English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Prosim poustevnici - vztah

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Prosim poustevnici - vztah

luca1
04.10.20
12:10
Reg. před 2016

Dobry den, s pritelem jsme ted meli takove horsi obdobi. On byl vice s kamarady, ja vecne nastvana... no zacla jsem mit podezreni zda v tom neni jina. On samozrejme tvrdil ze ne, miluje me a proto je se mnou. Ja sama nedokazu posoudit zda to byla paranoia a videla jsem "znaky" nevery vsude nebo to byla intuice. Ted se to mezi nami zlepsuje, ale cervicek porad hloda... je mi verny? Miluje me jak tvrdi? Predem dekuji, ja 21.3. 1989 a pritel 20.11.1989
 
Poustevnice
05.10.20
20:53
Reg.17.7.21

Dobrý večer,
no, nevím, jestli má vůbec smysl po něčem takovém pátrat... Dobře si to rozmyslete, co byste si pak s tou informací počala... ..jak byste se zachovala... .
Byla jsem několik desetiletí vdaná, také jsem zažila nevěru, tak by mě nejdříve zajímalo, jako "znaky" nevěry jste na něm vypozorovala.
Už jste někdy spolu hovořili o budoucnosti, že se vezmete, budete mít děti... .věk už na to máte. Abych vám pak nezbourala vás svět... ..
Zdraví P.
 
luca1
06.10.20
01:05
Reg. před 2016

Dobry vecer, ano budoucnost kde je svatba i deti planujeme. Prestoze mame nejvyssi cas, ani jeden jeste ted nechceme. Zijeme spolu, zna me cela jeho rodina, kamaradi, kolegove atd. Pred dvema mesici ale zaclo takove divne obdobi kdy pritel travil hodne casu s prateli (znaji se od detstvi a jsou pro nej jako brachove). Prisel mi mene pozorny, takovy studenejsi a ja zacla mit divny pocit. Kdyz jsem chtela podniknout neco jen ve dvou, moc se mu nechtelo. Fakt je, ze jak jsem byla nespokojena a podezirava, tak ta atmosfera nebyla nic moc... takze se na jednu stranu nedivim. Na druhou jsem proste mela porad divny pocit zda v tom neni jina. On samozrejme tvrdil, ze je to jen nejake divne obdobi, ze me miluje a proto je se mnou. No a v tom divnem obdobi kdy me to samotnou napadlo jestli opravdu travi tolik casu jen s kamarady mi prisel anonym z falesneho uctu na instagramu. Jen jedna zprava, ze me podvadi. Nic vic... zadne dukazy, konverzace, s kym nebo tak. Ja nereagovala, ale asi si umite predstavit, ze mi bylo jeste hur. Ale rikala jsem si, ze slusni lide anonymy neposilaji a snad by prisel i nejaky dukaz nebo lepsi info. Pritel porad opakoval, ze je mi verny. Ze je to mozna nejaka slecna ktere se libi, ale ze nevi. Ja se ze treti strany dozvedela, ze ze se nekomu libi (nevim o koho slo/jde). Pritel tvrdi, ze nevi a je mu to jedno. Ja myslim, ze minimalne musi vedet kdo o nej ma zajem, takze bud vi kdo to poslal nebo dost dobre tusi, jen nechce abych stourala. Proste si rikam, je to vazne jen blba souhra nahod... nebo se neco delo/deje? Tak me proste zajima jak to bylo/je? Pripadne co on ke mne tedy citi? Moc dekuji.
 
Poustevnice
15.10.20
18:05
Reg.17.7.21

Dobrý večer, Luco,
OK, tak anonym... ..to je už docela na pováženou, to chápu.
Karty opravdu ukazují, že vaše obezřetnost a podezřívavost je na místě. Ale přítele v tom shledávám nevinného. Jde tu zřejmě o někoho, kdo vás chce poškodit, kdo se chce přiživit na vašem "štěstí". Možná si někdo na něho myslí a vtírá se mu do přízně. Další karty pak naznačují, že to velmi brzy skončí a mezi vámi se opět nastolí vlídné klima. Na tom musíte aktivně pracovat i vy.
Přeji hodně zdaru.
P.
 
luca1
17.10.20
01:39
Reg. před 2016

Moc, dekuji. Trochu jsem se uklidnila... i kdyz ty pochyby. To jeho chovani posledni dobou a tolik casu mimo domov + ten anonym mi nepridal. Uz jen to vedomi, ze "tam venku" ma nekdo zapotrebi delat zle. Prislo mi jen "Tvuj pritel te podvadi a zrovna ted je s ni" kdyz jsem byla s kamaradkou a on mel byt u kamarada. Ted se snazim nedelat dusno a snad bude lip. Prijde mi, ze uz se dostavame do normalu, tak snad to vydrzi. Muzu se prosim jeste zeptat jak me vnima on? Jeho city ke mne? Ja ho miluji, ale nechci ztratit kdyz uz je mi 31 roky s nekym kdo mi dela za zady Buh vi co a zacinat v "pozdejsim veku" od nuly. Moc dekuji.
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Duch doby
Dotyk ducha doby - emoční síly, inspirace a posilovače dovedností.
více...
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...
Egyptský horoskop
Dokonce i egyptští bohové mohou předvídat budoucnost.
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)