantazie?..
ale kdysi to tak opravdu bylo.. s nekym jinym.. ale ja toto beru opravdu jako podstatne.. zlomove..
ted nam prijde normalni to.. ze system tlaci?.. at si tlaci.. my se k sobe muzeme dal chovat co nejvic slusne a s laskou :-)

jestlize nekdo narika.. a hleda vysvetleni.. ja jsem jiny nenasla..
tohle za nas system neudela, to si musej nastavit mezi sebou lide..
vyjit spolu ty energie.. netlouct se..

kdyz potrebuju treba neco na kompu.. poprosim a ma-li slunicko cas (kamarad) sedne si k tomu.. dostanu naky jmena :-D a privlastky.. pac jsem opravdu u pocitace jako debil :-))).. a vim, ze hudruje, ale s laskou.. a ja mu za to dam najist.. jdu do mesta a vzpomenu si na nej a koupim mu jeho milovany susenky ci jogurt :-) .. jsme srovnani.. i kdybych mu to jidlo nedala.. on to pro me stejne udela :-)
nekdy nemusi udelat nic.. jenom ho chci potesit.. pac jdu kramem a smeje se tam na me jeho milovany jogurt ci jeho milovane susenky :-D.. a mam-li na to, proc mu neudelat radost? proc ne?

Theo.. tim fakt nechci naznacit, ze jsem svata.. ty vis, ze fakt nejsem :-D .. je me dost :-) ;-)
1) jestli jsou krystaly spatne? pomahaji/nepomahaji, to by si mel jedinec rozhodnout, procitit sam.. nechci tim nikoho ovlivnovat..
a vim, ze v nich neni moje ego a nikoho jinyho.. Buh je posveti..ci preposle jinam :-D.. :-) ..
2) je nas tu sice hafo.. to je pravda.. ale nemam pocit, ze by proto lidi meli umirat.. ta pravda je jinde.. v nas samych.. co si udelame to si vyzereme .. a jestli neco prijde.. tak to bude o lidech, to spatne..
nase postoje vuci sobe..
3) jestli te svazuje to co citim? ja si myslim, ze ty jsi tak silnej jedinec, ze se otreses a je to pryc :-).. ani to fakt nemam v umyslu..
ja od tebe nic nepotrebuju - materialniho, fyzickyho.. ale i jako stara raketa jsem porad jenom "zena"
- obcas mi deti musej rict.. "mami mam te rad/rada
- je divny, ze s prateli je to uplne bezne a pritom si clovek porodi kurata a musi si o to obcas rict
- my zeny jsme takovy.. ze prestoze vime, ze ten chlap se tak sakrys chova :-D, tak to potrebujeme slyset, cist :-)
a kdyby to tak nebylo.. tak temata o lasce tu nejsou..ani jinde..
nektere z nas jsou takove (nejiste), ze jim nestaci ani rovnitka mezi skutkama i slovama :-) (tomu chlapi nerozumi) ..

jednou si takhle kamos musel napsat do denniho rozpisu .. rozpis dne.. diar..
10hod - zavolat zene!!! :-D
a od te doby mel klid, uz neslychal.. ty mi ani nezavolas.. ty me nemas rad.. protoze ji denne v tech 10hod zavolal :-D
a proc zapominal?.. smarja, dyt je v praci, vali se to na nej..
ale..ona dostala sve a on pro ni udelal maximum, i kdyz to je husty si to takhle zaridit..ale bylo to reseni situace.. my zensky jsme Theo hrozny, ja to vim :-).. ja se ani nedivim chlapum, ze nas maji plny zuby :-).. pac udelate vsechno.. jste treba verni, rikate, ze nas milujete a staci malej zadrhel a tapeme.. a jak prokazat vernost? :-)
jak lip zene dokazat lasku, nez tak, ze se o ni i staram? a je to malo? :-)..
tak mi to odpust.. zase takovy varlata nemam i kdyz jsem prej zalozena jako chlap :-).. to jsou ty pozustatky..

hadka:
pojd uz domuuuu.. tri hodiny ceka partner na svoji drahou polovicku co se zakecala.. po tech trech hodinach.. uz toho ma plny zuby..
cely ty tri hodiny zebra a zdrobnelinou jejiho krestniho jmena nabada k odchodu.. a? NIIIC :-)
po tech trech hodinach.. zarve..
"doprdele uz me neser.. cely hodiny te premlouvam a cekam.. chci domu, chci se umyt, najist a chci si lehnout.. jsi nepouzitelna"
a padlo i vulgarni osloveni..
a zacalo se plakat.. strasne .. a citila se bolest a hroutil se svet..
byla jsem u toho a rikam..
"vis co ti vlastne rika celou dobu?, ja ti to prelozim"
zebra a nezne.. necitis, ze te miluje?.. ja to tam citim.. je jako male dite co taha domu mamku kvuli ceciku.. a NESLYSIS.. az kdyz zarve a slysis osklivy veci.. sbiras si hadry a oblikas se places a zboril se ti svet..
"on te miluje.. dokud to rika v klidu, je to pro tebe obtezujici a nic nerikajici hluk.. az zarve.. pak se probudis" :-)
"kdyby te nemiloval, davno jsi vytazena domu.. mozna by ti jeste narezal, jak to delaji jini"..
a ON ji opravdu miluje.. hlida si ji :-D.. ja se na ty energie dokazu naladit.. "nema vse co by si predstavoval" a on ji fakt miluje :-)
a kdyz mi o ni vypravi, usmiva se.. ja to citim.. koupu se v tom :-))
nema vse a presto.. je to o lasce i kdyz padnou ostry slova..
nekdy jsou ostry slova prave o tom.. ze je za tim kus lasky..

Theo, jestli jsem ti nak ublizila, promin.. snad proboha ne..
a vsem preju krasnou noc, rano, den.. jak je libo :-)



 
Karlínka
21.01.11
11:16
Nereg.

IP: .*
Třesky plesky. To se opravdu nedá číst. IQ tykve, skrývající se po filosofujícího kreténka.
 
Karlínka
21.01.11
11:16
Nereg.

IP: .*
Třesky plesky. To se opravdu nedá číst. IQ tykve, skrývající se po filosofujícího kreténka.
 
Merit
21.01.11
11:44
Reg. před 2016

neco na tom bude :-D.. forrest gump ho vysoky taky nemel :-D :-D
a mozna proto, ze je to tak dulezite a mas ho vyssi, mas tu prispevek hned 2x :-)
 
Nike
21.01.11
12:23
Reg. před 2016

:) tak, myslím, že naše vyzrálé ženy stojící mírumilovně opodál zase pěkně posadíme na autobus, do ručky nějaké to čtení, třeba Gandího nebo dalajlámu... .

... všechny ty pavouky, hady, bohyně, krávy nebeské jeruzalémské, vemena, kravince odrazím někam do vesmíru, ten to pohltí a počkáme si na 2012

Škoda Kačenko, mohla jsem se něco dozvědět, myslela jem to vážně :)
 
Weiterinka1
22.01.11
00:12
Nereg.

IP: .*
Hmmm ..že by Bible byla pro vyzrálé? Pravda, existuje i Korán ... a spousta jiných knih, které uvádíš ... a doprkýnka ... . i když v Bibli je popisovaný soudný den, tak tam nenapsali datum, viď? Je to asi tak ... Lukáš 12:39 Uvažte přece: Kdyby hospodář věděl, v kterou hodinu přijde zloděj, nedovolil by mu vloupat se do domu.
 
Nike
24.01.11
07:59
Reg. před 2016

Weiterinko,
tys to nějak nepochopila, víš?
Já jsem aspoň nebyla líná a zkusila si zjistit u zdroje, jak to ti Mayové vlastně mysleli. Že nikdy o žádném konci světa nemluvili, když už, tak o konci věku jako o časové jednotce.
Cyklení s tím souvisí :)

 
Stellla
24.01.11
21:06
Nereg.

IP: .*
Merit přijde mi to největší podraz, co můžeš udělat, okopírovat soukromé psaní tady všem.Je to velice odporné a velice na duchovní výši tedy.Pokud se ti někdo svěří soukromně a ty tak zneužiješ ve svém vzteku a hodíš to sem , tak jsi u mě lidská žumpa, co se neumí ovládat a dělá podrazy ze vzteku, tohle je vážně dost ubohé.Uplivávám si před tebou obrazně. ,Nebyla jsem tu už delší dobu, ale vidím, že to ani nevadí, o nic sem nepřišla
 
Weiterinka1
24.01.11
22:59
Nereg.

IP: .*
Nike, hledat informace umím a dělám to, takže vím i o té Tebou psané citaci. Pakliže jsi mne ocejchovala slovem ,,líná" ač mne neznáš, domnívám se, že útočíš prachsprostě na Ego a jasněěěě ... emoce ... šup z ulity ven! :-) Určitě jsi duchovně a duševně vyspělá a víš, že člověk i kdyby jsi jej znala, toto v převážné míře nepovažuje za projev přátelství, že? Mohu znát důvod, proč jsi tak učinila?
Fakt jsem ale nepochopila, proč reaguješ na můj citát z Bible v porovnání s citací Mayů o konci Světa? Ber jej jako metaforu ... příměr ... na nenadálé situace všeho druhu tehdy, kdy si každý je s sebou tak jist ... a přesto si má dávat setsakramenstky pozor! Aplikovat se dá totiž všelijak ... i na tuto situaci mezi námi.
P.S. Možná, že sem už nechodíš a tudíž si to nepřečteš ... co by se stalo? Možná by nejedna duše byla spokojená ... Ano, můžeš mi i říci, že posuzuji ... Dračí by řekla, že se o sebe otíráme ... dvě Ega ... . dvě Duše ... . a v podstatě má pravdu.
Takže aby to uzavřela ať už to budeš číst či ne ... tak Ti přeji ... Ježíš buď s Tebou a nechť Tě doprovází na Tvé cestě životem!
 
Merit
25.01.11
01:50
Reg. před 2016

Stelllo .. nejsem si vedoma, ze jsem kopirovala soukrome psani, tech mailu mezi mnou a Honzickou/Nike probehlo opravdu hodne:-)

nevim o jakym vzteku to mluvis?.. ja jsem mela vztek?. leda tak hlavne na sebe, pac uz nevim jak ji "neco sdelit"..
porad ctu hlavne "proc".. cokoliv napisu je to pro ni spatne, malo, nebo hodne :-).. nehledam mezi lidma nesoulad, vzdycky budu hledat to, co nas spojuje.. ja netvrdim, ze je ona spatna a ja dobra :-).. je jaka je.. nase duse si asi rozumet v tomhle smeru nemuzou a nemaj, vsechno ma nakej duvod.. kterej je mi ted jeste skrytej :-).. zab me :-D..

moje chyba:
nekomu staci jeden mail.. jedno polozeni rukou.. napojeni se.. a normalne od cloveka odejde.. a vubec nema spatny svedomi.. proste vi, ze s tim nic neudela.. a tohle je moje obrovska chyba.. ja od lidi casto ruce pryc dat neumim.. jestli je to ego?..
je to mozny :-).. ale kdo ho nema?..
proc se uzirat tim co bylo? to pisu o sobe..
- muj exm. byl jenom spatnej? prdlacka :-).. vzdy maji na rozvodu vinu oba..
- muj tata byl jenom norek?.. houby.. jenom najit to dobry, ale to se musi chtit hledat a byt spravedlivej..
- byli nasilnici z meho zivota jenom "spatni".. taky blbost :-)), megablbost :-)) ..
ja nemuzu dat co v sobe nezivim.. nemuzu dat, co tam neni..

nebudu tu dal polemizovat o tom .. jak to vidim ja.. toho tu uz padlo hafo :-).. ja to necham na Bohu.. vse ukaze cas :-)..
a je mi prakticky fuk.. jak ty o mne smyslis, zda plives.. je to tva vec :-), kdyby mi ta holka byla fuk.. asi by nepadlo tolik stranek ..
bud jsem tak stara.. pak zase prehanim.. pak je to zase spatne :-)

jak nehledam mista stretu a snazim se lidi pochopit.. holt mi to trva dlouho :-) a obema to neco dalo :-), jeji duse se mnou ve styku proste bejt nema.. ne za techto podminek.. protoze ja uz se hadat nechci, nechci nkoho soudit.. ja hledam ten klid.. pochopeni..

jsem rada, ze tu ma to devce svoje pratele.. a fakt vam to vsem ze srdce preju.. asi je to pro ni ta cesta, kterou potrebuje..
ta moje je moc obycejna :-)..

kdyz neco resim.. tak s tou osobou a rada primo.. a pokud mi odpoved neni dost jasna, zeptam se tak, abych dostala odpoved ano/ne :-), protoze pismenka zkresluji :-)..
hledam ji primo u tech lidi.. nejdu jinam.. a nepatram jenom tak, abych ukojila svoje ego.. ano, mohla bych si rict.. "je to tak a tak".. a zavru suplik :-).. neudelam to.. jeste se v tom supliku postouram..
co kdyz nekde neco zapadlo?.. co kdyz jsem tomu cloveku ublizila?
a nad timhle se prave Nike nezamysli.. to me boli.. a to ona moc dobre vi, o tom to mailovani bylo..

je dobre, ze jsi se ozvala :-), vyplulo z tebe to co melo :-), tyhle veci jdou tak nak mimo me .. nedrti me to, porad lepsi, nez nekomu nescetnekrat rikat, psat.. "kdyz mi tohle delas, ublizuje mi to, vadi mi to" a pri dalsim mozne komunikaci znovu :-)..

ja uz jina nebudu.. to uz ani nejde.. sice jsem obycejna.. snad jsem nekdy i zla.. ale urcite to neni mineno ve zlym.. abych po cloveku dupala.. snizila ho tak, ze by si od nej pes kurku nevzal.. to tu snad nikdo takhle necitil.. to jsem v umyslu nemela..
clovek muze udelat chybu.. ale ma cas neco i napravit..
jenom tak, ze uchopi ty druhy jako bytosti, ktery prakticky nemaji treba tu moznost nahlidnout do min. zivotu.. ze nevedi co cinej..

