English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je neděle, 28.4.2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je neděle, 28.4.2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert.
Testy lásky
Klasické testy prozradí skutečnost.
více...
Numerologický rozbor jména
Zajímá vás, co o vás prozradí vaše jméno?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Vážně-nevážně, nejen o kouzlech a věštění / Blog

Nepravidelný občasník nepravidelných témat aneb budeme si psát, co chceme - a vy si co chcete přečtěte :)

28.04.2024Nedovolte minulosti ovlivňovat vaše emoce!Emoce se objevují v okamžicích a v situacích, které mají jen velmi málo, pokud vůbec něco, společného s jejich původním zdrojem. Ve skutečnosti je většina našich pocitů reakcí na události dávno minulé.
Čtěte více..
28.04.2024Jak probudit šestý smyslDuchovní energie je všude kolem nás. O lidech, kteří ji pociťují, se říká, že mají "šestý smysl“. Každý má tuto schopnost, ale ne každý ví, jak ji používat. Některá znamení mají k znovuobjevení šestého smyslu blíž.
Komentáře:1
28.04.20248 rad k lepšímu životu!Věříte na osud? Nebo si raději svou cestu píšete sami? Život může být krásným a úžasným dobrodružstvím - může však být také noční můrou, plnou konstantního trápení.
Komentáře:1
28.04.2024Jaké povahové rysy nám předurčují znamení zvěrokruhuKaždý z nás má dobré i špatné vlastnosti. Něco je zjevné na povrchu, něco je ukryté uvnitř. Stejně tak ani charakteristika znamení není jednoznačná. V nitru se může schovat kvalita ascendentu a vlastnosti descendentu jsou na povrchu vnímané okolím.
Komentáře:1
28.04.2024Najděte lásku s pomocí věštbyKlíčem ke schopnosti milovat druhé, je schopnost mít rád sebe sama. Jak byste mohli umět milovat někoho jiného, pokud neumíte mít rádi sami sebe? Pokud se chcete naučit mít se rádi, musíte pochopit, kdo vlastně jste. K tomu si můžete dopomoci skrze věštbu.
Čtěte více..
28.04.2024Kouzelná moc dotekůDotek, pohlazení, objetí jsou nepostradatelnou součástí našich životů. I když si to často neuvědomujeme, právě dotekem dokazujeme našim nejbližším, jak moc jsou pro nás důležití. Dotyky mají obrovskou moc, mohou léčit, utěšit, ale i ublížit.
Čtěte více..
28.04.2024Milostná posedlost a uhranutíČasto se setkáváme s lidmi, kteří se dožadují navrácení odešlého partnera nebo lásky jisté osoby, která je odmítá. Tehdy bývá často na místě spíše vysvobodit dotyčného z moci milostné posedlosti, aby sám seznal, že takový vztah nemá perspektivu a navázal jiný, zdravější.
Čtěte více..
28.04.202410 věcí, které dělají chronicky nešťastní lidéProbuďte se a proveďte důležité změny ve svém životě. Štěstí je totiž přímo závislé na stylu života, na našem konání a našich volbách. Můžete se cítit šťastní tak moc, do jaké míry vám to dovolí vaše mysl.
Čtěte více..
28.04.20243 rady k nalezení smyslu životaCo dělat v případě, že se cítíte ztracení a nejste si jisti, jakým novým směrem se vydat? Pokud přešlapujete na místě a váháte, jaký další krok byste měli podniknout v oblasti kariéry, v partnerském vztahu či v jiné sféře vašeho života, tato nejistota vás může začít frustrovat a nebudete schopni se posunout dál.
Komentáře:1
28.04.2024Netrápí vás přivtělená duše?Obětí přivtělení se obvykle stávají lidé, kteří se v první řadě ocitli ve špatném rozpoložení na špatném místě.
Komentáře:6
28.04.2024Co o nás vypovídají prsty na nohou?Charakter člověka je předurčen mnoha faktory. Jedním z nich může být i tvar chodidla, který o nás údajně může leccos vypovědět. Podívejte se na své nohy a přečtěte si, co na vás vaše prsty na nohou můžou prozradit.
Čtěte více..
28.04.2024Kulatý či hranatý. Co odhaluje tvar vašeho obličeje?Náš obličej je jako kniha. Chceme-li z něj číst, jako první se zaměříme na tvar obličeje, který nám poskytne základní představu o osobnosti.
Čtěte více..
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  


Diskutujte na téma :

Anonym Emirates / (26.11.23)
Dobrý den -pane Věštče, Jsem dobrý člověk? Čeká mě něco zásadního?? Děkuji

Anonym Věštec / (13.11.23)
Zdravím Vás, paní Dano, Váš syn je milovaný, je milovaný Bohem, anděly a dalšími jinými "vyššími" bytostmi, kteří ho chrání a pečují o něj každý den s velkou nekonečnou láskou. Věřte mi. O Vašeho syna je dobře postaráno a dostane přesně to, co mu náleží a co si zaslouží.

Anonym Dana / (23.05.20)
Kdo zachrání mého syna? Najde se nějaká duše, která by ho milovala takového jaký je?¨


Online výklady ZDARMA:
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Štěstí ze sirek
Staroanglická věštba pro vaše štěstí.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)