English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Keltský kříž
Oblíbený způsob, kdy tarot odpovídá deset otázek.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Když se jedny dveře zavřou, jiné se otevřou.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Všechny mé chyby se mi podaří napravit. ”


Myšlenky moudrých

Neznámý autor

Společné "ano" při svatbě jest jedinečnost, která se v budoucím manželství téměř nevyskytuje.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
Horoskop für heute

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Horoskop na dnes

zpět

Aktuální horoskopy na každý den! Náš horoskop napoví, čemu by se jednotlivá znamení měla vyvarovat.
Mimo obecný popis znamení zvěrokruhu lze z hvězd vyčíst i aktuální denní prognózu.
Horoskop pro vaše znamení na vás čeká pod konkrétní ikonou.

Vyberte znamení horoskopu:

Beran
(21.3.-20.4.)

Býk
(21.4.-21.5.)

Blíženci
(22.5.-21.6.)

Rak
(22.6.-22.7.)

Lev
(23.7.-22.8.)

Panna
(23.8.-22.9.)

Váhy
(23.9.-23.10.)

Štír
(24.10.-22.11.)

Střelec
(23.11.-21.12.)

Kozoroh
(22.12.-20.1.)

Vodnář
(21.1.-20.2.)

Ryby
(21.2.-20.3.)


Horoskop na dnes - 20.4.2024

Beran / (21.3.-20.4.)

Dnes se na vás usměje štěstí. Je možné, že jste se konečně naučili jak říkat ne? Jste tím, koho každý žádá o pomoc. Trávíte tolik času řešením problémů ostatních lidí, že vám zbývá málo energie pro sebe. Tato situace nikomu neprospívá. Buďte pro sebe na prvním místě a všichni tím získají. Když jste vyčerpaní, nikdo nevyhrává.
» Beran horoskop na zítra..

Býk / (21.4.-21.5.)

Dokončete to, co jste nedotáhli do konce včera. Ráno si vše naplánujte, odpoledne uskutečněte a večer si odpočiňte. Mějte na vědomí časové rozvržení a vaše fyzické a mentální omezení. Sneste se ze svého obláčku zpátky na zem a buďte realističtí, co se týče vašich cílů. Udělejte si čas na ošetření autolaku u vašeho auta nebo dvakrát prošijte lemy u modelu, který právě šijete. Toto úsilí vám dobře poslouží i v dlouhodobém horizontu.
» Býk horoskop na zítra..

Blíženec / (22.5.-21.6.)

Sneste své myšlenky zpátky na zem, zvláště dnes večer. V průběhu dnešního dne se můžete plácat jako ryba na suchu, ale nenadále po západu slunce, věci do sebe začnou zapadat. Později večer zjistíte, že lidé jsou vůči vám mnohem starostlivější a citlivější. Večer zůstaňte doma s tím, koho milujete. Pohodlně se usaďte a sestavte plány pro nadcházející týden.
» Blíženec horoskop na zítra..

Rak / (22.6.-22.7.)

Dnešek pro vás bude neobvyklý den, hlavně emocionálně. Vaše obvyklá tolerantní a přizpůsobivá povaha může být zčeřena lidmi, kteří se snaží převzít vaše projekty, které jsou pro vás jako stvořené. V takových situacích, byste se jako obvykle klidně stáhli do ústraní, tentokrát ale roztáhněte svá křídla a dejte vědět, že nechcete být i nadále přehlíženi.
» Rak horoskop na zítra..

Lev / (23.7.-22.8.)

Dnes si zasloužíte dvojitou odměnu. Dopřejte si bublinkovou koupel. Sdílejte své fantazie s ostatními a vyjádřete se naplno. Nejste povinni odpovídat ano na každou laskavost, o kterou jste požádáni. Ušetřete část této energie pro sebe. Nebojte se pomáhat druhým v nouzi, ale nedělejte to na úkor svých fyzických a psychických úspor.
» Lev horoskop na zítra..

Panna / (23.8.-22.9.)

Vaše loď dnes pravděpodobně zažije nemalé vlnobití a vy můžete být i se svými věcmi hozen přes palubu. Buďte připraveni plavat k břehu. Držet se při zemi a stabilita, to je klíč, jak si udržet zdravý rozum, zvláště pokud jde o vždy nestále emoce. Otázky týkající se domovů a lidského vlastnictví jsou vždy citlivou oblastí. Odpovědi hledejte ve svém srdci.
» Panna horoskop na zítra..

