English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 27.4.2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 27.4.2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav.
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Jaké koupit tarotové karty???, kurz vykládání".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Jaké koupit tarotové karty???, kurz vykládání

achatina
18.03.11
08:00
Reg. před 2016

Mám krásné tarotové karty. Tarot- Magie Druidů. Chtěla bych si koupit ještě jiné, nějaké základní i s knihou. Poradíte mi jaké? Nechci Crowlyho. A ještě jeden dotaz... Chtěla bych na kurz tarotových karet- máte zkušenosti... .
Děkuji
Achatina
 
ATAMANDI
20.03.11
23:47
Reg. před 2016

Ahoj achatina,dovoluji si odpovědět na tvoji(vaši)otázku.Já sama mám patery kartičky.První mi před lety darovala dobrá přítelkyně a za to jí děkuji,protože jsem sama neměla dost odvahy.Další jsem si koupila sama a vybírala jsem srdcem a fungovalo to.S těmi prvními jsem moc nevykládala a čekám na to ,až je jednoho dne někomu věnuji.S těmi ostatními vykládám jak kdy,podle situace,podle člověka,ale nejraději mám jedny-dračí kartičky,které mě oslovují nejvíce a nejlépe se mi s nimi povídá.Nejdůležitější je to,jak tě karty osloví a jak dobře si s nimi budeš povídat a mohou být úplně obyčejné.Kartičky které máš jsou krásné a hodně o tobě vypovídají a myslím,že jsou ty pravé.

Co se týče kurzu,to nemohu poradit,žádným jsem neprošla.Ale myslím,že žádný kurz nepotřebuješ!Zkus si povídat se svými druidy,určitě si budete rozumět.Přeji hodně štěstí
 
FataMorgana
21.03.11
11:23
Reg. před 2016

Jaké tarotové karty koupit popřípadě jaký kurz vykládání je věčné téma na esoterických portálech.

Skutečnost je taková, že je jedno jaké karty si vybereš. Hodně záleží na tobě, jaké symboly preferuješ - popřípadě jaké zaměření máš radši (keltové, drací apod). Je to jedno. Protože karty jsou v podstatě jen klíčem k tobě. Skrze obrázky otevíráš svojí vnitřní energii, která má tu moc, že se napojuje na druhou podprahovou sféru člověka a může mu vyložit karty či mu poradit!

Jsou zde ovšem lidi, co defakto jsou závislí na symbolech. Říkám jim s oblibou čtenáři karet. Ti chodí na ty kurzy tarotu a učí se z knížek. Nakupují stále více a více sad (pokud to nejsou sběratelé) a hledají stále dokolečka pravdu. Jenže čtenář karet je člověk který nikdy nepronikne na tu druhou podprahovou sféru a tudíž nemá možnost vyložit karty či pomoci. Soustřeďuje se na výklady na základě zkušeností a symbolů z karet. Což je špatně a takový člověk by si měl vykládat karty akorát tak pro sebe a vůbec ne lidem ...

Takže tak nějak jsem ti odpověděl na otázku ohledně karet. Hledej karty, jejiž obrázky tě budou otevírat. Na knížky a podobně se vybodni a na kurzy taky. Tam chodí jen lidi které to baví a chtějí být kartáři, ale pokud to v sobě nemáš, tak se kartářkou nestaneš, jen další čtenářkou kterých je v Čechách jako smetí ... bohužel bez výsledku!

Pokud bys měla problém nebo ses zasekla, tak ti kdykoliv můžu poradit
info@f-a-t-a-m-o-r-g-a-n-a.com
 
achatina
24.03.11
21:47
Reg. před 2016

Děkuji za odpovědi.Hloubka karet je neskutečná, co vše je viděno za nima je ještě neskutečnější.A právě proto, mě zajímal ten kurz. Co tam lidem vykládají...
Neb souhlasím, bud to člověk v sobě má a nebo to v sobě nemá a to pak nemá vůbec žádnou cenu.
 
Poustevník
04.04.11
15:43
Nereg.

IP: .*
Za sebe mohu doporučit například Elementární tarot podle živlů - vydalo nakladatelství Fontána.
 
Richard Dirbák
07.04.11
11:03
Nereg.

IP: .*
Ahoj, mám na prodej tarotové karty - základní plus knihu kdo by měl zájem pište na sphinxcze@gmail.com
 
Andreux
22.10.11
18:54
Nereg.

IP: 85.132.148.*
Rád bych si koupil TAROT KELTSKÝCH DRAKŮ.Máte někdo s nimi zkušenosti?
 
kalidka
25.11.11
11:08
Reg. před 2016

Ahojky,
Ohledně kurzu výkladu karet mám dobré zkušenosti a to s kartářkou ze stránek "kart.wz.cz". Prostřednictvím emailů mi pomohla se seznamováním s jednotlivými kartami, výkladem symboliky a začátky při samotné interpretaci při vykládání tarotových karet. Možná pomůže i Vám.¨
Kalka
 

petojka
09.01.12
03:26
Nereg.

IP: 178.248.252.*
Ahoj Všem,
zkuste Renátu Marii kartářku z Ezo TV... .opravdová odbornice,má stále plno! ted má kurzy Tarotu v Únoru :-) tarotmanka@gmail.com
nebo 605 50 49 72
 
kikina00
30.01.12
00:16
Nereg.

IP: 178.248.252.*
Jo jo ta je výborná... doporučuji
 
Denisaa
20.11.12
16:19
Nereg.

IP: 83.240.86.*
Ahoj. Ja jdu ted v týdnu poprvé si nechat vyložit z karet. Ke kartářce Aje v Brne, tak jsem na to zvědavá. A on je i kurz na to? Vyděláváte si tím někdo? Nebo jen pro zajímavost?
 
Nina77
29.11.12
14:52
Nereg.

IP: 204.11.50.*
Ahoj Deniso
A jak dlouho se tomu ta tvá kartářka věnuje? Já chodim k jedné do Vyškova, je to známá. Moc zkušeností s tím nemá, učí se to. Kurz na to prý existuje. Taky mě to docela láka.
 
vikizazvorkova
01.12.12
15:26
Nereg.

IP: 89.24.15.*
Ja doporucujem lenormandky. Su super a jasne.
 
Denisaa
20.12.12
13:40
Nereg.

IP: 199.48.147.*
No nevim přesně kolik, ale hooodně let už.
Tak jsem tam byla a fakt strašně zajímavé. Byla jsem tam pres 2 h. Hrozně zajímavé věci říká. Tak jsem zvědavá, jestli se mi to vyplní, ale vše co mi řekla o mě, byla pravda, az mě to mrazilo, jak to mohla vědět
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)