English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Epikuros

Účast neprojevujeme přátelům pláčem, nýbrž starostí o ně.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



zpět

Marie

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Marie

Marushika
09.05.20
08:52
Reg. před 2016

Otec mě nenávidí, ponižuje, uráží a snaží se kontrolovat, proč to dělá? Jeho vztah se ke mě změnil po narození dcery, chová se ke mě tak, jak se choval k matce než od něj utekl. Proč je takový? Mnohokrát už jsem se snažila mu to říct, dokonce jsem s ním na čas přerušila vztahy, nepomohlo nic. Mám s ním úplně přerušit styky? Jsem po setkání s ním jako zbitá, jdeme za ním jen kvůli zahradě a jakože za dědou, nesmím nic o sobě říct, jen že jsme vařila a uklízela, pokud bych jen zmínila nějakou jinou aktivitu vše zesměšní a odsoudí, protože podle něj jsem líná jako prase, nic jsem nedokázala, mám odporné vlasy (ano, i to z něj padá vůči dospělé dceři). Jsem z toho zoufalá, mám ho ráda a i jako dospělá chci mít tátu, toto je ale jako nepřítel, jako ano někdy pomůže, ale zraní tak, že se to v té bolesti ztratí. Děkuji moc za jakoukoliv odpověď. M.
 
Whichwitch
09.05.20
20:47
Reg.21.10.19

Milá paní Marie, už jsem moc nechodím, ale Váš příběh mě zaujal tak moc, že jsem se rozhodla Vám pomoci a vyložila jsem si karty, a to hlavně proto, že to co prožíváte se svým otcem, zažila moje mamka s tím svým, s mým dědou. Jak píšete, taky byl takový, že ponižoval, urážel a člověk se po setkání s ním cítil jako zbitý.Důvodem toho byly stejně jako u Vašeho otce křivdy z dětství a nedostatek lásky - zvláště matky. Ale teď už jen o Vašem otci, protože už o dědovi nechci psát, jelikož je to pořád těžké na něj myslet. Píšete, že máte otce ráda. A proto bych Vám chtěla říct, že on Vás taky, a proto ho bolí, že už nevycházíte jako dřív. Myslí si, že jste se změnila a že za ním jezdíte jen proto, že musíte, a to ho bolí, a proto kope kolem sebe. Není to špatný člověk, je pracovitý a záleží mu na své rodině. Má ale tradiční vidění rodiny, je hodně dominantní, a ten nedostatek lásky matky v tom hraje taky určitou roli. V dětství na něj byly kladeny velké nároky a on to také přenáší dál do svého života a i na Vás. To, co prožíváte je těžké a věřte, že vím, co to je. Pokud můžete, zkuste ho brát takového, jaký je a říct si, že ke svému chování má důvod, protože ve svém životě moc lásky neměl. Ukažte mu, že ho máte ráda, zkuste se s ním bavit o Vašich vzpomínkách na dětství, jet za ním i ze spontánnosti a tak. Ta změna v jeho chování vůči Vám rychlá nebude, ale věřím, že to bude v pořádku. Držím palce! :-)
 
Marushika
10.05.20
21:00
Reg. před 2016

WhichWitch, děkuju moc za odpověď. Ano, pracovitý je, na svůj věk velmi aktivní, na rodině mu záleží, akorát to dává najevo tak nějak po svém. Chci, aby se se mnou bavil jako se baví normální lidi. To je pravda, on byl do svojí matky zamilovaný a trpěl tím, že měla radši strýce, prvorozeného. Tak mi tu svoji křivdu vrací tím, že upřednostňuje sestru z dalšího vztahu /i ta druhá mu utekla/... ., je to těžké a doufám, že se s tím nějak srovnám, děkuju moc ještě jednou za odpověd.
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)