English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Baculka
Moudra i prázdné fráze pro všechny, kteří se ptají.
více...
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Když se jedny dveře zavřou, jiné se otevřou.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Všechny mé chyby se mi podaří napravit. ”


Myšlenky moudrých

Dietrichová

Lidé, kteří si mě prohlížejí,mi připomínají diváky na tenise. S tím rozdílem, že jejich hlavy se nepohybují zleva doprava, ale shora dolů.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Trápení".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Trápení

moncass
31.10.10
08:16
Reg. před 2016

ahojky mužete mi prosím poradit co mám dělat,žila jsem s přitelem 5 let v společné domácnosti,po 5 letech jsme se rozešly na rok a pak se k sobě vrátily na 5 měsíců a pak jsme se rozešly znova ale chvilkama jsme se stýkaly jen kvůly sexu protože nás to oba táhlo k sobě,a před 3 měsícema si bývalý přitel našel slečnu o 5 let mladší a žije sní ve společné domácnosti,ale já cítím hroznou bolest,nemůžu spát,stále myslym na oba dva a nemůžu je pustit z hlavy,a ted jsem si uvědomila jak mi bývalý přítel chybý,co mám dělat prosím poradte jsem zoufalá
děkuji
 
moncass
02.11.10
11:33
Reg. před 2016

už semnou ani nekomunikuje,ani žádná sms,prostě jako kdybych neexistovala,jestly mužete poradte mi prosím
 
kelišová
02.11.10
14:56
Nereg.

IP: .*
Bolí to a moc - láska je pryč , aneb slepovaný hrneček nevydrží ,co máš udělat , poplakat si , křičet , vzekat se a pak jít dál .Jó - je to těžký , ale nedá se nic jinýho dělat .Dej si třebas inzerát k seznámení - do seriózního časopisu nebo novin , seznamuj se , usmívej se a drž hlavu rovně , i když srdce bolí.
Najdi si něco , co tě naplní , kresli , poslouchej muziku , jdi si zatancovat , čti , jdi na pokec s kámoškama , něco novýho si kup na sebe .Až to přejde najde si Tě někdo jiný , kdo si Tě zaslouží víc než bejvalej !Hlavně se měj ráda a nehledej proč a kdyby ... ..!!!
Pá , kelišová
 
moncass
03.11.10
11:16
Reg. před 2016

nějak to nejde jsem na něj zvyklá a představa že bych měla jiného muže ani náhodou,myslým si že to byla láska na první pohled a tohle je jen jednou v životě,pokaždý když ho vidím tak se mi rozklepou kolena abuší mi srdičko je to jako kdyby mi bylo 15 let,já nevím proč to tak je a nějak nemůžu se jít bavit s kamarádkama ,není chvilka kdy na něj nemyslým,ale vám děkuji budu se nadále řídit vašema radama
 
kelišová
03.11.10
18:31
Nereg.

IP: .*
Zvyk je železná košile , ale stačí se dívat kolem sebe , mmm, tolik pěkných chlapů ... ..
Některý z nich jsou i příjemní a zdvořilí , milí... ... ... ...
Já čím víc stárnu , tím si to víc uvědomuju
To , že se Ti rozbuší srdéčko , když ho potkáš - říká Ti něco karma ?? Je to něco z minulých životů , možná už jste se potkali dávno , ale Ty ho musíš nechat jít svou cestou a Tvá taky zřejmě vede jinudy ... ... ... ..
Má známá by Ti řekla - slušně - to neřeš - pak i něco neslušně - něco v tom stylu , že pro jedno kvítí slunce nesvítí .
A to bušení přejde samo , za čas - mě to taky kdysi přešlo , neboj
 
moncass
10.11.10
15:51
Reg. před 2016

ahojky
je mě 35 let mam 15letou dceru a myslým si že tak stará a unavená žena už si nikdy nikoho nenajde na trvalý vztah,aspon já mam takový pocity,bojím se že když vstoupím do nějakého vztahu že třeba za 2 roky poznám že to není ono a nebo že jsem hledala uplně něco jiného,mam stoho strach,o mým bývalým ted už vím jaký je a co od něj mužu čekat,ale tohle se nedá přeskočit že si našel jinou ženu,to bych mu nikdy neodpustila a byly by výčitky do konce života,ted už tolik nebrečím a mužu spát ale pořád na něj myslým a nechci na něj myslet,spiš mam takový vyrovnaný pocit v sobě že to tak asi mělo být abych se od něj odpoutala
 
Maty
10.11.10
19:20
Nereg.