kdybychom se mely ja s Nike minout, minuly bychom se.. tenkrat se tu okolo ni neco delo a nebyla jsem sama.. kdo se vyjadroval..
bylo mi ji i lito :-).. pac se ji to potom fakt nelibilo..
a nekdy je dobry fakt cloveka nechat.. mozna, ze kdybych tenkrat nezasahla.. uz davno by byla klidnejsi :-).. spokojena..
ze jsem tim zpusobila spis zmatek..
nechovam k ni zast a predstav si, ze ani k tobe ne :-D ..
i kdyz se tu rafu, urcite sem netaham kamaradky, aby neco napsaly a zastaly se me.. ja se klidne zhadam sama :-)

pro me je to obrovska skola :-).. nesedim tu nasrana :-).. jo pred par lety.. bych se za ni i rozjela :-D ..

jsem v podstate i rada (oddychuju).. nedrti me v mailech otazky "proc".. nehledam spojence proti ni :-), protoze to nepotrebuju a opravdu vam to preju, uzivejte si to pratelstvi.. :-) vzdyt je co, kdyz si lidi notuji :-)..no ne? :-)

ja mam tu taky pritulkyne.. a at clovek chce ci ne, o veku to z velke casti je.. protoze jsme na stejne vlne.. stejne velke deti, zily jsme radu let za totalitniho rezimu.. ted tu mame toto :-).. a hlavne, poji nas chvilky jiny.. ty o klidu.. dokazeme se zatlemit, dat si spolecne, kavu, caj, cigarko :-).. poklabosit jaka mela kazda z nas den a nas to doopravdy i zajima :-D.. tohle bych nevymenila.. je to fakt obycejny.. nadherny.. a kdyz se da, je nam cteno :-), ci se prolitneme.. takze, proc ja bych resila "proc" :-).. kdyz ja vim, ze je to tak a nekomu to nestaci.. pak je to jedine dobre, ze sdilite spolu :-)

ohen ti neoplatim, ani neposlu zrcadlo :-), ani opravdu neplivnu.. jenom si uz nenecham naky veci na tehle rovine libit a holt se ozvu..
lvsechno se lidem vrati.. neco me mozna popali.. ale ten nepsanej zakon to obrati.. a to by jsi si ty taky mohla uvedomit, ze jsi se treba skrze lasku nekam nechala stahnout.. a nejsi prvni ani posledni.. toto si porad delame :-)

ja ti muzu max poslat "lasku" :-D .. bacha nekdy pali i toto :-))))

a z moji strany tema Nike uzaviram :-), pac jsem poucena :-) ..
a uz se k tomu stahnout nedam :-).. a nic ve zlem :-))
 
Nike
25.01.11
07:59
Reg. před 2016

Weiterinko,
to bys měla odpovědět sama sobě, proč sis to vztáhla takto osobně. Podobně jako předchozí trojice z Vašeho paktu.
Všeobecně to tak působí, že se o to nikdo nestará, nebo nechce starat. Jako by se lidi v apokalypse vyžívali. Hysterie kolem ní tu už byla před rokem 2000, jako před rokem 1000. Já jsem ta poslední, která by datovala jakousi apokalypsu do roku 2012 a tys mě zkrátka nepochopila. A co má být?
Já mám na vyzrálost koneckonců ještě trochu času. To jiní ji tady nějak prezentují, že? "Jenom já stojím opodál... "

Kurňa, tady mi někdo vyčítal vztahovačnost. Já tady vyhlásím soutěž ve vztahovačnosti, vítěz obdrží výklad zdarma od nejmenované věštkyně a lízátko na uklidnění.
 
Nike
25.01.11
08:16
Reg. před 2016

Merit, někdo by Ti měl ten tabák v dýmce míru zkontrolovat
 
Stellla
25.01.11
09:20
Nereg.

IP: .*
Merit, psala jsem ti to proto, že opakuji, soukromé emaily se netahají do veřejné dizkuze a to je celé.To neobhájíš nijak.Je to nechutné.A podlé.Není to o žádném kamarádství, jak tvrdíš.Ale prostě tohle se nedělá.A proto sem se ozvala.Já na kamarádství po netu nevěřím, může to být chvilková spřízněnost, ale ke kamarádství já osobně potřebuji mnohem víc, ale o tom to mé psaní nechce být.Hezky to své chování obaluješ do mnoha vět, ale podstata je jasná.Ublížila si vědomě.
 
Merit
25.01.11
14:45
Reg. před 2016

Stelllo :-)
sve jsem k tomuto tematu rekla, o Nike se bavit nehodlam..
staci? :-).. mysli si co chces :-)

k tomu virtualnimu pratelstvi.. je normalni, ze se lide na netu poznaji a je jenom na nich, zda z virtualu udelaji realstav :-)
virtual se pri zivote dlouho neudrzi.. a casto se od skutecnosti lisi.. kdyby to tak nebylo.. setkavalo by se z netu daleko vic lidi a seznamky by porad nenavstevovalo tolik lidi :-)..
samozrejme, ze nesedim jenom na netu, muj zivot je hlavne o realite.. a protoze lidi deli stovky, ci tisice km vzdalenosti, prijde mi to normalni, ze se lidi slezou na netu.. kdyz to jinak nejde..
a toto je muj pohled.. ty na to muzes mit nazor jinej a ja ti ho proboha neberu.. kazda vime to svy a citime to svy.. a mas potrebu se o tomto hadat? ja NE :-), ty ano?

a ted mi jenom napis.. mas potrebu dal to resit??? a rada bych uprimnou odpoved..
jestli ty das prostor mne?.. ja ho tobe davamm a prestoze to mas asi jinak.. vse je jak ma bejt .. co z toho citis?.. dekuju za odpoved :-)
 
Stellla
25.01.11
20:28
Nereg.

IP: .*
co cítím, určitou naježenost z tvých slov, nevím proč, přece jiný názor nemusí znamenat nic špatného, abych řekla pravdu, já si to osobně neumím brát vůbec, dizkuse jsou o rozdílných názorech a ty, které mně něčím osloví i potom obohatí, mám pocit, že si to bereš někdy jak útok, já přece nechci mluvit o Honzičče, napsala bych to o každém, kterému bys tady zveřejnila osobní emailové povídání, já to prostě nechápu, přijde mi to nefér a to je celé, nemám to potřebu řešit, jen mi vadí tvé zaobalování do tisíce slov pro mně tvé selhání.Ale ty to máš pro sebe asi v pořádku, no nic...
 
Weiterinka1
25.01.11
21:31
Nereg.

IP: .*
Nike, jéééé s tím lízem to je dobrýýý ... ale vzhledem k výkladům, se kterými nejsi spokojena, tak by jich muselo být na tuny, viď?
Hmm, stran vztahovačnosti, dobrá, tak si to vysvětlíme ... ... takže ano, nenapsala jsi přímo, že jsem líná. To opravdu ne.
Nejdřív bych pro někoho, komu už je vlákno dlouhé, opsala dotyčný, veřejně přístupný text.
Ten zní ... Weiterinko,
tys to nějak nepochopila, víš?
Já jsem aspoň nebyla líná a zkusila si zjistit u zdroje ... "
Konec citace.
Jak již jsem napsala ... líná nejsem (hahaha, třeba někdo jiný by mohl polemizovat :-D) přinejmenším v tomto ohledu a tím pádem jsem se setkala se stejnými informacemi, které jsi uvedla. Pokud píšeš, že Ty jsi nebyla aspoň líná bla bla bla ... a směruješ to ke mne .. otázka je ... . proč píšeš o lenosti a také kdo by měl být ten lenoch, když ty ten lenoch evidentně nejsi? No přecééé Weiterinka! Bingo! A nebo prostě jen šlo o nešťastnou formulaci? :-) I to se může stát ... . ráda bych byla v obraze ... prostě .. útok či chyba?
Nestačím se divit, že dle Tvých slov ... vlastně až osočení, tak si to dovoluji vnímat ... jednoduše u Tebe se mi tak chce dle dalších indicií ... že jsem v nějakém paktu ... .mimochodem ... znáš přesně význam slova pakt? Jelikož hahaha, vědomě v žádném paktu v současné době nejsem proti Tobě a vše, co píši, je vedené mým přáním věcem a slovům a všemu, co je za nimi, dát správné místo tak, jak jsem toho schopna a naladěna. A moc dobře jsi mne tedy nenaladila, to si piš!
Dále nevím, jak mám posuzovat pravdivost Tvých slov, kdy píšeš, že sem nebudeš chodit a skutečnost? Rozdíl v skutečnosti a Tvým vyjádřením. Dle mého názoru následně se objeví ne zcela přiměřená a mnohdy tvrdá reakce na kohokoli či cokoli včetně mě. Divíš se co jsi vyvolala za protireakci? Ne, není potřeba hledat různé aliance a temná zpřahnutí či cokoli takového tam, kde se mi stačí se ozvat sama za sebe :-)
A za sebe srdečně zdravím Kelišovou a Theodora!
 
nike
26.01.11
09:43
Nereg.

IP: .*
Milá Weiterinko, nikdy jsem neřekla slovo o nějakém paktu proti mé osobě. Ten je tu přítomný stále a rozhodně mě nepřekvapilo, že povstal, to se přece dalo čekat. Jestli jsi si za sebe jistá, že v něm nejsi, tím lépe, obecně, já Tě neznám. A nikdo Tě přece nenutí, abych Ti seděla. Mohu Tě ubezpečit, že rebel nic takového neočekává, na druhou stranu nemůžeš očekávat Ty, že rebel bude jemňoučký. Tak za chybu ve vyjádření se omlouvám, ale nic víc. Řekla jsem onehdá, že už nenapíšu do konkrétní diskuze, což se stalo. Kdo si to vztáhl pro celičké fórum, musí být asi smutný, nechť si o tom myslí, co chce.

takže k Meritu věci:
kamaráčofty a paktění se nemůžou příliš žádnému fóru prospívat. Pokud se tu usádlí a začne si uplatňovat vlastní pravidla, které otázky a které postoje se mu hodí a proti kterým hromadně vyjede, přestává ve fóru proudit vzduch. A je zaděláno na přirozené cyklení. Každý příchozí se pak buď může nechat odchytit chapadlem, anebo se bude šprajcovat a v tom případě musí nutně otvírat okno a větrat. To je zlobyprosté.

Na takovém cyklení nemá žádná Nikča žádný vliv a ona dokonce ani nemá takové ambice, jakkoli jí to přisuzujete, je zcela v pohodě. I kdyby vypadla na věčné časy, stejně se objeví někdo jiný a stále dokola.
Možná by bylo řešením moderované fórum, ale to není moje věc.

 
Merit
26.01.11
11:40
Reg. před 2016

 
Weiterinka1
26.01.11
21:41
Nereg.

IP: .*
Nike ... v pořádku ... pro zpřesnění ... .ano, neřekla jsi, že jsem v paktu proti Tobě ... ale jak se dá vysvětlit následující výňatek?

Weiterinko,
to bys měla odpovědět sama sobě ... .. Podobně jako předchozí trojice z Vašeho paktu.

Tolik pro přesnost :-)
 
Nike
27.01.11
07:36
Reg. před 2016

propánakrále Weiterinko,
takhle se můžeme chytat za slovíčka až do toho soudného dne. Mám Ti taky něco v textu najít? Asi ne, že... . :)
 
Weiterinka1
27.01.11
16:07
Nereg.

IP: .*
Nike, mám ráda pořádek a ten dělá přátele.Sice jen slova kolikrát nestačí k dorozumění a k eventuelnímu následnému porozumění, ale při mnoha faktorech, jak to vidím, je lepší mít jasno.
Jinak jsem pro telepatii, ale zatím je to takhle :-)
 
Nike
28.01.11
10:17
Reg. před 2016

Weiterinko, fajn. Faktory, nebo úhel pohledu?
Už toho necháme, pokud mě neodvedou všednosti tady v reálu, poznáš mě snad sama i bez nápovědy. Nemusíš tomu věřit, ale telepatie může za to, že tu jsem :)
 
Miky15
30.01.11
00:41
Reg. před 2016

Já si nemyslím že bude konec světa jako něco se stane ale konec světa nebude bude možná vypadky elektřiny po celé zeměkouli už jsme to slyšel i v rádiu ale konec světa nebude já to vím lidčky vůbec se nebojte zvytečně si budete dělat starosti
 
solitaryman
30.01.11
16:28
Nereg.

IP: .*
merit
dobry sitcom. manipulativni snahy a zachvaty zasti kdyz to nejde u tebe pozoruju pres rok. to cos predvedla ted, to je lidska bida. spravne ze nechces mluvit o nike, o ni to totiz neni.
 
Weiterinka1
08.04.11
17:59
Nereg.

IP: .*
Zdravím všechny zúčastněné na vláknu... v podstatě asi všichni něco tušíme (proč ne? ) ale nikdo NEVÍ, co bude za den, za půl roku, natož za rok.
Všichni víme jak se chovat ... teorie by ještě tak šla ... . ale s praxí je to mnohdy na štíru. Každý jsme si řekl své ... měl by ještě někdo něco k tématu?
 
Maty
08.04.11
23:19
Nereg.

IP: .*
Ahoj Weiterinko1,
k tématu mám jen tolik: žijme každý den, každou hodinu, každou minutu jako by byla poslední v našem životě. Tím si začínáme plnit svá přání v přítomném čase bez ohledu na to, co kdo říká nebo smýšlí o budoucnosti, tedy nám jsou šumafuk i kdejaké katastrofické scénáře. Jsme za své činy zodpovědní a víme, že se nám vše dobré vrátí, tudíž nevidíme důvod, proč páchati zlo
 
solitaryman
10.04.11
17:26
Nereg.

