English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Velmi prosím pána koníka- ZDRAVIE

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Velmi prosím pána koníka- ZDRAVIE

N1kka
21.11.18
21:49
Reg. před 2016

Prajem krásny, dobrý deň.Mohla by som poprosiť niekoho o nahliadnutie na moj zdravotný stav?Dlhdobejšie po chorobe v lete( silný kašel, nádcha) mávam sem tam zalahnuté v ušiach, po ránu plné dutiny a akokeby tlak v oblasti krku.Pocit knedlíku v krku.Zaujímalo by ma hlavne že či mám v poriadku činnosť štítnej žlazy.Dakujem.Monika.30.12.1983 čas: 23:45 Bratislava
 
Koník
22.11.18
08:05
Reg.7.6.18

Dobrý den,Neptun vám prochází 6 polem, to je klasika pro nemoci, navíc je teď retrogradní, již brzy se otočí a i zdraví se razantně zlepší,za pár dnů vám také Venuše projde přes Pluto, Slunce s Jupiterem máte na Luně, určitě čekejte transformaci, zlepšení stavu, pozor na citlivost, Merkur může přinést nějaké zajímavé informace, neb stojí na Uranu planetě překvapení, velmi dobré je že Neptun je v trigonu na Saturn a určitě Van pomůže. Čekat můžete i zlepšení finančním situace.
 
N1kka
09.12.18
11:21
Reg. před 2016

Dakujem Vám pekne za výklad aj za to ,že nezištne radíte ľudom.A podla astrologie vidíte v mojom radixe dispozicie k akým ochoreniam? Spadá do toho aj štitna žlaza a krk, alebo nie?Pretože stále citim v krku tlaky, brala som teraz aj atb už je to lepšie ale stale to cítim, nemožu to byť aj oslabene krčné svaly? Kedže masirujem tak možu byť vyťaženejšie, proste to su take podivne tlaky okolo ohryzku, po bočných stranach krku... . ked som v strese tak sa to zhorší, celkovo som teraz v období mže lahšie upadam z toho do depresie a nahovaram si veci- za to môže asi konjukcia saturna na merkur že?Tie sklony k černejším myšlienkam taktiež sa obavam ked nastane u mna prechod uránu do 8. domu s negativnym aspektom na pluto :-( Monika.30.12.1983 čas: 23:45 Bratislava. Dakujem.
 
Koník
07.01.19
14:34
Reg.7.6.18

Dobrý den, Saturn vám přecházel přes Slunce, což vždy přináší různé stavy od zmaru, bloku až po nemoci, pocity neschopnosti apod, vše teď bude lepší, Saturn Slunce opouští a postupně budete cítit uvolnění. Takže buďte určitě pozitivní naladěna, ještě je dost blízko Slunce, ale každým dnem vnimejte větší a větší radost a energi.
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...
Týdenní horoskop
Váš horoskop pro aktuální týden.
více...
Magická koule lásky
Pokud potřebujete nakopnout správným směrem :) Novinka!
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)