English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Duch doby
Dotyk ducha doby - emoční síly, inspirace a posilovače dovedností.
více...
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

A_H_O_J_T_E

Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.

« zpět \ Přidat komentář

A_H_O_J_T_E

tish29
17.02.14
23:03
Nereg.

IP: 78.99.242.*
neviem, ci som si toho nalozila vela, ale mam dost velky problem to vsetko zvladnut. 2.11.2013 som sa definitivne rozisla s mojim druhom, boli sme spolu viac, ako 10 rokov. toto prestalo klapat, iba sme si ublizovali. byvame spolu v dome na hypoteku, ktory sa nam nedari predat. nijake ine moznosti nemame. ublizujeme si stale a uz je to neznesitelne. velmi by som chcela odist, aj s dcerou, ale nemam kam.aj sme odisli, ( k mojej mame do garsonky) boli sme prec 3 tyzdne, za ten cas som si ujasnila, ze sa urcite vratit nechcem k byvalemu. on stale nariekal a prosil, ze nezvlada starostlivost o domacnost a zvierata.. tak sme sa vratili. problemy zacali pred 3 rokmi, ked som sa zalubila do ineho muza, ktory je strasne daleko a myslim, ze nie je do mna zalubeny. chcem odist do cudziny za tym muzom aj s dcerou. chcem sa pokusit zacat zit odznova. chcem sa pokusit ziskat si toho muza. nechcem dom, nechcem hypoteku, nechcem byt tu, chcem ist prec.. ale je toho tak strasne vela, co treba urobit a ja som uplne sama a nema mi kto pomoct. napr. uz len to, ze ked by sa nahodou podarilo tento nas dom predat, tak nebudem mat trvale bydlisko.. dcera bude mat uz 15 a bude mat obciansky.. neviem, co jej tam uvediem.. nikto z rodiny mi nechce pomoct, ani s trv. bydliskom,ani s byvanim, ze by mna aj dceru nacas prichylili, nesuhlasia s tym, ze chcem ist za hranice, pritom to bol moj sen, odjakziva.. kazdy iba skonstatuje.. mno, mas to tazke.. nabrala si si toho na seba dost..
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Indiánský horoskop
Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat.
více...
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)