English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 1.9.2025
Svátek slaví Linda a Samuel, zítra Adéla.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 1.9.2025
Svátek slaví Linda a Samuel, zítra Adéla.
Horoskopy na 2026
Jak si na tom budou stát všechna znamení v roce 2026?
více...
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Jednoduse sen "strach "

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Jednoduse sen "strach "

desideria
21.10.13
23:38
Reg. před 2016

dobry vecer, take se mi zdal sen a nevim jak si ho mam vylozit. Lezela jsem na posteli na zadech a na mem brise a hrudi velka krysa mrtva a citila jsem v polospanku jak jsem paralyzovana jak ze me vysava vsechnu energii a zivot... nevite co by to mohlo znamenat?dekuji za odpoved mnohokrat.

Nike.
25.10.13
17:51
Nereg.

IP: 37.48.39.*
Krysa vždycky symbolizuje pudovou sexualitu. Pokud byla mrtvá, pak by i Tvoje popudy mohly být umrtvené. Nikoliv ovšem zásluhou Tvého vítězství nad pudovostí, ale úbytkem energie, blokem. Tohle Tě paradoxně může hnát do sexuálních vztahů kvůli pocitům nenaplněnosti a hledání, a před tím jsi varována, bylo by to ještě horší. Takže pořešit sebe, nehledat venku. Neznamená náhodou "desider" žádost?... ... ...

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Testy lásky
Klasické testy prozradí skutečnost.
více...
I ťing
Čínská klasická metoda věštění budoucnosti pomocí šesti mincí.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)