English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 19.3.2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 19.3.2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana.
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska
Sny22.02.24 / Renesmee-Jacob v Láska



Přátelství je jako zlatá niť, která když se přetrhne, jde sice ještě spojit, ale uzel už navždy zůstane
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Budha

Nejšťastnější je ten, kdo má nejméně žádostí.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Články o andělích

zpět
Poznejte sílu Anděla strážného i vy!Také znáte ten pocit, kdy se vám zdá, že vás někdo sleduje? Někdy na vás dokonce i volá? Nemáte halucinace, to se s vámi jen snaží spojit Anděl strážný.
Komentáře:8
Andělské sněníSpánek je pro náš organismus jednou z nejdůležitějších činností. Je potřeba se mu věnovat a nechat naše tělo odpočívat, nabírat nové síly a regenerovat se.
Čtěte více..
Který anděl dokáže usměrnit naše špatné vlastnosti?Někteří andělé nám pomáhají řídit naše životní kroky, jiní nás ochraňují, další utěšují. Jsou však i andělé, kteří dokáží usměrnit naše negativní vlastnosti.
Čtěte více..
Který anděl nad vámi drží ochrannou ruku?Západní tradice nám dává řadu asociací pro čtyři z archandělů - Michaela, Gabriel, Rafaela a Uriela. Můžeme je podle jejich vlastností přiřadit ke čtyřem světovým stranám a čtyřem astrologickým prvkům.
Komentáře:11
Terapie s pomocí andělůUrčitě se vám někdy stalo, že vás z ničeho nic začala bolet hlava, nebo jste se probudili se svalovou křečí v noze, popřípadě vás přepadla nějaká jiná náhlá zdravotní slabost. Někdy pomůže chvilka odpočinku, jindy pár pilulek, anebo horká vana.
Komentáře:2
Sedmé nebeKdyž někdo řekne, že se cítí, jako by byl v sedmém nebi, chce nám tím říct, že je nevýslovně šťastný a spokojený. Přemýšleli jste někdy o tom, jak vlastně takový pojem vůbec vzniknul? Proč zrovna sedmé nebe?
Čtěte více..
Jak poznat pravou andělskou intuiciJak poznat, že na nás mluví hlas Boží, naše Vyšší Já, andělé nebo jiné dobré bytosti, a kdy jsou to docela obyčejné bludy?
Čtěte více..
Deset domněnek o andělech, které určitě neznáteProstudovali jsme různé zdroje mnoha kultur a přinášíme vám přehled toho společného, co je o andělech všeobecně předpokládáno.
Čtěte více..
Cherubíni - nejdéle známí a nejdůležitější anděléCherubíni jsou požehnaní andělé, kteří byli jako první popisováni jako okřídlené bytosti s polo-lidskou podobou. Jejich moc je nejvýraznější a nejsilnější ze všech andělů.
Komentáře:1
Andělské talismanyAndělské talismany mají mnozí z nás, aniž by si to možná zcela uvědomovali. Jde o různé předměty s vyobrazením andělů, jako jsou obrázky, mince, sošky, anebo třeba amulety.
Komentáře:7
Ochraňují nás andělé?Věříte na andělské bytosti? Patříte k těm, kteří váhají připustit si myšlenku o jejich existenci? Nebo máte utkvělou představu, že andělé neexistují?
Komentáře:16
3 znamení, že vás doprovází anděléVšimli jste si ve vašem životě přítomnosti andělů? Ať už vaše odpověď zněla ano či ne, každý z nás má své vlastní anděly, kteří nás provádějí životem na zemi a střeží naše kroky zpoza fyzického světa.
Komentáře:40
Přivolejte k sobě svého andělaAndělé se nám nikdy nevzdalují na delší dobu. Vždy stojí opodál. Pokud přesto svého anděla necítíte poblíž a chcete to změnit, postupujte podle následujících rad.
Komentáře:10
Andělská číslaVesmír s námi komunikuje prostřednictvím znamení a jedním z nich jsou opakující se čísla. Objevují se v okamžicích, kdy přemýšlíme nad něčím důležitým nebo se blížíme nějakému rozhodnutí. Čeho se tato čísla týkají?
Komentáře:1
Deset úžasných důvodů, proč promlouvat s andělyMnoho lidí se ostýchá mluvit ke svým andělům, jiní zase hledají tu správnou cestu až příliš zbytečně dlouho. Ti, kdo k andělům promlouvají, vědí, jaké báječné věci se pak můžou stát.
Komentáře:2
Pojmenujte svého AndělaNapříč celým světem, staletími a kulturami najdete zmínku o andělských bytostech. Jejich pojmenování se liší, ale podstata zůstává stejná. Jde o strážné anděly, duchy, nebo přízraky, které nad námi bdí a opatrují nás.
Komentáře:12
Andělská věštbaPod pojmem Anděl si někdo představí hmotnou bytost, někdo neviditelnou a někdo třeba jen určitý pocit a spojení. Andělé k nám promlouvají skrze naše podvědomí. Vždy, když se přistihnete nad tím, jak nad něčím mlčky přemýšlíte, pak možná zrovna nevědomky promlouváte s anděly.
Komentáře:2
5 způsobů, jak se spojit s vaším andělem strážnýmAndělé se objevují v klíčových náboženských textech po celém světě, a to s včetně Bible a Koránu. Je to zřejmě svědectví o jejich univerzální nátuře. Každý má svého anděla strážného, přičemž nezáleží, jestli je věřící či nikoliv.
Komentáře:13
Komunikujte s anděly pomocí darů přírodyS anděly se dá komunikovat mnoha způsoby. Navázat kontakt s nimi lze i pomocí darů přírody. Mezi nejčastěji používané patří krystaly a esenciální oleje.
Čtěte více..
Na křídlech andělůPokud má člověk víru jen v materiální věci a jeho myšlenky směřují pouze k hmotnému světu, jeho anděl mu není nablízku, a jeho křídla mu tak nemůžou poskytnout bezpečné útočiště.
Komentáře:4
Andělská louka - AnděláriumAndělskou louku najdete snadno – stačí sednout do auta, do vlaku či na kolo, záleží, jak jste daleko od malé podhorské obce Rejchartice kousek za Šumperkem a přijet se sem podívat.
Komentáře:1
11 důkazů, že se s vámi pokouší spojit váš anděl strážnýPředstava, že strážný anděl bdí nad každým z nás, může být obrovská útěcha. Někteří věří, že jejich anděl strážný je duchovní bytost, která dohlíží na jejich blaho, jiní ho zase považují za zesnulého milovaného člověka.
Čtěte více..


Diskutujte na téma :

Anonym Emirates / (26.11.23)
Dobrý den -pane Věštče, Jsem dobrý člověk? Čeká mě něco zásadního?? Děkuji

Anonym Věštec / (13.11.23)
Zdravím Vás, paní Dano, Váš syn je milovaný, je milovaný Bohem, anděly a dalšími jinými "vyššími" bytostmi, kteří ho chrání a pečují o něj každý den s velkou nekonečnou láskou. Věřte mi. O Vašeho syna je dobře postaráno a dostane přesně to, co mu náleží a co si zaslouží.

Anonym Dana / (23.05.20)
Kdo zachrání mého syna? Najde se nějaká duše, která by ho milovala takového jaký je?¨


Online výklady ZDARMA:
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Pyramida Venuše
Předpovědi lásky a přátelství na základě náhody.
více...
Štěstí ze sirek
Staroanglická věštba pro vaše štěstí.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)