English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Pro p. Koníka - léto

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Pro p. Koníka - léto

Papa
11.08.18
12:16
Reg.9.8.18

Dobrý den, prozraďte mi, moc prosím, co vesmír poukazuje o mém vztahu. Já narozena 23.2.1994, přítel 31.7.1994. U něj se každé léto objevují takové nejasné pocity, neví, chová se odtažitě a pak se mi omlouvá, že ho to mrzí, ale neví, co to s ním je. Co to způsobuje? Kdy se to spraví? Děkuji
 
Koník
11.08.18
13:31
Reg.7.6.18

Dobrý den,u vás dvou je problém který se ale dá řešit, velkou roli hraje Jeho Saturn na vaše Slunce, Venuši, Plus Venuše je v napětí s Marsem, který napadá i Lunu, problém je ten, že vaše emoce a harmonie jsou tím narušeny a vzniká blok, on se logicky staví do úrovně chladu, kdy se pravidelně při specifických tranzitech v určitém období takto projevuje, je potřeba využít Uranu který je vám nakloněn a vyžaduje, aby jste se odprostila od trápení a dala tomu v takové době volnost a snažila se to pochopit právě z tohoto hlediska, kdy láska a city nezmizí, Neptun s Lunou jsou velmi aktivní, Také energie tam je, kdy je potřeba vyhýbat se pocitům zmaru vždy třeba vzpomenout na Uran, Uran je svoboda, neřešit, vypnout a on nakonec vždy sám přijde a dokonce se nad tím zamysli a změní se,netlačit vyhýbat se sporům, snažit se respektovat, moc nevysvětlovat, jen dát volnost, netrapít se, usmívat se. Vše bude dobré.
 
Papa
12.08.18
09:13
Reg.9.8.18

Přesně v tohle jsem doufala. Děkuji mnohokrát :)
Ještě teda pidi dotaz, pokud nevadí: dá se tedy díky tomu odhadnout, kdy to nastane zase příští rok? abych byla psychicky připravena :D
 
Koník
12.08.18
10:12
Reg.7.6.18

Dobrý den vždy čekejte Červenec, kdy se Venuše dostává do opozice na jeho Saturn a přichází takový stav, může to být začátek, či polovina měsíce, ono to není vždy přesné. Ale zhruba tuhle dobu.
 
Papa
12.08.18
15:55
Reg.9.8.18

Dobrý den, úžasné. Děkuji moc. Cítila jsem, že v tom musí být něco většího, nadpozemského. A když už jsme tedy v tom, ten jeho návrat do normálu by se měl předpokládat přibližně asi kdy? V jakém měsíci? Nebo spíš za jak dlouho od vzniku bloku Saturnem vs. Sluncem, Venuší... ?
 
Koník
13.08.18
07:26
Reg.7.6.18

Dobrý den, to máte mezi sebou na celý život, kdy transity zesilují a aktivují tohle synastrické nastavení v určitém období.
 
Papa
13.08.18
09:42
Reg.9.8.18

Dobrý den. To jsem si myslela, že se to bude každý rok opakovat, ale snad to chápu dobře ... Když dojde k tomu jeho ochladnutí, nevědění v tom létě, tak za nějaký určitý čas musí dojít k tomu jeho citovému návratu, jak jste psal. Tak kdy mám tu dobrou konstelaci hvězd očekávat - měsíc, 2 měsíce nebo čtvrt roku od toho odcizení?

Protože čistě z teoretického hlediska, kdyby třeba za 10-20 let došlo na společné bydlení, svatbu či děti, tak nevím, jestli bych v něm mohla v létě hledat oporu, ať už je to při jakékoli situaci...

Děkuji. :)
 
Koník
13.08.18
09:48
Reg.7.6.18

Dobrý den, prakticky se vždy jedná o pár dnů, není třeba z toho dělat delší muka. City a harmonie nezmizí, jsou vždy jen řekněme střízlivější.
 

Papa
13.08.18
09:57
Reg.9.8.18

Dobře. Děkuji mockrát za váš čas a pomoc. :)
 
« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...
Týdenní horoskop
Váš horoskop pro aktuální týden.
více...
Ruka Fatimy
Ruka Fatimy ukáže vaši schopnosti a povahu na základě jména či přezdívky.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)