English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Čtyřlístek štěstí
Věříte na štastné čtyřlístky ?...
Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Indiánský horoskop - Bobr

zpět

Lidé narození mezi 20. dubnem a 20. květnem zveme v názvosloví Indiánského horoskopu "Bobry". Tyto zrozence ovlivňuje zemský živel (stabilita, racionální přístup, řád, cílevědomost), vládne jim pak vítr východní (cílevědomost, intuice, učení). Bobři milují jistotu a bezpečí. Stojí pevně na zemi, jsou to typičtí realisti. Mistři praktického života, moudří lidé. Člověk narozený v totemu Bobra si cílevědomě buduje kvalitní domeček, který stojí na pevných základech, není jen tak vidět a do kterého mají přístup výhradně pozvaní.

Jsou neustále v pohybu. Mají jasný plán, konkrétní vizi, budoucnost si umí dobře naplánovat. Krok po kroku jdou za svým cílem, zvládají metu za metou, nic neuspěchat - vše musí stát na pevných základech. Nekonečná aktivita a mravenčí práce se jim vyplácí. Po čase už to není neviditelná nora, kde Bobr přebývá. Stává se z ní, obrazně řečeno, honosná vila a posléze palác, který je neustále rozšiřován, vylepšován. Díky své šetrnosti, pracovitosti a praktičnosti jsou Bobři dobře zajištění pro život. S prostředky umí nakládat účelně. Pelíšek takového jedince pak může skrývat nejeden poklad. Jen ať pak přijde s prosíkem ten, který se Bobrovi celou dobu vysmíval, sám si užíval, rozhazoval a marnil peníze! Inu, kdo se směje naposled… Ale ne, Bobři jsou velkorysí.

Nic však nedají zadarmo. "Přijď, přilož ruku k dílu a já se ti odměním", říkají. Pravda, nic v životě však není úplně idylické. A tak jsou i Bobři, jejichž život není až tak růžový, jak si původně představovali. Pro malé věci občas přehlédnou ty velké. Upnou se na svůj plán, puntičkářsky plní každou stanovenou podmínku a leckdy si nevšimnou příležitosti, která přichází (často ani nechtějí). Nejspíš je to právě tím, že každý projekt tvoří s velkou pečlivostí a je jim pak líto jen tak od něj upustit a vrhnout se na jiný, byť mnohem výnosnější. Možná mají i strach.

Neustále totiž musí myslet na zadní vrátka a neumějí riskovat - lepší vrabec v hrsti, než holub na střeše. Ono je to kolikrát i mnohem pohodlnější, že? Pohodlnost a pasivitu vidíme u těch, kteří jsou právě na bezpečí svého domova, svého pelíšku, až příliš závislí. Nejspíš to vypadá, že si první a druhý odstavec poněkud protiřečí, ale jsou to jen různé strany téže mince - jak jste si mohli všimnou, pramení z týchž potřeb. K jejich uspokojení ovšem nevede jen jedna cesta. A tak rozeznáváme Bobry-workoholiky na jedné straně a Bobry-pecivály na straně druhé.

Jistotu a bezpečí si zajistí oba, byť každý po svém. Kde stojíte vy? Podobně přistupují i k lásce a partnerství. Pomalu, nic neuspěchat. Nejdříve kvalitní základy, pak můžeme jít dál. Umí zajistit rodinné zázemí, teplo domova. Na svět se dívají přes konzervativní a "materialistické" brýle. Možná je něco mezi nebem a zemí a oni to nevidí. Možná se o něco okrádají, možná mají pravdu. To už musí zjistit každý sám. Takže Bobři-peciválové. Naučte se být v pravý čas flexibilní, překonejte pohodlnost, občas neuškodí opustit komfort domova a rozhlédnout po okolí! Bobři-workoholici. Měli byste se naučit odpočívat a čas od času si vyhodit z kopýtka. K životu přistupujte s nadhledem. Nejen prací živ je člověk!


Články na téma zvěrokruhu:9 znamení, které ukazují, jestli máte magii v dušiJak probudit šestý smyslJaké znamení zvěrokruhu je nejčastější?Single? Tipy na přežití Vánočních svátkůVztah na dálku? Čtyři znamení, kterým to rozhodně nevyjdeTři nejlepší kombinace znamení pro přátelství
Diskutujte na téma Indiánský:

Anonym / (04.02.24)
dekuji

Anonym jakub rybář / (30.01.24)
já jsem sova a sedí to

Anonym Lucie / (24.01.24)
Had, sedí to skoro na 100%....krásný den všem:)



Online výklady ZDARMA:
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)