English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 18.9.2025
Svátek slaví Kryštof, zítra Zita.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 18.9.2025
Svátek slaví Kryštof, zítra Zita.
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Láska k cizinci

Láska
Znáte nějaká kouzla, pomocí nichž lze očarovat milovanou osobu? Pak právě na vaše zkušenosti a rady všichni čekáme.

« zpět \ Přidat komentář

Láska k cizinci

Macetka
08.05.14
11:00
Reg. před 2016

Již několik let (od r. 2007) jezdím na letní stáže do Řecka, většinou na 4 měsíce. Někoho jsem tam potkala a zamilovala se - vzhledem k tomu, že dotyčný to dle mého bral jako románek a zpestření jsem mu nikdy nedala najevo, jaký o něj mám zájem a že ho mám ráda, protože si za to připadám trapně. Možná tomu přikládám důležitost, protože to byl druhý muž v mém životě, ale já si nemohu pomoci a myslím stále na něj a nikdo jiný mě nezajímá. Je to Ital a poprvé jsem ho poznala v létě 2012, minulé léto jsem letě do Řecka opět a on tam byl. Asi před dvěma měsíci se mi ozval, jestli jedu opět na to místo a že on má nabídku, ale ještě si není jistý, za týden na to - že tedy jede. Moc se těším až ho uvidím. Zbývá 20 dní do odjezdu :), ale mám trochu strach. Zajímá mě jeho pohled na mě a jestli ke mě něco cítí. Nechci na něj vychrlit, že jsem celou dobu do něj zamilovaná, aby se polekal a nebylo z toho nic. Zároveň nechci nečinně sedět v koutě, ale mám prostě strach. Předem děkuji za Váš čas.

Já - Markéta 21.3.1989 v Mostě, 23:10
On - Francesco 1.4.1990

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...
Horoskopy na 2026
Jak si na tom budou stát všechna znamení v roce 2026?
více...
Týdenní horoskop
Váš horoskop pro aktuální týden.
více...
Kostky
Okamžik náhody rozhoduje o naší budoucnosti. Co vám napoví hozené kostky. Nová verze!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)