IP: .*
Ahoj moncass,
je fajn, že v sobě získáváš "takový vyrovnaný pocit", protože ten Ti pomůže rozchod přijmout. Bylo by dobré, abys teď nějakou chvíli zůstala sama, tedy ani se nesnažila s někým seznámit, protože ta Tvoje situace se musí dostat do klidového stavu, což znamená : když se s "bývalým" setkáš, budeš s ním schopna mluvit bez bušení srdce a bez výčitek. Tak poznáš, že vztah je vyřešen a ukončen, a Ty jsi připravena pro nový vztah. Jinak bys byla stále zmítána rozporuplnými city a nebylo by to fér vůči novému příteli ani vůči Tobě samotné.
Co se týče Tvého věku a budoucího seznámení se - rozumím Ti, v této chvíli se asi cítíš unavená, bez energie a myslíš si, že už nikdy nikdo .. Věř mi, že někde je pro Tebe připraven ten pravý, jen čeká, až se v Tvém srdíčku uvolní dosud obsazené místo a on se bude moci k Tobě přiblížit. Teď se Ti to nezdá, ale ta chuť do nového života i čerstvá energie se dostaví s dořešením minulého vztahu .. přeji hodně sil a nezoufej, v pětatřiceti máš vše před sebou, i tenhle čas pomine..
 
Moonlight
11.11.10
22:45
Reg. před 2016

Stará pravda našich předků a jejich předků atd. je "Čas léčí".
I když to v danou chvíli tak nevypadá, ono to přejde, bolest ustoupí a různé stavy a kotrmelce časem přejdou a zase to budeš ty a budeš sama sebou. Budeš se moci zase volně nadechnout, upřímně se smát a užívat si krásné chvíle, aniž by tě napadalo, jaké by to bylo, kdyby tam byl s tebou. Ale vezme to čas, na tom se nic nezmění. Každopádně všechno zlé je k něčemu dobré, ale je to ponaučení. Určitě jsi se za tuto nepříjemnou dobu mnohému naučila. Teď jen pomalu začni koukat kolem sebe a chytej příležitosti kterých teď uvidíš kolem sebe víc a víc každým dnem. Svět je krásný, když ho tak chceš vidět a strašný, když nemáš dost síly prohlédnout mraky které na chvíli zakryly slunce.
 
moncass
19.11.10
21:55
Reg. před 2016

ahojky všem
je pravda že se pomaličku stím vyrovnávám že má jinou,ale na druhý straně jsme se rozešly na rok,nevím jestly měl nějakou slečnu a já si říkala že když ho neuvidím tak už ho nebudu chtít nebo na něj myslet,ale po roce se ozval a já zase lítala v tom a daly jsme se dohromady a byly jsme spolu,vše jsem mu dokázala odpustit,no já vůbec nechápu co semnou dělá,točilo se okolo mě pár mužů ale já nikoho nechtěla,jen jsem doufala a čekala až se mi ozve, a ted to mám znova na jednu stránku si říkám že je dobře že už má jinou a já už si mohu najít třeba jiného muže ale na druhou stránku čekám jen na telefonát nebo sms,jsem hloupá a vůbec nevím co stím,taky vím že i kdyby jsme se daly dohromady a já mu zase odpustila tak za pár měsíců zjistím že to nemělo smysl,je to takové vše na nic,připadám si že jsem bezmocná a nedokážu se proti němu bránit protože ho mam stále v srdíčku ikdyž ho chvilkama nenávidím,a taky jsem na něj zvyklá,no nevím jak to semnou pujde dál asi mě brzy odvezou do blázince,ted na něj mysslým ale ráno mi bude vše jasné že už spolu nemužem být ale přijde večer a zas na něj myslým,jsem už asi blázen
 
Maty
20.11.10
12:52
Nereg.

