English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 16.4.2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 16.4.2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf.
Duch doby
Dotyk ducha doby - emoční síly, inspirace a posilovače dovedností.
více...
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner11.04.24 / Sabina Pikhartová v Láska
magický rituál na vrácení partnera11.04.24 / pepča v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska



Nejhorší je, když ti chybí někdo, komu ty už nechybíš.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Mí blízcí budou v pořádku. ”


Myšlenky moudrých

Dostojevskij

A i kdyby byla lichotka sebehrubší, přece se bere nejméně z poloviny vážně.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Čínský horoskop - Opice

zpět

Zadejte datum narození a vypočítejte i aktuální živel »

Tato rozkošná stvoření splňují všechna očekávání: jsou obratná, hbitá, bystrá a v případě potřeby dokáží obcházet pravidla. Přes nepochybné předpoklady však není tak snadné okolí překonat, protože mnoho lidí nebere opice vážně. Jiní je považují nejvýše za bezstarostné společníky.

V mládí mají opičí lidé kvůli nedostatku odolnosti a vytrvalosti sklon k rozčarování, jestliže není dobrý nápad uskutečněn hned zčerstva, protože zítra podle nich může být pozdě. Rychle a horlivě se učí. K pocitu bezpečí dospívají cestou tvrdých lekcí a hořkých zkušeností.

Naštěstí mají opice úžasný smysl pro humor, takže jsou vyhledávanými společníky, ačkoli vytvoření trvalého vztahu představuje určitý problém. Opičí lidé někdy bývají chlubiví, nespolehliví nebo falešní. Čestnost k jejich vlastnostem nepatří, což samozřejmě ztěžuje navazování kontaktů.

Tito převážně sobečtí lidé potřebují lásku a náklonnost jako všichni ostatní. Spíše než na vyžadování neustálé pozornosti by se měli zaměřit na získávání lásky a úcty druhých svou pílí. Citově založení opičí lidé mají tendenci navazovat na cestě k naplnění mnoho známostí. Potřebují stimulující partnery, vedle kterých by se cítili ne zcela dostateční, což by je hnalo kupředu.

Mnohé opice, velcí milovníci fantazií, jsou vypravěči. Je-li tato schopnost doplněna uměním psát, dosahují úspěchů jako spisovatelé.

Sympatie pěstuje ke Kryse a Drakovi, v oblibě nemá Tygra.

Známé osobnosti, narozené v tomto znamení:

Julius Caesar, Lyndon B. Johnson, Tom Selleck, Danny De Vito, Ricki Lake, David Copperfield, Yul Brynner, Debbie Reynolds, Johnny Cash, Elizabeth Taylor, Ted Kennedy, Diana Ross, Tom Selleck, Rod Stewart, Tom Hanks, Jennifer Aniston, Leonardo da Vinci, Susan B. Anthony, Charles Dickens, Eleanor Roosevelt, Harry S. Truman, Will Smith, Little Richard a Alice Walker


Tabulka souladu tohoto znamení s ostatními:


Krysa - Jejich partnerství je maximálně konstruktivní. Krysa je obratná a umí vytvořit hezký domov, jehož podobu však naplánuje Opice. Dokážou si navzájem splnit téměř všechna přání a učinit se šťastnými.

Buvol - Na to, aby spolu mohli být spokojeni, jsou příliš egoističtí a silní. Jeden druhému nedovolí projevit kladné stránky jeho osobnosti.

Tygr - Oba jsou alergičtí na snahy druhého o podmanění. Ani jeden nechce hrát na druhé housle a neustále se o něco přou. Je to život plný bojů.

Zajíc - Mají naprosto odlišný přístup k životu. Jen málokdy najdou nějakou společnou strunu, na kterou dokážou shodně hrát.

Drak - Jeden z nejlepších svazků, který může Opice uzavřít. Obě znamení jsou silná, vzdělaná a velice ambiciózní. Umějí si však vyhovět a sladit se.

Had - Oba s gustem zveličují nedostatky druhého. Navíc na sebe žárlí. Aby se spolu cítily dobře, Museli by se naučit být k sobě upřímnější.

Kůň - Jejich společný život do značné míry závisí na tom, jak dokážou ovládat své egocentrické osobnosti.

Ovce - Opice ji nikdy nebere příliš vážně. Manželství není postaveno na rovnocennosti partnerů. Může být solidní, ale ne šťastné.

Opice - Jejich vztah může být velmi harmonický, ovšem jen za předpokladu, že si nebudou závidět své úspěchy.

Kohout - Jsou-li schopni si uvědomit vlastní chyby a vyjít si alespoň na půli cesty vstříc, pak není důvodu, proč by nemohli vytvořit hezkou dvojici.

Pes - Vytváří s Opicí skvělý manželský pár. Cítí k sobě náklonnost a jsou natolik inteligentní, aby dokázali v případě potřeby jeden druhému ustoupit

Vepř - Zpočátku vypadá láska těchto dvou lidí jako pohádková. Časem ji ale běžné starosti každodenního života otupí. Vepři neimponují Opičí bezohledné metody a Opici zase nevyhovuje partnerova přílišná štědrost.



Články na téma zvěrokruhu:Krásné dárky na poslední chvíliJak probudit šestý smyslVztah na dálku? Čtyři znamení, kterým to rozhodně nevyjdeNajděte si svůj koníček podle vašeho znameníCo o vašem znamení prozradí Květinová astrologie?4 největší nevěrníci, podle znamení zvěrokruhu
Diskutujte na téma Čínský:

Anonym Reka / (12.04.24)
Jsem vodní had a panna 😄

Anonym / (04.02.24)
dekuji

Anonym Duke Nukem / (01.01.24)
Shake it baby 😮 ‍ 💨



Online výklady ZDARMA:
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Testy lásky
Klasické testy prozradí skutečnost.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)