English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Čtení z ruky - Tvar dlaně

zpět

Musím vám říct, že mě studování chiromantie opravdu chytlo! Čím víc toho o ní vím, tím jasněji čáry na svých rukách vidím. Pojďte se se mnou naučit nejen se na dlaně dívat, ale taky z nich číst! Kohokoliv pak potkáte, budete ho mít hned „přečteného“, a to je paráda, no ne?

Už na první pohled jsou z rukou vidět rozdíly mezi různými lidmi. Člověk, který má delší prsty než dlaň, je tím, kdo se zásadně soustřeďuje na detaily a drobnosti.  Větší dlaň než prsty naopak značí temperamentní a impulzivní lidi. A stejně dlouhou ruku i prsty mají ti, kdo si stojí za každých okolností za svým a nikdy neustupují. Tihle lidé jsou většinou v životě nejúspěšnější. Nepsaným pravidlem také je, že lidi, kteří mají delší prsty, bývají přemýšlivější a rozumnější.

Důležitou roli hraje taky postavení palce. Jeho postavení je zásadní proto, že stojí stranou od ostatních prstů.  Správné postavení je takové, že svírá s ukazováčkem úhel mezi 45-90 stupni. Jestli máte tento úhel větší, pak jste pravděpodobně velice samostatné a vůdčí osobnosti. Naopak čím menší úhel mezi ukazováčkem a palcem je, tím je člověk sobečtější a malichernější.  Lidem s nadprůměrně velkým palcem se raději obloukem vyhněte. Mohli by být agresivní, tvrdohlaví a nakonec by se vás ještě mohli pokusit zmanipulovat a ovládnout.

Nejlépe se čte osud z levé dlaně. Je blíž k srdci a tak by měla nést informaci osudu lépe, než pravá ruka. Mezi spoustou čar, které na dlani jsou, jsou důležité jen čtyři z nich. Čára života, čára srdce, čára hlavy a čára osudu. Co na vás tedy prozradí vaše dlaň?


Není čára, jako čára! Nejlíp to vědí chiromantici!  A to jsou hlavní hrdinové seriálu, kterým se tu už chvíli zabýváme. A jestli se podaří, tak budeme patřit na samém konci seriálu, k nim. Aspoň já bych si opravdu moc chtěla osvojit umění čtení osudu z dlaně, co vy?
Minule jsme se rozloučili „s nataženou dlaní“. Dnes se jí podíváme blíže na zoubek.

Máme tedy čtyři základní čáry – čáru života, čáru hlavy, čáru srdce a čáru osudu. To už víme.  Ale měli bysme taky vědět, že tyhle čáry by měly mít barvu zhruba jako zbytek dlaně. Silní lidé mívají čáry tmavší a hluboké, naopak pokud jsou čáry světlé a méně výrazné, pak jde o člověka, kterému síla chybí…

Není ani dlaň jako dlaň.  V podstatě máme dva základní typy dlaně. Tím prvním je dlaň čtvercová. Takovou dlaň mají většinou lidé sebevědomí a praktičtí. Uznávají autoritu a znají dobře svoje místo i postavení. Jsou vrozeně zodpovědní, praktičtí a nezaskočí je žádná situace.

Lidé s dlaní zakulacenou, neboli kónickou, jsou velmi společenští. Umí pobavit sebe i okolí a rádi se obklopují hezkými věcmi. Jsou do všeho nadšení a umí rozjet spoustu nápadů a myšlenek, ale málokdy je dotáhnou do konce. Nestálí nejsou ale jenom v práci. Ani v lásce se na ně moc nespoléhejte.

Jakou dlaň máte vy? Sedí na vás tahle charakteristika? Příště začneme nahlížet blíže na jednotlivé čáry. Ukážeme si, kde je najdeme a řekneme si o nich mnohem víc. Taky se už těšíte tak, jako já?

Pokračujte ve čtení na: Čára života.



Co si o tom myslíte Vy?:

Anonym tereza / (16.03.19)
Mam dlouhouu caru zivota ale u konce se dozbyje to je ne

Anonym / (02.04.18)
Mám znak Kanady

Anonym Radek / (15.04.17)
Mam na leve ruce 3 vyrazne


Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Koláček štěstí
Nechte se inspirovat tajemnou věštbou z koláčku.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)