IP: .*
Ahoj moncass,
něco mi Tvůj příběh připomíná .. mám pocit, že Ty se svým přítelem máte karmický vztah. Podívej se numerologicky na Tvoje i jeho datum narození (jestli se shodují součty a která čísla jsou stejná). Je to dost složité, ale tarotová kartářka by Ti k tomu mohla říct víc. Dávej si však pozor na to, jakou otázku ji zadáš, abys nedostala zkreslenou odpověď. No, přeji Ti hodně štěstí.
 
myska-ryska
20.11.10
15:36
Nereg.

IP: .*
ahoj moncass
ked,citam tvoje spravy,akoby som videla seba,aj ja s tym bojujem,nerozisli sme sa s priatelom,ale viem,ze si ma nezasluzi,ze bol so mnou v zahranici.len koli praci,teraz si nasiel pracu na slovensku tak je tam a ja sama v zahranici,chcela som s nim na slovensku zit,ale on na nechcel,ozve sa mi raz za niekolko dni povie,ze je zaneprazdneny,uz som povedala,ze koncim s nim,ale ked mi o par dni zavolal,nestala som za tym a dalej som s nim komunikovala,neviem sa od neho odputat,stale nan myslim ,cakam na telefonat,sms,viem,ze najlepsie by bolo to celkom ukoncit,a nedokazem to
 
moncass
24.11.10
11:39
Reg. před 2016

ahojky všem
chtěla bych si psát z nějakou kartářkou ale nevím kde je mam hledat,nechci telefonovat,myslým stále na bývalýho a chci se toho zbavit protože vím že to nemá budoucnost,ale nějak mě to pořad na něho nutí myslet,asi jsem naivní a myslým si že se ke mě vrátí a já na to jako nějaká naivka čekám,ale můj mozek mí říká že to nemá smysl,bojím se toho že zůstanu sama už ted se cítím o víkendech velmi sama,hledám si pořád něco jen abych se zabavila,už mi stoho uplně hrabe,jak dlouho se budu takhle trápit?
 

dalaraa
24.11.10
11:47
Reg. před 2016

S těmito myšlenkami se budeš trápit opravdu velmi dlouho. Existuje několik metod, jak se trápení zbavit, ve tvém přpadě bych možná použila i rituál Rozchodu. Nečaruju často, protože si myslím, že to ve většině případů není nutné, ale u tebe si myslím, že je to na místě. Používám i karty, pokud chceš, napiš dalaraa@seznam.cz.
 
Merit
24.11.10
18:39
Reg. před 2016

dymka miru :-)
ahoj vsem :-)
ahoj moncass :-)
co ti ten vztah dava? co ti dava pritel?
chybi ti sex? co mate spolecnyho? sex?
vis, ja jsem taky zavisla :-), ja na zradle :-).. da se na to pojit, stejne jako na lasku :-)..
prosim te, zkus mi popsat na co myslis, kdyz te to chytne a styska se ti po nem moc (tu chvilku)..
zkus v sobe zapatrat, neni-li to hlavne sex..
jsou muzi, kteri potrebuji mit ve svem zivote i vicero zen.. proste to tak maji.. doma maji treba svou "opravdovou", ale potrebuji si procesavat svoje pericka (kohoutci) nekde jinde.. a oni to jinak neumi.. neumi si s tim poradit.. takze jsou sama zenska atp.. :-)
jednou se treba zklidnej.. kdo vi?

