English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Starost s vnukem

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Starost s vnukem

Anelim50
24.01.20
11:59
Reg. před 2016

Dobrý den,Radek 16.7.2004,1.ročník v oboru kuchař-číšník .Velké problémy s chováním.Jak to bude dál pokračovat.Dokončí vůbec školu?Děkuji moc za odpověď.
 
poutou
02.02.20
21:49
Reg. před 2016

Zivotni vibracni cislo vaseho vnuka je 11, je to mistrovske cislo. Duse, ktere prijdou na tento svet s timto cislem, jsou tady aby nam ostatnim pomohli s vyvojem, aby nas neco naucili. Vas vnuk je jeste hodne mlady, aby jste to videli. Lide s cislem 11, jsou silne osobnosti. V roce 2020 se nachazi v osobni vibraci 9, to znamena, ze konci jeden cyklus a v 9 bilancujeme. Tak se to muze stat, ze tu skolu nedokonci, ale sama musite vedet, jestle ten studijni obor byla jeho volba nebo ne. Paklize to nebyla je, tak to muze eliminovat. Nedelejte si starosti, on najde svoji zivotni cestu. Chce to dialog adult - adult. Jeho slabe misto jsou rozhodnuti, volby které jsou spravna a jemu prospesna. Muze casto vahat a nechat se ovlivnit ke spatnym volbam. A taky nema dostatek duvery v sebe sameho a to se muze projevovat "rebeliji".
 
poutou
02.02.20
21:58
Reg. před 2016

Ja jsem vam udela jeste tarot jestli vas vnuk zustane ve skole, to vypada, ze je tam nejaka profesorka, se kterou ma nejaky problem, reklabych, ze je to karmicke, karty taky rikaji, ze vas vnuk ma vsechny kapacity aby uspel, aby tu situaci zvladl. Rada z vrchu je, ze si musi udelat poradek ve svem zivote, udelat caru za minulosti, zlikvidovat vsechen plevel.
 
Anelim50
07.02.20
19:09
Reg. před 2016

Moc jsem Vám vděčná za odpověď.Nechci se tady rozepisovat , ale ráda bych Vám blíže vysvětlila situaci .Bylo by možné se spojit a Váma pomocí emailu? Moc Vám děkuji. anelim50@seznam.cz
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Tarot na 6 karet
Klasický výklad tarotu na jednoduchou otázku.
více...
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Baculka
Moudra i prázdné fráze pro všechny, kteří se ptají.
více...
Magická osmisměrka
Rychlá věštba s postřehem.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)