IP: .*
weiterinka maty: proc jsou ty vase reci tak strasne prazdny? donutite cloveka akorat k otravenemu usklebku. pravem.
 
Maty
10.04.11
20:22
Nereg.

IP: .*
solitaryman,
buď jsi znuděný negativista nebo negativní nudista
zívni si, obrať na druhý bok a pokud možno - s úsměvem .. tak neutrpí Tvé zažívání
 
Kata-rína
11.04.11
02:13
Nereg.

IP: .*
K tématu: Co když je to takto:
Abychom mohli o čemkoliv říci, zda bude mít svůj konec, musíme definovat, o čem vlastně mluvíme. Co je tedy Svět? Planeta, vesmír, země i moře, vzduch, voda, život jako takový, dobro, zlo, láska, nenávist, mravnost, mravní bahno, atd.? Každý má svůj svět, svou představu, svůj způsob, verzi Světa. Někomu se svět zhroutí, když přijde o svého blízkého, když přijde o svou nejmilejší hračku, když přijde o možnost vystavovat k obdivu své ego, o možnost někoho ponížit, o možnost anebo schopnost někoho mít rád, ztratí možnost hýbat tělem, ztratí zdraví - atd. Svět si tvoříme sami v sobě a vytváříme ho i pro ty ostatní, se kterými přicházíme do kontaktu. Každý podle své "sliny", založení, schopností, možností. Záleží na každém z nás, zda bude s NAŠÍM SVĚTEM konec - jo, může být konec, i kdybychom žili doaleluja, můžeme svůj svět ztratit kdykoliv za svého života, aniž by nastala katastrofa hmoty. Možná je vše úplně prostinké - přiklad: když se přidá na hlasitosti příliš, úlevu a srozumitelnost přinese ztišení. Pokud je něco slyšet pouze nepatrně, je třeba přidat na hlasitosti a srozumitelnosti. Prostě se vše nějak časem vyváží - alespoň dočasně.
 
solitaryman
12.04.11
11:55
Nereg.

IP: .*
maty: vidis ja bych rek, ze negativisti jsou ti, kteri se patlaji v konci sveta nebo jsou vlkodlakama a predstavuji si sve vrahy. co bys tomu rekla? presto ti to zpola nepopru, jsem posledni dobou negativista. abych byl znudeny negativista, potreboval bych vic volna. na cas bych to bral.
jsem proste otraveny z lidi, mam to zhruba podobne jako meel, s rozdilem ze nerozlisuju mezi TAM VENKU a v PROSTORACH VESTIRNY. je to stejny. tady me definitivne dorazilo zrovna toto vlakno, da se to vysledovat kde jsem se ozval, jinak patrim spise mezi voyery online komunity - muj nick vyjadruje vrozenou introverci nic vic. takovy vykonstruovany proces na jedince, ktery vubec nic neudelal, jenom si dovolil vycuhovat z davu a nasledny nalet na nej od hnusnych starych strig - to jednoho dvakrat nenaladi. obdivuju nike, ze to vzala sportovne.
vis proc jsou vase slova prazdy? pruhledny pokus svolat a dostat zpet do hry starou partu ktera se tu totalne znemoznila.
dale, jaky pocity ma ve me vyvolat, kdyz ctu jak se nad moralnim rozkladem spolecnosti pozastavuji lidi, kery se zivi necim tak pofidernim, nezmeritelnym - ano hadacstvim - hezky vyraz. ja bych pridal nebezpecnym programovanim podvedomi a sami jsou pijavicemi spolecnosti? to si pak preju aby konec sveta prisel, esoterici na tom maji lvi podil.

 
Maty
12.04.11
13:47
Nereg.

IP: .*
solitaryman,
děkuji za reakci na moji poznámku. Nemáš pravdu v tom, že jsem svým příspěvkem chtěla "svolávat" nějakou starou gardu, jen jsem měla pocit, že jsme se s Weiterinkou vrátily k původní otázce a vyjádřily to, co samy cítíme. V co se to tady zvrtlo, mne již neudivuje, ale neúčastním se, neboť si myslím, že člověk by se měl vyvíjet i ve svých názorech. Tvé pocity chápu, každý si něco řešíme. Měj se hezky
 
Weiterinka1
12.04.11
22:19
Nereg.

IP: .*
Vzhledem k tomu, že toto téma tady usínalo, tak jsem se ozvala, zda někdo něco k tomu tématu víc ..a po čase se sem vracím ... bylo to prázdné? Prázdná je nicota ... třeba. Prázdné dokáže být i lidské srdce ... Každý nechť si posoudí sám. Už jednou proběhla debata o pravdě ... kterou má každý sám. Pravdu nemusí mít ani dav. Minulost si myslíme že známe a jak je vidno, tak si nikdo tutově nedovolí říci, co a jak. Bohužel se zde řeší cokoli jiného. Kdo víte, co bude v neděli v patnáct hodin? Jen pro porovnání ke konci příštího roku.
Zdravím Maty, Kelišovou, Theodora a také Merit
 
Vikin1
14.04.11
09:05
Nereg.

IP: .*
Dámy:
solitaryman jen nazval věci pravými jmény. Voyeři mají jedno obrovský plus, mají nejblíže nestrannosti! Netuším, jak dlouho pozoruje cvrkot, ale pakliže v něm narostl pocit hnusu, nebude to jen tak a nevycucal si to z prstu. Nevidím nic špatnýho na tom, že to řekl nahlas. Někdy je to projev odvahy a upřímnosti. Zasáhne to toho, koho má.
Já sám jsem se musel několikát držet, abych tady nezasáhl. To by potom Red nestíhal mazat. Je to jen a jen zásluha Niké, že jsem to dosud neudělal, vlastně jsem jí to musel slíbit už na podzim. A to nejsem ve stavu, jako solitary. Stačí dobře vnímat tohle, plus vědět něco i ze zákulisí. Budu to muset porušit, moc mě to taky nebaví, jak strkáte hlavu do písku.
Zmíním jen něco z prvopočátku. Když to tu frčelo, Niké mi řekla, že si krátce předtím právě u Merit povzdychla, že za celou dobu nikoho nepojmenovala. Tím ji na to nevědomky ještě upozornila, že to nedělá. A je to pravda, ona pro tohle chodí daleko a když už, sahá do jiného soudku než k hajzlům. Potvrzuju, bylo to vykonstruované a navíc použila metody podlé a kurevsky nízké. Listovní tajemství dokážou ctít i muklové, ta její tlama se neštítí ničeho. Já bych se na jejím místě propadal studem. O neurotické zlé a pomstychtivé Kataríně, která si tohle nikdy nenechá ujít a nenávist z ní přímo stříká, nemluvě. Jen se podívejte, co je tam sprosťáren. Minule tam solitaryman psal, že toto o Niké není. Musím se za to postavit. Je to o někom jiným a kdybyste se na hlavu stavěly, ten fakt nezměníte. Kdoví, možná tohle vše s koncem světa nakonec souvisí.


 
Merit
14.04.11
09:46
Reg. před 2016

nejdriv zamavam Weiterince :-)

a vratim se za chvilku.. Vikine :-).. ja jsem vedela, ze neco prijde :-) ;-DD..
neboj, nepripravuju se na tebe :-).. mam ted v parade nekoho jinyho ;-).. ale tesim se! :-) .. :-DDDD... joj! :-)
 
Vikin1
14.04.11
09:50
Nereg.

IP: .*
Merit:
čeho bych se Merit bál, vždyť tobě nejde uvěřit ani dobrý den, ani nos mezi očima.
 
Vikin1
14.04.11
10:21
Nereg.

IP: .*
Merit:
trvá ti to a já teď musím odjet. Do mě se navážej jak chceš, já necítím potřebu svoji osobu obhajovat. Jinak tě musím upozornit, že narozdíl od tebe znám Níké osobně, vím jaká je, jak se chová, co dělá pro druhé a jak ji lidi mají rádi. Mohl bych ji také požádat, ať mi ty vaše maily ukáže, neudělám to, protože jí prostě věřím. Je tisíckrát přesvědčivější než ty. Na ostatních lidech, kterých se to netýká, nezáleží. Pokud na ni uplatníš pomstu, která by měla patřit jenom mě, budeš se mnou muset počítat. A co uděláš bude vypovídat zase jenom o tobě, o tobě a o nikom jiným.
 
Kata-rína
14.04.11
10:26
Nereg.

IP: .*
Vikčo a spol, tolik vysoké schopnosti odhalovat, co v kom ve skutečnosti vězí - obdivuhodné. Takových jasnovidců je málo. Na Hrad! A spaste svět, je to potřeba. Vyčistit vše, co je zamořeno... ..
Jinak nemám co dodat. Na diagnózy jsou specialisté, na to nemám.
 
Vikin1
14.04.11
15:24
Nereg.

IP: .*
Kata-rína: prdelko, je to černé na bílém a doslova to sálá do prostoru, dá se to nahmatat. Na něco takovýho bych ani jasnovidcem nemusel být. Ani já se nebudu víc obtěžovat. Píšeš pod jinými nicky, viď? Jsem si jistý. Tak často o tom mluvíš až je to nápadný, musíš to nosit v hlavě :-D

Doufám, že už tady bude klid. Umím si představit, jak je Red zaneprázdněný, nerad bych přidělal práci. Jednou Merit něco provedla, je naprosto jedno komu, podstatné je, že provedla. Myslela si že se bude zpovídat jakýmusi pánbíčkovi a ono se to vrací obratem.
Ani mě nenapadne spasit svět, jen ať to spláchne konečně oceán.
 
Weiterinka1
14.04.11
15:43
Nereg.

IP: .*
Jéje ... . píše se o nestrannosti ... co kdo ví o tom druhém, ha? Posuzování ... . jo, to by lidem všeobecně šlo. Pro někoho může být dívka Nastěnkou a pro druhého třeba zmijí jedovatou ... jedna osoba a tak rozdílné hodnocení ... hmmm ... a pak že pohádky mají hodnotu jen pro děti :-) Krom toho .. . každý dělá to, co umí .. had uštknout ... bodlák trny se bránit ... samet hladit ... a člověk má v rukou moc ze všech největší ... rozhodnout se, kteou cestou se vydat na své cestě životem. Minimálně ... jak reagovat na vzniklé situace ...
Rok 2012 ... pro někoho úžasný, pro někoho zdroj financí, pro někoho strašák ... každému dle jeho přání, dle jeho způsobu vidění Světa.
Uznávám, že růžové brýle nejsou to, co by stálo za to mít. Na druhou stranu ... ze strachu jen hlava nehlava mlátit kolem sebe, to není to, co Člověk by měl žít ... Příčina a následek jako koule frčí časem a každý, jak jsme tu tady, se se takhle setkáme zase. Jestli nás to bude bolet a nebo cesta bude hladká, záleží jen na nás ... nebo bude vítězit heslo ... pomsta bude sladká? :-) Ego tyhle hry rádo hraje v různých kulisách, obdobích a šatech, škoda, že si to nespojíme ... je mnoho chybějících článků znalostí ... málo lásky .. a to nás pak mate.
Zdravím duše spřízněné ... ty, které mě vnímají .. i ty, které ne ... jsme tu jen na chvíli .. jako na pouti ... vyřáďme se tak, ať to pak nikoho nebolí. Vzpomínky v těle pak zůstanou .. a v čase nás pak překvapivě dostanou. Příčina a následek ... funguje vždy ... tak nezapomeňme, že i za pár století, by tady chtěli žít ... . Lidi!
Jééé .. tak jsem se pěkně ze všeho vypsala .. pozdravení poslala ... a kdo si to přečetl do konce a je stále v pohodě, před tím úcta má, jelikož vím, že jsem mnohdy hooodně povídavá a tím i rozláčná ... Zdravím a přeji krásné prožití jara a hezkou koledu ... za sebe ... já na tohle vlákno z důvodů, které možná i někdo pochopí, zvysoka s..u! Zdar!
 
Vikin1
15.04.11
10:49
Nereg.

IP: .*
weiterinka:
ani ta hora kydů, ze které ses hezky vypsala nezměnila, co je tady černé na bílém a co už nedokážeš změnit. Kdo má všech pět pohromadě, tak to vidí ty přítulkyně.
Kdybyste vy hňupky vzaly v potaz informaci o probuzené hadí síle, namísto toho, abyste to používaly jako prachsprosté urážky, možná by vás trklo, že může mít docela slušnou ochranu a nemuselo by se vám to stát. Ani nad ní by se kyvadlo nepohlo. Člověk, který má schopnost vnoru do další dimenze a sáhnout ještě dál, je skutečně rozvibrovaný a požívá ochrany. Vlastně mě vůbec nepotřebuje. Kdo na ni útočí, vrátí se mu to zpět, aniž by musela hnout prstíkem. Todleto tady vypadá jako tsunami v několika vlnách a počet vln je odvislý od síly vašeho úderu. Je to vaše práce..
Byl jsem mj. svědkem toho, že je schopna provést exorcismus a vyléčit schizofrenii. Bez té tvojí bible, kříže a svěcené vody. Jen tak. A to už něco znamená. Do té doby jsem tomu nevěřil. Nedokážete zkrátka unést, že se někdo dostal vývojově dál a že vám vidí do karet. Nezmůžete se na víc, než lítat při zemi na koštěti a otravovat vzduch a dělat si karmu, kdo by vás bral vážně. Berete se vážně jen mezi sebou.
Jaký to je Weiterinko držet v jedné ruce Bibli a v druhé ďáblovy obrázky?
A jakým způsobem se ozývalo moje ego? Připadám si jako Vikingský náčelník, který se právě zvedl od ohně a šel zahromovat na ježibabinec, který mu kváká píčoviny za zádama a ruší od oběda.
už se na tohle vlákno taky vyseru. V
 
anelie
16.04.11
23:59
Reg. před 2016

Vikin1: tak jsem si precetla tohle vlakno a musim rict, ze ty mas, do nestrannosti taky pekne daleko. Taky z tebe emoce jen srsi, i kdy ti asi tvuj postoj pripada spravny. Me neprijde, ze by napr. z Maty nebo Katariny srsela nenavist. Kazdy se obcas nastve a rozohni, ale to je snad normalni, ne?