moje jedna znama lpi na nekom, je z toho nestastna, neustale ji do zivota vstupuje a odchazi z nej.. mezitim urcite prosvihla nekoho, kdo by o ni stal a mohl by ji dat to, co je dulezity "vztah do kazdyho pocasi".. ale patrne chybi ta jiskra.. nikdo z nas nema vse, ale co je podstatny a pro tebe dulezity, to si urci ty sama..
jednou mi psycholozka rekla "bud rada, ze se ti to stalo tedka a ne v padesatce, ci jeste pozdeji" a fakt mela pravdu.. to uz potom lidi zustavaji vetsinou sami, mne samota nijak nevadi, miluju svoji hlucnou samotu :-), ale ty sama asi bejt neumis.. hledas radu nekde jinde mimo sebe.. i kdybych ti napsala cokoliv, neni to dost a nebude to spravne.. nejradeji by jsi patrne cetla, ze spolu zase budete a trvale?, v zivote neni nic jistyho..
places za nim? trapis se? proc?.. mezitim ti tvuj vlastni zivot utika mezi prsty.. mozna nevidis nikoho, protoze jsi zvykla na nej a navic jste si patrne i chutnali? :-)
sex je bonbonek, je dulezitej, ale neni to vse..
nevim jak to tu slusne napsat, abych nak nenarusila pravidla tu.. kdybych stala vedle tebe, tak te obejmu a zacloumam tebou.. aby jsi se probudila.. a rekla bych ti..
- svet timhle vztahem nezacal, ani neskoncil a neskonci
- byla jsi tu pred nim, budes tu i po nem (budes-li to tak chtit)
- to krasny cukrlatko (pohlavni organ) ma kazdej chlap!!!
- jestli na toto pristoupis, je pak jenom na tech dvou.. jak si se svymi sladkostmi poradej.. o co si reknou!! (jak to chtej, jak vztah, tak sex)..
malokdy se v zivote stane, ze se dva potkaji a "funguje to hned"..
proboha.. ale jde to.. "naucit se to.. zvladnout techniky a mluvit o tom" :-)
moncass.. kdybych to totiz delala jinak.. tak mi dodnes milacek olizuje kotniky :-) (to jsem pouzila jako prirovnani)..
jestli chces zustat zdrava na mysli.. prestan se tim zaobirat natolik, aby jsi tim byla pohlcena tak, ze ti to ublizuje...
nemysli si, ze ti tu kdakam bez osobnich zkusenosti.. ja sama laskou ziju a vim co to s lidma dela :-)
zivot jede dal.. a je to tvuj zivot, ty jsi za nej zodpovedna a jsi svobodna.. rozhodni se "sama" :-), vis, ze to driv neslo?.. dyt jeste moji maminku vdali!! a vubec toho pana neznala! videla ho prvne a musela s nim odejit z domu!!, tohle se uz preci nedela, ne tu u nas..
zvaz si dobre co se sebou udelas.. co se vztahem.. nelituj se..
nezatvrdni...

kdyz jsem takhle ja mluvila s moji dcerkou.. "ze ho ma kazdej", rekla mi "jsi hnusna".. jo, mozna jsem.. ale porad lepsi nez truchleni, nezajem o zivot ci sebevrazda.. ja se o to totiz pokusila.. nemohla jsem jist, pit, spat :-D.. byla jsem jako troska.. telo bez duse..
naucilo me to mit rada sebe (co to jde :-) ).. miluju lidi.. ale nechavam je dejchat :-) a oni me :-).. miluju hlavne Boha a vim.. ze me nikdy neopusti, nezradi, ze jsem milovana.. a toto plati i pro tebe i pro ty ostatni.. zklamat muze nekdo nas.. i my muzeme zklamat..
proste se to deje.. ale porazit by nas to asi nemelo..
ne tak. abychom se udusili pri polykani prachu ze zeme kam nas to vrhne.. ne tak.. aby nas to zabilo :-)

odpust mi, ze jsem ti to napsala.. nechci te ranit.. ani nahodou..
zij :-))

kdyz jsem toto resila naposledy.. posilala jsem k dotycnemu (kamarad) krystal lasky a krystal na transformaci blokad = vse se zmenilo.. bez toho, abych to ja ovlivnila egem..
prisel mi do mysli?.. níon níon níon.. a bylo to pryc..
kamaradi jsme dal, vse se vysvetlilo a dejchame oba :-)

