English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Strom života
Dny šťastné i smolné - vygenerujte si svou tapetu na počítač. Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Satan

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Satan

Rychlovka
16.12.11
16:50
Reg. před 2016

Ahojky,

Mám menší problém... .
a potřebuji poradit...

Pokud mě znáte tak výte že jse věnuji čarodejnictví už pár let...
stýkám se z duchy a jinými nadpřirozenými bytostmi... .

No a právě stím mám problém... .Nemohu říst kuli čemu a jaký ale potřebuji co nejvíce věcí o satanovi a jeho podřízených ..vlastní zkušenosti a tak... vím že si se satanem nemám začínat jenže z jednoho důvodu který nemohu říct..(Bohužel se omlouvám)... .si začal on semnou!

Nemám moc času jen do nového roku! asi si myslíte že jsem blázen pomluvte mě ale je to vaše věc nemohu chtít abyste mi věřily ale byla bych ráda :) prosím o pomoc!S.O.S.
 
Nike
16.12.11
19:48
Reg. před 2016

Když Ty máš takový menší problém co chvíli, holka...
A zpravidla s časovým termínem, zatím ses vždy zjevila živá a zdravá i po termínu. Víš, jak se říká: nikdy nedělej falešný poplach, až se fakt něco stane, nikdo ti už neuvěří.

Minule jsi psala, že jste Satana vyvolali, teď tvrdíš, že si začal sám. Tak co?
On sám neporušuje svobodnou vůli člověka, maximálně pokouší. Jeho podřízení, to je jiný kafe. Vtip je v tom, že on je nestvořil, stvořili je lidi, například čarodějky :). Co si namyslíš, to Tě bude honit. Ale ať je to cokoli, jsi to opět Ty, kdo si to pouští do hlavy. Kapišto?

Kdo by měl asi tak dostat na prdel víc. Ty, anebo Tvůj ježíšek, který Ti nosí Knihy stínů a podobné kraviny?
 
Rychlovka
17.12.11
19:26
Reg. před 2016

Dobře,tvůj komentář je mi to up***** co si omě myslíš ano psala jsem to taky že zato doplatila moje kamarádka!a to doost špatně!Víš a kto mu že ho stvořily aodějky:) mno myslíš že ty co dělají šedou magii a pomáhaí druhým asi těžko a le jak říkám milá holčičko je to vůj názor... takže je mi to ty tam! a ignoruji to pokud chceš ostatní provokovat a vytáčet umě holka nezaboduješ takže pápá Holčičko
 
Merit
18.12.11
02:17
Reg. před 2016

Rychlovka.. cus
Nudis se? Kup si medvidka myvala! :-))
 
Rychlovka
18.12.11
15:47
Reg. před 2016

merit:sorry... ..dobře koupím ale musíš mi dát prachy sem právě švorc víš? nebo byh ho mohla šlohnout jo díky za radu
 
Nike
18.12.11
16:11
Reg. před 2016

Dvanáctiletá mi říká holčičko? Děkuju, to budu muset oslavit :).

Nikdo Tě nevytáčí ani neprovokuje. Jednoduše to tak je. Dokonce bych řekla, že nejsem zdaleka jediná, kdo si něco podobného myslí.
Tak šedé magičky, které pomáhají lidem a vyvolávají při tom Satana, říkáš? Pěkně děkuju.
Pokud by Tvoji kamarádku dostal Satan, za co pak asi? Ty jsi vážně blázen.

Věřím, že se ten Ježíšek přehmátl. Původně Ti nesl čítanku a písanku pro náctileté, neb se na to nemohl dívat.
 
kapin
19.12.11
15:00
Reg. před 2016

tak ze nevim co jse tady řeší o dvanactileté holčičce jedno duše nike nechapu co tu dělaš za kraviny pokud vim je to tu o magii mužou jsem chodit kolika letí a na víc přes ducha jse dá jakoby nakazit ry chlovka proberuto z býlím bratstvem a pomužem ti pokud budeš chtít

 
Rychlovka
19.12.11
19:05
Reg. před 2016

kapin :Moc děkuji že jsi se mě zastal(a) moc ráda kvám půjdu snad mě pochopíte a milá merit děkuji a nechceš mi tu čítanku doníst a dekuji a zapoměla si na drobnost víš vůbec co je šedá magie duchařina a tak?! promin ale tohle forum je pro magii a kouzla a nadpřirozené věci a né pro vlezprdelky co chtějí mít pravdu že magie neexistuje... promin zlato ale nezajímáš mě... ..
 

Merit
23.12.11
06:58
Reg. před 2016

Rychlovka cus :-)
poradne si to po sobe jeste jednou precti a pak mi sdel, komu adresujes svuj posledni prispevek? Mne? :-)
 
Rychlovka
23.12.11
10:50
Reg. před 2016

jasně
 
Theodor
23.12.11
12:37
Reg. před 2016

Satan (hebrejsky Satan, aramejsky Sitna, řecky diabolos - tyto výrazy znamenají totéž co „žalobce“, „ten kdo obviňuje“, „poštívač“, „ten kdo staví věci proti sobě“) je bytost, která se poprvé vyskytuje v Bibli, a to v knize Jób. Satan, nebo bytost podobného charakteru jako Satan, se objevuje u mnoha jiných náboženství, a to jako anděl, démon nebo nižší bůh.

