English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 29.4.2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 29.4.2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav.
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...
Numerologie data narození
Zajímá vás, co o vás prozradí vaše datum narození?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Vážně-nevážně, nejen o kouzlech a věštění / Blog

Nepravidelný občasník nepravidelných témat aneb budeme si psát, co chceme - a vy si co chcete přečtěte :)

29.04.2024Pořiďte si penízový strom. Zajistí vám prosperitu a bohatstvíCílem čínského umění Fengshui je pomocí přírodních sil a energií vnést do lidského života harmonii a klid. Jedním takovým přírodním pomocníkem je tzv. penízový strom – Pachira Aquatica Fengshui, pokojová rostlina mající přinášet prosperitu a bohatství.
Komentáře:3
29.04.2024Nevěřte těmto čtyřem tvrzením o lásce!Láska je jeden z nejstarších lidských citů. Toužíme po ní všichni, i když ne vždy úplně ve stejné formě. Díky tomu, že naplňuje velkou část našeho života, na ni narážíme téměř na každém kroku a to hlavně ve vyprávěních druhých. A to je právě kámen úrazu!Jaké jsou ty nejčastější o lásce?
Komentáře:2
29.04.2024Tři příznaky, že nežijete první životMáte opravdu silný pocit, že váš současný život není první, který žijete? Je známo několik příznaků potvrzující existenci minulého života.
Čtěte více..
29.04.2024Které znamení vás bude podvádět?Některá znamení vyhledávají vzrušení nebo chtějí vidět a zažít to, co je jim zakazováno. Jiná jsou jednoduše nešťastná v situaci, kterou vnímají jako negativní a cítí se být osamělá a zanedbávaná svým partnerem.
Čtěte více..
29.04.2024Zvláštní případy reinkarnaceReinkarnace je mnoha lidmi zkoumaný a ještě více lidmi popisovaný proces, při kterém se duše, která opouští zesnulého člověka, vrátí znovu při zrození člověka jiného. Tedy už v momentu početí dítěte.
Komentáře:5
29.04.2024Různé způsoby meditaceRozhodli jste se prostudovat meditaci a zjistit, jak vám může pomoci? Kdykoliv potřebujete dosáhnout uvolnění, odpočinku, nebo dosažení vyšší roviny vědomí, vždy existuje nějaká technika, která vám pomůže.
Čtěte více..
29.04.2024Kdo je vaší spřízněnou duší?Zajímá vás, jak a kde najít svého životního partnera? Jestli hledáte stejně smýšlející spřízněnou duši, zkuste navštěvovat místa pod vlivem elementu vašeho znamení.
Komentáře:2
29.04.2024Řešení problémů skrze snyHledání řešení problémů ve snech má své kořeny v dávné minulosti. Odkazy existují v textech Egypťanů, Řeků, Keltů, Římanů, a mnoho dalších civilizací. Lidé na celém světě se obraceli pro radu na své sny už od úsvitu časů. Zkuste tuto metodu také.
Komentáře:1
29.04.2024Proč nefunguje magie na navrácení partneraMožná vás to překvapí, ale možná vůbec nejčastějším důvodem, proč lidé vyhledávají čarodějnice, jsou rituály na usmíření nebo navrácení partnera.
Komentáře:3
29.04.2024Když se vám zjevují duchovéProblémy s přítomností nehmotných bytostí a duchů patří ke klasickým důvodům, proč lidé vyhledávají pomoc šamanů a čarodějnic. Různých duchů existuje značný počet a jejich motivace pro kontakt s člověkem mohou být dosti odlišné.
Čtěte více..
29.04.2024Rozvoj věšteckých schopnostíPokud je člověk věštec, jak má začít používat jasnovidecké schopnosti? Je to jako se učit řídit auto… Nemůžeme jednoduše sednout za volant a očekávat, že budeme mít cit pro řízení, a automaticky znalost všech pravidel silničního provozu
Komentáře:1
28.04.2024Nedovolte minulosti ovlivňovat vaše emoce!Emoce se objevují v okamžicích a v situacích, které mají jen velmi málo, pokud vůbec něco, společného s jejich původním zdrojem. Ve skutečnosti je většina našich pocitů reakcí na události dávno minulé.
Čtěte více..
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  


Diskutujte na téma :

Anonym Emirates / (26.11.23)
Dobrý den -pane Věštče, Jsem dobrý člověk? Čeká mě něco zásadního?? Děkuji

Anonym Věštec / (13.11.23)
Zdravím Vás, paní Dano, Váš syn je milovaný, je milovaný Bohem, anděly a dalšími jinými "vyššími" bytostmi, kteří ho chrání a pečují o něj každý den s velkou nekonečnou láskou. Věřte mi. O Vašeho syna je dobře postaráno a dostane přesně to, co mu náleží a co si zaslouží.

Anonym Dana / (23.05.20)
Kdo zachrání mého syna? Najde se nějaká duše, která by ho milovala takového jaký je?¨


Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)