English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 1.7.2025
Svátek slaví Jaroslava, zítra Patricie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 1.7.2025
Svátek slaví Jaroslava, zítra Patricie.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Pyramida Venuše
Předpovědi lásky a přátelství na základě náhody.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

Někteří lidé vás nepochopí, ani kdybyste se vysvětlováním umluvili k smrti. Proto se nikdy nesnažte vysvětlovat a obhajovat to, jací jste, protože se tím akorát vyčerpáte a ničeho nedosáhnete.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Nepocítím nedostatek. ”

Myšlenky moudrých

Aurevilly d`

Muž je ještě dosti hezký, neděsí-li se ho kůň.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Moderni vyklad snu

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Moderni vyklad snu

Nikča Šedá
30.09.15
16:31
Reg. před 2016

Opravdu se nestacim divit, ceho vseho se tu nedoctu. Lidi prosimvas, nenechte si radit nesmysly a uz vubec nenasledujte podobne rady.

Sny k nam promlouvani z nevedomi a castecne z nasich tuzeb. Je to neco, o cem je potreba premyslet, at uz sam, nebo spolu s vykladacem. Rozhodne nestaci vzit snar a podobne hlouposti a nadiktovat co to znamena!

Sny jsou symbolicke, nikdy neznamena stejny sen u dvou lidi totez. Velice zalezi na interpretaci a na okolnostech ziota. Pokud se dany clovek nezajima hloubeji o vas zivot a o situai ve ktere se nachazite, neverte mu. Nebo alespon berte s rezervou co vam rika, s velikou rezervou. Pokud si o tom chce nekdo hloubeji promluvit, nebranim se tomu. Stejne tak delam vyklady snu.

Hezky den,
Nikol

Caerol
19.02.16
13:47
Nereg.

IP: 79.127.198.*
Ahoj Nikol, můžu tě poprosit o výklad jednoho snu na můj mail dark.side@post.cz ? Díky moc
Dnes jsem si šla na hodinku lehnout a měla jsem podivný a taky strašně živý sen. Zdálo se mi, že jsem stála v nějaké místnosti, vypadalo to možná jako čekárna u doktora, ale stála jsem tam jen já a na schodech se na mě dívala starší žena, blondýnka. Přišla jsem k ní blíž a ona se mě ptala, co mám za trápení, že vypadám hrozně smutně. Tak jsem se ji svěřila, že se mi v poslední době absolutně nic nedaří. Najednou ke mě přistoupila a řekla, že se na to podíváme, přitlačila mi dva prsty na víčka, úplně jsem cítila ten tlak a najednou byla jako v tranzu. Během pár sekund se mi protočil celý život před očima, spousta obrázků jako před smrtí. Když skončila, řekla, že to není tak hrozné a dá se s tím něco udělat. Přitlačila mi znovu prsty na víčka a najednou to byl už jiný pocit, ale nevím jak to vysvětlit. Nicméně jak skončila, tak řekla, že mi dala nové myšlení a vnímání, že se v určitých situacích už zachovám jinak. Potom jsem utekla celá vyděšená do chodby a sen pomalu skončil, ale mám z toho takový zvláštní pocit, bylo to, jakoby mě ta žena důvěrně znala a věděla o mě vše, i přes to, že jsem ji na mou duši v životě neviděla... . Navíc to, že se mi teď moc nedaří je taky pravda a chtěla bych to změnit, ale co přesně tento sen může značit? Díky za případnou odezvu. Kája

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Sedmikráska
Miluje Vás... Ano či ne?
Zeptejte se sedmikrásek...
více...
Biorytmus
Online výpočet vašeho osobního biorytmu.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)