Jinak jsem moc nepochopila, co si pocit s informaci, ze nekdo na foru ma probuzenou hadi silu? Jednak to muze napsat kdokoliv, a pokud je to pravda, tak blahopreju,treba se k tomu taky jednou dopracuju, ale do te doby bohuzel to, ze ma nekdo probuzenou hadi silu, je mi celkem na nic...

A proc se podivujes nad tim, ze lidi na nizsi urovni nedokazi pochopit ty, co jsou uz vys? To je snad uplne normalni, ne? To je jako bys chtel, aby clovek, ktery sotva zvlada bezne pocty, pochopil vysokou matematiku... nemozne...
 
solitaryman
18.04.11
17:24
Nereg.

IP: .*
cekal jsem ze bude virval, ale na moji hlavu. ze se ozval jeste nekdo kdo se na to nemoh divat, jaky pruser zenske. tak kdyz se na to vikin vysral, vezmu to jeste za nej.

weiterinka, anelie:

divam se, ze vikin to formuloval, ze voyeri maji NEJBLIZ k nestrannosti, ne ze museji byt za kazdou cenu nestranni. to je snad rozdil. zkratka aktivne nepisou, nezapletaji se do sporu a nesedej v zadnym spolku spratelenych soukmenovcu.
za tim si stojim. tady jen moje pocity vyvrcholily, tady se mi chtelo blit i jsem se musel smat. jinak to cele trva mnohem dyl, prisernych vlaken bych rozebral desitky. k tomu vsemu jsem dospel sam a nikdo me nenaockoval. dale vikin nepise, ze by mel byt sam nestranny a nijak se tim netaji. ma doprdele duvod. to co tady merit predvedla je neobhajitelny pro vic veci a tak jako nektere pritulkyne priletely prispet a zacaly do nike busit, tak se ted ozyvaji rytiri. jeden navic pribrzdovany:D. necham se klidne pasovat. uz davno neni nova a samotna.

s tou hadi silou to chapu tak, ze nike chtela vyjadrit nejakou svoji jistotu v tom, co vidi vnima, co mozna musi vnimat a kolikrat prebijet aby dala lidem sanci. jaky to asi proboha je? bylo to pouzito jako urazky zcela zbytecne, to je neoddiskutovatelny. joo, i nastenka byla zmije jedovata, ale pro koho.

komu by byla k cemu pomsta weiterinko? me sotva, kdyz jsem se toho neucastnil, vikin taky do diskuzi neleze, jen nekoho chrani a nike to nema zapotrebi, nacpala by si vas do kapes levou zadni, prokazala tady nejvic nadhledu.
zato vam jistota chybi. porad cekate, kdy vyleti ten theodor na nike. lezete mu do prdele, lezete mu do vsech der a pak ho vydirate. to jsou porad narazky typu theodor do tvare plivnout smi, ona ne, (dalsi meritiny zhovadilosti radeji preskocim) nike je zmije zdravime theodora. ty vole, ha ha. ti dva jsou tak z jednoho testa, ze jsme ji s malinowskim obcas rikali mala thea. oba jsou dal, oba umeji slusne kousnout, ale neni na ne stejny metr. prizen administratora, sl.nejstarsiho, chlapa se hodi.
nekteri lidi tyhle neduhy vnimaj, pribyva toho, krici to ne, zacne jim to lezt na nervy až to proste nevydrzej. je to vsechno na hovno.



 
Vikin1
19.04.11
10:59
Nereg.

IP: .*
solitaryman:
ty vole, ty seš cvok :). To už bys nebyl solitary. Jak chces, píšu, že už jsem to chtěl přetnout a nechat ať se to dozmítá. Souhlas?
Stoka byla odvedená do slepýho ramene. I kdyby se vrátila,vypadá žalostně.
 
Vikin1
19.04.11
11:36
Nereg.

IP: .*
anelie:
devče, jak se mám na to vyto... , když mám v hubě co tam nebylo. Odpovídám ti hlavně kvůli Maty, o který jsem toto neřekl. Když mluvím o ježibabinci, myslím tím ten nařvaný. Stále tytéž 3-4 osoby. Druhou na milost vzít nemůžu.Tvrdí-li někdo, že chodí do sporů hledat smírčí řešení, nebo jak to znělo a přitom ho příspěvky usvědčují z opaku, když dokáže vyblít v jediném příspěvku dvacet invektiv, ačkoliv jí nikdo nic neudělal, když udělá všechno proto, aby se spor rozhořel nikoliv naopak, pak mě to nepřesvědčí.
Prostě přišla chvíle, kdy jsem zahromoval. jak bys to chtěla udělat bez toho, že bys nevyjádřila emoci? Nejdřív řekneš že je normální, když se každý občas naštve a rozohní a vzápětí mi to máš za zlé. Jak si to mám přeložit? Že na jednoho se podíváš shovívavě a na druhého už ne?
Ty emoce by tam nebyly, kdyby se jednalo o mě. Nikdy jsem nedopustil aby mi virtuální realita zacloumala životem. Kdyby to tak bylo, nedokázal bych zvládnout ani špičkování s Nike, vždyť jsem ji neznal. Je to jen internet, je to jen hra, která se zase zavře. Žehrá se v ní různým způsobem na to, že tzv. volné fórum nemá žádný řád a hierarchii. Nikdy to nebude lepší, vždycky přijdou chvíle, kdy se to sveze do hádek a do osobní roviny, ale kruci, snad i tam by mohla být nějaká dolní hranice bez lezení do soukromého života a manipulací okolo něho. V tom případě, kdy se týká někoho jiného, dokážu zařvat.

Informace o hadí síle ti samozřejmě není k ničemu, pakliže jsi nepochopila, proč byla zmíněna. Věřit tomu nemusíš, zatím tady bezmocně neječela "Vy ignoranti". Ale copak bys šla a začala někomu potom nadávat do hadů a zmijí jen proto, že zastává postoj, se kterým nesouhlasíš? Kde to jsme? Proč jsem o tom mluvil já, už nechám bokem. To máš těžký, kdy to víš, že se to děje, že se to od ní opravdu odráží. To nemá cenu vysvětlovat, mysli si o mě, že jsem idiot, když jsem to řekl. A to, cos napsala naposled, to jsem neřek, to jsem neřek:)
Nakonec jsem se rozepsal víc, než jsem chtěl. Měj se.

 
Weiterinka1
19.04.11
17:08
Nereg.

IP: .*
Pro pořádek:
Vikine, jestli mluvíš o hře, nevím, zda znáš pravidla hry. Něco si upravit můžeš .. něco ne. Třeba pokud výrok je nepravdivý ... je to lež, souhlas? Goebl řekl, že stokrát opakovaná lež je pravda ... a nutno uznat, jako ministr propagandy měl výsledky dost dobré. Tady je to však černé na bílém ... a jde ověřit, co kdo napsal ... a další je vždy na posouzení .. jako vždy. Ale zpátky k Tobě. Vnímám, že nerespektuješ nejenom mne, ale i druhé (zlehčování, urážlivé výroky typu hňupky ... nebo že bych nepochopila rytířkou řeč?:-)) .. Respektuješ aspoň sebe? Svá ústa? Své uši? A co taková přesvědčivost .. jsem já pro Tebe přesvědčivá? Jsou přesvědčivé pro Tebe zákony přírody? Je přesvědčivé tornádo? Slunce? Moc? Slzy? Hmm ... vím, že kolikrát nejpřesvědčivější je víš kdo? Podvodník! Jak jinak by mohl z lidí vylákat co chce? A to nemusí být jenom hmotné ... A to prosím tady na nikoho nesměruji...
Ještě jednu věcnou poznámku. Jsem tady na těchto stránkách už nějaký ten pátek a několikrát jsem zde napsala, že nejsem kartářka. Takže mi nezbývá nic jiného, než se divit, z kterého kalného pramene se vzala Tvá informace ... Tvůj výrok tím pádem je víš jaký, viď? Možná by jsi to, co jsem na stránkách Věštírny napsala asi dvakrát v různých příspěvcích a souvislostech, tady v historii našel. Však to znáš ... informace jsou různého druhu ... ale hledej si ty (pokud to tak máš nastavené), které odpovídají pravdě. Viz mé přemítání na začátku. Zdravím a směji se, že jsi mne stejně vyprovokoval k tomu všemu, co jsem napsala ... jedna nula pro Tebe!
 
anelie
19.04.11
20:01
Reg. před 2016

solitaryman: vis, ja si myslim, ze jsem taky docela nestranna, na tomto foru jsem sice dlouho, ale moc neprispivam, takze se do niceho nezapletam, ale taky pozoruju a vidim, co se tu deje:)

Ja si myslim, ze trochu zevseobecnujes. Ocividne je ti nesympaticka Merit ( a ja vim, ze je tu v konfliktu s par lidma, to at si ale resi ona), ale to snad neznamena, ze vsichni na tomto foru jsou takovi, ne?
Jinak muzes mi rict, kdo jeste vedle Merit tady obdivuje Theodora? .-)
Me se zda, ze je to prave jenom Merit, ktera se tim netaji.

Ja vim, ze v posledni dobe (letech) je toto forum o nicem, a chodim sem jenom ze setrvacnosti, ale musim rict, ze si napr. velmi vazim prispevku Maty a Katariny, ktere maji tak o dvacet let vic nez ja a tim padem i jiny, vyzralejsi pohled na svet. Clovek se tu i neco priuci...

 
anelie
19.04.11
20:15
Reg. před 2016

solitaryman: jeste jedna vec: psal jsi nekde, ze tady o konci sveta diskutuji ti, keri se zabyvaji necim tak pofidernim, jako je hadacstvi. Me se zda, ze ti, co tu maji nejzajimavejsi prispevky se prave vubec vestenim nezabyvaji...

vikin: co jsem psala v predchozim prispevku pro solitaryman je v podstate i pro tebe. Ja jsem si neuvedomila, ze ty tady branis Nike, a fakt je, ze utoky by tu na ni byly, ovsem ona v tom asi nebude zas az tak nevinne. Vsechno je jen o zpusobu, jakym lide pisou, a pres net je velmi snadne nekoho urazit.

Uz to nebudu rozpitvavat, ale snad je jasne, ze pokud napises "kdybyste si vy hnupky uvedomily, ze nike ma probuzenou hadi silu... " tak tim akorat prilevas olej do ohne. Musim rict, ze me ta informace o hadi sile velmi zaujala, a od Nike jsem tady taky obdrzela jednu cennou informaci, snad nejcennejsi v oblasti "esoteriky". Ale jinak nechapu proc pise takovym povysenym stylem.
 
Vikin1
21.04.11
15:38
Nereg.

IP: .*
weiterinka1:
tak jo:), jedna nula pro mě. Právě že vůbec žádný pravidla hry tu nejsou, o tom jsem mluvil. Nejsou a nebudou, rád bych jen někdy viděl spodní hranice, kam už je humus jít. Pak bych ještě rád zdůraznil, že jsem pouze reakcí na akci, která byla pod touto hranicí. Tu hranici já za sebe mám a vypadá to, že v tom nejsem sám. To je pro mě dost dobrý důvod(třeba stranně), abych zahromoval tak tvrdě, jak takové situaci odpovídá. Podle mě neobvyklé. Že to odmítáš uznat je mi jedno. Co si o mě myslíš je mi jedno a jestli to považuješ za nesprávné je mi jedno. Proč by mi na tom mělo záležet.
Pozn. Já nikdy nic nevyslovil o rytíři. Moje řeč by mohla být rytířská kdybych se díval na ženy, nevidím je. Tak je ani nemůžu respektovat.

Anelie:
nápodobně, co jsem psal weiterince je i pro tebe. Ničiny příspěvky nejspíš působí povýšeně, to ti nebudu vyvracet. Kdyby si založila web a hodila tam co ví, případně něco o sobě, už bys to viděla zase jinak, lidi by za ní chodili. Souvisí to s tím, že tu chybí řád, jak jsem říkal. Občas se toho někdo chopí. Občas se toho podle mě chápal třeba ten Theodor a věřím ti, že jsou takoví, kteří ho za to neobdivovali. Taky Nike zvedla zadek jako vlk, který ma na alfu a šla dělat pořádek. Kdybys byla spravedlivá, podruhé to udělala rovněž jen proto aby někoho ochránila. Je to přirozený jev, děje se tak podle schopností dotyčného. Nevyvrátíš mi to.
To že si vážíš příspěvků Katariny je tvoje věc, já ti to neberu, nejspíš budeš mít pro sebe důvod. Já ale ne. Natrefil jsem v historických diskuzích na její příchod. Tehdy byla šokovaná, jak ježibabinec hromadně nalítal na Teoretik, kerý je pravděpodobně jasný, že sem žádné kartářské špičky nezavítají. Netrvalo to dlouho a už nalétá sama a působí na mě tak, že jí to dělá dobře. Nikdy si to nenechá ujít.
 
Weiterinka1
21.04.11
18:32
Nereg.

