English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner17.04.24 / ALENA v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny



Lidé touží po nesmrtelnosti, a přitom mnohdy nevědí, co mají dělat, když v neděli odpoledne prší.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Získat peníze mi půjde snadněji. ”


Myšlenky moudrých

Petrarca

Dva milostné dopisy píšeme těžko: první a poslední.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



zpět

Prosím pána Koníka- zdravie

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Prosím pána Koníka- zdravie

N1kka
24.06.18
22:23
Reg. před 2016

Prajem krásny dobrý deň pán koník.
Chcela by som sa spýtať na oblasť zdravia.Poslednú dobu mám tlaky na hrudi,v oblasti 4 čakry.Je to skôr energetické, alebo fyzické?( od chrbtice, poprípade niečoho iného).Dakujem.
Monika.30.12.1983 ( čas: 23:45, Ba)
 
Koník
25.06.18
08:12
Reg.7.6.18

Dobrý den, poprosil bych rok
 
N1kka
25.06.18
14:32
Reg. před 2016

Dobrý deň.Ja sa ospravedlňujem ten rok mi nejak unikol :-)

30.12.1983 čas: 23: 45 ,Bratislava.
 
Koník
25.06.18
15:42
Reg.7.6.18

Dobrý den, Venuši vám teď blokuje Saturn,a ten Transitni vám stojí na IC, (domov), bude tam pěkně dlouho, ale to nevadi, jde právě o tu energii, Uran bude dlouhou v opozici na Pluto, to jsou také stavy, které nejsou příjemné, stres, nervozita, tlaky. Venuše již zítra bude v klidu a dále se ta energie také výrovná, čtvrtou čakru léčíme vždy láskou a odpuštěním, pomocí a laskavosti, stačí začít úsměvem, vše se nenápadně přidá. Vsak jen do určité míry, neb čtvrtá čakra je li vyčerpaná přináší tytéž problémy jako při nepristupnosti citu. Před spaním zavřít oči a vnímat zelenou barvu, doslova se v ní zaplavit a poté si představit jak se vám vlévá do srdce.
 
Koník
25.06.18
15:46
Reg.7.6.18

Začátkem nového roku bude vše lepší, Saturn uvolní Slunce a Jupiter půjde přes své natalní postavení, bude vše mnohem veselejší.
 
N1kka
26.06.18
11:02
Reg. před 2016

Dakujem vám velmi pekne za reakciu.
Takže si myslíte, že sú to skôr psychické či energetické problémy?Tie stavy sú velmi zvláštne pocitujem to ako také tlaky na hrudi a pred spaním ma vždy divne trhne tesne predtým než zaspim a tak sa mi to opakuje niekolko krát ten proces. Aj cez deň citim ťažobu taký pocit zvierania na hrudi. Možno to je od chrbtice pretože pracujem ako ajurvedska masérka a tá chrbtica sa dosť namáha.K akým ochoreniam mam podla astrologie sklony?
čo sa týka tranzitov, práve ten urán opozicia pluto mi naháňa tak trochu strach. Aké je jeho pôsobenie v 8-2 dome? Ja viem, vela otázok a viem ,že to treba brať komplexne ako celok a nevytrhavať jednu vec z kontextu.
Dakujem velmi pekne
 
Koník
26.06.18
12:33
Reg.7.6.18

Dobrý den,tam jde energetický a psychický problém velmi blízko sebe, příkladně mimo jiné dům práce a nemoci Ryba 6, vladce Neptun 3 tam jsou proudy energie kde se psychika naruší velmi snadno, to je velmi křehká záležitost zároveň vaše předpoklady k nemocem, ta práce kterou vykonáváte sedí přesně k takovému postavení, kde jste zároveň velmi otevřená jiným entitám, které do vás mohou proudit. Pluto v 2 domě tak navíc otevírá dveře všemu temnému, neb je přirozeným vládcem 8, tedy je naproti a navíc teď Uranu, který je na jeho místě a vysílá určitou energii z hloubek a Pluto zas z toho co načerpal v místě Býka, finance, práce. Uran bude v takovéto opozici až do konce 2019 a od 2020 ", úplně uvolní tuhle osu, do té doby musíte přijmout tohle postavení a vnímat ho pozitivně, hlavně se obalit ochrannou aurou, co se týče tlaku na hrudi, to je od zad, tam tlačí Kozoroh, avšak trhání před spaním, tam se jedná o klasický přechod s určitě fáze bdění, kdy určité centrum již spí a vy ještě vnímáte, poté přichází trhnutí, je to mnohdy doprovázené živým snem, to je také hodně z vyčerpaní. Důležité je zvolit si přes den čas na vyčištění myšlenek a pravidelně tak činit, vytváří se tak postupně pozitivní nastavení v mozku, kdy pak sílí i ochranný obal a vše špatné od vás odráží
 
N1kka
18.08.18
00:10
Reg. před 2016

Dobrý večer pán Koník. Mohla by som Vás pioprosiť ešte o zodpovedanie otázočky ohľadom zdravia? Asi pred tromi týždňami som prekonala nejakú zrejme virozu, začalo to dusivým kašlom, nádchou a bolesťami hrdla, bola som aj u lekárky, nebolo to podla nej nič vážneho CRP som mala v norme, no bolo to naozaj neprijemne a tak chora som išla k moru, kde som si nedávala moc pozor a napriek chorobe/ prechladnutiu behala po výletoch. Už je cca tri týždne po chorobe no napriek tomu stále akokeby sem tam vykašliavam a mam zapchaté nosne dutiny po ránu aj k večeru, prosim Vás prejde to? Beriem aj oregánový olej, sladke drievko, rozne vitamíny a pod, no stále to nechce prejsť. Dakujem velmi velmi pekne.Monika.30.12.1983 čas: 23:45 Bratislava.
 

Koník
19.08.18
09:20
Reg.7.6.18

Dobrý den určitě to přejde, může to ještě pár dnů pozlobit převážně ráno a večer, Slunce bude ještě v kvadratuře na Venuše, ale zároveň na Jupiter, jde o jednu z klasických forem lehčího zánětu nosohltanu, určitě se to zlepší.
 
« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Horoskopy na 2024
Jak si na tom budou stát všechna znamení v roce 2024?
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)