English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 18.4.2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 18.4.2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav.
Horoskopy na 2024
Jak si na tom budou stát všechna znamení v roce 2024?
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Ako na kolotoči... :(".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Ako na kolotoči... :(

Neira258
03.11.10
17:53
Nereg.

IP: .*
Nepíšem tu prvý krát, ale tu vždy nájdem nejakú radu...
A teraz by som ju vážne potrebovala, už naozaj neviem ako sa z toho celého dostať... .

pokúšala som sa schudnúť takmer celý život- teda aspoň som si uvedomovala, že by som to potrebovala, no vždy to na niečom pohorelo. Pred troma rokmi sa mi v tom ale konečne začalo dariť. Avšak nakoniec to prerástlo až k anorexii, nevedela som prestať a skončila som fakt strašne, podvyživená, chodiaca kosť a koža. Nechcem opisovať to obdobie ale proste bola som pod dohľadom, musela som pribrať a tak som začala jesť. Vtedy to ale prešlo až do obžerstva, nemala som žiadne hranice. Prepchávala som sa úplne až k prasknutiu... . To ma doviedlo na váhu o 5 kíl vyššiu než bola tá, pri ktorej som začala chudnúť. A aj keď som celý čas chudnúť chcela, akosi to nešlo a stále som sa len prejedala. V jeden deň, ani neviem ako, mi tá vôľa schudnúť znova prišla a začalo sa mi dariť. Podarilo sa mi schudnúť už 10 kíl no miestami som začala mať podozrenie, že sa mi znova vracia anorexia... :( Nie výzorom, ale spôsobom myslenia. Ten hlas v hlave, tie výčitky, všetko... No a zrazu prišiel jeden deň na chate a mierne prejedenie v noci, pretože som nemala večeru... :( A aj keď som toho nezjedla toľko, celý nasledujúci deň mi bolo tak strašne, ako keby som bola otrávená... . Jedla som toho teda menej, len nejaký vývar a tak, nič ťažké... Akurát dnes som sa znova prejedla, ale tak, že strašne... . :( ved len jeden jogurt naviac, to ma nezabije. ale hned potom som si dala keks... ďalší jogurt... celú čokoládu... keks... . a šlo to... . dostala som do seba za hodinu viac než za celý deň :(
Stačí, že si dám jednu vec naviac, a už som v tom zas, prejem sa do nepríčetnosti...
Mám taký pocit, že dokážem jesť buď len málo, alebo enormne veľa :(( Ako sa z toho môžem dostať von??

Neviem, či je vo mne nejaký blok, alebo niečo také.. Neviem, ako sa od toho oslobodiť...

Neviete mi poradiť?? Nejaké meditácie, mandaly... Ja neviem... . :( Len sa z toho konečne chcem dostať... Cítim sa väznená, ako keby môj život ovládalo len to jedlo... . :(

Dakujem za každú vašu radu... .

 
dracizena
04.11.10
22:50
Nereg.

IP: .*
Napiš mi, jsou věci mezi nebem a Zemí o kterých se nedá veřejně a podrobně psát... Musí se pomalu krůček po krůčku rovnat v Tobě energie a vysouvat ty které nejsou Tvého těla a Ty dělají v Tobě paseku... dracizena@seznam.cz
 
Neira258
05.11.10
07:39
Nereg.

IP: .*
dakujem, práve som vám napísala :)
 
Neira258
05.11.10
07:43
Nereg.

IP: .*
napísala som vám z emailu kde mám inú prezývku, pretože z toho prvého mi to nešlo načítať a nebola som si istá, či mi email odoslalo... :)
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)