English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 24.4.2025
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 24.4.2025
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

láska

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět \ Přidat komentář

láska

Lump
29.07.10
19:25
Reg. před 2016

Ahoj, může se mi někdo podívat do tarotu a zjistit, zda chlap, do ktereho jsem se zamilovala, to má stejně? Když to přeženu, tak z 10 chlapů mě chce 9, ale ten který je pro mě teď na prním místě, mě zdá se odmítá... a nebo se bojí ... já nevím. Když jsme spolu, tak se cítím v bezpečí, dobře, příjemně, sex je úžasnej a já bych z fleku řekla, vezmi si mě, chci být tvojí ženou. On se jako by nemůže otevřít... .srdcem. Můžu to nějak změnit? Děkuju za pomoc :oD L.

Mauci
01.09.10
15:25
Nereg.

IP: .*
Mužeš bud na něj milejší a pořát se sním kecej potom když ti něco svěří tak to nikomu nesmíš říct potom k tobě stratí duvěru když to řekneš někomu! a potom se už nějak časem zblížíte ,já jsem si to taky myslela že mě ten kluk do kterýho jsem ted blázen že mě nechce a co ted řekl esi sním chci chodit no a bylo to,a dělala jsem to jako ty aji i stejný problém jsem měla časem se to podá! ... .

Gaborka
16.07.13
13:06
Nereg.

IP: 80.193.98.*
no teda vi ste sa zblaznily vi fakt veriithe takej hlupossty? preboha ludiia ved sa spmetujte prosiim vas///!!lasku citi len vi a nikdo ini preto vam druhi clovek poradit nemoze lebo neviie co citis sam/sama si musis poradit a ne na tuto sprustu stranku cakat kedi ta nekdo obevi !! haaaa

Gaborka
17.07.13
13:02
Nereg.

IP: 195.168.43.*
Gaborka prečo to tu chodíš čítať keď tomu neveríš hahaha

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Duch doby
Dotyk ducha doby - emoční síly, inspirace a posilovače dovedností.
více...
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...
Minulý život
Výpočetní metoda pro zjištění vašeho minulého života.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)