English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

proc?

Láska
Znáte nějaká kouzla, pomocí nichž lze očarovat milovanou osobu? Pak právě na vaše zkušenosti a rady všichni čekáme.

« zpět \ Přidat komentář

proc?

kathliin
04.01.15
21:34
Reg. před 2016

Ja kveta 24.5.1975,petr 6.8.1966… miluje me? Mame spolecnou budoucnost? Co ho pres 20 let drzi v moji blizkosti i kdyz neni muj?? Boji se me??
 
Theodor
31.01.15
13:14
Reg. před 2016

kathilin. pokud je přes 20 let v tvé blízkosti a není tvůj, již tvůj nebude. Nebojí se tě, ale nechce tě za partnerku.
 
kathliin
06.02.15
22:25
Reg. před 2016

Puvodne jsem si rekla - aha, myslela jsem si to... . Ale to stejne neni odpoved na to proc? Proc je tedy se mnou? Proc se vraci? ? Proc me vyuziva kdyz vi, ze me to zranuje? Copsk je tak necitelny? Moje laska k nemu nic neznamena?
 
halil
07.02.15
10:41
Nereg.

IP: 217.75.83.*
Kathliin

a vy sa teraz s touto odpovedou teodora uspokojíte? len to nie ... :-)

pozrite správne tušíte, že ak s vami zdieľal kúsok cesty 20 rokov, len tak to nebude, že?
ak sa k vám vracia, pre niečo to bude, že?
Využíva vás? a to preboha ako? ako sa dá využívať niekoho bez toho aby to ten druhý vedel? co za tým je, peniaze? či čo? Nie. Nehovorte, nie je to potrebné ... ja chcem len poukázať na toto .. a vy ste vtedy, ked vás akože využíva kde? Nie pri nom? :-) teda ak mu pomáhate, ste pri tom, ... nedá sa rozprávať o využívaní ...

takže milá kathliin .. môj názor je, že by ste sa v prvom rade mala tieto otázky pokladať tomu komu to patrí ... :-) a to jemu.
Čo ak na to práve čaká? .. :-) A možno aj nie, možno ho to otravuje, :-/ ale kedže vy ste tá, ktorá cíti neistotu, vy ste tá ktorá to má riešiť ...

ale prosím, pýtajte sa slušne, z úctou k nemu ( lebo to ako ho vidíte vy je o vás ) a netlačte, pretože je to samostatná bytosť, ktorá možno v tú chvíľu nebude chcieť. Akceptujte to, ved sa nič nedeje, že sa debata presunie na neskôr. :-) dávate úctu jemu, dáte ju seba, dokážete dať čas jemu, dokážete ho dať sebe. :-)

takže? Pýtajte sa iba toho komu to patrí. Viem aké to je ťažké, ale zároveň viem, že to nie je nemožné a navyše, výsledok vie vždy prekvapiť.

Prajem vám Príjemnú, pokojom a slniečkom naplnenú sobotienku v srdci :-) Vám a nielen Vám ... pretože verte pokiaľ nejde o život, ide o h..no. A verte, o život, skutočný život nikdy nejde :-)
 
kathliin
07.02.15
11:17
Reg. před 2016

Dekuji... Je tezke se ho zeptat... :-), momentalne je opet zamilovany nekde uplne jinde a ja nechci nebouravat jeho zivot... . Snad to byla jen recnicka otazka-proste proc? Proc jsou takovy muzi, proc jsou takove zeny... Byl moji laskou... Vedel to... Chtela jsem snit sve sny... . Nebyl ten pravy... . Proc byl ale presto jediny, ktery byl ten nej??? A proc jit hlavne stale zustava? Kdyz vim, ze jsem jenom epizoda z jeho zivota, kterou oobcas nahodne potkava??!! Ale presto vim, ze me potkava hrozne rad...
 
halil
07.02.15
12:03
Nereg.

IP: 217.75.83.*
a to je na tom to najdôležitejšie ... .

že vás potkáva ráád, milá kathliin ... :-)

a proč? Možno vám dá odpovede on, možno si ich dávate i sama. a prečo?
J.Popelka povedal krásnu vetu,
ktorá znie,

když chceš mou lásku k tobe znát, musíš se do svého srdce podívat.

a čo vám hovorí vaše srdce? že vás potkáva rád ... Nie je to krááásne. Ste tým pádom pre neho jedna z nesmrteľných hviezdičiek.
Je to to najkrajšie čo ste mohla urobiť, pre seba a pre iných.

k ostatnému? Pominie, dajte si čas, vytrúchlite sa, ak cítite zlosť ( asi ani nie, skôr je tam len akási apatia či čo to ) vyzúrte sa ...

a potom iba s hrdou vtýčenou hlavou chodte svetom, že ste dokázala milovať, a byť pre niekoho hodnou zdieľať kúsok jeho cesty.

Viete, chápem Vás, ale náš život je iba cesta bez cieľa. :-) raz sa zastavíte tu, raz inde, raz prídete do jedného mesta, raz do iného. A vy ste dokázala urobiť tak, že ak na vás natrafí ten koho ste poznala, uvidí vás rád. Nie že prevráti oči, hodí vám penaženku , svoje osobné veci a z vreskotom utečie, lebo Nieeee, toto znova nie!!! ... :-)

vy ste dokázala práve opak, Rád sa k vám vracia. No čím ho pohostíte pri tej návšteve je len a len na vás. :-)


Prajem krásny a pokojom v srdci naplnený deň :-) vám a nielen vám :-)
 
kathliin
07.02.15
12:10
Reg. před 2016

Dekuji, jste hudba pro mou dusi... Vazne, tenhle uhel pohledu jsem nevidela a je - proste krasny... ... .. :-)
 

opuštěná dušička
07.02.15
14:41
Nereg.

