English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 18.4.2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 18.4.2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav.
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "moje holka je v tom nevim co mam delat".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

moje holka je v tom nevim co mam delat

velkypenis
02.10.10
17:35
Nereg.

IP: .*
nasel sem si holku a je fakt super ale je to hrozne sexuchtivá dračice.a jednou když sme to dělaly mi najednou sklouzl kondom dělal sem jako že nic a nasadil sem si novej ale nevšim sem si že sem ho nasadil špatně a on se PROTRHL!!!navic sem ho nestih vyndat dřív než mi ochabnul a kondom mi SJEL potom sem ho v ní lovil rukou protože se tam zasek.A po tom sme ještě dělaly orál!! já sem to svý holce dělal pusou protože se neudělala při tom sexu.a všim sem si že je celý prostěradlo od krve a v puse mam taky krev. moje holka přitom orálu usla.nevěděl sem co mam dělat ta krev furt tekla strčil sem tam prst a bych tu krev zastavil ale nešlo to!tak sem tam strčil kokota.chtěl sem ho vyndat ale nemoh sem měl sem orgasmus.byl sem v ní asi 30 minut.a pak se probudila vyděla co jí dělam a začala ječet.Po pár tejdnech si udělal těhotenskej test a mela 2 čárky.takze je asi tehotna ale odmita jit ke gynekologovi protoze já jsem jeste nezletilej.co mam delat pls napiste
 
morgie
02.10.10
17:39
Nereg.

IP: .*
jestli seš nezletilej a ona je v tom tak nejjednoduší co můžeš dělat je že nahlásíš že tě znásilnila a otěhotněla při tom.ona pude do vězení a ty seš v suchu.jo a kolik ti vlastně je
 
velkypenis
02.10.10
17:42
Nereg.

IP: .*
to promin morgie ale to si snad delaš srandu ne!?já ji přivedu do jináče a pak jí ještě zažaluju? no to fakt ne jako!!!
P.S. je mi 13
 
randy
15.10.10
13:54
Reg. před 2016

myslym si,že morgie má pravdu,jestli ti je13 let a nikdo jinej o tom neví,tak bych to možná udělal,ato že ti ten kondom spadl mě opravdu mrzí
 
velkypenis
24.10.10
16:36
Nereg.

IP: .*
to fakt sorry ale to proste neudelam to nejde jako to fakt nemuzu co by si o mne myslela
P.S. díky
 
red
24.10.10
17:16
Nereg.

IP: .*
Tak tady je asi jasny, ze "velkypenis" je nejakej 40ti letej uchylak, co si na internetu honi nad tim, ze pise kraviny do ruznych for.

Spis nez radu by potreboval normalni sexualni orientaci, at uz na baby nebo na chlapy. Uspokojovat se tim, ze pise nekde zvrhlosti, to mi pripadne hodne slaby ;)
Ja osobne rikam - lecit. Ne tu vymyslenou pritelkyni, ale tebe. Jmeno zrejme vice vytouzene, nez skutecne, takze tvou pidi chloubu zkus nechat uspokojovat nekde jinde ...

Miluju podobny ubozaky, co si neumi na "stary kolena" najit normalni vztah..
 
kaššššenka
12.11.10
18:05
Nereg.

IP: .*
to neni pravda on neni uchylak chodí se mnou do tridy.debile
 

Nestačím se divit !!!
12.04.11
22:34
Nereg.

IP: .*
13 let a tohle? Já v tomto věku ani nevěděla,co to sex je,navíc pokud sexuješ a není Ti ani 15,dost si zahráváte.Obzvlášť,pokud Tvé dívce už 15 bylo !
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)