English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Metoda zvaná "7 dní"
Výklad na nejbližších 7 dní pomocí hracích karet.
více...
Partneři podle znamení
Žádný vztah není jenoduchý a předpovídatelný. Nebo ne?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Láska a vzťah

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Láska a vzťah

imagine
04.04.22
09:54
Reg.31.8.16

Dobrý deň, prosim o výklad, Jana, 27.8.1969, s priateľom Miroslav, 13.8.1959,sme sa rozišli pre jeho absolutny nezáujem o vzťah. Rozhodnúť sa pre vzťah s mužom Jaroslav, 1.5.1961? Ďakujem za odpoveď.
 
Tarotka
23.04.22
21:52
Reg.27.3.22

Dobry den, pani Jano, pokud byste se rozhodla pro vztah s Jaroslavem, vysly Vam karty 4 mece- 6 minci-paže poháru. Zde je otazkou, zda pan Jaroslav ma o Vas take zajem. Protoze pokud on netusi, ze nejake city k nemu mate, to je ta 4 mecu, budete se muset postavit do role te, ktera projevi iniciativu to je ta 6 minci. Mohla by z toho vzejit laska, kterou oznacuje paze poharu, muze to byt hezky romanticky vztah, ale je tady take samozrejme riziko. Ta karta nedotahuje deje do konce, takze se muze jednat o vztah kratkodoby – kratkodobe vzplanuti, takze je na Vas zda i o to stojite. Kazdopadne i pokud by tento vztah byl jen kratkodoby, prinesl by Vam do zivota nove poznani a pochopeni. Je zde dulezite se poucit z predchozich vztahu a jit tak trochu jinou cestou. Protoze pro toho pana Miroslava byl tento vztah docela tezky, takze mozna byste si mohla v naproste uprimnosti odpovedet, zda zrovna ted potrebujete bezpodminecne nejaky vztah, o co Vam presne ve vztahu jde a ujasnit si myslenky, zda by Vam ted samotne nebylo lepe, bez ohledu na to, co rika okoli. Vy sama byste si v sobe mela srovnat myslenky, co chcete a co potrebujete.
Budu rada za kazdou zpetnou vazbu, jak jste se rozhodla.

Preji Vam mnoho stesti.
Monika
 
imagine
24.04.22
09:22
Reg.31.8.16

Dobrý deň, pani Monika, ďakujem vám za Váš čas a odpoveď. Pána Jaroslava poznám od 17 rokov,pred rokmi mi zase nečakane vstupil do života, a uz sme mali kratkodobejší vzťah..On ma aj veľmi dobré vlastnosti, je prajnym clovekom. Ale aj velmi majetnickym,takpovediac. Pána Miroslava poznám dva roky, bol 1x ženatý,jeho manželka potratila dieťa, a on ju opustil.Je to zarytý starý mladenec, žijúci v dome s matkou,dosť lakomý, cely dom aj zahrada je zbierkou jeho neporiadku, a nazhromazdenych veci. Tento muž je bohužiaľ citovo vyprahnutý, byva agresivny, a podráždený.Myslim si, ze hodnotni a inteligentní muži sú zadaní.
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Metoda zvaná "7 dní"
Výklad na nejbližších 7 dní pomocí hracích karet.
více...
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...
Biorytmus
Online výpočet vašeho osobního biorytmu.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)