IP: .*
Vikine ... hranice ... Pýcha je naší hranicí také a Ego si hranice staví nejlépe ... Láska je bez hranic. Co chceš žít, je na Tobě. Díváš se a nevidíš ... a mimochodem, stran rytířství, promiň, JÁ to o Tobě neřekla a nevím o žádném Tvém skutku, který by tomu nasvědčoval. Zastávat se druhého může člověk z různých důvodů a ne jen rytířských. Krom toho .. rytíř má kodex cti a tu poslední větu, že nevidíš ženy a proto je nemusíš ctít ... zřejmě myslíš vážně a Ty to tak máš, ale z toho vyplívá, že až uvidíš ženu, tak ji zřejmě nepoznáš :-)
Tady jsi jsi se setkal s víc Ženami ... i pokud by jsi zrovna mě řekl, že jí nejsem, tak by jsi mi tedy v té mé roli moc nepomohl ji hrát!Takže Ti posílám světlo a lásku! Posílám Ti andělé, ať Ti pomáhají i v jiných věcech ... dobře se kolem sebe dívat je důležité ...
Příspěvků Katarínky i Anelie si vážím ... a touto cestou je zdravím!
 
Kata-rína
21.04.11
19:12
Nereg.

IP: .*
Vikine /a spol./ - no nazdar. Není mi jasné, co vlastně potřebuješ, co Ti chybí, čeho máš přebytek - mohla bych se pouze domnívat, o co Ti jde - na základě toho, jak vše, co píšeš, na mě působí. Pomlčím o tom. Není to důležité - ani pro mě, ani pro Tebe. Mám nabídku: pokud Ti to pomůže, bez poblémů odsouhlasím všechny Tvé invektivy vůči mé osobě, všechny Tvé dedukce, redukce, indukce - neboť je bezesporu ve mně veliké množství zla, jedu, zášti, nenávisti a ve své pravé podstatě jsem ježibaba ježibaboucí se všemi atributy k ní patřícími - teda témeř, neboť moje kočka před pár lety odešla na věčnost lovit nebeské hlodavce.
Snad by to mohlo stačit k tomu, aby jsi se už nemusel zabývat hlubokým a fundovaným rozborem mé osobnosti a mohl se vyjádřit k tématům hodnotnějším a významnějším.
Budu ráda, když Ti toto moje prohlášení pomůže. Pokud ne, dej vědět, co ode mě potřebuješ - když mohu, pomohu.
Všem srdečné pozdravení
 
anelie
21.04.11
19:48
Reg. před 2016

Vikine, ja uz nevim, co dodat, ale me se proste v tomto jezibabinci libi:-) Asi je to proto, ze od toho fora moc necekam, hlavne ne rady o vesteni, a tak i pres ty vsechny svary jsem i nekdy prijemne prekvapena. A taky to neni treba brat na smrt vazne - ten pravy zivot se odehrava mimo forum.

taky zdravim weiterinku i ostatni!
 
anelie
21.04.11
19:48
Reg. před 2016

Vikine, ja uz nevim, co dodat, ale me se proste v tomto jezibabinci libi:-) Asi je to proto, ze od toho fora moc necekam, hlavne ne rady o vesteni, a tak i pres ty vsechny svary jsem i nekdy prijemne prekvapena. A taky to neni treba brat na smrt vazne - ten pravy zivot se odehrava mimo forum.

taky zdravim weiterinku i ostatni!
 
Vikin1
22.04.11
13:42
Nereg.

IP: .*
weiterinka: ty si tam dosadíš co chceš, pýchu, ego, co chceš. Diskuze se táhne jako sopel jen proto, že každý mluví o něčem jiným, vidím jen nekonečné pokusy odvést pozornost pryč od původního problému, původního skutku a jeho hloupé podpory někam jinam, okecávat, okecávat a okecávat. Vytahovat v tomhle Goeblse je v tu chvíli šaškárna. Vidíš, že jsem nekompromisní. To je vše.
 
Nike
03.05.11
10:44
Reg. před 2016

Ty, Vikingu,
a cos to měl k tomu obědu, prosím Tě? To muselo být strašně dobré :D :D
 
Nike
03.05.11
10:52
Reg. před 2016

No, váhala jsem, co k tomu, když už je to s křížkem po funuse…i když, pro někoho, komu jsou dedukce cizí, jsem byla jako obvykle všelijak všudypřítomná :D. Ale jo, mám pro to pochopení, musí to potom být všechno snesitelnější.
Čistě z principu mě fascinuje, jak lidi můžou prokázat tolik stupidity, že se připojí do boje za křivou věc, poněvadž je pro ně něco provokativní a pak ještě přijít rozesílat anděly. Na to musí být kačení žaludek, jen co je pravda... A pak, že věk souvisí s rozumem.
Nebýt toho andělíčkářství, tuto poznámku bych si už odpustila.
 
Nike
03.05.11
11:13
Reg. před 2016

O.K., tedy rok 2012
Nechtělo se mi do toho, protože sem se to nehodí a taky proto, co zazní v závěru, ale zkusím něco narvat do pár řádků, třeba sem omylem zabloudí někdo, komu to něco dá.

To datum představuje pololetí roku celé Sluneční soustavy, přičemž celý rok trvá 25920 našich let. Je tam i souběh dalších rozsáhlejších cyklů, ale toto pro vysvětlení bohatě stačí. V prvním pololetí vždy probíhá hmotný růst, převažuje jangová energie. Druhá polovina je věnována duchovnímu růstu, zvyšuje se jin. O zimním slunovratu 2012 začne "kalendářně" Věk Vodnáře.
Přechod není jednoduchý, staré pomalu chcípá a nové ještě není, každý to prožívá jinak, úměrně dosaženému vývoji. Čím víc kdo lpí na starém, tím větší má a bude mít problém.
Taky už jsem někde psala, že aby se lidi hromadně začali obracet k duchovnu, potřebují i dávku stresu, aby něco začali dělat. Takových, kterým stačí přečíst teorie na lehátku, je strašně málo. Když lidi něco dokope přeskládat žebříček hodnot, může je to donutit i zapracovat na sobě. I přes tento tlak, je to ale nakonec každého osobní volba.
I Země sama na tom spolupracuje. I ten strašák – strmý pokles geomagnetického pole, vlastně dělá dobrou službu. Čím je geomagnetické pole silnější, tím jsou lidi konzervativnější a manipulovatelnější. Naopak slabé pole nejdřív způsobí onen stres a pocit zrychleného času, ale ve výsledku je hnacím motorem. Lidi jsou svobodomyslnější, hledají jiné hodnoty, konají, posunuje se jim vědomí. Že to můžou vzít i příliš divoce, to už je další věc.

Celkově, není nutné, aby to bylo kataklyzmatické. Všechno si to lidi dělají sami a každý den to mění, fatalismus není na místě. Nemá cenu rozebírat jednotlivé neduhy, napíšu jen o něčem, co si lidi neuvědomují, nebo vůbec nepřipouštějí, a to, jak se strašně podceňuje síla myšlenky. Můj syn dokáže v pěti letech měnit počasí nad městem, jak šaman. Jde mu to, když nemá pochybnosti dospělých. Kam tím mířím, je snad jasné. Taky jsem už zmínila rok 2000. Dodnes si pamatuju, jak v roce 99 každý, koho jsem potkala, fňukal na rameni, že to je strašný rok a už aby skončil. No bodejť, když celá planeta myslela na to, co přinese milénium. Škoda, že mají krátkou paměť. Ted je to daleko silnější. Je nás nějakých 6,8 miliardy? Kolik miliard z těch necelých sedmi asi na to myslí? Kolik přemítá nad apokalypsou, kolik se jich bojí? To už je slušná masa energie, která vyvolává reakci tvorů i Země.
Ale žádná apokalypsa, ani apokalipsa s upírskou romantykou okolo, ani otevřené brány pekelné.
 
solitaryman
04.05.11
13:51
Nereg.

IP: 94.199.192.*
nike: aaa vida. doted jsem te mijel :-) vitej
kdyz vypocitam zacatek superroku, vyjde mi doba, kdy mela byt potopa sveta a mozna zanik atlantidy. a doprdele - rikam si jako bych se toho mel priste dozit. proc konci duchovni obdobi katastrofou? jang zeslabne natolik, ze se zhrouti ve hmote? uvazuju spravne??? v cem se projevi pad jinu, v materialismu, technokracii, v moralnim upadku.
nike, holka psat to tady, to je hazeni perel svinim. jako svinak jsem rad, ze jsem to mohl cist. nektery holy fakta jsem uz videl, ale proc jsem jeste nikdy nenasel, aby to nekdo dal do tak do sebe zapadajicich a jednoduchych souvislosti.
vim ze vis vic nez rikas uz par mesicu, jenom to neumim vysvetlit jak to vim. zacnu si myslet ze mam schopnosti
vzpomel jsem si kdyz kolega nasel ty ejslavnejsi sochy bohyne. byla tam ta pristrizena, pak varsavska ke 2.svetovy uz bez kridel "ac sama davno porazena, bila se mecem az do posledni chvile". koho mi ta natura jenom pripomina? :-) on nema polsky znejici nick nahodou, bralo ho to. mozna jeste napise flaka se v cizine.
pudi me zeptat se te. jak s timhle vedomim muzes ctit boha? proc varujes lidi pred astralem a mluvis o nebi? proc?
 
anelie.
04.05.11
19:12
Nereg.

IP: 212.190.134.*
Nike: zajimaji me tvoje prispevky. Bylo by mozne mit na tebe kontakt?
Muj email je anelie333@centrum.cz. Dekuji!

Jinak cim vic kdo lpi na starem, tim vetsi ma a bude mit problemy... kdo je vlastne na teto planete svobodomyslny? Premyslim nad zememi tretiho sveta,nebo vlastne vsemi temi kdo jsou obetmi manipulace mysli...

 
Kata-rína
05.05.11
09:15
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Předesílám:četla jsem to tady nahonem /poslední příspěvky/, asi málo důkladně, je možné, že proto mi některé záležitosti nejsou jasné. Třeba mi to někdo pak vysvětlí.
Když čtu příspěvek Nike ze dne 3.5., chápu snad dobře, že věří v sílu myšlenky a možná též potřebu i cestou pozitivních myšlenek ovlivnit chod událostí pozitivním směrem.
Tudíž nechápu, proč tedy ostrá slova, útoky, odsuzování a nevím co všechno už tady proběhlo... .
Domnívám se totiž, že i takové drobnosti, kterými jsou podobné diskuse, podle uvedené teorie síly myšlenek, mohou přispívat k celkovému vývinu a atmosféře globálně.
Tak proč tedy nehledat mír a vzájemné pochopení i v drobnostech?
 
Merit
05.05.11
14:08
Reg. před 2016

Nike :-)
ty brany pekelne jsou smerovany ke mne? :-), pac jsem ti o tom psala v mailu :-)..

a) brany pekelne ne
b) exorcismus ano? :-)
ze by se ty svety prolinaly? :-D mmm :-)

neber to jako rukavici vhozenou do ringu, ja se jenom zamyslim :-)
ja preci vim, ze nejsem chytra :-), od toho jsou tu jini :-)


toz tak :-)

 
Nike
06.05.11
08:48
Reg. před 2016

Taky vítej, solitaryman,
to jsou mi otázky… dobře mi tak. No,jsi šikovný. Nejnižší hladina jangu se projeví destrukcí nějaké hmoty, nechce se mi použít vyloženě výraz zhroucení, i když je to blízko. Jsou to občas problémy s ideálními formulacemi. Zkrátka se energie přelévají. Do té doby taky dozraje spousta duší a Ty u toho opravdu nebudeš. A neptej se mě, jak to vím, nebo si začnu myslet, že mám schopnosti:D. Už někdo věštil na 13 tis. let dopředu?:D Není to jediná věc, která na nás působí, že jo.

Jak jsi přišel na to, že Boha ctím, jsem přece rebel:) Povzbuzuju lidi směrem k Nebi, protože nemají mnoho na výběr. Zpátky, nebo donekonečna stagnovat. I teď je v Nebi jedna z úrovní Tvého bytí, tam je doma Tvoje duše a tam se dá dojít úlevy, takový pocit svobody se tady nedá zažít. Na druhou stranu tam některé energie chybí, všechny jsou jen tady na Zemi, to nebudu rozmazávat:). No, ale mě to nestačí. Vždycky budou i nějací Neové, Světlonoši… Někdo tu polaritu stvořil, někdo stvořil člověka jaký je, někdo dopustil, aby se k poznání docházelo přes utrpení. Neuvěřitelně brutální výchova. Doufám, že to má vyzkoušené, že jen takto to drží pohromadě a jen takto to jde, nepamatuju si předchozí vesmíry:) Jak ale vyhnat z koutku duše pocit matrixu a pokusných králíků. Znáš to? Určitě, když se ptáš. Jednou se prolnu na vrchol 6D a budu po Něm chtít, aby se mi podíval do očí. Můžu si to dovolit, ne? Si pořád ze mě děláte prdel s tou bohyní. Tož dobře, máte to mít. Já se zas tak moc nemečuju, nosím přece ratolesti a věnečky. Výjimečně, taky šlo o hodně. To byl meč mojí kamarádky Nemesis. Hodila mi ho, ona má zbraní víc. Mimochodem, to ještě v upírském oddělení neví, že Nyktina dcera v rámci svého úřadu stíná upírům hlavy. Nemělo by se jim to nějak citlivě říct?:)Raději ne. Nevím, jestli to ti Poláci trochu nepřehnali…jak poražená? Co co co:D….. A možná jo, možná jsem tam pošla a musela se vrátit, nevyplácí se vítězství stříhat křídla. Když jsme u toho, to není všechno, někteří i svazují. Narodila jsem se v Beranu s ascendentem ve Lvu, když mi k tomu dali takové meno, co s tím kdo nadělá? :D A možná tam Tvůj kolega s nenáhodně polsky znějícím nickem a současně jen náhodně divoce vojensky znějícím, byl a sekal se taky. On proti fašounům, já proti jejich loutkovodičům Zetas. To není běžné, aby se mladíka dotýkalo cosi z války a po takových masakrech už nedokáže ani ovcím ostříhat vlnu. Pozdravuj :)
 
