English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 29.4.2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 29.4.2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Biorytmus
Online výpočet vašeho osobního biorytmu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner26.04.24 / Zuza v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny



Láska nemusí být perfektní, důležité je, aby byla pravdivá.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Zvládnu své povinnosti s klidem a včas. ”


Myšlenky moudrých

Pitigrilli

Vy hloubáte o tom, jaké mohou býti příčiny psychologické, fyziologické, patologické degenerační, pro něž vaše milenka vás klame. Avšak žena se vzdává nejčastěji proto, že má krásný pár podvazků, který chce nechat obdivovat.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "nové schopnosti/válka o ně!".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

nové schopnosti/válka o ně!

jablo82
14.11.14
18:13
Nereg.

IP: 46.135.116.*
Asi před pul rokem to začalo,vždy jsem se zajímal o magii,jen tak zkratkou v 15 letech předtuchy později výklad karet z klasického prší,ve 27 letech z ruky,ted před pul rokem kdy jsem najednou nemohl mezi lidi,a byl jsem 3 měsíce jen doma v bytě 2+1 to začalo-výklad ze sole,pak když jsem řekl znamím co ke mě chodily at myslej na číslo od 1-50 vždy jsem to uhodl,a pak věžba že jsem po bytě hledal určitou věc a ta my odpověděla na otazku či problém,a numerologie dalo by se říct přes noc,a ted znama je v baru ja doma a píšu jí že příjde chlapík takovej a takovej co ma na sobě a i co za auto.a mezitím my do života příjde člověk ktery veděl přesně co dělam doma a co vidím z oka v noci,což mě docela vyděsilo,a jeho věta že venku oni chtěj každy kousek z mé moci,potom že přijde válka ja myslel že myslí rusko ale ne prej asi mezi dobrem a zlem což jsem měl vydinu zas ja 23.11. ale před 3 dny jsem se ponořil do čísel a zas datum mě vyšlo 16.11.14 nic mé ně jsem mu veštil ze soly což tam měl jako hlavu démona aniž by to mohl vydět z mé urovni,druhy den mě poslal obrazek co namaloval stejné obrisy a obličej co jsem viděl v soly,nic mé ně mluvil že jsi dříve uplacal černého anděla,ale jak jsem psal před 3dny jsem se do toho ponořil a zjistil jsem že obličej toho v soly je identicky z démonem Belial.Tak prosím o radu co mam očekavat mam možna vydinu co bude nasledovat ale to nechci,ale jsem naprosto i stím smířen a i to už je divné.pokud tu je někdo kdo muže poradit tak se my ozvete děkuju moooc 720239019-zdenek.frydrych@centrum.cz
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)