English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je neděle, 5.5.2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je neděle, 5.5.2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav.
Tarot na 3
Tento výklad je využíván, když je po třeba si ujasnit své touhy a potřeby. Novinka!
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

uhranutí

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

uhranutí

misenka25
21.10.11
03:48
Reg. před 2016

mam pocit že me nekdo uhranul.asi tušim ale nejsem si na stopro jista,vseobecne mam jen trapeni,liode jak v blízkem okoli ale i celkove me nemusi.nevím proč,ale nechapu o co jim jde.me skutščně neprejou a zavidi moi i ten nos mezi očima.ponevadž k zavideni neni u me nic.mužete mi poradit jak dal??
 
im
21.10.11
07:28
Reg. před 2016

mlhyavalonu.blog.cz
najdi si něco na očištění v kouzlech nabo něco pod.
 
Bila carodejka
20.08.12
17:59
Reg. před 2016

-- -- -- --
Uživatel byl zablokován pro opakované porušení pravidel či zneužívání diskuze.
-- -- -- --
 
liliana
22.08.12
18:50
Reg. před 2016

Pro osobní ochranu si můžeš ušít váček z plátna,bavlny.Do něj vložíš byliny:Jablečník-chrání proti černé magii.Řepík-obrátí zlo proti tomu, kdo jej vyslal.Nať mařinky vonné,rozmarýn,yzop,kmín,suš. květy Tařice,suš. květy fialky,pryskyřice kadidlovníku,suš. fazole.Do váčku se jich dává magický počet, třeba 7 nebo 9.Váček se nosí u sebe.
Pak můžeš do sklenice s uzávěrem vložit např. střepy,rezavé hřebíky,kousek černé látky,jehly,vlastní moč i menstruační krev.Přestavujeme si, jak se zbavujeme negat. osob.Sklenici uzavřeme a zahrabeme ji více než 30 cm hluboko dál od domu, kde ji nikdo nevykope.
 
Alžbeta
16.09.12
18:23
Nereg.

IP: 85.163.118.*
LILIANA - to, o té sklenici s čímkoliv ostrým a močí jsem již slyšela, ale opravdu je to všechno ? Nemám u toho třeba něco říkat, nebo tak ? Já jsem totiž to taky uhranutá, jsem si tím jistá a ráda, bych se toho zbavila a nejraději bych také zjistila, kdo mě uhranul a proč ... .. u když popravdě nevím, zda jde opravdu o uhranutí, nebo o prokletí ! Ale spíš to druhé. Co dělat ??? já fakt nevím.
 
liliana
17.09.12
13:22
Reg. před 2016

Na zbavení se něčeho (kleteb,neg.osob) se pracuje za ubývajícího měsíce.Vizualizujeme si jak odchází zlé kouzlo na nás seslané,negativita spolu ... tady je to sklenice s hřebíky do země.Jiný rituál jsem popsala v diskuzi "Prokletí".Také můžeme provádět ochranné koupele těla.Do vody si dáme mořskou sůl,může být odvar z rozmarýny a myjeme se čistým jádrovým mýdlem. Představujeme si jak se odplavuje negativita z nás spolu s umytím a vodou.Další koupel je 1 díl borového jehličí,1 díl kmínu(ale lučního),1 díl bobkový list, 1 díl bazalky, 1 díl anýzu.Také je rituál s fialovou svící.Kolem se zaváže na 3 uzly modrá bavlněná nit.Děje se tak za úplňku. A tiše se říká:"Nit je zavázaná, změna dokonána.Staniž se!"svíce se zapálí a nechá hořet tak dlouho, dokud neshoří i nit. a vše špatné od těla odpadne.Zbytek svíce se zakope daleko od domu.Při obavách ze zlořečení)uřknutí) je dobrá koupel z anděliky.Routa vonná-nosí se jako talisman ve váčku.Z polodrahokamu je dobrý červený korál nošený na levé ruce jako amulet.Dále se používá červený jaspis, chalcedon,jadeit,malachit,karneol,také obsidián-ale opatrně,je silný, používat vyjímečně.Onyx-nesmí být darovaný.
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Tarot na 6 karet
Klasický výklad tarotu na jednoduchou otázku.
více...
Indický horoskop
Základem indické astrologie staré téměř pět tisíc let je učení o nás samých.
více...
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)