nenech se tim sezrat :-).. pa
 
moncass
25.11.10
12:54
Reg. před 2016

ahojky všem
tak sex tam určitě není a bývalý přítel taky mi nic nedával,ani vydělat si neuměl,stále střídal práce,takže jsem musela makat pořád já abych to udržela,když sme se pohádaly nekomunikoval semnou klidně měsíc,vyčítal mi věci do kterých mu nic nebylo,uhodil mě párkrát
Já prostě jsem závislá asi na jeho osobě a nebo spíš jsem na něj už zvyklá,nejsem závislá na sex,možná sem tím už trapná jak tady vypisuju že bez něj ten život není ono,ale sním taky ne,já prostě asi jen potřebuju čas aby se to zhojilo a abych na něj nemyslela,lehce se to píše ale realita je jiná,mám velkou ránu v srdci a kdybych asi byla nezaměstnaná tak bych se zblaznila,nechci se litovat to v žádným připadě,jen se cítím bez něj sama,prostě ten život je bez něj na houby,na co myslým když vedle mne není,asi na to co zrovna dělá a že je vedle jiný ženy,a přeju si v tý chvíly aby byl vedle mě,abych přišla domů a on tam na mne čekal,abychom si spolu daly kávu když ráno vstávám a piju tu kávu,ale na druhý straně mě hned napadne že jsem ráda že tu při tý kávě není protože dost často byl protivný po ránu,tak já už nevím asi jsem doopravdy blááázen
 
Nike
25.11.10
13:38
Reg. před 2016

che che, Merit kroť se trošku ...
 
Nike
25.11.10
13:53
Reg. před 2016

Moncass,
taková spousta promarněnýho času, tolik energie!! Pro chlapa, který Tě nechce. To mu budeš donekonečna tolerovat, aby si odskočil na rok a vracel se, když zrovna žádnou milenku nemá? Živit ho a schytávat facky?
To už není ani láska, to je opravdu závislost. Nedostáváš se do závislosti na lidech vůbec? Jestli jo, jde s tím něco dělat.

Čas sice léčí, ale dlouho mu to trvá. Co zatím nějaký praktický cvičení? Nevím, jak vypadá Tvůj den, ale zaměstnej hlavu co nejvíc.
Taky děti léčí, práce léčí, koníčky léčí. Máš nějaké? Popřemýšlej, co by Tě bavilo. Vzpomínám si, že když jsem se vdala, přišla jsem o všechny ze dne na den. Taky už to nikomu nedovolím.
A rozmazluj se. Já nevím, změň účes, nech se namasírovat, nějaký sajrajt do vany a svíčky okolo, co? Pořiď si něco na sebe, jestli nemáš prachy, sekáč to jistí. Mám nádherný kabát z Londýna za 190 kaček :). A tak... pomáhá to
 
Merit
25.11.10
14:46
Reg. před 2016

ahoj vsem :-)
Nike :-), slo o moji dceru a ty jsi taky pekna kvocna :-D, takze si myslim, ze by jsi jednala bud stejne, ci podobne :-)
kdyz se totiz neco pos***, tak to jede :-)
staci okamzik a kdyz je nekdo ve srabu, tak to proste udela.. sahne si treba na zivot.. a co kdyz v tom okamziku neni nekdo na blizku? a to preci porad bejt clovek taky nemuze..
moje kamoska, ty se to letos na jare povedlo!, nechala tu 13tiletou malou! nasr*** nas tim vsechny (spoluzacka a teda uz letita) a to ta mala byla ji vymodlena, tata k nicemu, baba o ne nikdy nestala tak, aby jim byla oporou a co ted bude a je s ni? nevim.. stacilo jenom pokecat.. a mela doma "tyrana", celej zivot ponizovani, chlast a nasili? proc? tahle holka vzdycky chytra, krasna a sikovna.. nechala se jim zmanipulovat.. s nami (banda spoluzacek) se prestala stykat, protoze jsme to videly jinak..a "jemu" to bylo proti srsti..
kdybych nebyla takovahle, moje mala uz tu dneska neni a rovnou rikam, ze by me nebavil svet.. nase mamka vzdycky rikavala.. "chlapu muzes mit hafo.. ale deti? rodice? mas ty, ktery mas".. neco v tom smyslu a je to pravda..

