English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 29.4.2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 29.4.2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav.
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Upír

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Upír

Corpse
19.03.22
23:43
Nereg.

IP: 90.179.11.*
Dobrý den, potřebuji pomoc, prosím jen chci upozornit že to myslím s cela vážně a myslím si že zbytečné nadávání a urážky nejsou třeba. Takže chci se na něco zeptat. Takže vždycky jsem se chtěl stát upírem, No a já mám takový problém že bych potřeboval od někoho aby mě upírem udělal/a no ale spíše bych to potřeboval za pomocí černé magie. Bral bych i kousnutí ale spíše od člověka kterému věřím ale takový ho člověka žádného neznám. A teď další věc, kdysi jsem dělal takový rituál, že jsem si vzal v noci svíčku a sklenici z vodou a do ní jsem dal trochu své vlastní krve a odřekl jsem nějaké magické řeči, no a poté jsem se začal budit v noci a nesnáším světlo mám rád noc a chození temným lesem, a ano mám rád lidskou krev, chutná my, nemám kde krev sehnat takže my spíše dala ochutnat moje kamarádka. Byla to lahůdka. A no po pravdě se cítím jako upír mám docela i ostré špičáky ale ne zas tak viditelné. Nosím i černé hadry a poměrně dlouho asi už od devíti let, nyní je mi 21 let a ano to je ta otázka, zda jsem už upír anebo se se jim mám stát? Jsem i strašně bledý a já si myslím že nějaké náznaky mám, protože jsem se i narodil v noci. Takže pokud upír nejsem tak bych potřeboval najít někoho kdo by mě za pomocí černé magie proměnil/a. Jo a prosím já to opravdu beru vážně takže, děkuji za odpověď a když tak mi jsem hoďte nějakou stránku.
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Tarot na 6 karet
Klasický výklad tarotu na jednoduchou otázku.
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)