English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 4.5.2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 4.5.2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie.
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Existuje nadpřirozeno??".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Existuje nadpřirozeno??

Rosli
04.10.14
16:48
Nereg.

IP: 88.102.228.*
Co myslíte? Existuje nadpřirozeno nebo ne? ..Vždy jsem věřila že ano.Teď mám ale pochyby ... Viděli jste někdy nebo nevysvětlitelného??
 
Nicole Kantoříková
04.10.14
21:59
Nereg.

IP: 90.176.64.*
Samozřejmě :) ... .setkání s duchy, cítění či předávání energií, věštecké sny... .
 
diidiii
05.10.14
11:08
Reg. před 2016

NADPŘIROZENO OPRAVDU NEEXISTUJE, vše, co se odehrává v tomto vesmíru je naprosto přirozené, včetně záležitostí, které nejsme běžně schopni (nebo ochotni... ?)vnímat a rozumět jim... ... :)
nehmotné energie jsou stejně přirozenou součástí každé živé bytosti jako hmotné orgány, to, že připustíš a objevíš jejich existenci, je začátkem jejich poznávání a učení se vědomému zacházení s nimi... taky jsem krátce po fázi objevení této sféry mého bytí(pochopenítohohle mi trvalo několik let :) ) a už teď jsem nadšená z možností, které se přede mnou otevírají... :)
 
Rosli
06.10.14
19:37
Nereg.

IP: 88.102.228.*
Zdá se že každý má jiný názor..Myslím že jsem něco viděla... Ale nevím jestli jsem si to třeba nepředstavila ..Ale jsem si tím tak jistá
 
Azazel
06.10.14
22:08
Nereg.

IP: 79.212.169.*
No tobi bylo pekne smutne jestli ne.
 
Nicole Kantoříková
07.10.14
17:45
Nereg.

IP: 90.176.64.*
diidiii: a jak vysvětlíš že jsem kámošku zbavila velké bolesti hlavy jen když jsem měla přiložené ruce na její hlavě a žádný kurz reiki a reiki jsem nepodstoupila???
 
Merit
10.10.14
20:26
Reg. před 2016

Nicole .. asi jsi hodna :-) a to je dobre .. pa
 
Dracizena
11.10.14
14:53
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Někdo si musí zaplatit velkým penízem aby si uvědomil, že nadpřirozeno existuje a vírou se ubíral dál k pomoci svému tělu a bližním skrze léčivou energii...
A jiní lidé svůj Dar vycítí ze svého nitra a nemusí nikomu věřit, nemusí být ve víře a ví, že je v jemnohmotnějších léčivých vibracích jak ten, co se učí z knihy a nebo z kurzů.Ale ve skutečnosti, každý je léčivou formou, jen ne každý si to uvědomuje a každý je v jiné jemnohmotnosti a nebo hrubohmotnosti, ale každý druh lidského vibrování je léčivým tokem...

Ano, kdo vnímá nadpřirozeno + přirozeno + nepřirozeno a to v jedné hladině, vše je pro něj PŘIROZENÉ...
Nadpřirozeno vnímají začátečníci kteří si ještě nesáhli do nepřirozena. Kdo si tam sáhl tak ví, že vlastně, vše nepřirozené je přirozené a vše žije přirozeně v lidských tělech a v těle aurických, ale v hloubce mikro hluboké... mnozí do těchto rozměrů nevidí a proto
v tom vidí nadpřirozeno... .
 
diidiii
12.10.14
12:41
Reg. před 2016

Nicole, a četla jsi celý můj komentář nebo ses zaseklana na první větě ?..:) nevěděla jsem, že mám zaplý capslock tak se první věta napsala velkým písmem-"omylem"
zkus číst ještě jednou,celý text a dostaneš odpověď i na svou otázku... :)
 
diidiii
12.10.14
12:59
Reg. před 2016

spoustu věcí nevidíme, třeba mikroorganismy, a bereme je jako přirozené... ... i když jasně, většinu údajně "nadpřirozených" jevů se zatím nepovedlo vědcům dokázat či odhalit (jak směšné slovo ve spojení s vědou..:)) ) a pokud se snad někde něco objeví,vědci to raději zakamuflujou a zabývají se výnosnějšími záležitostmi... noco jsou to taky lidé, takysi chtějí žít v přepychujako každý z nás... :))
ne promiňte, teď to zní jako bych si vědců a vědy nevážila, to zas ne... , jen některých jejích principů... .
ale i tak přece nemůžem říct, že je přirozené jen to, co je lidskému vědění a vědeckému pitvání dostupné... .kolem nás vlastně není nic než příroda a i ty nejroztodivnější věci vznikly z ní..:)
je dobré přestat to brát jako něco odděleného, jako něco tajemného, co z nás činí něco většího... , je to přirozená součást každého a všeho,je to pro nás spíše skrytá vlastnost našeho životního prostředí-prostoru, jen lidské vnímání, tak jak jej běžně známe, není nastaveno tohle cítit vidět a vnímat, si myslím, abychom mohli, je třeba vyvinout nějaké úsilí, ale není třebapak výsledek brát jakobychom objevili nový vesmír...
jen můj pohled,předem říkám, často, ale opravdu často se mýlím... :)) ale stává se, že i ne... :)
 
Theodor (unlogged)
17.10.14
13:58
Nereg.

