English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je neděle, 19.5.2024
Svátek slaví Ivo, zítra Zbyšek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je neděle, 19.5.2024
Svátek slaví Ivo, zítra Zbyšek.
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Bílý jelen ".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Bílý jelen

kelišová
16.02.10
12:17
Nereg.

IP: .*
Tak se mi zdál zase jeden pěkný sen , byla jsem v lese , hlubokém a krásném zeleném ... Uprostřed lesa stála hájenka - starodávná , roubená , čišel z ní pozitivní proud energie , pohoda a bezpečí .Z lesa mne pak pronásledoval obrovský prehistorický jelen s nádherným obrovským parožím , dorážel na mě , ale až k hájence si netroufl a já se tam před ním schovala ...
 
dracizena
16.02.10
21:16
Nereg.

IP: .*
Kelišová jestli mohu odpovím, ale ne já Tvůj Anděl skrze mé já.
V té chaloupce jsi žila v jednom z mnoha minulých životů a v té době jsi cítila duchovno, dnes se tomu říká zóny. Vzývala jsi v minulých životech to neviditelno a hmotnila jsi nevědomky svého Arcianděla který dnes k Tobě jde snem. On nemůže jinou cestou než-li snovou. Je třeba mu postavit do svého rozumu cestu z pomyslných slunečních a hvězdných provázků, něco jako koberec. Už přišel Tvůj čas přivítat své druhé -JÁ- a to je Anděl světla hvězdného.
On se lidem ukazuje jako jelen s parožím které člověka odnese do bezpečí jako v pohádce Smolíček Pacholíček. Vrať se do snu a zastav se a poklekni před svým jelenem, modli se za něj i za sebe a On Ti nabídne ve vizi posezení na jeho hřbetě. Neboj se, On je čistota a vyvede Tě do jasnozřivosti jasnější jak si myslíš... .
Pozdravuj ho ode mě, já ho také znám…
 
dracizena
16.02.10
21:19
Nereg.

IP: .*
Ano budeš plakat, pak věř, že je to Tvůj a jen Tvůj Anděl hvězdný...
 
kelišová
17.02.10
11:26
Nereg.

IP: .*
Dračí : díky za vysvětlení
 
dracizena
17.02.10
12:22
Nereg.

IP: .*
 
Helena123
15.04.10
01:58
Nereg.

IP: .*
Sny o zvířatech nám naznačují naší vlastní zvířecí podstatu a sexualitu a pokud se zvíře chová negativně , odpovídá to vašemu způsobu chování, nebo se tak může chovat někdo z okolí?Volně žijící zvířata mohou upozorňovat na nezkrotné vášně a pudy.
Můj výklad H.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)