English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Testy lásky
Klasické testy prozradí skutečnost.
více...
Biorytmus
Online výpočet vašeho osobního biorytmu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner17.04.24 / ALENA v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny



Lidé touží po nesmrtelnosti, a přitom mnohdy nevědí, co mají dělat, když v neděli odpoledne prší.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Získat peníze mi půjde snadněji. ”


Myšlenky moudrých

Stendhal

Jestliže jsme si láskou ženy jisti, zkoumáme její krásu: pochybujeme-li o jejím srdci, nemáme kdy se starat o její obličej.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Jak vykládat Tarotové karty

zpět

Tarot je sadou věšteckých karet, jejíž historický původ je neznámý, a často se datuje až do starého Egypta. Nejstarší dochované vykládací balíčky patřily italským šlechticům z doby renesance. Na přelomu 19. a 20. století zaznamenal Tarot nové oživení v okultních kruzích a postupně se dostal mezi širokou veřejnost. Dnes existuje množství různých designů tarotových karet, které můžete koupit v každém knihkupectví.

Tarot je sadou 78 karet, která se v něčem podobá známým hracím kartám: obsahuje 4 barvy nízkých karet, číslovaných od esa k desítce, 4 barvy dvorních karet - krále, královnu, rytíře a páže a 22 trumfů. Ty se nazývají velká arkána (z latiny - arkánu = tajemství), zatímco řady čtyřech barev tvoří arkánu malou. tyto barvy se obvykle nazývají hole, meče, poháry a mince.

V následujícím článku se seznámíme s úplnými základy vykládání z tarotových karet. Ať už přemýšlíte o návštěvě kartářky, o koupi vlastních karet nebo se teprve chystáte otevřít ty, které jste třeba dostali kdysi darem, po přečtení se vám ujasní mnoho úvodních otázek.

Pokud chcete vyzkoušet jednoduchý výklad hned, můžete si třeba vytáhnout tarotovou kartu dne.

K čemu je dobrý Tarot?

Tarot je především neocenitelnou pomůckou, která umožňuje rozvíjet naši tvořivost a řešit problémy.

Výklad z Tarotu by měl nabídnout radu nebo předvídat nejpravděpodobnější vývoj událostí. Tyto dva aspekty věštění spolu úzce souvisí. Pomocí karet můžeme prozkoumat, která volba nám přinese větší prospěch, nebo i jak se můžeme neblahým následkům vyhnout.

Dobrá věštkyně bude s vámi vždycky hledat způsob, jak zvýšit vaši šanci na úspěch, ale na druhé straně se také nebude ostýchat vás varovat před tím, že se řítíte do zkázy.

Obrátit se na věštbu je vždy významný rituál a neměli bychom k němu přistupovat lehkovážně. Při věštění prozkoumáváme svou budoucnost a možné cesty, čímž svoji budoucnost ovlivňujeme. Nikdo přesně neví, jaký je vztah mezi proroctvím a svobodnou vůlí. Jisté je, že už tím, že se na své záležitosti dotazujeme, můžeme silně ovlivnit svoje budoucí jednání a vyzařování. V nejhorším případě si z takového výkladu odneseme uřknutí, podobně jako když nám doktor řekne, že naše prognóza je beznadějná a my pak takový osud slepě naplníme. Takovému druhu negativního věštění je třeba se za každou cenu vyhnout!

Jak začít z tarotových karet vykládat

Tarotový rozklad je konkrétní způsob, jak lze karty vložit na stůl - o nějakého tvaru a počtu, například kolo o 8 kartách nebo známý "keltský kříž", který čítá karet 10. Existuje mnoho různých druhů rozkladů, a stále vznikají nové. jaký zvolit se většinou odvíjí od vaší otázky. Existují například rozklady specificky zaměřené na nalezení pravého povolání nebo na rozbor milostného vztahu. Obecně platí, že čím méně karet rozklad čítá, tím méně času se nad ním stráví a tím snazší je pro začátečníka jej vyložit. V některých školách věštění se balíček postupně vykládá na stůl celý. pro začátečníka je nejlepší vyložit na jednu otázku jednu kartu a nevykládat další, dokud jí plně neporozumí.

Světové strany a jejich energie hrají při každém magickém počínání nezanedbatelnou roli. magnetické proudy Země probíhají od Severu k Jihu a nazpět. Esoterickým "trůnem" je tedy vždy směr na Sever. Pokud to okolnosti umožňují, je nejlepší, když vykladač sedí na Severu a klient na Jihu.

Pokud si vykládáte sami, je nejharmoničtější orientace čelem k východu, k místu kde vychází slunce.

Než začnete vykládat

Je nanejvýš vhodné očistit sama sebe a svoje čakry nějakou formou meditace, vykuřování nebo třeba rozprášením magického parfému. Zvláštní pozornost je třeba věnovat oblasti šesté a sedmé čakry, které se považují za místo našeho napojení na Vesmír a centrum jasnozřivých vizí.

Všeobecně jakékoliv zvyklosti, které vám pomáhají zklidnit mysl a uvolnit tělo, by se měly stát pravidelnou součástí výkladu. Je vhodné vyslovit modlitbu ke svým patronům, pro ochranu a jasnost výkladu, aby se do něj nedostaly cizorodé vlivy.

Modlitba nám také pomáhá uvědomit si, že se nyní stáváme kanálem božské prozřetelnosti. Mnoha lidem pomáhá držet během tahání karet v druhé ruce krystal. Další vykládají vždy se zapálenou bílou svící.

Míchání karet

Neexistuje žádná nejlepší cesta, jak míchat karty - každý si vlivem času nakonec najde tu svou. Z praktických důvodů můžete chtít zvážit, zda používat velké balíčky, protože v malých rukou se dost obtížně míchají.

Karta, která vypadne při míchání, často obsahuje důležitou informaci!

Po skončení výkladu

Nakonec je dobré formálně ukončit výklad a poděkovat přítomným silám za jejich radu a moudrost.

Vyzkoušejte nejen naše online výklady tarotu, ale i z ostatních karet!

Copyright fotografie: ©Mivr/Fotky&Foto

Autorka článku Anima Noira pořádá i semináře - jejich přehled zde.


Online výklady ZDARMA:
Roviny vztahu
Praktický výklad, který prozradí budoucnost vztahu a jak ve vztahu ideálně pokračovat.
více...
Babka Doňa radí
Odpovědi z karet na nejčastější otázky Novinka!
více...
Egyptský horoskop
Dokonce i egyptští bohové mohou předvídat budoucnost.
více...
Milování podle znamení
Krátké postřehy o znamení zvěrokruhu.
více...



Články na podobné téma:Na co se nikdy neptejte karetJak na lucidní snění?Rituály a magie letního slunovratuVáš první kámen - jak k němu přijítČerná a bílá magie láskyJak rozeznat prokletí a postavit se mu
Diskutujte o - Jak vykládat Tarotové karty:

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)