IP: 77.104.223.*
Ve vesmíru existuje nepoznané, nikoliv však nadpřirozené. Jde jen o terminologii. Lidé označují za nadpřirozené vše, co neumí vysvětlit. Čemu nerozumí. Takže pokud Nikole Kantoříková ve své nekonečné všeobjímající dobrotě (postrádající jakoukoliv stopu arogance či nízké inteligence) přiloží ruce a něčeho dosáhne, označí to za nadpřirozené. Ten, kdo ví co dělá, totéž označí za naprosto přirozenou věc.
 
Theodor (unlogged)
17.10.14
13:59
Nereg.

IP: 77.104.223.*
jinými slovy: souhlasím s diidii
 
Dracizena
17.10.14
17:43
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Jsou lidé kteří si neosahali ještě tak úplně, to své přirozeno a proto spojnice přirozena vyciťují, jako nadpřirozeno.
Dá se to přirovnat k páteři, kde mnozí lidé vnímají jen přirozené obratle, ale chrupavčité spojnice jsou pro ně něco nepřirozeného...
Každý se hledá a jednou se najde...
I Rosi jednou bude dnešnímu nadpřirozenu koukat přímo do tváře a pozná, že nepřirozeno, ani nadpřirozeno neexistuje... vše je přirozené...
Ale mnozí, ti uvědomělí, když se jim přirozené nadpřirozeno opravdu ukáže, tak mohou strachy vyletět z kůže... a pak jsou v nepřirozené své ustrašené zóně... znám, ne jeden případ...
 
Iness
16.02.15
23:26
Reg. před 2016

Proc je tak malo lidi, kteri prirozene nadprirozeno dokazi vnimat a brat jej prirozene?
 
Dracizena
17.02.15
14:13
Nereg.

IP: 213.151.77.*

Iness... nádherná otázka...
Udělejme si představu louky, která se začíná probouzet a lidstvo je kytičkou, tím rudým Vlčím mákem. Když se tyto květy začnou rozvíjet, bude jich na té louce auricky svítit ve svém květu, jen několik.
A když půjdeš okolo louky za týden, bude louka poseta květy, už mnohem více a když se půjdeš podívat za 3 neděle, oslní tě nádhera sytosti toho rudého koberce...
A tím samým jsme i my, lidé... Dnes se lidé probouzí do svého aurického květu a ten jeden květ na velké lidské louce si připadá, jak sám voják v poli a ostatní lidé, kteří jsou ještě duchovně zavřeni, jako poupátko, tak kritizují toho rozkvetlého a jen proto, že mu nerozumí.
Ten rozkvetlý už cítí sluneční informace a to jsou i mimosmyslové, ale ten nerozkvetlý člověk neví a jen se hádá se svými myšlenkami a ruší druhé a netuší, co je to dotek Anděla světla a proto na rozkvetlého hledí tito lidé, jako na blázny.
Těmto nevědomým lidem se říká, že jsou ještě zakukleni a nebo jsou larvou. Ještě se nevyklubali a nemají motýlí křídla, která jsou barevnou svítící aurou a informačním kanálem s dimenzí lidského vzniku.
Ale každý prochází tímto vývojem, ale každý ve svém čase...
Ti začátečníci to nemají jednoduché, mezi poupaty. Ale dnes se časová přímka pohnula a už těmto duchovně vyvinutým lidem se nedává svěrací kazajka, ale mnozí jim už naslouchají...
Ano, chce to jen naslouchat, ne poslouchat a sami ve své hlavě si skládat střípky, aby si každý sám složil to rozbité pohádkové zrcadlo a mohl v něm vidět své druhé-JÁ-, svou druhou polaritu... a o tom je duchovní zrání člověka...
Vím, že se ve svém životě dočkám té lidské rozkvetlé louky /lidského davu/, který bude auricky svítit a základní barva bude svítivě RUDÁ***
Je to barva psychické síly, která neubližuje, asi jako ten Vlčí mák s černým středem... Černá polarita na každého čeká a máme ji každý ve svém středu.
Bez černé polarity neuzdravíš svou Bílou Nemoc !!!
STOUPNI SI KAŽDÝ DO SVÉHO STŘEDU A DÝCHEJ
SVŮJ ŽIVOT A ŽIVOT DÝCHNE SVÝM SVĚTLEM NA TEBE...
 

Iness
17.02.15
21:09
Reg. před 2016

Dracizena: Krásně napsáno
 
drako
17.10.17
23:18
Nereg.

IP: 46.135.78.*
Ja myslim ze jo klidne si o tom pokecam kdyz mi da nekdo cislo treba po smskach
 
Lumpino
28.10.17
16:41
Reg. před 2016

Žádné nadpřirozeno neexistuje. Fšechno co se děje je naprosto přirozené. Pouze lidiškové nejsou fševědoucí a když něco neznají a je to nad jejich chápaní tak to berou jako "nadpřirozeno".
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)