English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je neděle, 19.5.2024
Svátek slaví Ivo, zítra Zbyšek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je neděle, 19.5.2024
Svátek slaví Ivo, zítra Zbyšek.
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Měsíční horoskop
Jaký má vliv na náš osud fáze měsíce v době našeho narození a jaký každý den?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Budúcnosť vo snoch".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Budúcnosť vo snoch

PavlaJ
28.11.12
19:34
Reg. před 2016

Dobrý deň. Potrebovala by som poradiť. Mám sny o budúcnosti a dokážem vicítiť zdravotný stav ľudí poprípade že v blízkej dobre umrú. No sny o budúcnosti prichádzajú iba chvíľu predtým než sa to stane. Chcela by som sa spýtať či sa to nedá rozvinúť viac. Aby som videla do vzdialenejšej budúcnosti. A ešte či mi to može postupom času zmiznúť (pretože som ešte dosť mladá). Kamarátkyna mama sa zaoberá veštením a vraví že moje schopnosti súvisia s mojím narodením mám v dátume narodenia číslo 7 čo má znamenať liečiteľstvo. Na internete som našla horoskop kde mi píšetoto: Neptun v 8. domě Jste silně intuitivní osoba se spoustou snů a vlastních vizí. Právě tyto sny a vize mohou být v mnoha případech jasnovidné, dokázal byste předvídat. Zajímáte se o posmrtný život a přírodní léčení. A ... Pluto v 9. domě Jste intuitivní a můžete být jasnovidec. Máte zájem o náboženství a filozofii. Hledání pravdy je jako když hladovějící člověk hledá jídlo. Chcete vědět všechno. K transformaci může dojít prostřednictvím snů, cestování na dlouhé vzdálenosti nebo při filozofických náhledech a odhaleních.
Na koľko tomu možem veriť ? Ďakujem vopred za odpoveď.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)