Nike
06.05.11
08:56
Reg. před 2016

Anelie,
no, to už je právě na tu další úvahu… já v tuto chvíli měla nejdřív na mysli fyzikální působení na vědomí. Když dám příklad svobodomyslnosti v této souvislosti, všechny indiánské kmeny napříč kontinentem se vždy držely poblíž nulové vrstevnice, kde je nulová magnetická báze. Naopak velmi konzervativní přistěhovalci s náboženskými dogmaty hledali pravý opak. Jiné příklady by byly na Středním Východě, v Jižní Americe, vždycky se v takových oblastech, kde to klesne, něco děje a lidi chtějí změnu. Mohla bych jít do historie, něco se dělo před rozkvětem antiky a nejspíš i před renesancí, ale špatně se to dokazuje.
Je to je očista a v podstatě i evoluční motor. Tak teď jsou nakopnutí všichni, mají příležitost, ale to, jak s ní naloží, to už je přece jejich věc. Nejsou to roboti, já Ti nedám šablonu, jednotný vzorec chování. Bude asi rozdíl mezi tím, být příslušníkem přírodního národa a otrokem náhle urvaným ze řetězu…
A třetí svět? Nepadli náhodou jen za poslední měsíce dlouholetí diktátoři v Africe? Tekla při tom krev, jo. A šlo by to vůbec po dobrém? V rozvojových zemích se navíc řeší hodně karmy, to by bylo na dlouho.
Na mejlík se ozvu :)
 
Nike
06.05.11
09:02
Reg. před 2016

Ahoj Merit,
jistěže to není hozená rukavice, jen jsi neodolala přijít s ostatními :).
ad a)
Ty to říkáš, jako by Tě zpráva o tom, že se pekelné brány neotevřely, ani nedokázala potěšit:) Jo, krmilas mě tím, i když jsem Ti jasně řekla, že to nechci. Krmí mě tím lidi přes náboženství obecně. Věřící sice automaticky očekávají a vyžadují respekt k vyznání, ale zpětně je to jakoby horší. Věčně cpou násilím do chřtánu citáty z Bible, jako něco neotřesitelně platného, přes co nejede vlak. Dělají to tak vehementně, že proti tomu je moje jednoduché prohlášení o branách pekelných kapička v moři. Merit, stačí říct nevěřím. Když jsme u toho, i to rozesílání andělů si nechte. To, co je pro Tebe archanděl, to pro mě může být jen Jaldabaothův voják, který se podílel na otročení lidí a v Nebi ho rozhodně nepotkáš. Klidně si ho uctívej, ale neposílej. A i kdyby, já nejsem člověk, který se spoléhá na to, že ho nějací andělé ochrání a že udělají něco za něj.

ad b)
Mýlí Tě ten výraz. Rozdíl mezi středověkým a novodobým exorcismem je ten, že zatímco tehdy vymítali ďábla a pacienta jen mučili, dnes se vymítají zmnožené osobnosti, které se nastěhovaly do jediného těla. Ďáblové to nejsou, i když dělají potíže. Stále na to sedí výraz exorcismus a stále se používá.

Ještě se Ti něco prolíná? :)
 
Nike
06.05.11
09:37
Reg. před 2016

Kataríno,
U Tebe nevím, jestli mám odpovídat. Nikoli proto, že bych Tě chtěla vynechat, ale že mi to připadá jako marnost nad marnost. Stejně odpovědi nepřijímáš. Stále se opakuju. Máš tady i něco o internetu od Vikina. Bylo by to krásné, taková milá diskuzní drobnost, ale zatím nedosažitelný ideál. Internet sám je takový démon. Když otevřu dveře fóra, jako bych se ocitla na sešlosti vesmírných Sil. A i ve chvílích, kdy se považujete za vlídné, nebo jste vlídné v rámci jedné skupinky, nemusíte být pozitivní, nalháváte si to. Vyskytuje se tu chorobná seberealizace a manipulace, neochota pochopit.
Nejde vždy všechno sladce, když to nepomáhá, někteří potřebují léčbu zenovou holí. A nemyslí se to negativně :D
"Tak proč tedy nehledat mír a vzájemné pochopení i v drobnostech?" Měla bych Ti tuto větičku vrátit, proč si ji nepokládáš dřív, než vyrazíš? Že zrovna Ty mi máš co vyčítat. Jdeš po mně od první chvíle. Jestli Ty mi nadáváš do pavouka, tak to mi v tom případě připadáš jako omámená moucha, do které musím šťouchat párátkem, dávat jí najevo, že pavouk nemá hlad ani chuť, aby letěla dál. Já to klidně hodím za hlavu, nedělá mi to nejmenší problém a nechci s Tebou válčit, ale nemůžu nikomu slíbit, že si nerýpnu, když něco vidím.

A ještě k tomu, jak jsi to pochopila…pozitivní myšlenky jsou samozřejmě fajn. Já měla na mysli, že je důležité žít-myslet Tady a teď. Ne ve strachu z budoucnosti. Naučit se to dá.
 
Kata-rína
06.05.11
11:40
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Nike, mýlíš se. Nemám čas rozepisovat víc. Jen stručně: je to o tom, jak kdo chápe a jak kdo chce chápat. Pokud máš pocit, že jsem s pavoukem měla na mysli konkrétně Tebe - anebo s nějakými větami někoho jiného konkrétního /např. někdo mi vytýkal, že mluvím o sobě, když píšu "Stádo hajzlů a debilů valí se zeměkoulí. Pouze já stojím opodál - a dívám se. Gramatika praví: on, oni, vy - JÁ mezi ně nepatřím. Ale měla bych se tvářit, že jo - abych přežila. Anebo ne? "/
Vůbec ne. Reflexe, pocity, jak se co jeví, jak co může být vnímáno.
To vždy záleží na každém - podle svého vidění vnímáme možná "zkresleně". Je třeba vysvětlovat, pokud má být jakýkoliv dialog. Je to pouze na Tobě, zda vnímáš útoky i tam, kde nejsou. S tím nikdo zvenčí nic nenadělá. Nemám víc času, típám se. čau
 
Merit
06.05.11
16:09
Reg. před 2016

Nike :-), ty mas pocit, ze konkretne ja musim prijit a s ostatnimi? :-)

lituju te..

solitaryman napsal neco v tom stylu, ze tu hazis perly svinim? :-)
a helemese.. citat z bible se hned hodi? :-)

ajajaj :-)

 
Maty
06.05.11
16:46
Nereg.

IP: 77.48.243.*
Ahoj Nike,
díky za Tvé zprávy, přiznám se, že některé fakty nepobírám. Je to způsobeno nejspíš tím, kde se v současné době nacházím. I přes to, co jsem napsala, cítím z Tvého povídání "obraz energií v pohybu" .. ani neumím pojmenovat, ale to je jedno.
S tou manipulací a seberealizací máš pravdu, neboť zažila jsem. Je to velká vzpruha a člověk má obrovský pocit moci .. neuvědomuje si, bohužel, že čaruje. Myslím, že to patří k člověčímu vývoji, tak asi to tak má být. Přeji všem diskutujícím, aby uměli vystoupit ze své "mlhy", nebude důvod metat slovíčky
 
anelie
07.05.11
00:30
Reg. před 2016

Nike: nad fyzikalnim pusobeni na vedomi se zamyslim, vezmu si mapu a podivam se na to:) Pamatuju si, ze jsem kdysi davno cetla, ze vyvoj jde smerem od vychodu k zapadu a nyni je na tom nejlip Amerika,ale tato teorie je z devatenacteho stoleti a zavani rasismem. Podle ni ale nejlepsi podminky na duchovni vyvoj jsou v Americe, zejmena v oblasti Kalifornie, nebot tam jsou mnohem rychlejsi vibrace a "sussi eter", tak to nejak bylo vysvetleno, takze lide tam mohou mit sklony k jasnovidnosti apod. Pro me ma vyznam to, ze v USA jsem pred nekolika lety byla, a od okamziku, co jsem vystoupila z letadla, jsem citila, ze tam neco "jiskri ve vzduchu", je tam opravdu jakoby "svoboda" ci jak to nazvat v atmosfere. Neco podobneho jsem citila i v Anglii, a jen co jsem se ocitla na pude Francie, byl ten pocit pryc. A oboji (Ameriku i Anglii) mi potvrdilo i par znamych. Ale muze to byt subjektivni, pro kamaradku je zase raj na zemi v Indii.

S tou karmou... cetla jsem o tom a nevim, co si o tom myslet. Moje prvni reakce byla tu teorii zavrhnout, ze prej v africe je v zemi "zapustena" cerna magie, co tam byla po dlouhou dobu provozovana a z toho plynou veskere problemy v te oblasti... ja nevim, to je tak jednoduche rict, podle techto teorii "bile " zeme potrebuji jen trosku cisteni a treti svet se v tom placa... jakoby vyspele narody v tom byly nevinne; Mozna maji min karmy, ale tim, jak se chovaji k ostatnim zemim, si zadelavaji na poradnou karmu v budoucnosti, a to bude asi horsi nez dusledky te cerne magie v Africe.

Na druhou stranu, kdyz porovnam mysleni tech lidi tam a u nas, a ceho jsou schopni... kdyz je normalni, pokud nekdo znasilni nekomu dceru, ji zavrhnout ci vyhodit z domu, a jeste byt rad, kdyz nakonec nekde v ustavu umre (toto se zrovna stalo nedavno v Maroku v blizkosti mista, kde zije rodina meho manzela). Je treba nezevseobecnovat, ale kdyz se takovych pripadu naskytne vic... Proste to o lidech neco vypovida. Nakolik jsou svazani tradicemi. I kdyz oni zase urcite nechapu to, co je normalni pro nas, treba to, kolik starych lidi je v domovech duchodcu... Treba jenom moc kritizuju; Ale zda se mi,ze tech problemu je tam opravdu dost a taky me udivuje to, nakolik tam kvete magie, i kdyz mi to prijde az detinske.

Ale to je zase dusledek nevzdelanosti, a to je politika statu, udrzovat lidi v ignoranci... Zacarovany to kruh a proto jsem psala o tom svobodnem mysleni. Zavislosti na majetku ci vseobecne materialnich vecech se da zbavit, ale co se zmanipulovanou mysli? A jeste ve jmenu nabozenstvi. A to prosim Koran neustale nabizi k premysleni. Jakekoliv vyboceni z ustalenych dogmat je ale dnes prisne zakazano. Na to podle me nepomuze ni vek Vodnare, at je jakkoliv se svobodnym myslenim a revolucemi spojeny. Asi jako Ryby jsou ve znameni soucitu a podivejme se jen na poslednich sto let pod vladou Ryb. Proste se to lidi moc nedotklo.

No, to je nejak dlouhe, omlouvam se:)
 
evoluceduše
08.05.11
19:55
Nereg.

IP: 77.48.59.*
Na tento web jsem se dnes dívala poprvé,je mi 36,jsem vodnář.
Musím přiznat že jsem velmi zklamaná,to nejskrytější Tajemství je zde oděno do slov,kterým nemohu ani uvěřit,že jsou spojovány s nejvyšší Pravdou a podstatou Vesmíru..neposuzuji,jen mi to vhání slzy do očí

 
agalina
13.05.11
09:53
Nereg.

IP: 81.30.247.*
já jsem tu taky poprvé a zaujalo mě to moc. je velká škoda, že to kazí ty tahanice, přeletělela jsem to už podruhé a musím rict, ze to clovek pod nickem Merit doslova špiní, vypadá to jako hledání hole na psa za každou cenu. Nechte toho, lidi by si rádi něco dozvědelikvěci, tohle nikoho dalšího nezajima.
 
Weiterinka1
13.05.11
14:11
Nereg.

IP: 89.190.90.*
Agalínko, tak jsem se dozvěděla na tématu k roku 2012 že Merit je ... (posuzování)... a co řekneš k tomu roku 2012 ty? Pááá
 
Střellec
13.05.11
22:03
Nereg.

IP: 90.177.107.*
Nike - kdybys byla rebelkou, vedla bys za sebou další vzbouřence proti Starýmu. Ty vedeš ovečky rovnou do nebe, sama po něm chceš jen to, aby se ti podíval do očí, zda to nešlo jinak. To není boj, to není rebelie. Snad tak trochu vesmírná kverulantka, za předpokladu, žes to myslela vážně . Na to se zdáš být příliš chytrá a příliš vědoucí, než aby ti to nedocházelo. Domnívám se, že si s tím jen pohráváš, snad že to tady padlo, snad aby ses odlišila od klasických pánbíčkářů, kdoví, ale je to čitelné . Já nejsem člověk, který by vyhledal web s takovým názvem dobrovolně, byla to shoda náhod a nikdy bych nevěřil, že mě něco donutí vložit text. To by se mi nesměl tolik líbit způsob tvého hraní si. Nebo je to skutečnost? Chce se mi tomu věřit, všechno to moc hezky zapadá to sebe. Nechtěla bys to rozvést a hodit na papír? Dřív, než ti to někdo ukradne? Šel by z toho udělat i scénář, byla by to zas e změna, antický panteon v novodobých dějinách. Uhodím rovnou, píšeš?
Vypadá to, že jsem právě rovněž přispěl k odbočení od tématu. Jako bys tu debatu, Nike, záhadně blokovala, aby se nám tu nezatřásla země . Mě by to sice zajímalo taky, ale já se rovněž domnívám, že sem je to těžké, to by bylo na seminář. Tak jinak, zeptám se jen na toto, to není první vesmír?
 
Střellec
13.05.11
22:32
Nereg.

IP: 90.177.107.*
míchám se do toho sporu nerad, ale někdo to posuzování přece vyvolal. Ta žena se o cosi pokusila a jediné, čeho docílila, že objekt jejího útoku zůstal nedotčený, zato jí samou několik lidí opovrhuje do té míry, že ji nazývají žumpou, stokou a vším možným. Tudíž by si měla položit otázku, zda jí to stálo za to. Za tohle se platí. To je její obraz. Takové věci se opravdu na veřejnosti neřeší, nikdo stejně pořádně neví o co jde a opravdu to nikoho nezajímá, jedině otráví. Já bych jí rovněž doporučil stáhnout se konečně, aby to už usnulo. Při troše štěstí se to možná povede.
Já jí nadávat nebudu, protože nebýt její podlosti, nevylezli by znechucení lidé a nevyprovokovali by Nike k tomu, aby se pokusila přehodit výhybku a nevypadly by z ní zajímavé věci. Co všechno neudělá službu.

 
solitaryman
16.05.11
21:12
Nereg.

