English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je neděle, 6.7.2025
Svátek: - , zítra Bohuslava.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je neděle, 6.7.2025
Svátek: - , zítra Bohuslava.
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Týdenní horoskop
Váš horoskop pro aktuální týden.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Havran zachránce

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Havran zachránce

Awen
23.04.13
13:31
Reg. před 2016

Nejdřív jsem slyšela hlas..uklidňující hlas muže. Uklidňoval mě a říkal, že bude všechno dobré, že mě bude chránit. A pak jsem viděla úžasně bílého ptáčka, který ležel na bílé zemi a okolo něj jeho peří, byl poškozený, někým napadený a pak jsem viděla, jak se nad ním tyčí černá kočka, jak má na sobě a na tlamičce jeho krev. Potom k tomu ptáčkovi přiletěl havran a popadl ho a letěl s ním pryč. Zachránil ho. Cítila jsem, že ten bílý ptáček jsem já.A ta kočka havranovi nebránila mě zachránit..nechápu proč.Hrozně jsem to prožívala. Co to znamená?

Dracizena
23.04.13
20:39
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Ne vždy Ti je Andělem Strážným ten, kdo se na Tebe usmívá... Je to i ten, z kterého máš respekt a ten znázorňuje toho havran...

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Duch doby
Dotyk ducha doby - emoční síly, inspirace a posilovače dovedností.
více...
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)