English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...
Numerologický rozbor jména
Zajímá vás, co o vás prozradí vaše jméno?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Totální chaos

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Totální chaos

Snuttig
26.11.18
16:31
Reg.22.7.17

Dobrý den, já 4.5.1978. Partner 10.12.1971. Kam směřuje náš vztah, má nějakou šanci, budoucnost? Nechává si partner zadní vrátka, když mě ještě po 4 letech neseznámil s rodinou? Oni o tom prý také ještě nepřemýšleli nebo on to tak stanovil. Jiné vysvětlení pro to nemá, není to normální, spíš trapné. Na rod. oslavy narozenin je zván včetně své bývalé manželky kam vždycky dorazí aniž by se postavil za náš vztah. Po poslední oslavě se mnou od pátku nekomunikuje. Druhý dotaz je k mému bývalému manželovi 28.11. 1966, je naděje k případnému návratu k sobě i když je znovu ženatý? Děkuji.
 
Koník
27.11.18
08:03
Reg.7.6.18

Dobrý den, u vás dvou je napětí Venuše kvadratura Luna, kdy on spadá do povrchnich zájmu a vám chybí citová stránka, emoce, podporuje to v napětí Uran, kdy on se chce částo osvobodit a přináší to šoky, zvraty, převážně na psychiku a navíc je tu kvadratura Venuše Pluto, rorpor, touha milování co jste vy, on Venuše opět povrchní, může vznikat emoční manipulace, žárlivost, zloba vztek, nenaplneni. Máte však mezi sebou plno harmonických aspektů a ty je třeba aktivovat, Slunce Lunu Neptun, citově se otevřít,víc vnímat duchovní spojení a najít tak nový význam lásky a vašeho vztahu, máte narušeny Merkur tedy komunikaci, vyhýbat se hádkám, ale spíš se naučit respektu vycházení si vstříc, naučit se mluvit s porozuměním. U druheho muže vidím, že jste naopak vy byla povrchním aspektem, je zde však krásny Lunární aspekt plus Plutonický kdy opravdu je možnost se vrátit k sobě. Uran s Merkurem jsou v konjunkci, měla by vás překvapit komunikace s ním.
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...
Láska podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení v záležitostech lásky.
více...
Numerologie data narození
Zajímá vás, co o vás prozradí vaše datum narození?
více...
Čtyřlístek štěstí
Věříte na štastné čtyřlístky ?...
Novinka!
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)