English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 3.5.2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 3.5.2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav.
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...
Babka Doňa radí
Odpovědi z karet na nejčastější otázky Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět

Litujeme, odpověď v sekci věšteb zdarma můžou vložit pouze přihlášení uživatelé.

Pokud nemáte registraci na našem serveru zřízenou, můžete to zde napravit.

Jedná se o opatření proti zneužití a rovněž se připravuje zasílání odpovědí i na email tazatele.
Věříme, že to povede ke zkvalitnění služby. Děkujeme za pochopení.



Timous2
09.09.18
16:12
Nereg.

IP: 178.255.168.*
Dobrý den,pane Koníku
ptala jsem se Vás zda najdu svého pejska Bena,říkal jste,že ano.Jsem moc ráda,že jste mi dal naději.
Mám na Vás prosbu, Jsem s přítele Vaškem 18 let (na inzerát,dle kartářky)
Václav se narodil 5.6.1962 a já 20.7.1963 pejska mi před rokem on odvezl ke kamarádovi a pak kamsi.
Chci se zeptat,jak vidíte mé soužití s přítelem, poté,když Beníka najdu a přivezu si ho domů. Mám zrovna tento týden dovolenou,tak by se to moc hodilo. Už to není štěně,ale v listopadu 14. to bude 2 letý pejsek. Taky máme kocourka a toho má přítel rád. Myslím si,že by se to dalo všechno nějak srovnat ty naše vztahy. Přítel měl v sobě nějakou nenávist,zlobu,či žárlivost,Děkuji za odpověď. Iva
 
Koník
10.09.18
08:01
Reg.7.6.18

Dobrý den,všechno je na dobré cestě a v podstatě už to že se to takto řeší jsou kroky k úspěchu,měla by v tom hrát úlohu ještě nějaká žena,pes bude nejspíš u ženy. Ohlédně muže máte velmi harmonické aspekty a určitě tam je nějaké nadějné fungování, přesto vám teď může v něčem lhát, neb Neptun dlouhodobě napadá jeho Slunce, na to pozor, ale má Neptun zároveň v trigonu na Venuši, měl by nakonec spolupracovat.
 
Timous2
10.09.18
08:37
Nereg.

IP: 178.255.168.*
Dobrý den,pane Koníku
máte pravdu.Mám pocit,že mi přítel v něčem momentálně lže. Dnes budu mluvit s paní,která fotí v útulku Mělník telefonem (dostala jsem kontakt) a je kamarádka mé známé z útulku z Příbrami,říkala ta nemá důvod lhát? A co když je pejsek kradený,také nemá důvod? V písemných odpovědích shlédávám nesrovnalosti. Našel se totiž majitel-muž a odvedl si fenu domů,zatímco všude na stránkách se uvádí,že jde o psa. Pejsek byl kdysi v jejich útulku Mělník /před 5 lety/,ale věk je uveden,že jsou mu 3 roky. Je to známá firma a tak známá,že si ho majitel vyzvedl po 7 dnech. Paní z útulku píše,že si ho vyzvedl po 2 dnech.
Pane Koníku-teď momentálně-není v tom lhaní nějaká ženská-napadá mne přítelovo šéf a jeho manželka? Přeci jenom pán je to Blíženec. Děkuji.
 
Koník
10.09.18
09:00
Reg.7.6.18

Dobrý den, ženská v tom může být, ale poněvadž neznám jeho čas, nelze tak zjistit přesné postavení Slunce Neptun, každopádně intuice napoví.
 
Timous2
10.09.18
17:21
Nereg.

IP: 178.255.168.*
Dobrý den,pane Koníku
to také nevím hodinu,zeptám se časem jeho maminky. Zatím moc děkuji a přeji pěkný den. Iva
 
Timous2
10.09.18
19:03
Nereg.

IP: 178.255.168.*
Dobrý den,pane Koníku

mluvila jsem s paní z útulku. V inzerci jsou pejskovi 3 roky,pak paní tvrdí,že byl u nich před 5 roky, přestože jsou mu 3 dnes tvrdí,že je mu 8 let,že se to nepozná. Chtěla jsem kontakt na majitele a ona už ví,že je majitel Karel-nevrlý a nebude chtít se mnou mluvit.Volá babičce,že to vyřídí a jestli neodpoví,že se mnou nechce mluvit,že hledám zbytečně a že ve vesnici pokousal děti a co pořád chci asi ani majitel nemá telefon? Říkala jsem jen se přesvědčit,že to není můj Ben a pak se omluvím, Řekla jsem paní,že požádám písemně doporučeným dopisem a podám trestní oznámení (na Státní Policii) přítelovo kamaráda Pavla. Přítel na to neříká vůbec nic. Pane Koníku,myslíte,že hledám špatně-ten pejsek v útulku Mělník byl celý Ben a paní mi dnes tvrdí,že je mu 8 let. Mají prý pejskovo doklady od jednoho roku. To bylo Benovi když se ztratil. Paní tam je asi rok. Říkal jste,že máme naději se s pejskem potkat na začátku měsíce a ono bude 10,tak nevím. Iva
 
Koník
10.09.18
19:29
Reg.7.6.18

Dobrý den, pejsek měl právě začátkem měsíce velmi Dobrý aspekt Venuše Uran, Venuše představuje ženskou stránku a Uran nějakou změnu, a tím že to byl pozitivní aspekt je znameni že se něco hnulo a proto to určité nevzdávejte Ten Orbis zanechal nějakou vibraci, která má stále velký vliv.
 
Timous2
10.09.18
19:39
Nereg.

IP: 178.255.168.*
Pane Koníku,řekla jsem paní,že počkám do zítřka a požádám písemně útulek o návštěvu majitele a že podám to trestní oznámení. Myslíte,že tak jednám správně a vůbec jde mi o ten útulek Mělník,zda je to správné místo,kde hledám, ale ta fotka pejska nemůžu si pomoci. Mám pocit,že mlží, Mám dost silnou intuici jsem Rak. Děkuji Iva
 
Koník
11.09.18
08:42
Reg.7.6.18

Dobrý den , Saturn trigon Uran, vás podpoří a jak říkáte jste Rak, voda s Lunou i Venuší v Raku, přičemž tranzitní Venuše jde momentálně Štírem opět voda, kdy je navíc velká detektivní schopnost jít do hloubky. Tzv k jádru věci.
 
Timous2
13.09.18
14:35
Nereg.

IP: 178.255.168.*
Dobrý den,pane Koníku
dnes přišel do útulku na Mělník můj dopis. Byla jsem na Policii se známým pánem. Zmínila jsem se o tom,jak podat trestní oznámení. Chvilku po té jsem dostala sms od paní z útulku ze Šumavy,že pejsek který je na facebooku je podobný nějakému pejskovi z útulku u nich. Zvláštní,že jsem tam volala nedávno a říkali,že tam takový není, Budu čekat netrpělivě-paní mi pošle fotku. Někdo musel dát Benovo fotku nově na facebook. Zdravím Vás Iva
 

Timous2
13.09.18
17:04
Nereg.

IP: 178.255.168.*
Dobrý den,pane Koníku

tak pejsek je milý,ale není to on. Říkala jsem příteli,že jsem poslala dopis na Mělník a že mi to vrtá hlavou,že jeden se trápí a druhý se tomu směje,že kdyby se tam neobjevila fotka,tak bych to už nechala,že to začnu řešit jinak a přítel vždyť ty už si s tím poradíš? Mluvila jsem o kamarádovi Pavlovi a on zase,že s tím nic nemá nic společného ,myslím ale že je hlavní aktér.
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)