IP: 89.190.50.*
Již skoro dva roky na něj myslím a nedá mi spát. Je neustále v mé blízkosti, ale když udělam první krok tak se nemůže rozhodnout. Ale neustále tu je. Co bude dál? Ptám se proč se muži takhle chovají???
 
kathliin
07.02.15
16:03
Reg. před 2016

Mam ten dojem, ze asi proto, ze je neuspokojuje mit jen jednu z nas... . To je aspon pripas toho "meho", byt blizko, ale ne zas tolik... . Kdykoliv jsem si zacala myslet, ze ted uz ho opravdu mam... . Odesel... . Vitr nespoutas.. Muj manzel je uplne jiny muz... .Toho nemusim poutat, ten chce byt se mnou, mit povinnosti i odpovednost... nevim proc je to tak... :-), ale logicky snad takhle?!
 
opuštěná dušička
07.02.15
16:25
Nereg.

IP: 89.190.50.*
Neodmítl mě, ale ani nic nevysvětlil, jen že jsem ho překvapila... vůbec nevím co bude dál, proč mě na rovinu nedokáže odmítnout... než jsem mu dala najevo co cítim tak jsme si byli blíž, samozřejmě takovím zvláštním způsobem, ale měla jsem pocit že by to mohl být konečeně ten pravý... a když jdu to toho po hlavě tak mam pocit že jsem ho vyděsila
 
halil
07.02.15
16:45
Nereg.

IP: 217.75.83.*
hm ... opuštená dušičko

pýtate sa, prečo takí sú, a ja sa zasa pýtam, .. a akí sú?

Pokúsim sa povedať to tak, aby ste ma pochopila správne. Kedže ste však nepopísala viac, nemusí to byť o vás vôbec. Možno si v tom niečo nájdete, možno vôbec, ... ale ...

viete, my ženy máme veľmi často problém skutočne pomenovať veci a situácie ako sú. Točíme sa dokola, očakávame, že ved ked nás miluje, tak hádam to dá, ved pochopí čo chcem.

No, to je síce pravda, ale popravde často krát a to pracujem už dlhšie v tejto branži ani ja sama netuším, a to my sedia klienti oproti, čo vlastne niektoré žienky vôbec chcú. :-) sme v tom prosto prieborníčky, zvlášť ked sme zamilované, to i tie naistejšie sa správajú ako hysterky.

točenie a chodenie okolo horúcej kaše to je naša špecialita. :-)

My všetci sa učíme pozorovaním. A to je základom tvrdenia že ...

ak vám niečo chýba, poskytnite to prvému ktorý ide okolo ..

prečo to je dôležité? a ako to súvisí s vami?
možno nijako, ale fakt je ten, že ak chcete niečo dosiahnuť, musíte vedieť čo to je, a ak chcete niečo dosiahnuť u toho konkrétneho človeka, musíte mu to ukázať. Nie však slovami, muži takto nevedia vnímať. Majú vysoko selektívnu pamäť, ( závidím im ju ) vedia počúvať veľmi krátko, zvyšok rozhovoru sa im stráca. Preto je lepšie to ukazovať príkladom, čo zasa chce viac trpezlivosti a iného ...

ako príklad uvediem ...
chcete aby vám raz váš miláčik navaril. Ale on variť nevie.
čo urobíte, budete sa trápiť prečo to nevie, a odkiaľ to on vlastne pochádza, ( z marsu to vieme, sú to divné tvory :-)) ) alebo ho zoberiete za ruku, bozkami, milotou, nehou ho poprosíte aby vám šiel pomôcť, ...
spraviť prosto z niečoho obyčajného niečo krásne, na čo nezabudne ...

nehovorím že vám na budúce uvarí to čo ste chcela, pokiaľ nie je kuchár, ale isto to ocení, lebo my všetci sa učíme pozorovaním, nie len deti, a ak odpozoruje, že pre vás sú i bežné veci krásne a hrou, bude si chcieť toto zopakovať. Určite áno ...

preto pre vás snád. Netrápte sa tým prečo sú veci, situácie ludia, takí akí sú, jednoducho Lebo sú. Nesnažte sa meniť to čo sa meniť nedá, snažte sa skôr pochopiť a podla toho sa správať.
 
halil
07.02.15
16:52
Nereg.

IP: 217.75.83.*
a ako som to odoslala, tak sa mi ukázala vaša odpoved, tak sa chcem spýtať ...

a vy by ste sa nevydesila, ak by ste pár rokov žila v jednom, je to dobre a naraz tu je zmena? :-)

bola by som k smrti vydesená :-))) niekto chce so mnou ráno vstávať? a prečo, to sa mám potom správať milo, ked som ako medved a bez kávy vrážam do stien? ... atd ..chápeme sa ..

dajte mu čas ... :-) dáte jemu dáte sebe ...

a ja pre dnešok končím, mám návštevu a hosť do domu, boh do domu :-)
 
opuštěná dušička
07.02.15
17:17
Nereg.

IP: 89.190.50.*
Děkuji za odpověď, chtěla jsem ho jen popostrčit, naznačit mu co jak, že je pro mě ten nej. Myslela jsem, že když je nerozhodný že bude rád když udělám první krok... sice nevím co bude dál, ale nemohu ho vyhnat z hlavy, umím čekat... Přeji krásný zbytek soboty
 
« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...
Milování podle znamení
Krátké postřehy o znamení zvěrokruhu.
více...
Biorytmus
Online výpočet vašeho osobního biorytmu.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)