IP: 85.71.183.*
nike: zajimavy:-). vcelku souhlasim se strellcem, ja jsem vedel co delam, kdyz jsem se te na vztah k bohu ptal. nepodcenuj kazdyho. kdyz vis ze to zase vsechno znici, jak to zvladas. ja to nezvladam.
kdo si z koho dela prdel? :-) co kdyz ja ne, jakmile ses jednou bohyni pro par cloveku, tak se to stane pravdou, he. vyhnalas me do knihovny potvoro :-). copak ja znam vic nez misi nemesis? jeste ke vsemu do kamenny, dostal sem chut prolistovat se knihama a neduverovat netu s horou chyb. dale jsem musel zjistit jak je to s jaldabaothem, ovsem co to je zetas mi zustalo zahadou.
tak ty nosis venecky a ratolesti... ... ..a plamenomet. ne ten upadl nemesis, ja zapomel. to abych se ji bal i ja, me ta upirina neni zase tak cizi. na druhe strane predstava, ze by po me sla takova baba je docela vzrusujici. zdrzuje se nekde pobliz? co pijete holky? :)
 
Nike
19.05.11
10:21
Reg. před 2016

... Retsinu, frajere.

Solitére, Tobě se nějak zlepšila nálada, nebo co. Nepodceňuju nikoho, já spíš koukám. Taky se mi líbí ten opakující se model. Jak ti muži by ani náááhodou nevlezli do něčeho, co se jmenuje věštírna a když už se ta nehoda stane, přece nebudou psát :D. Začnu si myslet, že mám schopnosti :D.
Nemesis se momentálně usadila v Americe, má tam dost práce. A že je to moje kámoška, nemůžeš očekávat, že s Pentagonem honí teroristy. Na Al Kajdu se to jen hodilo. Pokud sis listoval v knížkách, možná sis všiml, že často chodila po Týché, když to lidem stouplo do hlavy. Trestala pýchu. No, a taky se v Americe nejvíc pomnožili upíři :D. Mám ji zavolat?
Pánové, nikoho nikam nevedu, nejsem pastýř. To zase vzniklo jak? Poradím, pomůžu když můžu, ale jinak je to individuální cesta.
A jestli jsem to myslela vážně s rebelstvím? Jak se to vezme. Tak, jako si dítě projde zákonitě obdobím vzdoru, projde si tím i věřící. Pokud ne, tak je to vymytý mozek, anebo v lepším případě dobrovolný inkarnát, který to má dávno za sebou. Nemůžu si pomoct. Nakonec si ale člověk plně uvědomí, že s prominutím hovno vyvzdoruje, protože celý vesmír je jeden jediný organismus. Tak kverulantství? :D. Jojo, já vím, že to má vyzkoušené. Právě, že těch vesmírů už byla spousta a sám Bůh si hraje a zkouší principy. Tak ho trochu bohorovně pozlobit :) Musím ještě vykoumat, kde to nejlépe udělat. Tam, kde chci, tam už je obrovský tah na nirvánu, musím být sakra dobrá a silná, abych se z toho vrátila zpět. Horší je, že v 6D se nemyslí. Uvidíme :).

Střellče, moje psaní necháme na pokoji. Popíšu Ti tuny papíru, mám za sebou nejméně 800 inkarnací a znám spoustu příběhů jiných. Ale přines mi čas :) A stejně bych nenašla ambice obcházet nakladatele. Klidně to někomu nadiktuju, ať si to nechá. Už se tak jednou stalo.
 
Nike
19.05.11
10:37
Reg. před 2016

Ahoj Maty,
jsem si jistá, že pobíráš. Když to přirovnám k tomu nejmenšímu oběhu, který známe, k Měsíci, co dělá po dobu lunárního měsíce. První polovinu roste, je jangový, pak postojí úplněk a pak ustupuje jinově zpátky do novu.
Tak teď je doba, kdy je takový jakoby úplněk. Jestli Ti bývá při něm všelijak, už Ti to musí být jasné. Něco to dělá s oceánem, s rychlostí růstu organismu, s psychikou... Podobný efekt je i v případě, že obíháš Ty, tak jako na nás působí Slunce od slunovratu ke slunovratu. To je vlastně přirovnání přesnější, ale to je fuk. A tenhle velký cyklus je pro lidstvo dost důležitý.
S těma energiema skoro lituju, že jsem to psala. Pro laika to může být zavádějící. Pak to vypadá, že se bude všecko topit v jinu a to není pravda. Už když řeknu výraz duchovní růst, je za tím slyšet jang.
Nejlepší je kouknout na ten znak, který to vyjadřuje dokonale, nebo si vzít do dlaně tužkovou baterku, podívat se na ni jako na celek a vykváknout se na to :) Náhodou jsi to řekla dobře.
 
Nike
19.05.11
10:53
Reg. před 2016

Anelie,
já nevím, jestli to nenechat na mail. Nevadí, že je to dlouhé, ale je v tom víc témat a bojím se taky, že některé věci, které bych odpověděla, lidi nevydýchají.
Zatím heslovitě:
Já do příspěvku nenacpala zdaleka všechno, nemusíme se upínat na silopole. Amerika to měla, ale ale... jestli se tam cítíš za poslední léta svobodněji, pak Ti to závidím. A Evropa se uvolňuje, nepodceňovat!!! Zvláště Českou republiku.
Na karmě musím trvat. I když je to mnohdy jinak, než si lidi představují. Je taky kolektivní a je i karma města, ve kterém žiješ. Prostě to tam lidi vytvořili a podle toho, jak na tom kdo je, to může vnímat. Může to stát i za přestěhování. Magie se nedá zapustit do živlu, ale chápu, jak to bylo myšleno. To se týká jednotlivých míst, sotva celého kontinentu. A vyspělé země nenesou vinu za bídu rozvojových. To se jim podsouvá, podobně jako pozitivní diskriminace.
Raději to utnu :)
Tak jsem se tu dnes vyřádila a jdu zas do kelu. Nemám teď na věštírnu čas :)
 
Weiterinka1
20.05.11
15:07
Nereg.

IP: 89.190.90.*
Ahoj Nike, nedá mi to, abych nereagovala na jednu z věcí. A sice na tu, jak píšeš, že rozvojové země nenesou vinu za bídu rozvojových. Opravdu ne? Hmm, sice tak, jak je to napsáno ... máš pravdu. Z hlediska celku ... tam kde je nějaký vztah, který není v rovnováze, je co k řešení. A také kolonie by měli co říkat. Potomci otroků také ... Korupční chování vlád těchto zemí ... jsou za tím také vztahy, návaznosti. Vina? V konečném součtu ... . je jen život. Jasně. A takový, jaký si jej my všichni uděláme.
P.S. S tím přestěhováním ... kolikrát to stojí za to ... souhlasím.
 
Nike
23.05.11
12:49
Reg. před 2016

Solitére,
Tobě jsem chtěla jen dodatek, protože jsem to napsala tak blbě, že by to mohlo vyznívat, jako by Nemesis drbla do dvojčat, což je nesmysl. Právě naopak, kvůli tomu jí pěkně ztvrdnul pohled. OK? :)
 
Nike
23.05.11
13:10
Reg. před 2016

Ahoj Weiterinko,
když já musím psát jako o celku, jinak se budeme motat v kruhu, když budu rozepisovat, co všechno se děje na světě ve všech možných souvislostech. ať si o tom každý popřemýšlí.
Nenesou, skutečně nenesou, ne jako původci. To, že pak silnější nezvládá pocit moci a vyskakuje si na slabšího, to je další věc. O tom žádná!
A co to je, ten vztah, který není v rovnováze? Když tady přijde ženská, která pláče, že ji ten její ponižuje a mlátí, co jí s oblibou odpovídáte? Že si za to může sama, protože mu to dovoluje. Najednou! Popravdě, nemám ráda rozbory o vině a nevině, je to jeden s nejobludnějších nástrojů manipaluce.

Takový nevyrovnaný vztah... to je například, jako jsem naznačila Solitérovi tu Ameriku. Od té doby, co přišla o svého dlouhodobého úhlavního nepřítele, je chuděrka Amerika celá neukotvená bez svého protipólu. Vytrvale si hledá nepřítele, od Srbska, Kuvajtu až kam a je schopná si ho i uměle vyrobit. Leze jim to na palici.
A přesto budu i nadále tvrdit, že jako původci nenesou. Opravdu se to lidem podsouvá. Pak se pěkně vyberou již řádně zdaněné penízky na humanitární pomoc. Jak vypadá ta humanitární pomoc? Navezou se tuny rýže a nic. Pak se díváš na dokument, jak tam lidi v táborech odžijí život, přivedou tam na svět 12 dětí a všichni stále jen natahují misky a čekají, co přistane. Nikdo nevezme osud do svých rukou. Kdyby ses rozhodla, že pomůžeš nějakému bezdomovci, který žebrá u kostela, nestačila by almužna. Musela bys věnovat trochu času a námahy. Pěkně na něj zakývala prstíkem pojď pojď, ty se pěkně umyješ, převlečeš, zajdeš tam a tam, vezmeš práci, která je a to bylo, aby se to nepovedlo. A až ho za rok najdeš zase u kostela s čepicí, nesmí Tě to bolet, protože on je zkrátka na své úrovni vývoje.

 
solitaryman
24.05.11
15:52
Nereg.

IP: 94.199.192.*
nike: poprelo by to,co si rikala. neboj. ja si jenom tak premyslim.
to si chtela ne? puvodne jsem se chtel zeptat, proc to ten stary zase znici, to si mi nevysvetlila, ale ted nevim. nemesis je v americe a my mame tu cest mit viteznou v cesku? :-D. budes mit svou retsinu. znackovou, nejlepsi kerou sezenu. zadny doslazovany hnus, proc nejsem prekvapeny?:-)
 
anelie
24.05.11
21:46
Reg. před 2016

Abych pravdu rekla tak problem chudoby tretiho sveta mi hodne lezi v hlave. Nike ma pravdu v tom, ze je spousta tech, co fakt nic nedelaji a jen natahuji ruce po humanitarni pomoci, ale to jsou ty extremni pripady, neni to tak vzdycky. Velmi casto se ale proste lidi narodili ve spatnem case na spatnem miste, a neda se s tim nic delat. Videli jste treba film Milionar z chatrce. Indie se sice snazi, a jde kupredu opravdu rychle, ale porad tam je a bude tech nekolik milionu lidi co nemaji vubec nic. A tak je to v mnoha zemich tretiho sveta, ja nad tim premyslim, co se s tim da delat? Je z toho vubec cesta ven? Rikam si, ze je asi na nic porovnavat s zivotem u nas, jim by stacilo i mnohem mene nez mame my ke kvalitnimu zivotu. Obcas premyslim, za v jakych podminkach bych jeste byla schopna zit ja, co bych byla ochotna akceptovat...

V arabskem svete momentalne probihaji revoluce, ale ktery politicky system bude moci vymytit chudobu a dat lidem praci? Ekonomicke zakony se nedaji osidit...

Na druhou stranu, uz jsem vyrostla z toho snazit se za kazdou cenu nekomu pomahat. To totiz dopadne tak, ze clovek si lame hlavu, jak by nejlip pomohl jenze dana osoba ma vlastni rozum a vubec nevidi vhodne reseni:-) Az me zarazilo, jak si nekteri lide nevazi penez. Verili byste treba, ze jedne zname meho manzela kdosi nabidl myslim dvacet tisic euro, aby si vybrala nejakou vhodnou aktivitu a zacala podnikat jako zivnostnik. A co ta dana osoba udelala? Dala ty penize nejakemu urednikovi jako uplatek, aby ziskala vizum do Evropy. Nevyslo to. To je pro me neco naprosto nepochopitelneho. Dvacet tisic euro je pro me obrovska castka, tim vic pro ne. Na druhou stranu, ja nevim, jaka muze byt touha zit v Evrope... .

Takze nakonec si myslim, ze to nejlepsi, co lze udelat, je investovat do vzdelani deti v techto zemich. Proste je naucit premyslet a ukazat jim, ze se da zit i jinak. Ukazat cestu, navrhnout reseni, a pak uz je to na nich...

Obcas si taky rikam, k cemu je snazit se nekomu vnucovat nas zpusob sivota? My pochazime ze zeme pomerne vyspele a mame tomu odpovidajici styl zivota, ale urcite to neni ten jediny spravny. Vzdyt nakonec o materialni bohatstvi v nasem zivote nejde, dulezite je to, co mame uvnitr, a nejlip je na tom ten, kdo si vystaci s malem. Ale na dustojny zivot ma pravo kazdy.


 
Kata-rína
25.05.11
00:56
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Přidám něco - není to přímo k tématu Konec světa. Přesto mám pocit, že to sem nějak patří. Kipling.

