English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...
Keltský horoskop
Keltové připodobnili podstatou člověka k vlastnostem stromům.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Třífázový sen? Prosím o výklad :)

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Třífázový sen? Prosím o výklad :)

Jolča
18.02.15
10:53
Nereg.

IP: 193.86.19.*
Krásné dopoledne,
nejdříve se mi zdálo o tom, že jsme s divadelním souborem v aule naší školy, a máme hrát hru. Mám tam vedlejší roli, ale tu převezme moje kamarádka protože to absolutně neumím.
Pak jsem se přesunula s neznámou rodinkou která měla dvě děti - jedno malé a mě - což nechápu. "Nasedli" jsme do čehosi vákuovitého, a to nás rychlostí blesku převezlo tam, kam jsme chtěli. Já tam ale nechtěla, a zastavila jsem. Po pravé straně mě totiž zaujalo horolezectví. Řekla jsem, že to taky zkusím. Bavilo mě to.
Byl večer, a my šli s nějakým klukem z lezení domů. Byl sympatický a dlouho se nám nezavřela pusa. Pak jsem ale zahučela do houští, ale taky tam byly skály na slézání.
Tam jsem byla až do rána, než tam slezla holka, asi tak 28 jí mohlo být. Představila se mi jako Míša. Šly jsme krajinou, byla neskutečně krásná. Teď ale byla největší překážka - chtěla jsem se vrátit, ale nešlo to. Byla jsem u břehu Otavy a uviděla jsem polorozpadlý most skoro v centru. Jako levý přítok do řeky tam přitékala nějaká říčka, a tak jsem se Míši zeptala, jestli bych to nemohla přebrodit, protože cesta naproti byla schůdnější. Dokonce jsem tam dala i nohu, ale proud byl moc silný. Šly jsme dál, a hledaly jsme východ. Najednou jsme uviděly nádvoří našeho hradu - teď je to teda muzeum, ale to je jedno. Vedl přes něj jen malinký potůček, který jsme přeskočily a byly jsme přímo v centru. Moje černovlasá průvodkyně Míša mě objala a zeptala se jestli se ještě uvidíme. A já řekla že nevím.
Pak jsem šla zase na tu asfaltku, kde na konci byla příjemná venkovní hospoda kde se pekly ryby. Uviděla jsem tam mamku jak tam sedí, čeká na mě a baví se se svojí kamarádkou.
Ten sen byl pro mě takovej.. Hodně příjemnej..
 
halil
01.03.15
15:59
Nereg.

IP: 195.168.91.*
Tak, idem i na Váš sen.

Divadelný súbor v škole - ukazuje drámy i veselohry života, poukazuje na citlivé témy ktoré snívajúci nechce vnímať, v procese sebazdokonaľovania
ako posilnenie symbolu, že ešte proces sebazdokonaľovania nechápete správne, je práve posilnené i v symbole, že nie ste schopná hrať, pretože to zatiaľ neviete.

druhá časť sna neznáma rodina, .. symbolika rodiny je dosť zložitá, veľmi spletitá, i u vás, ...
u vás je to túžba po harmonickom prežívaní života, aj keď zatiaľ ešte neviete ako na to ( neznáma rodina, neznáme, neodkryté obsahy mysle )

lezenie na hory, je v podstate snaha po duchovnom obsahu mysle, po zduchovnení vášho života, chlapec ktorý je použitý, je duchovný animus, je to váš taký sprievodca, učiteľ na duchovnej ceste
sppadnúť do húštia, je spadnúť späť na pudovú rovinu vnímania ( pudové je prehnaná emocionalita, nechať sa strhnúť k reagovaniu v situácii, atd ) no vy to opakovane skúšate, čo je dobre .

zvládnete to, preto sa vám odokryje krasna krajina , vaš osobný raj, symbol jednoty. ( pomáha vám v tom žienka s menom Michaela, takže archanjel Michael, máte ho asi ako priameho ochrancu a radcu, preštudujte si niečo o nom a spojte sa s ním, povedie vás, alebo to už je váš obľúbený anjel :-) )

číslo 28 je číslom dokonalosti, je t.z. cesta k bohu, cesta dokonalosti

most – spája dva brehy, prechod z jedného stavu mysle, do druhého ( vaša snaha po duchovnom živote a duchovnej náplni mysle ) tým že je most polozničený, je poukazovateľom na nepripravenosť, neochotu prejsť k druhému brehu, nie vždy to však znamená stagnáciu, ale opatrnosť a skutočné posúdenie vlastných síl. Čo vo Vašom prípade ešte i posiluje symbol nemožnosti sa prebrodiť, cez rieku, jej prúd je príliš silný.

Hrad – symbolizuje ochranu pred vonkajším svetom, a váš odchod na nádvorie hradu vám tak dáva možnosť akéhosi oddychu na duchovnej ceste. Zídením do doliny do krčmičky z jedlom je práve zobrazovaná cesta každého duchovného človeka, najprv musí výjsť duchovnou cestou na kopec, poznať duchovno, snažiť sa o duchovno a potom je treba znova zísť medzi ľudí a žiť v realite.

Ryba je kresťanský symbol duchovného jedla.

Takže? V skratke, túžite po duchovnej náplni mysle, rada by ste nachádzala pokoj a lásku atd. A sen vám vo fázach ukazuje, že tomu tak je a že vaša túžba sa vám vyplní.
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Orákulum lásky
Zjistěte, co k vám cití druhá osoba a získejte cennou radu. Jaký vztah hledá druhá osoba?
více...
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)