English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Indický horoskop
Základem indické astrologie staré téměř pět tisíc let je učení o nás samých.
více...
Magická osmisměrka
Rychlá věštba s postřehem.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Pre pána Koníka:)

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Pre pána Koníka:)

2212
09.09.20
13:22
Nereg.

IP: 188.167.253.*
V prvom rade Vás chcem pozdraviť, som rada, že ste opäť zavítal Pán Koník chcela by som Vás poprosiť o odpoveď na otázku čo má čaká do konca roka (pracovné, zdravotne, finančné, rodinné,prípadne zmeny, či dokončím úspešne štúdium) ak by sa dalo. SRDEČNE VÁM ĎAKUJEM. Š POZDRAVOM OĽGA 22.12.1978 o 02:00
 
Koník
09.09.20
15:28
Reg.7.6.18

Dobrý den, u vás ještě zlobí tranzit Neptun na Neptun nativní tedy, kvadratura, je to tranzit generační,příští rok končí, je pravda že může zdravotně vzato přispět k potížím, ale nemělo by to nijak ubrat na kvalitě co se týče studií, protože Saturn je u vás velmi dobře postaven, plus se bude zanedlouho dávat do přímého směru,do konce roku máte tedy pěkné postavení a velké šance v rodinném, pracovním i finančním, příští rok se dostane Saturn do opozice s Jupiterem, tam bude něco důležitého,možná právě nějaké zkoušky institucionální charakter,styky s auroritami apod, bude také sklon riskovat, Uran bude trochu v napětí, může dát počáteční úspěch, člověk začne víc riskovat a poté hrozí potíže, proto je potřeba držet se rozumné jistoty a nepoustet se do plánu, které by nemusely vyjít. Také tam bude ještě tlak Pluta, můžete se setkat s manipulaci, dobrá zpráva je ze Neptun vás již přestane nápadat plány budou dostávat kvalitnější strukturu
 
2212
09.09.20
17:57
Nereg.

IP: 46.34.242.*
Pán Koník ďakujem pekne, ak by som ešte mohla rada by som sa opýtala čo čaká moju dcéru Kristína 15.7.2000 momentálne je v nemocnici, hľadá si prácu po maturite .Ako to vidíte za sa jej začne dariť v] zivote, pracovne, zdravotne.Ešte malá pod otázka ohľadom mojej sestry je vážnejšie chorá má ísť na viacero operácii, ako sa jej bude dariť 1.10.1976 zvládne to? Ďakujem pekne za odpoveď a nehnevajte sa, že som vás zaplavila otázkami.
 
Koník
10.09.20
08:35
Reg.7.6.18

Dobrý den,váše dcera má trojici pomalých planet Jupiter, Pluto, Saturn,v opozici na osobní planety a to jsou docela velké tlaky, mezi tim co Saturn s Jupiterem se dají do konce roku do značného pohybu a uvolní napětí, Pluto tam bude docela ještě dlouho vnášet svou energii, takže přetvářet a transformovat, poté ještě musí zvládnout Saturn přes Neptun,tam to ještě zdravotně může narušit, hlavně oslabit, ale důležité je ze poté už se to razantně zlepší, přijedou poté důležité tranzity upevnujici stabilitu. Co se týče sestry, tam zase Jupiter,Pluto, Saturn napadá Mars, a zde opět platí, Saturn Jupiter se uvolní, začnou vytvářet dobré aspekty, ovšem Pluto ještě delší dobu pozlobí, zároveň dá velkou sílu, která opět spočívá v transformaci a postupu do nové životní úrovně, příští rok ale ještě pozlobí Uran, bude napadat Saturn, pevné vazby, hlavně tedy pracovní stránka, či tenhle charakter pevné struktury bude přinášet změny, platí však i pozitivum, že Uran zbavuje staré a nepotřebné, výsledek bude opět o nové cestě připravenou pro lepší život.
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...
Ruka Fatimy
Ruka Fatimy ukáže vaši schopnosti a povahu na základě jména či přezdívky.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)