moncass pise v prvnim prispevku tu, ze se k sobe vratili kvuli sexu :-)
co z toho vyplyne? mne jedine tahle zavislost, jestlize ji tedy jeste obcas nasekal ci se choval hrube, jsi submisivni bytost.. proto citim, ze vsechny rozumny rady, uvahy pujdou bokem..
kdyz jsem naposledy mela u pokecu takhle orientovanou bytustku (zenu) a uz si konecne nasla "hodnyho chlapa", vadilo ji, ze ji neopovrhuje - je to pani letita, cili uz vi co chce a dokaze to vyslovit tak, jak to je :-) a neni za co se stydet.. jenom musi pochopit, ze si toto dovolit muze, ano a v plny palbe :-), kdy si ti dva daji "divadlo".. jako je tomu napr. ve filmu "knoflikari" :-), ale z jinyho uhlu :-)..ten cas potom pomine a zase se najede na pohodovou lajnu :-)
a nevidim v tom potom problem.. najit si chlapa co si rad takhle "hraje" :-).. vetsinou jsou to muzi, kteri v praci "trpi", jsou na mistech podrizenych a na paty jim slape sef a chod podniku atp. :-)
kdyby se moncass dala dohromady s nekym, kdo ji bude nosit na rukach a bude ji predhazovat pri chuzi okvetni listky ruzi, tak ji bude asi nudit :-).. a beru to jako "normalni vec".. jenom je dobry opravdu zapatrat v sobe co a jak chci a pak si takovyho partnera najit..
nestydet se za to, protoze neni za co :-))..
moncass, moje kamaradka to ma skoro stejne jako ty :-).. nasla si pritele :-).. sejdou se, stravi spolu cas, on je to skoro dvoumetrovej chlapak :-), maka az na nem praska kuze, vydela si penize (nezatezuje ji), krasne se s nim povida, je slusnej a hodnej.. jenom si v tech chvilkach proste hrajou:-), zve ji na vecere, kupuje ji i darky a nekdy i takovy ty divocejsi :-).. ji se to povedlo.. a verim tomu, ze se to povede kazdymu, kdyz to chce :-), od toho jsou seznamky, kam se takhle treba ukryji .. protoze kazda zena toto taky nema rada..

a tohle by uz z moji strany stacilo :-).. pokud by jsi chtela moncass neco soukromejsiho ohledne submisivity, napis mi na mail :-)
ja ti drzim palce, aby jsi pochopila hlavne sama sebe.. to je nejdulezitejsi :-).. jsi ve veku, kdy zena teprve zacina zit :-), dite uz velky.. panecku :-D..
mej se krasne :-)*, neber to z moji strany jako utok :-), snazim se jenom o to, aby jsi chapala sebe samu.. aby jsi pochopila, ze sex neni ostuda.. smankote, jestli najdes poradnyho chlapa.. kurna, to by byla odmena :-DD.. ja bych se tetelila radosti :-))
pa :-*)
 
Nike
25.11.10
15:46
Reg. před 2016

No ano, všechny rozumný i nerozumný rady půjdou bokem dokud bude závislá. Ale na čem? Zatím Ti to nepřiznala :) Mě třeba taky ne, uvidíme

 
Moonlight
25.11.10
23:46
Reg. před 2016

Ale zenske, jako by ste se neznaly. Prijde hodnej kluk, kterej se stara a to vas nebavi, prijde "hajzlik" a uz vam zari ocka. Z naseho chlapskeho pohledu to nedava smysl a ze spousty hodnejch citlivejch kluku to udela "devkare", "liskace", "opilce". Uz toho bylo napsano tolik o tom, jak kazda zenska chce chlapa, kterej ji vyslechne, pohladi, pomuze... Ale kdyz pak takovej pan prijde a tohle ma apriori napsany na cele, tak je najednou nudnej, nepritazlivej, skvelej kamarad, ale vic nic... Takhle to funguje, bohuzel, vetsina zen potrebuje ty "svinaky", kteri ji ucarujou, oblouzni. A v tehle chvili vyhravaji ty negativni vlastnosti. Sedim, koukam na to a rikam si, to je na palici, nema to logiku (aspon ne tu chlapskou), ale to je ta priroda, ty geny a ta chemie, co to ve vas dela tyhle skopiciny. Radsi si vyberete toho pruserare nez hodnyho kluka, o kterym porad mluvite jak by ste ho chteli a ze uz neexistuji :)
Merit, co ty n to? Moncass, chapu to, a kdyby ti kazdej vecer sedel u noou a ptal se te milacku jak se mas, tak tu za dva mesice buds psat, zemas vztah kterej te nebavi.
Takze, o cem se tu vlastne bavime?
 
