English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 17.10.2025
Svátek slaví Hedvika, zítra Lukáš.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 17.10.2025
Svátek slaví Hedvika, zítra Lukáš.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Tarot na 6 karet
Klasický výklad tarotu na jednoduchou otázku.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Nejistota v práci

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Nejistota v práci

Snuttig
26.05.20
21:21
Reg.22.7.17

Dobrý den, trápí mě nejistota v současné práci. Nevím zda firma hraje fér a nebo nikoliv. Dělám práci recepční ještě s jednou kolegyní. Vše nahrává tomu, že recepci budou patrně rušit do jednoho roku i když se firma tváří, že nic takového se nechystá. Každopádně i přes to se spekuluje o jiném zařazení údajně pro obě, o kterém však zatím nikdo nic blíže říci neumí. Bude případné přeřazení na jinou práci nabídnuto oběma a nebo nikoliv? Pokud to budu já, mám práci přijmout? Nebo se stane, že práci dostane kolegyně a já odejdu a budu dělat naprosto něco jiného? Popřípadě v jakém oboru bych měla hledat. Děkuji za odpověď.
4.5.1978

Konstantin
07.07.20
03:39
Reg.3.8.20

-- -- -- --
Uživatel byl zablokován pro opakované porušení pravidel či zneužívání diskuze.
-- -- -- --

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Orákulum lásky
Zjistěte, co k vám cití druhá osoba a získejte cennou radu. Jaký vztah hledá druhá osoba?
více...
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)