English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 14.7.2025
Svátek slaví Karolína, zítra Jindřich.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 14.7.2025
Svátek slaví Karolína, zítra Jindřich.
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

hotelovy sen porad dokola

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

hotelovy sen porad dokola

kacinda
22.11.16
08:19
Reg.19.10.16

Dobry den, moc bych chtela poradit s vykladem snu, ktery me trapi uz vic jak 14 dni den co den. Pokazde jsem v hotelu, jen dej se meni. Nicmene porad jde o stejnou vec. Porad neco hledam. Vetsinou vhodny pokoj, jednou aby tam byl klid, jednou abych mohla ukazat nejake pani ze umim nechavat mizet veci, jednou tam horelo a jsem sla hledat svoje veci, jednou abych mohla mit tajne sex, pak jsem tam ztratila dceru a hledala ji... .porad jen hledam ale vetsinou najdu. Kazdy ten hotel je jiny, avsak par veci je tam stejnych. Prevazne cervene koberce, bohate zdobene steny a stropy. Hrozne mi to vrta hlavou. Dekuji

Dracizena
30.11.16
23:31
Nereg.

IP: 92.62.225.*
Hrabeš se ve svých myšlenkách a něco nedokážeš z myšlenek vytlačit ven... Pomůže Ti modlitba, to je jasné, ale ne obyčejná, jen světelná a to je, když budeš dokola opakovat slovo ÁMEN... když, tam mi napiš na meil... jsem seznam.cz

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Čtení z ruky
Kompletní popis a metody čtení z ruky.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)