Merit
26.11.10
06:30
Reg. před 2016

Moonlight, kdyby sla tak laska uchopit rozumem, co? :-D..
coz nejde :-).. mozna az v dobe, kdy nas zdobej ruzny sramy :-))

 
Nike
26.11.10
07:13
Reg. před 2016

Néé, já jsem domina a pro jistotu pěstuju platonický vztahy
 
moncass
26.11.10
12:04
Reg. před 2016

zdravím
je pravda že jsem v prvním přispěvku psala že jsme se scházaly s bývalým kvuly sexu,ale nebyl tam jen sex ,byla jsem aspon chvíly vedle něj,a je pravda že bych chtěla hodného muže co by mě nosil na rukou ale vím že by mě to přestalo za chvíly bavit a on by mi připadal nudný,bývalý je jen jeden z milionu,možná jsem závislá na osobě,protože ho znám,a nerada se seznamuji,mam stoho docela velké obavy že třeba za 5 let zjistím že to nebyl zase ten pravý,a já zbytečně promarnila 5 let např.,
 
moonlight
28.11.10
00:17
Nereg.

IP: .*
moncass: sex nebo milovani?
 
moncass
28.11.10
13:35
Reg. před 2016

asi spíš to milování,ta chvilka sdílená sním,ale pak když jsem odcházela tak jsem byla bez starosti a velmi klidná,tak děvčata už nepláču jen si na něj vzpomenu ale ne ve špatným smyslu,asi ho možná ani neuvidím,bud se bude stěhovat nebo se dostane do basy,tak vůbec někdy nechápu já sama co na něm vidim
jsem moc ráda že existují takový fora jako je tenhle,fakt mi pomáhají vaše rady,vaše přispěvky
děkuji mooooooooooooc všem
 
Moonlight
30.11.10
22:27
Reg. před 2016

Ja nejsem devce
 
Nike
01.12.10
07:59
Reg. před 2016

... řekl citlivý kluk, nebo liskač?
 
Katarína
01.12.10
09:08
Reg. před 2016

FUJ nIKE
Je možné, aby byly pod stejným nickem registrované dvě různé osoby?
Co se to tady stále děje?
 
Moonlight
01.12.10
15:55
Reg. před 2016

Nike: Poustevnik
 
Nike
02.12.10
07:50
Reg. před 2016

Tak to jo. Pro ty já mám vždycky pochopení.
Jenom jsem Ti z toho jednoho pytle zářících oček vylezla ven.:-)

Kdyby něco, už není potřeba. Liskla jsem sebou na ledu, myslím mám v pytli koleno, strašně to bolí.
Čau
 
ninik
21.12.10
15:00
Nereg.

IP: .*
neumim aj
 
martina
21.12.10
18:32
Nereg.

IP: .*
ahoj všichni chtěla bych vás poprosit o radu mám spoustu kamarádu doslova kamarádu ..rozumím si vice s klukama ale chtěla bych konečně navázat vztah ale jak ???
 
Vikin
22.12.10
14:22
Reg. před 2016

Nike:
ahoj bohyně. když už jsem měl takový nápad jít kolem, tak tě tu pozdravím. Raději tady než tam, je to tak správně? XD
Zase zlobí, flirtuje si klidně s poustevníky a tak to dopadá. Na co máš křídla?
 
Vikin
22.12.10
23:08
Reg. před 2016

 
Vikin
23.12.10
00:08
Reg. před 2016

Nike:
ahoj bohyně.
 