O Luciferovi v Bibli snad jedna zmínka je. Je to nejkrásnější anděl (lat. Lux (ak. lucis) = světlo, ferit = nésti, Lucifer = doslovně: Světlonoš). Původní předkřesťanská éra takto označovala Jitřenku, neboli hvězdu tak jasnou, že i když už ostatní ve světle slunce pohasnou, Jitřenka (Večernice) stále vzdoruje.

Tento termín byl překladem z hebrjštiny stotožněn se Synem Jitra (helel ben šachar). To bylo označení i pro babylonského krále, který svou pýchou došel k pádu. Později židovská tradice hovří o pádu andělů Šemchazaje a Azazele. Se satanem byl mýtus o Luciferovi stotožněn v 1. století.

tolik něco velmi málo z mytologie, doporučuju si to projít, je to poutavé čtení.

Když se povzneseš nat konkretizaci, je Satan tím, kdo staví věci proti sobě. Bytí je postavené na rovnováze tvořivých a destruktivních sil. Vše co je stvořeno, musí být zničeno. Pokud si personifikuješ ideály jako jsou tvoření, láska, spravedlnost atd. do postavý dobrého Boha, pak "proti němu" pracuje Satan. Ale nikoliv jako jeho protivník, spíše jako jeho doplněk, protože bez něj by to nebylo možné. Ber to tak, že Satan a Dobrý Bůh je nedílnou součástí Univerza, nebo chceš li tedy: Absolutního Boha.

Pamatuj, že uchopení tohoto principu je složité a proto bylo zjednodušeno základními morálními principy, které diktují co je dobré, co je zlé. Ve skutečnosti nic jako Dobro a Zlo neexistuje. Pouze tím, kam se přikláníš definuješ svojí osobnost. Niké má pravdu, když říká, že tvé konání není výsledkem působení žádných démonů, ale toho, co ty sama připustíš. Démoni vždy reprezentují tvé slabiny.
 
vampireza
24.12.11
23:07
Nereg.

IP: 83.208.10.*
každý udržuje rovnováhu at se mu to líbí nebo ne aždý mě své s tiné stránky temnota sídlí v každémz nás rozhodujem kterou stranou se vidáme.každý to mu říká jiná jmenem zlo neboli temnota má jiné kultury jiné jméno.kaaždy.si myslí že když si přečte knížku tak to mu porozumí ne ní to tak lehké musí to u vnitř cítit málo kdo tomu porozumí
 
Rychlovka
26.12.11
18:34
Reg. před 2016

vampireza pořtřebuji si stebou promluvit máš skype?nebo icq?
 
kačka.
04.01.12
17:23
Nereg.

IP: 94.112.126.*
Muj bože satan toho bych nevivolávala nikdo to nedělejte protože on je satan a dost dáblík kata
 
Jarumas
03.04.12
22:59
Reg. před 2016

Theodor... mluvíš o mýtologii obecně nebo o nějaké konkrétní knize, prosím?
 
Soňka123
07.01.13
11:43
Nereg.

IP: 89.24.22.*
Děláte si srandu? Proč pořád něco škatulkujete? Magie je magie ... a hotovo ... není žádná bílá, černá, šedá ... . co si pod tím vůbec představujete?


Satan?
Setkala jsem se s jedním a ten nebyl zlý. Setkala jsem s démonem, který mi nahnal pořádný strach. Setkala jsem s několika duchy (a byly to i citově bolestné zážitky).

Ano, možná jste se setkali se Satanem,když jste ho vyvolávali, ale to byla jen vaše představa Satana (váš předsudek). Ublížilo vám to? Dobře vám tak. Z tímhle si člověk nemá zahrávat jen tak ze srandy. Vůbec by si s tím neměl zahrávat, pokud neví, jak na to, nebo nemá u sebe někoho zkušenějšího. Uvědomte si, že když už se tomuto věnujete, měly byste mít k tomu úctu.
Rychlovka: a vám radím, v případě, že pořád v nějakým prů*seru. Dejte ruce od toho pryč ... aspoň na nějaký čas

Možná se tomu věnuji jenom něco málo přes rok a celkovně přes 4 roky, ale setkala jsem se s lidmi a bytostmi, které mi toho hodně daly. Docela dost jsem toho zjistila sama (a nebylo to z knížek, které si můžete někde koupit).
Všichni máme tyto vědomosti v sobě, stačí si je jen najít.

A co se týče toho věku ... do školy by se musela vrátit řada z vás, protože ty hrubky a překlepy, co máte ve svých komentářích jsou hrůza.
 
« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Egyptský horoskop
Dokonce i egyptští bohové mohou předvídat budoucnost.
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)