English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Metoda zvaná "7 dní"
Výklad na nejbližších 7 dní pomocí hracích karet.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Vztahy

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Vztahy

Snuttig
18.08.21
14:20
Reg.22.7.17

Dobrý den,

prosím o výklad na budoucnost tohoto vztahu.
On: 22.6.1967
Já: 4.5.1978. Je to konečně ten pravý nebo se jedná o pouhou iluzi?
V současné době jsme zatím oba zadaní.
Bude se nějak situace vyvíjet i tímto směrem? Datum narození mého partnera je 10.12.1971
 
Hermit
19.08.21
16:34
Reg.17.7.21

Milá Snuttig,
aby mohlo něco vzniknout, musí se něco staré zbourat, to že jste oba zadaní a vám se zdá, že je to ten "pravý", to celé jen komplikuje. Ostatně žádný "ten pravý" neexistuje, buď se hodí k tomu druhému více, nebo se hodí méně... .všechno je to o kompromisu a toleraci. Současně nepíšete, jestli máte rodiny, kolik lidí kolem sebe tím strhnete sebou a jak jim to zamíchá životy. A kolik lidí vás bude nenávidět a proklínat, že jste jim rozbili jejich jistoty.
Nejdříve jsem vyložila 3 karty na onoho nového muže: O/Blázen - Královna Pohárů - 3/Mečů
Podle karet jste opravdu trochu zasněná a nevnímáte okolí, je to tady karta varování. Kárlovna Pohárů - to bude nejspíš současná partnerka onoho muže, která je zřejmě na takové jeho úlety už "zvyklá", resp. má pro něj pochopení, a klidně to může být až že je tak "hodná, až je hloupá"... ..obětující se, trpící, poddajná. Velmi bych zamyslela, jak se ten muž k ní chová, kdo tam "nosí kalhoty".
Trojka mečů - to je pak klasický milostný trojúhelník, co se děje stále a stále na tomto světě, vaše situace není ničím výjimečná, opravdu to není nějaká neobyčejná láska, co nikdo jiný nemůže pochopit asni zažít.
Takže tady je do konce roku vztahový trojúhelník.
Na možný vývoj do konce roku jsem opět vytáhla 3 tarotové karty: Král Holí - Hvězda - Císařovna... .
Král Holí - bude zřejmě onem muž, co se zřejmě začne vzpírat té situaci, otázkou je, která z vás ho bude více tlačit, aby to rozsekl. Ale nějak to začne řešit, což sebou přinese pocit nepohody, spory, občas nějaká ta hádka... .zřejmě se to provalí, pokud už to není o vás známo. Hvězda jste pak zde vy - stále toužíte být s ním a všechno to okolo... ..
Ovšem Císařovna nazančuje, že do konce roku se to nerozhodne, spíše do toho vstupují děti - pokud je ta druhá žena mladší, může dojít k početí, spíše už nepravděpodobné by to bylo u vás. Nebo se může jednat o společnou péči o děti současné, resp. nedohodu... ..Ta žena je silný protivník a do konce roku to bude stát na dětech, majetcích a domácnostech.
Jelikož ten Blázen na začátku je zde varovný, odložte občas růžové brýle a zvažte, zda vám ten muž za to stojí.
S pozdravem
Hermit.
 
Snuttig
20.08.21
09:02
Reg.22.7.17

Milá Hermit,
děkuji vřele za obsáhlý výklad. Na dokreslení celé situace (jenž jsem neuvedla, jak jste zmínila) jsou vztahové poměry následující. U nového partnera jsou již dospělé děti s vlastními životy, figurují zde pochopitelně vnoučata a společná firma. Já jsem bezdětná, svobodná, nezávislá, se současným partnerem žijeme každý zvlášť. V partnerském trojúhelníku jsem já ta mladší o 11let. Muže, na kterého jste mi vykládala, jsem poprvé poznala před téměř 30ti lety a minulý rok se mi opět vrátil do života. Možná jsem neobratně použila výraz "ten pravý", souhlasím s Vaším vyjádřením, spíš jsem měla použít výraz partner, který bude figurovat v mém budoucím životě po boku. Situace je již o nás známa, v lednu byl partner přitlačen ke zdi, zjistil ovšem, že jeho vyhořelé manželství se již zachránit nedá. Momentálně ta váhající i s ohledem na lednovou situaci, jsem já. Děkuji za Vaše přečtení.
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...
Čínský horoskop
Čínská astrologie rozeznává 5 živlů, každý s jeho vlastním významem.
více...
Biorytmus
Online výpočet vašeho osobního biorytmu.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)