Nike
23.12.10
09:41
Reg. před 2016

Křídla mi narostla, abych nemusela šlapat do kuřinců, například takových, jaké tu trousí falešná Vikin alias další čmajznuté nicky.
Taky na toulání, ale že bych je měla používat na flirtování, to mě ještě nenapadlo. Možná jo a zvláště s Tebou, pěkně z bezpečné vzdálenosti :-)
Tys tu chyběl, Viki. Ahoj
 
Nike
23.12.10
09:49
Reg. před 2016

Než tady najdu pomstu: je mi to fakt jedno, každý už to zná, jsi strašně profláknutá, víš to?
 
Honzicka
23.12.10
14:34
Nereg.

IP: .*
 
honzicka
23.12.10
14:59
Nereg.

IP: .*
Nike

koho to tu osocujes, drbno jedna, kdyz chces mit svuj nik pro sebe, tak se zaregistruj, nebo chytrost nejsou zadne cary a nekto chytrej si ten nick veme, kdyz ty ses leniva a hloupa, ze vykrikujes jak si zaregistrovana a je to tvuj nik a nekdo se jen nahodou koukne a vidí: lže... ... .za to si muzes jej svou nedbalosti... holt padantu se to nestane... .
 
martina
27.12.10
00:23
Nereg.

IP: .*
Kluci kteří se mi líbí s semnou nechtějí byt víc než kamarádi a ty o které nestojím semnou chtějí codit :(:( poradte
 
Vikin No.1
27.12.10
11:48
Nereg.

IP: .*

poslouchej, ty padantu, škoda, že ti tvoje výjimečná chytrost nezavelela raději mlčet. Ona je Nike trochu provokatérka a hezky jí to vyšlo :D. Kdyby ses mohla kouknout takhle ze strany, nezávidím ti. Na samotným nicku záleží nejmíň, nepochopila?
Líbí se ten kuřinec, takový charakterní, viď Nike?
Nehodlám se na tomhle serveru registrovat a poskytnout osobní data, byť bych si je moh vymyslet, nestojí mi to za to. dokaváď ho nezačnu oblibovat a jenom procházím. Tak si to hezky užij, na mě nezáleží. Ovšem čím více se snažíš, tím více vedle tebe Nike vyniká jako ta labuť vedle slepice. Já mám dobrý oči a dobrej vkus. Otázka zní chceš to?

Nike:
maličká, rozeznáš mě a ještě mě považuješ za nebezpečnýho? Jsem polichocen.
 
Honzicka
27.12.10
17:11
Nereg.

IP: .*
Tys tu chyběl, Viki. Ahoj N0 1
 
VIERKASK
12.02.11
16:59
Nereg.

IP: .*
SOM TIEZ VELMI ZUFALA ATAK ISTO SA TRAPIM MANZEL JE V GB ATIEZ SOM SAMA S TROMA DETMI ACOMAM ROBIT AJ SI POPLACEM LEBO SOM SAMA A OVSETKO SA STARAM ALE TAKI JEZIVOT LEN CAKAM NA TEN DENKEDY OPET BUDEME SPOLU CELA NASA RODINKA LUBIM HO ALE PRITOM SA AJ TRAPIM AHOJTE A VELMI VAS PEKNE ZDRAVIM
 
VIERKASK
12.02.11
17:01
Nereg.

IP: .*
SOM TIEZ VELMI ZUFALA ATAK ISTO SA TRAPIM MANZEL JE V GB ATIEZ SOM SAMA S TROMA DETMI ACOMAM ROBIT AJ SI POPLACEM LEBO SOM SAMA A OVSETKO SA STARAM ALE TAKI JEZIVOT LEN CAKAM NA TEN DENKEDY OPET BUDEME SPOLU CELA NASA RODINKA LUBIM HO ALE PRITOM SA AJ TRAPIM AHOJTE A VELMI VAS PEKNE ZDRAVIM
 
Malinowski
13.02.11
10:29
Nereg.

IP: .*
Vikin
dočetl jsem se, ře jí v Akropoli přistříhli křidýlka, aby nemohla frnknout. To jsem nevěděl to je dobrý zápich. Co se inspirovat? Vem laso a jdi na to.
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)