English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Duch doby
Dotyk ducha doby - emoční síly, inspirace a posilovače dovedností.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Kamarádka

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Kamarádka

janab
14.06.18
08:26
Reg. před 2016

Dobrý den Koniku,chtěla bych se zeptat,jestli je ke mně upřímná moje kamarádka.Já mám pocit,že se chce kamarádit,jenom když ona něco potřebuje. Já 28.2.55 a ona 23.5.59. Koníku děkuji.
 
Koník
14.06.18
08:59
Reg.7.6.18

Dobrý den, mezi vám je plno aspektů, zaručujících přátelství,určité pouto a vstřícnosti,ovšem její Mars napadá vaší Venuši, můžete tedy občas cítit trochu nepříjemnou energii, taktéž plutonicky je napadána vaše Luna, v překladu vaše duše se poté může cítit manipulována a zneužita, taktéž Saturn v negativním aspektu na Merkur, ona na vás často může působit povrchně a vy pro ní zase moc vážná. Máte také občas chutě ji to vrátit na různé způsoby. Je potřeba se naladit na pěkné věci a nepouštet mezi sebe pocity, které vás vyčerpávají, hlavně dávat si pozor na manipulaci v podobě gest, kdy ona něco málo udělá pro vás a následně po vás bude chtít třikrát tolik až do té míry, kdy vás to psychologický unaví,naučte se vyhýbat situacím, kde cítíte že jste zneužívána a nedělejte nic, co by ona neudělala pro vás, vždy se pozastavte a všechno si promyslete, postupně tak vytvoříte energii, kdy se k sobě navzájem začnete chovat pěkně a vážit si jedna druhé.
 
janab
14.06.18
09:24
Reg. před 2016

Koníku,to teda žasnu,jak jste to dobře vyhodnotil,je to přesně tak,jak píšete.
Mohl by jste se prosíím ještě podívat co říkají planety-můžu očekávat něco pozitivního v os.životě-třeba nového partnera,upřímného,hodného.
Mockrát vám děkuje Jana.
 
Koník
14.06.18
09:54
Reg.7.6.18

U vás je teď dominantní aspekt Uran s Marsem, Je přímo na něm, to je obrovská energie ve všem co se týče originality, nápadů, vnuknutí,změn, elektroniky, automobilů, bude tam pěkně dlouho, doporučuji se v této oblasti realizovat, Pokud chystáte změny tv, auta, či jakékoliv podobné nápady,vesmír jen vám nakloněn jako nikdy dřív, přesto vy maté v nativním horoskopu Jupiter v blízkosti Uranu, za měsíc desátého vám Slunce tudy půjde, doporučuji si něco málo vsadit. Mohlo by z toho být něco hodně. Vztahy, to bude teď u vás též hodně na dlouho, ještě tento rok zaznamenáte změny ve vztahu, můžou být na jakékoliv úrovni, vnitřní apod, přesto nikoliv povrchní a od nového roku vám velmi dlouho bude přecházet Pluto přes Venuši, je to na roky, v této oblasti to bude sila. Potkáte či zažijete situace, které jsou velmi neobvyklé.
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...
Numerologický výpočet aury
Aura je energie, která obklopuje každého z nás. Novinka!
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)