Váhy / (23.9.-23.10.)

Nečekaný, zneklidňující dopis nebo telefonát dnes může přijít. Není to pro dnešek ta nejhorší zpráva. Jde spíše o nepříjemný neúspěch, který vás stále více nutí sejít z vaší cesty, kterou jste plánovali jít. Mohou se vyskytnout problémy s počítači, mobilními telefony a jinou formou technologie. Zatněte zuby a udělejte vše, co je potřeba, abyste se pohnuli směrem kupředu. Bláznit nebude mít význam.
» Váhy horoskop na zítra..

Štír / (24.10.-22.11.)

Příjemné sny mohou zažehnout jiskru představivosti a nastartovat vaše umělecké schopnosti. Můžete se toho spoustu naučit o sobě samém a o tom, co vás kdy omezovalo. Zapište si všechno, co vám přijde na mysl, abyste s tím mohli později pracovat, ale nesnažte se to dnes pochopit. Sečkejte chvíli a rozhodujte se o všem až ve více praktickém světle. Rozdíl vás překvapí.
» Štír horoskop na zítra..

Střelec / (23.11.-21.12.)

Neváhejte nahlas vyslovit to, co je správné, i když to znamená čelit někomu mocnému. Budiž. Sebemenší nespravedlnost nesmí být tolerována. Když projevíte svůj názor, který jste nuceni vyjádřit, v ostatních to vyvolá respekt. Čekali jste na to dlouho a způsobilo to obrovské množství dobra.
» Střelec horoskop na zítra..

Kozoroh / (22.12.-20.1.)

Dnes se mohou objevit vztek a zlost, zapříčiněné minulými křivdami, které vás v minulosti přiváděli až k záchvatům pláče. Nebojujte s tím. Jen si najděte místo, kam se můžete uchýlit a nechte to vyjít ven. Je to pouze projev vašeho osobního a duchovního růstu. Oproštění se od minulosti, otvírá cestu průlomu v budoucnosti. Zítra můžete vstát a cítit se jako nový člověk.
» Kozoroh horoskop na zítra..

Vodnář / (21.1.-20.2.)

Dnes budete pravděpodobně v perfektní shodě s nadcházejícím dnem. Ovšem, že vás to láká okamžitě utéct od reality a útrap. Ale v jiném okamžiku, když jste tak soucitní a je pro vás jednoduché naslouchat druhým, jako dnes, se život stává hodnotným. Lidé vnímají vaši společnost jako uklidňující a potěšující a rádi vám za to poděkují. Nejsou dny jako ten dnešní úžasné?
» Vodnář horoskop na zítra..

Ryby / (21.2.-20.3.)

Oblečte se dnes, jak nejlépe umíte. Nebojte se dnes obout podpatky a vyrazit do města. Je příhodný čas vyjít si s přáteli, navazovat přátelství a užívat si báječný čas. Odložte své starosti stranou a přidejte se ke svým přátelům a zažijte s nimi srdečnou zábavu a veselí. Nasaďte úsměv a uvidíte, jak se před vámi budou otevírat kterékoliv dveře, na které si ukážete.
» Ryby horoskop na zítra..


Vyzkoušejte také:
ZvěrokruhDenní horoskopTýdenní horoskopLáskaKariéraRodinaOsobnostHoroskopy 2023Horoskopy 2024


Články na téma zvěrokruhu:Krásné dárky na poslední chvíliPravda o horoskopechI dny v týdnu hrají v našem životě důležitou roliHvězdy napoví, jaké cvičení je pro vás nejvhodnějšíJaký filmový žánr preferují jednotlivá znamení zvěrokruhu?Ničí vaše minulost, vaši budoucnost?
Diskutujte na téma :

Anonym Anonym willy xox... / (06.03.24)
Myluju astrologi chci bít kepler. To bil expert. Jupý.

Anonym Kouzelník Maxmiliá... / (30.09.23)
Tyto předpovědi mi naprosto změnily život. Chci se stát věštcem.

Anonym anonimička / (13.06.23)
Super! To naprosto sedí!



Online výklady ZDARMA:
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Čínský horoskop
Čínská astrologie rozeznává 5 živlů, každý s jeho vlastním významem.
více...
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)