Když

(přeložil Zdeněk Hron)

Když hlavu neztratíš, ač všichní známí
svou ztrácejí a obviní tě spíš,
když věříš si, štván jejich pochybami,
a ještě pochyby všem odpustíš,
když dočkat se i s čekáním vždy zvládneš,
ač obelháván, sám se zdržíš lží,
ač nenáviděn, zášti nepropadneš
a nehonosíš se tou moudrostí,
když umíš snít, a přesto nejsi snílek,
když rozum máš, a nehledáš v něm cíl,
když sneseš triumf jako krušné chvíle,
a ani jednomu ses nesvěřil,
když sneseš pravdu, jež ti přišla prostá,
zkroucenou v drát z nějž lump past hňupům splet,
uvidíš věci, na nichž lpěl si, v troskách
a starým nářadím je stvoříš hned,
když zisky umíš shrnout na hromádku
a všechno jen va banque zas vsadit jdeš,
a prohraješ-li, začneš od počátku
a o své ztrátě ani necekneš
když srdce donutíš, i nervy, svaly
své věci sloužit, ač je čert už vzal,
a dál se budeš rvát, když vše ti vzali
až na Vůli, co velí jim "Jen dál",
když vyjdeš s každým, a jsi dál sám sebou,
jdeš králům po boku a nezpychneš,
když zlí i dobří zmást tě nedovedou,
když všem jsi sloupem, ne však víc než chceš,
když neúprosnou minutu ti plní
šedesát vteřin, jimžs řek "Teď se tuž!"-
pak Zem ti patří, se vším, co je na ní,
a - hlavně - z tebe, chlapče, bude muž!

 
Maty
25.05.11
16:13
Nereg.

IP: 77.48.243.*
anelie, velmi mne zaujal tvůj příspěvek a to už z toho důvodu, že jsem se nějaký čas taky zamýšlela nad dětmi a lidmi vůbec z nejchudších zemí, nad funkcí charity, nad pomocí potřebným, nad správami medií, komercí, reklamou a vším dalším, co se tzv. obyvatel třetího světa týká. Vyšlo mi ze všeho dost šokující zjištění: vše je uměle "nainstalováno", aby se člověk zajímal, věnoval hodně energie řešení něčeho, co ve skutečnosti vyřešit tímto způsobem nejde, aby svou mysl zaměstnal a nasměroval směrem "ven" namísto "dovnitř", aby měl pocit viny, jestliže nepřispěje nebo se z nějakého svého důvodu nechce připojit, aby se zabýval myšlenkou "kdo za to může". Fotografie trpících a hladovějících dětí z těchto oblastí jsou podobné jako před třiceti lety, zástupci křesťanských církví, kteří mají vést obyvatelstvo k víře, děti a ženy zotročují a znásilňují, utrpení změnilo původce, ale nezmizelo.

Co s tím? Má smysl někomu vnucovat svou pomoc, když on si s ní neví rady? Chce "někdo" onu pomoc nebo ji organizuje kdosi odjinud, kdo potřebuje mít v této oblasti vliv? Proč jsme neustále krmeni utrpením, které materiální cestou vyřešit nelze?

Podobné je to s různými prognózami, proroctvími .. dnes je vše možné obrátit, stačí naslouchat sobě a rozvíjet své schopnosti a intuici. Jenom tím můžeme přispět ke změně, vše ostatní je manipulace a odvádění pozornosti. Věřím, že nám to bude docházet rychleji, doba tomu přeje .. a Tobě přeji hezký den
 
anelie
30.05.11
22:35
Reg. před 2016

Maty: souhlasim s tebou, verim tomu, ze je v tom hodne komerce a ze je nam vnucovan pocit viny, abychom prispeli (nejlepe financne, o nasi osobni pomoc uz zase tak moc nikdo nestoji) ke zmirneni chudoby apod ve tretich zemich. Ja na to vetsinou naletim, muj manzel, ac ma jinak socialni citeni vetsi nez ja, podobne nabidky haze do kose:-)

Verim tomu, ze tudy cesta nevede, a i proto jsem se zamyslela, co vlastne vsechno k zivotu potrebuju a za jakych podminek bych byla schopna zit. (To asi fakt znamena, ze patrim mezi ty "bohate", jako chudy clovek bych na takove blbosti nemela myslenky:)

Na druhou stranu si myslim, ze ty staty samotne se dostatecne nesnazi, aby zvysily zivotni uroven sveho lidu, a penezni prostredky jdou do uplnych zbytecnosti. Taky je to v lidech samotnych, tyto zeme jsou nepredstavitelne prolezle korupci, ktera je uplne vsude.

Nakonec pridam citat od Krisnamurtiho, zda se mi, ze je to k tematu (omlouvam se za mirne kostrbaty preklad):
"Jak pro bohateho, tak pro chudeho je velmi tezke videt realitu. Chudy touzi mit bohatstvi a moc, a bohaty clovek je jiz chycen v siti svych cinu. Spekuluje, a to nejen na burze, ale i ohledne sve budoucnosti. Jeho vira a ritualy, touhy a obavy nemaji nic spolecneho s realitou, protoze jeho srdce je prazdne. Vnejsek muze byt sebezarivejsi, ale jeho nitro je chude. Vzdat se bohatstvi a pohodli je docela snadne, ale vzdat se touhy “stat se nekym” vyzaduje velkou inteligenci a velke pochopeni. Moc, kterou nam dava bohatstvi je prekazkou ke spravnemu nazirani skutecnosti, stejne tak jako moc, kterou nam dava nas talent a schopnosti."
 
anelie
30.05.11
22:36
Reg. před 2016

Katarina: tuto basnicku mam moc rada:)
 
Teoretik
31.05.11
02:57
Nereg.

IP: 88.208.100.*
Já se na rovinu domnívám, že tato činnost je pouze krytím příjmu mnoha přiživujících se lidí a organizací na tuto činnost navázaných. Nikdy bych neposlala peníze na žádný účet. Bude-li moci někomu pomoci, pak tak učiním pro lidi které znám nebo mi někdo důvěryhodný na jejich tíživou situaci upozorní. Myslím,že i v naší republice je mnoho lidí potřebných, kteří si zasluhují pomoci. Na to abych platila někomu dlouhodobé výlety do Afriky a dobře placené trvalé zaměstnání zde, opravdu ne.
 
Nike
01.06.11
10:56
Reg. před 2016

Solitére,
co by co popíralo? Drbnutí Nemesis do dvojčat by popíralo, co jsem povídala předtím. Mohu doufat? Nejlepší Retsinu bys našel v sudu na jistém místě, to si tam raději zaletím sama :)
Jestli chceš, pojď sem, ať to tu ušetřím šílených esejí, habeli.val@seznam.cz, já Ti řeknu, proč to zase zničí.
 
V.Bulant
14.02.12
17:34
Nereg.

IP: 78.102.13.*
Zdravím,
jsem spoluautorem portálu AkceZ, která spojuje lidi a chce vyjednat lepší ceny základního zboží a služeb jako je telefonování, pohonné hmoty, potraviny, energie, bankovní služby, internet atd. na principu množstevních slev. Registrace je zdarma a bez závazků, ale pozor ve čtvrtek zavíráme brány!
V. Bulant
 
noli
17.03.12
00:31
Nereg.

IP: 90.176.101.*
co když ten "konec světa"vlastně už začal?jak je možné,že přepadnou starého člověka,slepého,či invalidního ,mladí a zdraví mladíci???Okradou,a ten neštastník může být ještě rád,když ho nezabijí?!!!???Naši zákonodárci se takovými malichernostmi nezabývají,jelikož mají spoustu důležitějších věci na řešení!!!!!Z našich životů se opravdový význam slova Láska vytratil... ... ...
 
Nike
17.03.12
07:14
Reg. před 2016

Noli...
jak se mohl vytratit opravdový význam slova Láska, když tam nikdy nebyl?
Ne v posledních tísících let. Vždyť lidi schopnost milovat vůbec nemají. Není afektovanějšího, zprofanovanějšího, neupřímnějšího klišé, než je slovo láska. Co všechno za ni lidi vydávají? Nejhorší jsou kecy.
Ale ve skutečnosti je to všechno jenom HRA na lásku. Té opravdové je na Zemi tak málo, jako bys hledala hrst čočky na Sahaře.
Myslím, že si to pleteš s trochu lepšími sociálními vztahy a disciplínou.

Výraz konec světa jsi dala do úvozovek... stojím si za tím, že nepříjde, je to jen další evoluční krok, staré musí ustoupit novému a staré přitom vždycky vyvádí a zmatkuje.
Na druhé straně ne všem je v nových energiích špatně, naopak.
 
dasulka
28.07.12
14:43
Nereg.

IP: 88.103.163.*
hmmmmmmmm... ... ... ... ... ..






 
andelicek
06.11.12
18:21
Reg. před 2016

ahoj te lidi co si myslyte bude konec sveta ja nevim co si mam myslet. kazdy otom luvi jeto uz blyzko za dverma tak nevim ja osobe moc neverim ale co dyz to bude co budem delat bojim se omojeho hlapecka
 
Dracizena
22.11.12
23:12
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Strach je smrt a smrt je nový začátek...

DNEŠNÍ KONEC SVĚTA JE JEN MÍSTO,
KDE SE SEŠLO MNOHO LIDÍ ZE ZANIKLÝCH KULTUR...
ŽILA JSEM MÁYSKOU KULTURU A PROTO VÍM,
ŽE JSEM SE V TOMTO ČASE MĚLA ZDE NARODIT...
A PROTO U MĚ BYLI MIMOZEMŠŤANÉ A PŘEDALI
MI DO ROKY ŽHAVÉ SVĚTLO, KTERÝM LÉČÍM...
MÁYOVÉ JSOU DNEŠNÍ LIDÉ, KTEŘÍ DNES HLÁSAJÍ
O MIMOZEMŠŤANECH,PROTOŽE BYLI JIMI VEDENI, I V DÁVNU.
A PROTO BYLI SCHOPNI SESTAVIT KALENDÁŘ, I DNEŠNÍHO ČASU...
A TAKTO BYLY VEDENY VŠECHNY ZANIKLÉ KULTURY.
JEJICH LIDÉ NEZANIKLI, JEN SE PŘESUNULI
ŽÍT DO BUDOUCÍHO, DNEŠNÍHO ČASOPROSTORU...
MĚLI TENTO POSUV VYMODLENÝ A VASVÍCENÝ BYTOSTMI SVĚTLA...
 
MARTAS
24.12.12
01:21
Nereg.

IP: 46.13.164.*
PROC NAM PORAD LZETE. VERITE TOMU CO NAM TADY TVRDITE.
 
aštar kvašak
25.12.12
01:52
Nereg.

IP: 46.13.164.*
toto je první varování. Jmenuji se Aštar Kvašák a jsem velitelem vesmírné armády okurkovích lidí.Již milion let a tři dny je naše flotyla vesmírných okurkovích lodí součástí vesmirneho okurkového nálevu na jehož okraji se nachází i planeta země.Naším posláním je kvašení.Kvašení je proces kterým dříve nebo později musí projít každý z vás a proto se mu nebrante.Kvašení je součástí vesmíru a proto i součástí vás všech.Pro vaše kvalitní kvašeni je zapotrebí nepsat carky ani hacky protoze me nebavi porat mackat klavesu CAPS LOCK a nelámat si hlavu pravopisem protoze tak řekl velký kopr,tvurce vseho.vase slunečni soustava i vaše planeta pravě prochází stádiem které velký kopr nazývá předkvašným nebo ne docela dokvašeným a aby se tento stav změnil je potreba aby kazdý z vas (hlavne ty kelišova a tobě podobní štouralové)v sobe nastartoval proces kvasení a zcela se oddal do rukou velkeho kopra stvořitele všeho.uz několikrát jsme lidstvo v minulosti kontaktovali a poslali na zem nekolik svích zástupcú a učítelú jako projev dobré vúle.jistě si všichni vybavujete jména jako:KVASIMODO ,kvašnák(z rychlích šípů)slovenská herečka Kvašáriová(ano i ona je ufon)Kváclav Havel,Kvasil Mohorita(politik)a armáda dalších okurkovích lidí kteří přinesli lidstvu obět(ne jídlo,to jenom neumim dostat háček nad "t")a kteří pracovali a někteří ještě pracují v utajení aby vám pozemštané pomohli s touto transformací a aby vesmír a jeho přilehlé kvasovesmíry mohly v klidu kvasit jak naplánoval velký kopr a aby se velký kopr ani paní velká koprová nemusela rozčílovat a křicet na velkýho kopra stvořitele všeho
 
aštar kvašak
25.12.12
02:31
Nereg.

IP: 46.13.164.*
varování římská dvě(POKRAČOVÁNÍ VAROVÁNÍ ŘÍMSKÁ JEDNA) no a aby paní velká koprová nemusela ječet na pana velkýho kopra stvořitele všeho že nějakej nedokvašenej JIRKA ZACH Z PRAHY DĚKANSKÁ VINICE už asi sedum měsíců nezplatil jistýmu velice nakvašenýmu VEPŘÍKOVI za velie kvalitně odvedenou práci.takhle se ,a to jistě pozemštane uznáš,kvasit nedá.Jirka Zach je totiž zlo které do tohoto vesmíru nepatří.nechovej se proto jako on a jemu podobní at proces kvašení nenarušuje negativní energie a snažme se dosáhnout vytoužené nirvany sladkokyselého nálevu pro všechen vesmír vaši planetu velkého kopra stvořítele všeho a taky paní velkou koprovou.
 
aštar kvašak
25.12.12
02:32
Nereg.

IP: 46.13.164.*
varování římská dvě(POKRAČOVÁNÍ VAROVÁNÍ ŘÍMSKÁ JEDNA) no a aby paní velká koprová nemusela ječet na pana velkýho kopra stvořitele všeho že nějakej nedokvašenej JIRKA ZACH Z PRAHY DĚKANSKÁ VINICE už asi sedum měsíců nezplatil jistýmu velice nakvašenýmu VEPŘÍKOVI za velie kvalitně odvedenou práci.takhle se ,a to jistě pozemštane uznáš,kvasit nedá.Jirka Zach je totiž zlo které do tohoto vesmíru nepatří.nechovej se proto jako on a jemu podobní at proces kvašení nenarušuje negativní energie a snažme se dosáhnout vytoužené nirvany sladkokyselého nálevu pro všechen vesmír vaši planetu velkého kopra stvořítele všeho a taky paní velkou koprovou.
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)