English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 23.4.2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 23.4.2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Cyklický horoskop - doba prvních mrazů

zpět



Tito lidé jsou obdařeni dobrým zdravotním stavem. Největším nebezpečím je pro ně blahobyt a problémy, které vznikají z přemíry jídla či pití a nedostatku pohybu. Často mívají potíže s ledvinami, páteří a svaly v dolní části zad.

Podzimní tóny přecházejí do hněda a do černa, pesimistické deštivé počasí vystřídaly první mrazíky a sníh, a příroda se ukládá k hlubokému spánku. Je to brána k hlubinám bytí a mystériím záhrobí. Lidé narození v tomto období jsou vytrvalí, tvořiví a houževnatí. Mají velmi bujnou fantazii, jasné myšlení, bystrý úsudek a překypují nápady. Mají sklon k extrémům. Na jednu stranu dovedou být velmi smyslní, velkorysí, až dětsky naivní a tolerantní, na druhé straně jsou lakomí, kritičtí a nesnášenliví. Neradi odhalují svoje pocity, a to i svým nejbližším, proto často působí pod dojmem tajemna a chladu. Až dělají cokoliv, nic nedělají polovičatě. Mají neuvěřitelnou schopnost regenerace, proto i z těžkých ran osudu se velmi rychle dostanou a nepodléhají pesimismu. Málokdy se dá předem odhadnout jejich reakce, a je možné, že ani oni sami ji neznají. Dokáží mistrně maskovat své pocity.

Jsou to lidé nesmírně zvídaví až zvědaví a pokud je někdo či něco zajímá, nebudou litovat žádnou námahu, aby se dozvěděli, co potřebují. Ale vlastnosti, kterými se tito lidé rozhodně chlubit nebudou, jsou mstivost a žárlivost. Bývají i velmi umínění a sebemenší urážku nikdy nezapomenou. Mívají často “ostrý jazýček” a snaží se mít vždy poslední slovo.

Pro pocit seberealizace potřebují lidé narození v tomto období podnětnou, nejlépe tvůrčí práci. Zejména úspěch budou mít v takovém povolání, se kterým se mohou vnitřně ztotožnit a ve kterém mohou naplno využít všechny svoje schopnosti. Jsou to jedinci stvoření pro vedoucí místa, kde sice budou náročnými šéfy, ale podřízenými budou velmi oblíbeni. Budou vynikat v zaměstnáních se vztahem k bádání, ve vědecké práci, v lékařství, soudnictví, dále také v umění, obchodě a finančnictví.

Jsou hluboce citově založeni a potřebují neustále prokazovat náklonnost. Pokud jsou správně motivováni, dokáží pro svého partnera téměř vše. Mívají silný sexuální pud a vášnivě se oddávají lásce. Dokáží být ale také velmi umínění a žárliví.

Lidé narození v tomto období snadno podléhají stresům, navíc mají sklon k žaludečním vředům a střevním potížím. Problémy jim mohou působit nervové poruchy a onemocnění pohlavních orgánů. Jejich zdravotní stav by měli upevňovat aktivním odpočinkem a pravidelným spánkem.

Další znamení
 Doba probuzení »   
(21.březen – 19.duben)
( 21.březen – 19.duben )
 Doba růstu »   
(20.duben – 20.květen)
( 20.duben – 20.květen )
 Doba rozkvětu »   
(21.květen – 20.červen)
( 21.květen – 20.červen )
 Doba dlouhých dnů »   
(21.červen – 21.červenec)
( 21.červen – 21.červenec )
 Doba zrání »   
(22.červenec – 21.srpen)
( 22.červenec – 21.srpen )
 Doba žní »   
(22.srpen – 21.září)
( 22.srpen – 21.září )
 Doba padajícího listí »   
(22.září – 22.říjen)
( 22.září – 22.říjen )
 Doba prvních mrazů »   
(23.říjen – 22.listopad)
( 23.říjen – 22.listopad )
 Doba dlouhých nocí »   
(23.listopad – 21.prosinec)
( 23.listopad – 21.prosinec )
 Doba hlubokého spánku »   
(22.prosinec – 19.leden)
( 22.prosinec – 19.leden )
 Doba ticha »   
(20.leden – 18.únor)
( 20.leden – 18.únor )
 Doba obnovy »   
(19.únor – 20.březen)
( 19.únor – 20.březen )

Články na téma zvěrokruhu:Znamení horoskopu napoví, jaké budou vaše děti ...Jaký zvolit čaj podle znamení zvěrokruhu?Hvězdy napoví, jaké cvičení je pro vás nejvhodnějšíJak chybují při online seznamování jednotlivá znamení?Je větší, opravdu lepší?Krásné dárky na poslední chvíli
Diskutujte na téma Cyklický:

Anonym M / (06.09.22)
Zajímavé

Anonym Katarina / (21.03.21)
Ďakujem.

Anonym alert("XSS... / (04.01.21)
hola



Online výklady ZDARMA:
Duch doby
Dotyk ducha doby - emoční síly, inspirace a posilovače dovedností.
více...
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Indiánský horoskop
Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)