English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "colonix alebo nieco ine?".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

colonix alebo nieco ine?

Subeta
08.01.11
19:26
Nereg.

IP: .*
chcela by som sa spytat ci mate niekto skusenosti s colonixom od drnatura...
chcela by som sa precistit (a myslim zeto aj naozaj potrebujem) no neviem ci je to naozaj take dobre ako pisu tam...
a naviac je to strasne drahe (viem ze zdravie sa neda takto merat peniazmi, ale pre niekoho ako som ja, kto este stale len studuje a nema ziadnu pracu to je ine... aj ked cena za trojmesacnu kuru musi byt draha takmer pre kazdeho)
alebo pripadne ci nemate skusenst s niecim dobrym na hlbkove precistenie... :) dakujem :)
 
Theodor
08.01.11
20:04
Reg. před 2016

Ahoj, tak jsem si udělal takovej soukromej výzkum. Nejprve jsem si rozklikl oficiální web tohoto "úžasného" přípravku. Obzvláště působivá je fotogalerie. Přečetl jsem si i velice působivé příběhy.

A položil jsem si jednoduchou otázku. Pokud připravujeme pacienty na vyšetření střev (připravujeme je 4 litry roztoku spec. fosfátových solí), jak je možné, že z nich nic podobného nevyjde a přesto mají střívko čisté jako kobereček? A to jak tlusté, tak tenké. Napadá mě jediná odpověď. Ty "hnusy" se tvoří právě užíváním kolonixu. Ve skutečnosti nejde o žádné usazeniny, ale vznikne to po tom, co to do sebe nevinná oběť podvodu sama nalije. Takže jsem se vrhnul na zkoumání složení a odpověď se dostavila: ne vždy uváděnou složkou je bentonit, což je jíl. Jíl v prášku zapitý velkým množstvím samozřejmě boptná a tvoří přesně ty hezké věci na fotografiích, to jak cestou prochází střevem. A ty bouličky na tom, to budou otisky divertiklů tlustého střeva.

Jinými slovy... neutrácej peníze, je to podvod. :-)
 
Theodor
08.01.11
20:08
Reg. před 2016

heh, vygoogluj si "colonix podvod" a uvidíš, že nejsem první, koho to napadlo :-)
 
Subeta
08.01.11
21:40
Nereg.

IP: .*
dakujem velmi pekne za radu :)
tiez sa mi tie "veci" zdali divne, ale zopar ludi mi vravelo, ze sa po tej kure citili lepsie a ze nemali problem s travenim... tak sa mi to zdalo ako zaujimave, pretoze by som to potrebovala... :)
 
lujza
08.01.11
21:54
Reg. před 2016

odporúčam si kúpit na prečistenie čaj " HRUBE črevo "
 
subeta
08.01.11
21:59
Nereg.

IP: .*
ďakujem, skúsim ho :) predávajú ho v lekárňach, alebo ho nájdem aj normálne v obchode??
dávnejšie som užívala psyllium, ale napína ma z neho.. aj keď som začala s menšou dávkou.. :(
 
Theodor
08.01.11
22:58
Reg. před 2016

nebo Psyllium je velmi vhodné a taky se po něm budeš cítit lépe. A vyjde to mnohem levněji.
 
Vipetka
17.01.11
13:21
Nereg.

IP: .*
Absolutní souhlas s Theodorem! Navíc Colonix obsahuje 3 byliny, které jsou zde zakázané užívat vnitřně, mj. rebarboru, která dráždí ledviny.
 

Nike
12.11.11
16:52
Reg. před 2016

Theo,
prosím Tě, jak často endoskopie potvrdí pozitivní test na rakovina střeva u obvoďáka?
Dík.
 
Nike
14.11.11
09:22
Reg. před 2016

... kašli na to.
 
Theodor
15.11.11
11:20
Reg. před 2016

Ahoj Nike, nevšiml jsem si, žes psala. Nevím, jestli teda na to mám kašlat, nebo ne... kdyžtak mi napiš na mail (xtheodor@seznam.cz)

zjednodušeně lze říct, že většina nálezu mikroskopického krvácení je z nezhoubných lézí, které ale (cca do 10 let) moho přejít v něco vážnějšího. Proto se to dělá. Když se to udělá jednou za 2-5 let, tak se valná část lézí zachytí ještě ve fázi adenomů, a ten se jednoduše vyšmikne endoskopem a je vymalováno.
 
anjelik
08.12.11
16:29
Reg. před 2016

Právě dobírám Vámi doporučený Colonix a mohu potvrdit, že funguje báječně a navyše je veliceje chutný. Považuji Vaši čistící kúru za kompletní a tudíž důležitou.Zácpy a nadýmání byly pro mě velice častým problémem.Už po týdnu jsem začala chodit pravidelně na toaletu a také se pomalu, ale jistě vytrácelo nadýmání a křeče v břiše. Pomohlo mi to vyřešit dlouhodobé problémy, proto budu v očistě i v budoucnu pokračovat.
 
Theodor
10.12.11
15:49
Reg. před 2016

anjelik: kde tu někdo doporučuje colonix? jestli chceš utrácet peníze za podvod, tak to klidně dělej, ale nepřekrucuj realitu. Tady nikdo tuto past na peníze nedoporučil.
 
anjelik
15.12.11
16:16
Reg. před 2016

Drahi Theodore o jakém podvodu zde pises? Ja mam s Colonix programem dobře skusenosti, ale to musis vědět ze kromě jitrocelu (psylium) Colonix vláknina obsahuje este 14 bylin, ze kterých všechny hrají důležitou roli v očistě tlustého střeva.
 
Pepa
10.09.12
20:51
Reg. před 2016

Obávám se, že celá společnost "blbne". Místo toho, aby dělala to, co dělali naši předkové celá tisiciletí, tak vymýšlíme hlouposti.

a. Není jednodušší mít pestrou, kvalitní stravu (ovozc, zeleninu, kefír, kvalitní bílkoviny (luštěniny,vejce, mléko, dobré maso) než do sebe cpaát ty nesmysly typu FASTFOOD, majonezů, tučné maso, atd ?

b. Co přípravek dělá ? v lepřím případě to, co byste dostali při kvalitní stravě a pravidelné stolici. Dělám si doma vlastní kefír a to je jeden z dobrých prostředků na správné trávení

c. Nemám zkušenosti, ale příparavek, který má doststek vlákniny by měl bez příznaků fungovat cca do týdne. ( Zkuste jíst kvalitníé zeleninu v rozumném množství denně - účinek musí být do týdne.)

d. Farmaceutické firmy se snaží dosáhnout velké zisky všemi způsoby. Pestrá dobrá strava nikde doporučovaná není, ale jste převědčováni, že bez jejich přípravků málem umřete..

e. pokud člověk zdravě jí a zdravě se pohybuje, žedné nesmysly ( omlouvám se, možná smysly, nevím) nepotřebuje.
 
liliana
11.09.12
12:54
Reg. před 2016

Pro detoxikaci organismu užívám Maqui berry z chilského stromu.Sušený prášek rozdělaný vodou je chutný jako černorybízový.Působí právě rychlejší peristaltikou střev a navíc je účinný při hubnutí.Je to nejsilnější antioxidant na světě.
Také zelený ječmen je účinný pro detoxikaci a při dietách.
Nějakým preparátům bych nevěřila.
 
ed.
04.12.12
08:07
Nereg.

IP: 195.250.139.*
Zcela vše je chemie, sama příroda je velká chemie.
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)