English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 19.3.2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 19.3.2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Indický horoskop
Základem indické astrologie staré téměř pět tisíc let je učení o nás samých.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska
Sny22.02.24 / Renesmee-Jacob v Láska



Přátelství je jako zlatá niť, která když se přetrhne, jde sice ještě spojit, ale uzel už navždy zůstane
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Börne

Jak velký jsem byl muž, když jsem byl ještě malý kluk!
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Tajemství zrcadla

zpět

Zrcadlo, zrcadlo, řekni mi, kdo je v zemi zdejší, nejhezčí a nejkrásnější? A řekni mi taky, něco o minulosti, nech mě nahlédnout do budoucnosti, a jestli víš ještě něco, sem s tím. Nějak tak by čarovala jedna z nejznámějších temných čarodějek, pokud by místo v pohádce, žila v dnešní době.

O tom, že byla již v minulosti zrcadlům přisuzována magická moc, není sporu. Stačí se podívat na kdejaký strašidelný film, kde se v zrcadlech odráží cosi tajemného, nebo otevřít některou z čarodějných knih… Jenže, kdo z nás ví, jak přesně k magii zrcadlo používat? A když by to bylo tak jednoduché, proč by už s pomocí zrcadel nekouzlili všichni?

Samozřejmě, že vše nejde tak jednoduše, jak nám báje, pověsti a pohádky říkají. Povídání se zrcadlem nechme v pohádce a podívejme se víc z blízka na to, jak se provádí magie s použitím zrcadla dnes…

Magické zrcadlo je nástrojem, díky kterému můžeme zjistit něco o událostech. Díky němu můžeme nahlížet do astrálního času, ve kterém se nerozlišuje minulost, přítomnost ani budoucnost. Astrální čas je kronikou i předpovědí současně.

Magická zrcadla můžou mít jakýkoliv rozměr, tvar nebo velikost. Nezáleží ani na materiálu, ze kterého jsou vyrobená. Důležité je, aby byla magicky posvěcená. Silnější moc budou mít, pokud jim obětujete magický talisman nebo jiný, ideálně za správné konstelace posvěcený, předmět.

A jak to bylo se zrcadlem v minulosti?

Zrcadla se objevovala napříč kulturami i věky. V Japonsku bylo nejrozšířenější zrcadlo z hlazeného nefritu. Arabové se nejčastěji svěřovali černým zrcadlům, kterým říkali Mandeb. Egypťané důvěřovali síle zlata a Hebrejský lid používali dva drahokamy, které se nazývaly Thum a Urim.

Jak tedy vypadá pravé magické zrcadlo?

Jak už jsme si napsali, na tvaru zrcadla nezáleží. Nejčastěji však kvůli praktičnosti, je magické zrcadlo tvaru obdélníku, kruhu, nebo oválné. Na čem ale záleží, je povrch zrcadla. Ten nesmí být ničím narušený. Musí být dokonale hladký a bezchybně odrážet okolní obraz. Jakýkoliv kaz, by mohl magickou sílu zrcadla narušit.

Materiál, ve kterém je zrcadlo zasazené, až tak důležitý není. Tady je dána přednost tomu, co si osobně oblíbíte . Jestli to bude dřevo, plast nebo cokoliv jiného, sílu zrcadla to nijak nenaruší.

Samotné zrcadlo se potom vyrábí ze skla, křišťálu, ale i různých vzácných kovů, jako je stříbro, nebo zlato. Posloužit v podstatě může jakákoliv lesklá plocha, která je schopná odrážet obraz.

Opravdu důležité je složení nátěru, kterým se potře spodní strana plochy zrcadla. Zrcadlo se zasvěcuje při rituálu, který je úzce spojený se správnou astrologickou konstelací. V černé magii je často spojovaný rituál zasvěcení s temnou magií a mocí, často s využitím oběti, hříchu, a temnoty.

Jak teda takový rituál v bílé magii dobra probíhá?

K posvěcení zrcadla budete potřebovat magické svíce, směs bylin – ta je potřeba namíchat podle toho, co přesně v zrcadle budete chtít zobrazovat, kadidlo nebo vonné tyčinky ze santalového dřeva a svěcenou vodu. Pokud budete rituál posvěcení provádět ve skupince, bude držet v rukou zrcadlo po celou dobu obřadní mág oblečený do bílého roucha, které symbolizuje čistotu. Za pomoci kouře a bylin zrcadlo kondenzuje astrální světlo. Kondenzátorem jsou právě bylinky rozpuštěné ve včelím vosku. Tato směs je právě tím veledůležitým nátěrem na zadní straně zrcadla. Abyste uchovali energii v zrcadle, použijte zlatou fólii, kterou se zrcadlo obroubí.

Copyright fotografie: pexels.com


Online výklady ZDARMA:
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Keltský horoskop
Keltové připodobnili podstatou člověka k vlastnostem stromům.
více...
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Štěstí ze sirek
Staroanglická věštba pro vaše štěstí.
více...



Další z blogu:Máte vize? Možná jste si již po několikáté narodiliSeriál Věštění z ruky - Chiromantie 4Pojmenujte svého AndělaJak naučit děti poslušnosti?Single? Tipy na přežití Vánočních svátkůRande podle hvězd
Diskutujte o - Tajemství zrcadla:

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)