English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 18.5.2024
Svátek slaví Nataša, zítra Ivo.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 18.5.2024
Svátek slaví Nataša, zítra Ivo.
Keltský kříž
Oblíbený způsob, kdy tarot odpovídá deset otázek.
více...
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Život je krátký na to, být nešťastný. Usmívej se!
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Má mysl je soustředěná a produktivní. ”


Myšlenky moudrých

A. Schopenhauer

Požadovat, aby si někdo pamatoval vše, co četl, je jako žádat, aby si pamamatoval, co kdy snědl. Z tohoto žil tělesně a z onoho duševně a stal se prostřednictvím toho tím, čím je.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "podivne sny".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

podivne sny

lumank
06.10.15
11:28
Reg. před 2016


Domluvili jsme se s pritelkyni ,ze nekam vyrazime. Dojeli jseme na naky místo,hospoda,zamek,bar. Nevim co to presne je a kde to je,ale o tom miste se mi zda často,jako by v pousti nakej bar v hore ci co :/
vysadila me ze za chvili prijde,sel jsem dovnitr a vsim si ze u stolu je bejvalka s pritelem a u meho stolu moje Mamka. Pak se povidalo a pilo a ja se snazil volat pritelkyni,ze tu je byvala ale marne.
Když dlouho nesla, sel jsem ji hledat,jdu posilnici a zastavi u me ve stribrnym kabrioletu a ukazuje mi naky fotky co byla vyvolat za dost penez. Neresil jsem peníze,nejspis to bylo dulezity. Na fotkach byl nakej silnejsi chlap s cernymi dlouhymi vlasi a tetovanim na brise. Tetovani bylo nejasny,nejspis jeho portret,hlava kone,indian. Když sem se ptal na auto a fotky kde to vzala,rekla neres to,zachvilku prijedu a byla pryc. Najednou sem se ocit v nakladaku v kterym jedu se svým synem. Ve snu byl batole a ja ho levou rukou drzel a on mi spal na rameni a druhou jsem ridil a hledali jsme mamu (mou pritelkyni). Neustale mi sklouzaval,tak jsem ho polozil na lehatko v aute a najednou se promenil v bilou mys,nebo krysu co spi ve sklenici s vodou. Mamu jsme nenasli,tak jsem ho vyndal ze sklenice a ususil a dal do kapsy. Potkal jsem pritelkyni s jeji dcerou deniskou,ale nejevili vubec zajem.
Najednou sem byl ve valce,asi 2 svetova,podle toho jak to nebylo moderni,nevim a byl jsem vojak. Behal mezi bunkrama a valcil. Vracel jsem se na zakladnu do naseho tabora a uprostred naseho stolu sedeli moje mama a jeji pritel a u sloupu ma pritelkyne s dcerou Deniskou a měli moderni Mobil a přes wifi nahravali fotky a nejevili zajem,sel jsem bojovat a vzbudil se.



Druhy sen: jdeme s pritelkyni a synem k babicce,cestou se zastavime odpocinout v nejake vesnici. U ciziho domu je velka postel venku,tak jsme si tam lehli se synem. Pritelkyne ze si odskoci,za chvilku prinesla lahvove pivo a ze musí na zachod. Zustali jsme se synem sami. Najednou se schazeli lidi s okoli a prijel i majitel domu,zeptal se co tu chcem,rek sem ze si odpocinem,pockame na mamu a jedem. Otocil se a odesel. Pritelkyne dlouho nesla tak jsme ji sli hledat. Vylezla ze zachodu s cizim chlapem,neupravena a obstastnena a nejevila zajem,kriceli jsme na ni,ale byla jak sfetovana. Syn na ni zavolal mami,lekla se a ja se vzbudil.

Tyto sny jsem mel dva dny za sebou,jinak sny nemam,nebo si je nepamatuji.

Pritelkyni vydesil sen dnes,kdyz se ji zdalo,ze ji syna někdo chce unest z naruce,jsou mu tri,tam byl mensi.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)